Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
Ha telepitem a frissebb IOS-t akkor mindent ujra be kell majd irkálnom,mint amikor elinditottam ?
Vagy megjegyez mindent attól függetlenül,hogy frissül... -
Hogyan tudok filmet rátölteni a gépre ?
Amikor rácsatlakoztam a wifi-re felajánlott 7.1.1 frissitést.
Érdemes lecserélni ?
Én azt hittem ezeken már a legujabb SW van. -
runner 125
nagyúr
Belepek én is a clubba egy Mini 2 lte 32g-vel.
-
bundli
tag
Te melyiket vennéd, ha most kéne választanod?
4-nél nagyon csalogató a jó üzemidő, de Air-nél a jobb hardver. Mennyi ideig kaphat támogatást még a 4 szerinted? Gondolom kevesebb ideig, mint az Air.
Nagy árkülönbség sincs a kettő között 10 000 Ft, nem összeg ebbne a szegmensben.
-
erdoke
titán
válasz
HardRic #1272 üzenetére
Egyrészt a kijelzett használati idő nem egyenlő a valós, aktív kijelzős nyomkodással, másrészt nem az XY-nál tapasztalt idótartam a fontos, hanem amit a kettő tud kb. azonos felhasználás mellett. A 4 még most is többet bír, mint az Air, pedig bő másfél éves.
Az viszont már nem jogos, hogy az Air hamar lemerül. Inkább úgy fogalmaznék, hogy a 4 kiugróan jól bírja még iPades viszonylatban is. -
boost
addikt
A boltokban árult iPad nem Apple termék?
Arra gondol, hogy nem garilevelet kapsz, hanem a készülék szériaszámát beregisztrálják az interneten (aktíváláskor automatikusan), és ha bármi gond van, az internetrol kérdezik le, szériaszám alapján, hogy még garis-e a terméked, és nem pecsételt papírfecnit kell magaddal vinned.
-
Ragnar95
félisten
Nincs Apple garilevél, mivel sorozatszám alapján megy a gari, de minden Apple termékre jár a gyári gari és az iPadre világgari van, tehát bárhonnan származik, tudod itthon is gariztatni.
Itthon APR-be (iStyle, iCentre, Almárium Pro), külföldön Apple Store-ba tudod vinni probléma esetén. -
Sziasztok!
Mai napon kézhez vettem egy Ipad Air 32Gb ezüst készüléket.
Ajánlanátok hozzá vmi jó tokot vagy borítót ,nem tudom hogy hivjátok.
Olyan kellene ami védi az egészet,nem kell rá külön billentyüzet,olyan ami támasztani tudja a gépet többféle szögben. -
bundli
tag
-
Fr3eWar
őstag
Garancia kb onnan indul tényleg mikor aktiválod, ellenkező esetben ha van számlád a vásárlásról az azon szereplő dátum a mérvadó. Nincs gáz a garival, megéri tőlük venni, pl Karsai-tól már vettem 400kiló feletti retina macbook pro-t is, és teljesen korrekt volt ő is a termék is, és a garancia is.
-
oba
addikt
és pl itt a hardverapron v. egyéb apróhirdetés oldalon hirdetett bontatlan ipadekkel mi a helyzet? általában az a szöveg, hogy garancia onnan él amikor aktíválom
nem ritkán 20 ezerrel is olcsóbb náluk... vagy nem érdemes tőlük venni? gáz van a garanciával ezért tudják olcsóbban adni?
-
bundli
tag
Köszönöm a válaszokat!
Honnan érdemes venni iPad Air, ahol olcsóbb, mint az apple.hu-n vagy istlye.hu-n, de rendes Apple garit adnak ott is.
Igazából akárhol veszek iPadet, ha Apple garit adnak hozzá, akkor azt Európában bárhol le tudom gariztatni, igaz?
-
Gadgetfan_
senior tag
Az iPad LTE akkor sem hálozat függő, ha van rá hűségidő, tudod használni más szolgáltató kártyájával is.
Mindenképpen iPad Air a jó választás szerintem. Könnyebb és kisebb, és ez nagyon sokat számit a használhatóságban. Az üzemidőben meg nem számottevő a különbség, mindkettő kb. 8-13 óra között bír, használattól és beállítástöl függően.
-
bundli
tag
Köszönöm szépen a válaszokat, teljesen érthető.
A lényeg, hogy a független 4G-s és a Wifi only-nál csak a garit és a szériaszámot kell nézni, hogy stimmel e, ezeket nem lehet letiltani. Egyetlen rizikó itt az, hogy lopott e vagy sem.
A 4G-s hálózat függőt meg nem szabad venni, ha nem járt le róla a hűség.
Másik kérdésem:
iPad 4 vagy Air?
4 mellett a sokkal nagyobb akksi mutat, az Air-nél meg a jobb SOC.
Hosszútávra tervezek, főleg a hosszú üzemidő érdekel, mert nem játszanék sokat rajta, de jó lenne, ha 3-4 év után is megkapná a frissítéseket. még a gép. Gondolom ez inkább az Air-re jellemző, de nem akarom azt se, hogy hip-hop lemerüljön a kisebb akksi miatt.Mi a tapasztalat, mennyi a különbség a kettő üzemideje között?
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Ragnar95 #1259 üzenetére
Hmm a lopottban nem voltam biztos, de a garis érdekes, hogy mikor van még akkor kiírja hogy meddig, de ha már lejárt nem írta, ez nem túl logikus számomra, megnéztem a mobilom, i4s ősszel lesz 3 éves és tényleg csak az van hogy lejárt, pedig míg érvényes ott figyelt, hogy meddig.
-
Fr3eWar
őstag
Nagyjából, ha függő akkor papírozás, ugyanaz mint iPhone-nál, pénzvisszafizetős letiltás elleni garancia (név, szül hely dátum/ anyja neve ...)
Ha független akkor ugyancsak papírok ellenőrzése, vásárlást igazoló papír, melyen szerepel a sorozatszám is, és a sorozatszámot összevetni a gépben olvasható sorozatszámmal. (Ez vonatkozik WiFi only-ra is)Minden esetben javasolt a Apple gar ellenőrző honlapján ellenőrizni a sorozatszámot, ahol látod hogy áll a garancia, (vagy mikor járt le, talán még ha lopott és bejelentett azt is kiírja itt).
-
bundli
tag
Használt iPad-nél mire kell figyelni?
iPhone-nál tudom, hogyha hűségidő van rá kötve, akkor meg kell nézni, hogy ez lejárt e, mert bármikor használhatatlanná válhat ez az eszköz, mert letilthatja a szolgáltató.
Ez a dolog iPadnél gondolom csak 4G-s esetben jön elő, Wifi only-nál nincs mitől félni.
Ha kártyafüggetlen az iPad akkor is lehet ilyen letiltós probléma?
Esetleg leírná valaki, hogy mit kell ahhoz letesztelni, hogy később is gond nélkül használhassam majd? (Teszem azt, hogy ne legyen lopott, ne legyen tiltott stb.)
-
Ragnar95
félisten
válasz
#16820480 #1253 üzenetére
iBackupBottal bele lehet rakni a képeket az iPod Touch backupjából az iPadébe, majd azt a backupot visszarakni az iPadre, de ennél sokkal egyszerűbb megoldás, ha felhőbe (dropbox, google drive, stb) feltöltöd őket, majd onnan le vagy gépre lemented őket és onnan át az iPadre.
-
törölt tag
Sziasztok!
Bocsánat, hogy nem igazán olvasok jobban utána, de kicsit sürgősen lenne szükségem segítségre.
Adott egy 4th gen. ipod touch, amiről szeretnénk a képeket a lehető legegyszerűbb módon átdobni egy ipad minire. A touch-on 6.1.3-as szoftver van, az ipad-en pedig 7.1. Addig sikerült jutni első nekifutásra, hogy az ipod-on csináltunk egy icloud backupot, de az ipad-en nem lehet vele semmit kezdeni, csak törölni. Van valami módszer, hogy levarázsoljuk a már elvileg mentett tartalmat az ipad-re, vagy valami teljesen más módszerrel kellene próbálkozni?Köszi előre is!
-
Fr3eWar
őstag
válasz
univerzita #1251 üzenetére
Szerintem azt tervez venni, mivel azt írta de még mindig "Synology" a gyártója tudtommal. Nekem 212j-m volt minden almás cucc jól kezelte.
-
univerzita
addikt
válasz
unrealnoise #1250 üzenetére
Én a hejedben Synelogy NAS-t vennék. App Storban van hozzá ap. Tudtommal kezeli a torrent klienst.
-
unrealnoise
senior tag
Jelenleg egy Synelogy NAS-on gondolkozom (DS213j), nem tudom ennél van-e jobb ár/teljesítmény arányú, amit egy iPadról is probléma mentesen lehetne vezérelni.
Egyébként megrendeltem az iPad mini retina-t, edigitalnal most ment le a 32 GB-os ára.
Meg rendeltem hozzá amazonról egy ilyen tokot is: [Snugg Black Leather] Valami brutálisan jól néz ki, az értékelések magukért beszélnek, és még az ára sem vészes, az a durva...
-
Winne
nagyúr
Urak újabb kérdés: egy ID-t használok most két iPaden és amint a másodikat bekapcsoltam, automatán elkezdte letölteni rá az összes alkalmazást, ami a másikon is van. Ezt hogy tudom kikapcsolni? Ha erről így most letörlök valamit, akkor a másikról is letakarítja?
Szerk: azt hiszem megtaláltam.
-
erdoke
titán
válasz
unrealnoise #1239 üzenetére
Akár webes, akár app felületen kiválóan lehet kezelni a NAS-t. Esetleg ennek egyszerűsége is lehet választási szempont, amikor a NAS-t beszerzed.
-
Ragnar95
félisten
válasz
unrealnoise #1241 üzenetére
Az nem ingyenes, kell hozzá Office 365 előfizetés, hogy szerkeszteni is tudj, különben csak megnyitni tudsz.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
unrealnoise #1239 üzenetére
Fogod tudni kezelni, és letöltést is lehet indítani az említett programokkal.
Viszont ha szöveget kell szerkeszteni táblázatkezelés stb nyögvenyelős lesz, nincs magyar nyelvű irodai alkalmazás csomag, ingyen kapod a pages-t meg a numbers-t de nem lesz helyesírás ellenőrződ. -
unrealnoise
senior tag
válasz
Ragnar95 #1238 üzenetére
Rákérdezek egy NAS fórumban is.
Köszi. letölteni legális, visszosztani már nem. Tudtommal.
Ami vicc önmagában, mert ma már jóformán csak a torrent él, aminél a visszaosztás "kötelező". :/
Bár most ugrik be, hogy webes felületről, iPAD-on gondolom el lehet érni mindent, hogy a NAS-t kezelni tudjam.
-
Ragnar95
félisten
válasz
legiaap #1236 üzenetére
iPaden nem lehet torrentezni, de arra tudtommal van megoldás, hogy iPadről indítsd el a NASon a torrentet, asszem Transmission képes erre például, de hogy kell-e hozzá JB, azt nem tudom, majd egy NAS tulaj pontosítja a dolgot.
unrealnoise: ráadásul a filmek és zenék letöltése itthon legális -
unrealnoise
senior tag
válasz
legiaap #1236 üzenetére
Nem torrentezni akarok vele. Azt megteszi a NAS. Csak a NAS-t szeretném kezelni. Azaz nekem nem utorrent kell iPadra. És mielőtt támadás érne, semmit nem warezolok, csupán sorozatot töltök le, arról nem én tehetek, hogy se netflix, se semmi normális streaming szolgáltatás nincs még mindig itthon.
-
legiaap
félisten
válasz
unrealnoise #1235 üzenetére
Egyáltalán lehet ipaden torrentezni?
-
unrealnoise
senior tag
Sziasztok, itt teszem fel a kérdést, azon agyalok, hogy kompletten eladom a PC-m, monitorral együtt, és ehelyett váltok egy iPad+billentyűzet kombinációra.
Ez szép és jó, de mivel szeretnék torrentezni is néha [sorozatok
], így arra a célra vennék egy külön NAS-t.
iPadről lehet a NAS-t normálisan kezelni?Illetve be lehet állítani a NAS-t egy iPad-en is normálisan nem?
Csinált ilyesmit valaki? van valami buktató a dologban?Azt látom, hogy az app storeban vannak synelogy programok... (DS download, satöbbi), de ezek problémamentesek? Mire számíthatok?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
boost
addikt
válasz
Ragnar95 #1229 üzenetére
Nyögvenyelősnek nem mondanám. Lekapcsoltam minden nem használt szolgáltatást, mint animációk, meg extra szépségfeature-ök, és teljesen vállalhatóan működik. Első generációs iPhone4-esem van, idén nyáron lesz 4 éves. Azért sem szeretném lecserélni, mert ha ezt elejtem, vagy leejti a 3 éves fiam. (hehe, öregebb az iPhone mint a srác.
), akkor nem izgulok érte, hogy jaj, mekkora kár ért, hanem veszek egy másikat, és majd arra jobban kell vigyázzak, de addig is bátran odaadom neki, és nem parázok, hogy egy nemtudoménmekkora értéket tarta kezében, mint mondjuk az újnál tenném.
Mondjuk alkalmazáskompatiblitásban nem akkora para, hogy nem kapom meg az ios8-at, úgyis csak egy két appot használok rajt rendszeresen (Podcast, Mail, Safari,FB Messenger,FB, Twitter) legfeljebb nem fogom őket frissíteni.
-
Ragnar95
félisten
Viszont iPad 3-ra is jön az iOS8, ez jó hír, h bár a forgalmazás megszűnt, nem hanyagolták el
-
boost
addikt
válasz
Szabikaa20 #1227 üzenetére
Nem jön iPhone4-re.
(Csak az alaklamazáskompatibilitás miatt, nem a funkciók hiányoznak)
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita #1225 üzenetére
Látom néhányan már láttátok,de ha valakit esetleg érdekel az iOS 8
Bocs univerzita ez uj akart lenni nemcsak neked szol... -
Winne
nagyúr
válasz
univerzita #1225 üzenetére
Ohh és megy. Köszi a segítséget!
-
Winne
nagyúr
válasz
univerzita #1222 üzenetére
Kreáltam neki egy mappát a storage alá, felmásoltam a filmet, de a vlcben nem tudom kitallózni. Na akkor innen hogyan tovább?
(átmásolni azért nem tudta az előbb, mert egy asztali usb hosszabbítóba volt dugva, azt nem szerette..)
-
Winne
nagyúr
Urak!
Mkv kiterjesztésű filmet tennék az iPadre és azt szeretném ott megnézni. Alább olvastam az iToolst, mint erre lehetséges megoldást, de nem másolja rá a fájlt, elakadt első próbálkozásnál valahol félúton, azóta el sem kezdi. Segítenétek ebben?
-
-
Chereiose
addikt
Sziasztok! Ipad 3-ra kiadták még az IOS 7-et, vagy azon maradt az IOS 6?
-
bundli
tag
Szerintetek van érezhető különbség iPad 3 és Air között sebességben? Később esetleg lesz különbség? Szoftvertámogatás meddig várható még rá?
-
Fr3eWar
őstag
Úgy érzem megtaláltam a számomra tökéletes tokot.
Krusell Malmö iPad Air. Minden szöget tud amire szükségem van, ébreszt altat, jó a fogása, és az anyaghasználata. Nagyon könnyen lehet beletenni/kivenni a tabletet (ez is fontos szempont volt nálam).Mielőtt váltottam Air-re még egy Ozaki iCoat-ot használtam az iPad 4-emhez, de ez sokkal jobb. Az nem igazán akart megmaradni abban a szögben amiben megállítottam, illetve sokkal vastagabb volt, és körülményes volt kivenni a tabletet is belőle.
Most megnéztem az Ozaki O!Coat Slim-et, ismerős MM-ben dolgozik kibontottunk egyet, hasonló a Krusellhez amit vettem, de körben fogja a tabletet, kis karmocskákkal, így elvetettem.
Szóval aki tokot keres annak tudom ajánlani.
-
Süvi
őstag
válasz
Ragnar95 #1208 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Ez az érdekes, hogy nem voltam wifire csatlakozva (be volt kapcsolva, csak nem volt hálózaton) és mégis tudta, hogy hol vagyok. (Egy másik helyzet, szintén hálózat nélkül: Rámentem a térképek alkalmazásra és tudta, hogy hol vagyok. A párom retina mini-je pedig nem(Mindez külföldön történt, és a város térképét itthon böngészgettem korábban a készüléken ))
-
Süvi
őstag
Sziasztok.
Lenne két kérdésem a fényképekkel kapcsolatban:
1,Felmásoltam nehány képet az iTunes-ban a készülékre. A problémám az, hogy az iPhoto és a Fotók alkalmazásban is össze vissza jelennek meg a képek. Az iPhoto-ban megtaláltam, hogy lehet a legregebbit előre tenni, de valahogy így sem jó. Hogyan lehetne beállítani, hogy fájlnev szerint rendezze vagy tényleg időrend szerint?
2, Azt vettem észre, hogy a csak wifis airrel készült képeket a térképre tudja tenni. Hogyan tudja a wifis készülék a képeket rátenni a térképre, ha nincs benne GPS?
Köszönöm
-
Geri8
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok esetleg, melyik iPad-től van már OTG támogatás?
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
HardRic #1197 üzenetére
Azt is próbáltam, de sajnos nem volt nálam olyan telefon, aminél ezt meg tudtam volna rendesen oldani, de elvben az is működik, ha olyan telefonod van (leginkább Androidos, de talán WP-vel is megy a fájlkiválasztás). Már csak arra kellene megoldás, hogy gép nélkül is ki tudjak másolni filmet, bármit, de ez valószínűleg lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 6 13" M2 128G Cellular Újszerű/2025.09.23.Apple Gar./p4141
- IPad Pro 12.9" M2 - 2022, 6. generáció - 11 ciklus - garancia
- iPad 7th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4125/
- Onyx Boox Palma (Gen 1) E-book olvasó - GARANCIA
- XIAOMI Redmi Pad Pro 12,1" 128GB WiFi Óceánkék Tablet eladó
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen Wifi, 8GB, tokkal
- 8849 Unihertz Tank Pad Tablet (beépített projektor, dual sim, 120Hz 32GB 256GB 21000mAh)!!!
- Huawei MediaPad M5 Lite tablet, 10.1" IPS, 3 GB, 32 GB, LTE, Asztroszürke!
- Op3n Dott 7.85" Android tablet
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest