Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #11391 üzenetére
én ausztrált választottam, a címet sem kellett átírni, telefonszámot sem, csak államot választani.
egyébként nekem tetszik a port, az i5 laptop akkuját sokkal gyorsabban lezabálja az asztali verzió, és azt se mondanám, hogy többet akad, mint IHD3000-en, a kezelése szerintem sokkal jobb is érintőképernyőn, valahogy természetesebbnek tűnik, mint egérrel.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
igazán a héten kezdtem el játszani, visszaolvasgattam kissé a béta utáni idők hozzászólásait. sokszor van szó róla, hogy miért rushol mindenki.
én többnyire szeretem a lassabb, control paklikat, legalábbis más kártyajátékokban, megpróbáltam ilyet építeni elsőre. nos, felvittem 4 classt 10-es szintre (Mage, Shaman, Druid, Paladin), és elkezdtem próbálkozni. volt 3 expert packom questekből, azokat még kinyitottam, legend 0, rengeteg kártya más kasztokból, egy-két hasznos lap, de értelmes paklit nem lehetett belőle építeni, mindig volt pár lap, ami nagyon hiányzott belőle. többnyire csak common/rare, de ha az ember nem akarja törni az összes aktuálisan nem szükséges lapját (ami két hét múlva tutira kellene egy paklihoz), ezeket is rengeteg idő craftolni. cserébe egy WarZoo pakli könnyen összerakható alap lapokból is, rush decket szintén nem túl nehéz megcsinálni működőre. persze az is lehet, hogy én nem vettem észre valamit.úgyhogy most az összegyűjtött aranyamból elkezdem az Arena-t, mert egyszerűen nekem sincs kedvem ezeket a paklikat játszani.
azóta ráadásul megkaptam az első legendet, ki más lenne, mint Mukla? nagyon erősen gondolkodom rajta, hogy feltöröm és csinálok pár lapot a Druid paklimhoz.
btw csak engem zavar, hogy fix a pakli mérete és nem lehet rainbow decket csinálni? értem, hogy ezért van annyi neutral kártya, de jó lenne, ha valami korlátozással legalább még egy színt még be lehetne válogatni a pakliba.
-
fogtunder
nagyúr
Vagy csak játszottam már vagy 8-10 TCG/CCG-t, olyan nagy csodák itt sincsenek, sőt. És igen, szeretem megérteni a társas/kártya játékokat, de róluk olvasni pláne nincs annyi időm, mint játszani, melóban egyiket sem tolerálják nagyon. Nekem soknak tűnik az elején a grind, de az is igaz, hogy itt legalább a kezdéshez nem kötelező paklit venni, mint a régi szép időkben.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Dr. Student #13046 üzenetére
account alapú minden, én iPaden és gépen is játszom, teljes átjárás van a kettő között.
-
fogtunder
nagyúr
csatlakozom az előttem szólókhoz, többnyire az a cél egy pakli építésénél, hogy lerakj egy lapot/kombót, amivel nyerni tudsz, a többi része arra való, hogy addig, amíg ez összejön, túl tudj élni, a kezedben legyenek a lapok időben és ne legyél akkor hátrányban a boardon, amikor már semmi nem segít. ehhez pedig valamennyire kiszámítható lapjárás kell, ami össze-vissza lapokból nem biztosítható igazán, minél több a duplikáció, annál biztosabban kapod kézbe a jól kombózható lapjaidat.
egy-egy darabot olyanokból érdemes bent tartani szerintem, mint a Swamp Ooze, mert 2-ért 3/2 és a tápos fegyverek ellen nagyon jól tud jönni, de nem kell minden játszmában.I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
Tegnap gondoltam meglepem magam egy 15ös expert csomaggal, volt benne két Gruul és egy Mukla, majdnem 1200 dustot kaptam, mikor betörtem a felesleges lapokat
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
Másnak is szarakodik az iOS verzió az UTH frissítés óta? Nálam tele van grafikai buggal, elmegy a hang, fagyogat.
-
fogtunder
nagyúr
válasz dejaris #13350 üzenetére
Én most éppen egy Icy Winds változatot próbálgatok, az Oracle és az Arcane Golem miatt rendszeresen előnyhöz jutott az ellenfél és a kombó előtt bedarált, úgyhogy ki kellett váltani őket. 20 meccsből talán 1-2 volt olyan, ahol tényleg jónak érződött. Az Acolyte nem megbizható sajnos, de legalább egy körre lefoglalja az ellenfelet és nem kalapálnak el miatta rendszeresen.
-
fogtunder
nagyúr
válasz DjDanee87 #13357 üzenetére
ritka, pont erre írtam, hogy nem megybízható, általában egy-két lapot lehet vele húzni, de az Oracle is csak kettő, ráadásul ha nem húzod fel vele a kombóhoz szükséges lapokat (nekem elég gyakori volt, hogy hiányzott mondjuk egy Frost Bolt a két Ice Lance mellé), akkor nem biztos, hogy valaha ki fogod tudni játszani.
a Rouge-nál több értelmét látom egyébként, ha az ellenfélnek sok lapja van, egy shadowsteppelt Oracle azért tud kellemetlen pillanatokat okozni.mondjuk eltolni rá egy Arcane Missle-t, az okos
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #13405 üzenetére
én mage-et draftoltam tegnap, 4 polymorph, 2 spellbreaker, 2 water elemental, ogre, lord of the arena, egy falmestrike meg egy pyroblast. nagyon durván gány választások voltak, remélem a rengeteg removal elég lesz, hogy ne daráljanak be.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Kvelstadt #13434 üzenetére
azért annyira nem alap lapok azok, mikor erről kérdezték, hogy a sámán f2p pakliban akkor hogy van 2 lightning storm, ami ugye 200dust csak magában, azt mondta, hogy mákja volt, bontotta mindkettőt. és akkor még kell bele mana tide, gadgetzan, defender, argent commander, azure drake és feral spirit. olcsó lapok, de egy kezdőnek rengeteg idő (vagy pénz), mire mind meglesz, pláne, ha nem tör be minden mást, amit kinyit. napi 8 óra játékkal tuti megvan hamar, de ha van munkája és családja is az embernek, azért időbe telik.
-
fogtunder
nagyúr
válasz xavix13 #13449 üzenetére
na, én pont ezt csináltam, minden herot felvittem 10-es szintre, experteket megvertem, az aranyat elarénáztam, persze nagyon gyalázatos módon vertek rommá, ahogy az sejthető is volt előre. bontottam pár packot, ami ugye ezekből összejött, de lapjaim szinte semmihez sem voltak, meg így már aranyam sem és ami a legrosszabb, hogy az arénában megismert lapok ugye nem voltak meg, hiába láttam a szinergiát, nem tudtam beépíteni a paklikba.
a warrior control meg az egyik legdrágább pakli a nagy lények miatt, ahhoz képest tényleg olcsó, de ha nekem kellett volna megcsinálni ugyanezt nulláról, úgy, hogy közben nem török be mindent, ami nem pont ehhez kell, az legalábbis hetekben mérhető, úgyhogy vettem 40 packot és még abból sem tudtam volna ezt összerakni, pl. az említett lightning storm miatt, amit nem is nagyon lehet helyettesíteni. akkora mákja meg nem lehet mindenkinek, hogy pont ahhoz a kaszthoz kapjon lapokat, amit játszani szeretne.
ettől függetlenül a kezdeményezés szépen mutatja, hogy nem tudod megvenni a győzelmet pénzért, ha jobb vagy és van egy valag időd, fizetés nélkül is lehetsz legend.
-
fogtunder
nagyúr
válasz xavix13 #13462 üzenetére
tiszta sor, nem vártam, hogy 2 nap után megyek rankedre, de ez is úgy free to play játék csak, ha birkatürelmed van.
az elején egyébként druid decket kezdtem el építeni, mert ahhoz kaptam lapokat, na az még mindig nincs kész, de egy mage már összejött.
-
fogtunder
nagyúr
válasz xavix13 #13464 üzenetére
én még mindig érzem
azért a 40 paklival közel sem volt meg minden, elég sokat kellett nyitogatni és még van rare is, ami hiányzik, epic meg kb. a fele, a névnapomon vett 15-ösben esett mondjuk 3 legend, amiből kettő dupla volt, lett is belőlük thalnos. amilyen tempóban azóta jönnek a lapok, szerintem egy darabig még izgalmas lesz a pakli nyitogatás.
-
fogtunder
nagyúr
válasz penge111 #13549 üzenetére
mana wyrmből én mindenképp kettőt raknék bele, egy első körös wyrm+coin+mirror image kombó elég kemény lépésekre kényszerítheti az ellenfelet, van egy 3/3-ad két taunt mögött. én novice engineer helyett loot hoardert futtatok, gyakran tud ütni egyet az elején, vagy trade-elni egy 3/2-vel. a mirror image szintén nagyon jól kombózik knife jugglerrel, a játék elején hero powerrel kiegészítve jó board sweep lehet zoo ellen.
én még két ice lance-t raknék bele, a gadgetzan helyett még egy drake-et, sorcerer's apprentice szintén duplázva kellene szerintem. ha le tudsz rakni egy drake-et és túlél egy kört, utána apprentice + fireball + frost bolt + ice lance + ice lance arcba = 21 sebzés 6 manáért, de ha nem éli meg, akkor is 17. ha tudja ütni a hőst, akkor a water elemental gyakorlatilag egy frost bolt, és közben nagyon jó midrange minion, úgyhogy ebből is kettőt raknék bele.
a flamestrike-nak szintén nem vagyok nagy híve arénán kívül, az első 5 körben akkor is halott kártya, ha van coinod, utána pedig már gyakoriak az olyan lények, amik nem halnak meg tőle egyből. egy handlock ellen kb. semmit nem ér, a zoo meg vagy bedarál 6 kör alatt, vagy amúgy is tiéd a board control és akkor a fireball többnyire jobb removal.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Dr. Student #13725 üzenetére
én speciel ha van időm, inkább megyek egy aréna runt a pakli vásárlás helyett, mert a meta elég monton volt az utóbbi időben, itt legalább van benne véletlen faktor. persze mikor kapsz egy szar draftot, az idegesítő, de még mindig kevésbé, mint az, hogy két hete csak hunter és warlock ellen lehetett játszani.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #13728 üzenetére
azért írtam, hogy két hete, a nerf óta szerencsére visszaszorult.
a lock szerintem sosem fog igazán, hacsak nem csinálnak valamit a hero képességgel, mert vele lehet a leggyorsabban végigpörgetni a paklit (talán a gadgetzan kivételével, de az csak a rugóval olyan gyors), hogy kiadja a nyerő kombót, vagy hogy minél hamarabb el tudjuk árasztani a boardot mindennel, amit érünk és ráadásul még a removalok is erősek.I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Djuree #13733 üzenetére
minél több lap legyen a kezedben, az olcsó hatékony tauntok (sunfury + ancient watcher), removal spellek, aztán jönnek a 10 HP-s twilight drake-ek, meg az olcsó giantek a sok lap és alacsony HP miatt, facelessek meg Ragna és társai, esetleg egy Jaraxxus. játszani nem játszottam még, mert sok benne nagyon az epic és legend kártya, ami nekem nincs meg.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Ereshkigal #13750 üzenetére
igen, a 20 perc szerintem is csak hearthstone viszonylatban sok, én szeretem is a hosszú meccseket (ami nem azért hosszú, mert tököl az ellenfél).
a ranked meg egy olyan dolog, hogy sosem hittem el magamról, hogy le tudom nyomni azokat, akik napi 6-8 órában tolják, szóval casual és arena inkább.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #13759 üzenetére
az mondjuk tényleg jó lenne, ha mondjuk kapnál extra aranyat, vagy xp-t egy hosszabb, kiélezett meccsért, de szerintem mint mindent, ezt is kihasználnák és pillanatok alatt átfordulna a control-rush arány.
az 1 hónapos szezont én sem értem, ahogy azt sem, hogy a legend rank és a 20 között miért van akkora üres tér. ugyanakkor szerintem pont a ranked az egyik legnagyobb baj a játékkal, sokan nem azért játszanak, hogy élvezzék a játékot, hanem mert nekik legendnek kell lenni és napokat grindol végig egy agyhalott zoo paklival. én ezzel nem tudok azonosulni, úgyhogy nem is érint, mint probléma, csak egységnyi idő alatt kevesebb aranyat kapok a nyert meccsekért.
amit én nem értek, hogy miért nincs valami gyakorlati reward, pl. minden szezonban kijöhetne egy új kártya, amit az adott szezonban egy bizonyos rank felett megkapsz, kraftolni viszont csak a következő szezontól lehetne, esetleg aki megnyerte, az gold verziót kap belőle. nekem az a hátlap kb. nem oszt, nem szoroz.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Ereshkigal #13780 üzenetére
igen, Thalnost sosem zúzunk, nekem konkrétan az első és eddig egyetlen legend volt, amit craftoltam.
2 manáért +1 spell power és egy kártyahúzás nagyon jó. ha véletlenül le tudsz vele szedni egy 2/1-et, vagy egy divine shieldet leütni, akkor még jobb.
-
fogtunder
nagyúr
ha már legendezünk, a hétvégén nyitottam egy Nozdormut, ha betöröm, pont lenne kicsit több, mint 1600 dust. használja ezt valaki bármilyen kontextusban? én nem nagyon látom a hasznát, szívem szerint feláldoznám, és csinálnék Ragnát.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #13807 üzenetére
egy rush mage, egy sámán, egy zoo, amivel nem játszom, de építenék handlockot, nincs még kész a druid deckem sem, és a warrior control is érdekelne.
legendekből van Thalnos, egy Mukla, Gruul, Grommash, Leeroy, ezekből egyelőre Thalnost és Leeroyt használom rendszeresen, a következő craft kiszemeltek Ragna, Black Knight és Bloodhoof jelenleg.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #13810 üzenetére
epic kevés hiányzik ezekhez, a druidot szépen lassan összeszedtem már mindent, abból csak a legendek hiányoznak, ezért is ezt a hármat gyártanám először. a handlockba kell még egy twisting nether meg két molten giant, de azzal úgy vagyok, hogy hátha nyitok valamelyikből, amíg összejön a dust erre a három legendre.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #13875 üzenetére
rush mage-be szerintem jó leeroy, én legalábbis használom, sokszor segít, hogy lethal range-be hozd az ellenfelet, vagy megspórolj egy fireballt, amit aztán lehet taunton át arcba lőni.
mondjuk thalnost előbb craftolnék, de én nagyon szeretek spelleket használni.
-
fogtunder
nagyúr
azon gondolkodtam, hogy vajon a naxxramas első szárny korlátlan alkalommal újra játszható lesz ingyen, és mindig bedobja a végén a legendary lapot? mert ha igen, akkor az egy elég durva dust farmolási lehetőség gold vagy pénz befektetés nélkül.
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #14111 üzenetére
én is ezt vettem észre, az elején sokkal több értelme van pakkot venni, mint mikor már megvan a common/rare nagy része, mert a dust, amit kapsz a végén nem túl költséghatékony. ha nem nyitsz legendet mondjuk egy 15-ös packból, amire elég nagy az esély, vagy leesik egy olyan, ami már megvan, akkor szinte semmit nem haladtál előre majdnem 6000 forintért.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #14115 üzenetére
nekem pl. rettenetesen szeret dupla legendeket adni, Gruul-t hármat bontottam már, Muklát kettőt, Thalnos 3 nappal kraftolás után jött. ez sajnos benne van a rendszerben, de pénzt már nem nagyon fogok kártyáért adni, mert az utolsó 15-ösben 2 epic volt összesen, meg kb. 22 rare, és pár gold. az össz value (ha nem számolom a preparationt, ami nagyon hiányzott egy csodarugóhoz) volt valami 270 dust, amiből egy tetves epicet sem lehet kihozni.
a Blizzard meg ráfeküdhetne kissé a használhatatlan legendek boostolására, mert a 33-ból talán a fele hasznos igazából.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #14124 üzenetére
force of nature-t nagyon nem szeret adni nekem se a játék, úgyhogy én beáldoztam egy arany kidnappert miatta. de mondjuk ice shield is kellene, vagy pyroblast, amiket sosem nyitok, cserébe van két patient assassin, ami meg totál haszontalan, de ha betöröm, akkor sem vagyok sokkal beljebb. legendből meg egyre jobban hiányoznak a class kártyák, Cenarius, Van Cleef, Al'Akiir egyre jobban kellene, de mire ezekre is összejön a dust, az még hónapok kérdése, hacsak nem leszek kimondottan máker. ami mondjuk jó, hogy a két craftolt lap (Thalnos és Ragna) iszonyatosan megérte, sokat használom őket.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Redcaster #14194 üzenetére
tegnap kaptam egy druidát, ő játszott hasonlókat, T1 claw, shattered buff trade-elő minionra, ami amúgy is kinyírta volna a tauntot, miközben volt még egy 3/3 body lent. de az igazi poén az, hogy annyira peches voltam (egyik soulfire eldobatta a másikat, faceless és leeroy az utolsó 6 kártyában volt), hogy még így is elvert.
-
fogtunder
nagyúr
iPaden nincs ennyi frissítés
-
fogtunder
nagyúr
válasz Tyler Durden #14281 üzenetére
én most már vagy 3 hete nem játszottam a mage deckemmel, mert folyton bezúzzák az arcom. mondjuk se ice block, se pyro, se antonidas, úgyhogy ha sok a taunt, vagy tud gyógyulni, armort szerezni, gyakran kihúzza magát az ellen lethal range-ből, mielőtt összejön a kombó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest