Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
Én most mindennel sz*pkodom... Renolock, Malylock, Secret Pala, Control és Dragon priest. Leestem két teljes ranket, nem jó érzés
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
darkrock
aktív tag
válasz JNashville #43194 üzenetére
Mostanában sok ilyennel találkoztam, mindegyik elvert...
-
h3lios
addikt
Teljesen kiégtem mára.
Én CW-vel, ellenfél Dragon Priest. Na mondom végre 1 jó matchup, ráadásul az elején volt kézben 2 fegyó, + Bash.Entomb-al ellopta Justicart és Alex-et, mert a cigány a Priest képest mostmár kutyafüle.... Ettől eltekintve is nyertem volna, mert Fatigure war-ban a srác mögött voltam 3-al, ugyanis nyomorék módjára húzta a lapokat early és mid game-ben. Erre mivel nyert ez az agyrákos ? Museum Curator-ból kapott turn 2-ben Chillmaw-t. Vágod DRAGON Fuckin Priest deck-be Chillmaw-t.... Egyszerűen nevetséges ez a sz.r. Mindent körbejátszottam amit csak lehet, de az ilyen szutyok miatt kapok ki, mint 1 nevetséges curator..
Rohadna le az ilyennek a keze, ráadásul Turn 1-től kezdve folyamatosan Rope-olt ez a gyökér, majdnem 1 óra volt ez az idióta meccs, már bánom, hogy nem concedeltem turn 2-nél, mert az ilyennek rohadtul nincs semmi értelme. Lehet inkább énis beállok a sorba és megyek inkább autowin secret paladinnal. Azt úgysem lehet körbejátszani semmivel, ha jókor eltolt Favor visszahoz a játékba....
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
nepszter1
addikt
Hali a LoE mennyire érdemes megvenni pénzért ? a Naxx megvan illetve a black rockbol az első szárny mage-val játszok leginkább .
-
törölt tag
válasz h3lios #43204 üzenetére
az egész már ott rosszul indult, hogy azt hitted előnyben vagy, "Na mondom végre 1 jó matchup". a loe utolsó szárnya óta a plébános végre elég szépen tudja hozni cw meccseket is. persze egy játék alatt tényleg ki lehet égni, az úgy minta, ami előrevetíti az egész napot. ja nem..
curator viszont baromi jó lap. nekem volt, hogy egy meccs alatt kétszer is toshely-t adott. már várom mikor tirion-t szedek ki belőle.
(#43205) nepszter1: attól függ mivel játszol. én tegnap beadtam a derekam és a leadott szakdogát megünnepelvén megvettem, mivel kellettek az új priest lapok. amúgy sok kasztnak nem létszükség.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz nepszter1 #43205 üzenetére
Pénzért éri meg a legjobban, mert kevesebbe kerül, mint a korábbiak és több lapot is ad azoknál. Naxx után a legjobban megérős kieg, mindenképp csak ajánlani tudom.
Mage 2 mindenképpen használható lapot kapott, az 5 manás 6/3-as nagyon beteg a temp / control Mage pakliban. Akár 2-t is lehet játszani Azure Drake helyett. A forgotten torch sem rossz leszedés, valamint az Armor is használható lehet bizonyos helyzetekben, mert gyakorlatilag Tauntként szolgál, csak ez a spellekre is hat.
Ettől eltekintve az Legend felhozatal is jónak mondható, Reno-val lehet jó Mage paklit csinálni, illetve Rafaam is jó legend, ha nincs az embernek nagy lapkészlete.
(#43206) vzarmo
Pont előtte gondoltam rá, hogy Entomb miatt szopni fogok, de mondom ez nem control Priest, ott tudtam volna, hogy szopó ágon vagyok. Eddig még nem találkoztam olyan Dragon Priesttel aki 1 Chillmaw-t játszik standard-ben, 1 LB-t 0 cabalt és 2 Entomb-ot. De úgylátszik működik. Simán ki lehet venni a Cabalokat, mert azt Entomb nagyságrendekkel jobb.[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz #75376384 #43215 üzenetére
igaz, de még loe előtt elmondták hogy csak neutral vagy class lap lehet discoverből. Illetve class lapot esélyesebb felfedezni. A szövegezéssel nincs baj mondjuk, mert egy szóval jelölik a mechanizmust. Bár ez is lehetne következetes, mert Joustnál meg kiírják az egészet mindig.
MtG-ben átalában úgy van, hogy új mechanikánál kiírják az egészet, aztán csak a szót: [link] vs [link]
-
whitezo88
nagyúr
Hurtstone ep2: Secrets [link]
-
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem tudom kivárni a 700 goldot. Egy nap kb 1 normál meccse tudok lenyomni agyvérzés nélkül, még a questekhez sincs kedvem, és még úgy is csomó idő lenne. Mentem egy arénát, ez is amennyire adta régen, most annyira nincs szerencsém/rossz vagyok. Paladinnal mentem 2 win-t most, pedig azt hittem jó deck. De ilyen 7/1-es lényekkel nem tudtam mit csinálni. Egész meccsen vezetek, de kezd az ellenfél felülkerekedni a boardon ezért kirakom a végig tartogatott ooze-t. Lerakja a dolgait, tradel, 3 élete van. Hát nem húz egy Truesilver-t? Minden amit nem akartam, heal és fegyver. A végén adott egy Dreadscale-t a pack, de sovány vigasz.
Pedig úgy játszanék a curatoros, entombos priest-tel, de nem jutok el odáig... 2 szárny van meg, mióta bejelentették "gyűjtöm" a goldot.Unalmam már kibaszott Lea-t nézem. Annyit missplayel, hogy hihetetlen... 5-1-re áll éppen. Fuck my life.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
DaveNo1
veterán
Faust néven itt valaki?
You are not prepared.
-
nepszter1
addikt
Hali Reno Jackson mikor tölti fel az életemet fullra ?
Nem nagyon értem
-
Kanczy
veterán
válasz nepszter1 #43225 üzenetére
Hogyha legfeljebb egy van minden lapból már csak a fel nem húzott lapjaid között. Szóval decképítésnél lehet kettő, az a lényeg, hogy a játék közben, mikor kijátszod Renot, ne legyen már a paklidban, csak egy, különben nem csinál semmit
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
-
darkrock
aktív tag
A LoE harmadik, negyedik szárnyát érdemes megvenni? Vagy inkább BRM további szárnyai (első kettő megvan)?
-
Kanczy
veterán
Nem gondoltam volna, de a midrange druida visszavitt 5-re
-
emperorka
tag
Mi ez az új murloc pala? Szinte minden második deck most az rankeden.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz Kanczy #43240 üzenetére
Két féle OTK Paladin van. Ez az egyik deck, de ezt minden esetben 2 Anyfin-el érdemes játszani. Az első arra jó, hogy tradelni tudj a Murlock sereggel. A második kis szerencsével bőven 30+ -os OTK lesz, tehát ha nagy sz.rban vagy is simán lehet vele nyerni.
A másik verzió játszik 2 db. Oracle-t és 1 anyfint, ott meg kell várni, hogy minden Murloc meghaljon és ha nincs taunt akkor kereken 30 dmg. Akkor van gáz, ha az ellenfél 30 felett van, mert akkor nem auto -win. Ilyen probléma nincs az előbb említett verziónál. Ráadásul 2 db 1mana 1/1-et, tehát sz.r lapot ki tudsz venni és mehet a helyére hasznos minion / spell.
Én Amaz verzióját próbáltam Culth Masterrel sokszor figyelnem kellett, hogy ne húzzak túl sokat. Muster után simán felhúzod a combóhoz szükséges lapokat. Lassabb paklival nincs esély ellene, mert a 2. anyfin 40-50 DMG-s OTK is tudhat. Közben pedig a 2 db equality, consec, wild pyro szépen takarít. Illetve a Lay on Hands játékban tarthat.
-
KaraDani
addikt
válasz F-ECT$ #43246 üzenetére
215-235 rangebol 215, 25-185 rangebol 35, a minimumon feluli 205 kaphato goldbol 10 Packokban 1 epic, 3 rare, az legalabb jo volt.
A legdurvabb reward nekem 11-ert volt 205g 75dust, voljin, a gvg packban 2c, 1r, 1gold r, 1 gold toshley(=dr. boom akkor meg nem volt kb semmi lapom)De legalabb jo draft volt, ezt elveztem, mert akkor is lehetett vele nyerni, amikor az elejen tempot vesztettem, hala, barriernek, alexnek es a rengeteg burnnek. Ritka az ilyen valtozatos deck arenaban szerintem. Heartharenat hasznaltam draftkor, de joparszor felulirtam, pl pyro helyett egy masodik harvest golemet vett volna ki, mert szerinte insane synergia a deckkel ( 1 db blastmage...) meg az egyik fireball helyett is miniont javasolt, pedig alex volt az elso pick, szolva elegge adta magat, hogy a burn spellek jok lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Két kérdés:
-ma reggel 7-ből 3 hunter volt, ez csak mázli vagy tényleg újra népszerű a hunter?
-miért nincs túl sok aggro shaman? ebben a hónapban alig játszottam és amióta váltottam Kolento féle verzióról egy full aggrora, szerintem lehet olyan 80% körüli winrate-em. Ma is 6-1-et mentem, egyetlen bukta egy mirror volt ahol nem húztam minionokat... Elértem a rank 6-ot, nagyon rég nem volt ilyen könnyű a ladder és alig van mirror meccs. -
F-ECT$
titán
Hunter: én nem láttam többet belőlük, a 7-ből 3 lehet véletlen is.
Agro shaman: sosem volt igazán elterjedve, pedig amikor bejön egy új deck, akkor hirtelen minden második ember azzal megy, de itt nem volt ilyen. Pedig legend képes, de lehet, hogy nem olyan könnyű / jó vele játszani, mint pl egy secret palával.
Kolento féle változat: nem tetszett, vagy csak jobb a sima agro?
Dive ever, work never.
-
bepe79
addikt
Én két kaszttal játszom, Hunter-el és Paladinnal. A Hunter-t én is kezdem megszeretni, az alap beast-es basic hunter deck-et kicsi felturbóztam az 1/1-es zöld pókkal, meg a deathrattle-ös pókkal, meg az 1/2-es taunt+devine shield-es mech-el, meg van benne egy csomó beast, aztán az a lap, ami +2/+2 mellett még taunt-ot is ad egy beast-nek, + azok a lapok, amik beast kirakása mellett/után vagy új lapot adnak, vagy tolják felfelé egy már lerakott beast-nek a HP-ját / attack-jét, meg a végén ott van még a highman hyena meg ilyenek. Emellett a nyíllal jól át lehet lőni az ellen Hero-ja felé mindenféle tauntot és minden mást is ignorálva, úgyhogy nekem tetszik, és nyerni is tudok vele.
A pala a másik nagy kedvenc, ma reggel összedobtam saját kútfőből a T10-es enifin can happen murloc pala deck-et (nem a legjobb, mert hiányoznak lapjaim, csak próbálkozom), és eljutottam vele a turn 10-ig, le is szummonált egy csomó meghalt murloc-ot, csak ott már nagyon kevés HP-m volt a Shaman ellen, és szétszedett, ha akkor nincs lent tauntja, és nem arra megy el az enifin-ből 2-3 murloc, hogy azt leverjem, akkor máshogy is alakulhatott volna.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest