Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz emperorka #10402 üzenetére
Nem igazán.
Jelenleg, mindenki kap egy egyedi kártyahátlapot (ladder resetelésenként egyedi, nem személyenként), amennyiben eléri a 20. szintet, azt meg már elérted. Ha resetelik a laddert, elérhető lesz a hátlap, és majd egy másikat lehet szerezni.
(#10401) laca95: próbálkozz többször. Ha úgy sem működik próbálkozhatsz az amerikai szerverrel, bár akkor ott fogja tárolni a dolgaidat, így majd ott érdemes folytatnod is
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
F-ECT$
titán
válasz emperorka #10402 üzenetére
Ajándék, jutalom nem jár érte, csak a következő szezontól, bár akkor is csak új hátlap. Ami miatt mégis érdemes lehet az az, hogy lemérheted, hogy kb mire elég a tudásod és a paklid a jelenlegi metában. (Amit egyébként nem igazán komáz senki, de úgy tűnik a hatékonyság legyőzi az érzelmeket.)
laca95: használd a szerkesztés gombot, ha nem akarsz egy kis bant Ugye ollie?
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
válasz emperorka #10405 üzenetére
Azt nem tudom, hogy azzal mi van. Lehet, hogy akkor is ad egy egyedi hátlapot.
Chronos85 (#10409): Csak 2 játékra volt időm, majd ma folytatom (de még ez sem biztos).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
whitezo88
nagyúr
válasz emperorka #12207 üzenetére
ez a pakli régebben volt nagy divat, a 8 manás pyronál. folyamatosan tekerni kell a lapokat, takarítani, fagyizni, doomsayerezni, aztán 8. körnél gg. vagy pyro, vagy fireball (azok is arcba) vagy 2x icelance frostbolt után stb. ladderről teljesen eltűnt szinte. Miracle rogue is hasonló, csak az erősebb, jobb.
lol most nézhetett a druida ilyen board meg 16 hpról hogy ment le -2-re
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz emperorka #12837 üzenetére
úgy hogy a tököm televan a zoo-val. meg a topdeckelő mákostésztákkal. 6 órája játszom (minusz 2 aréna) és gyakorlatilag nem haladok. (kitkatz warrior és ramp druid)
most is zoo ellen megyek, WW-vel tudnék takarítani. jön? nem jön. se Geddon. így nulla az esély ellene.tessék. free win. [link]
megint rank17 2 csillag, ugyanaz ahol elkezdtem... Hafut nézem közben, ugyanezzel megy r12 és zooval nem is találkozik. én meg folyton.[ Szerkesztve ]
-
Devas
őstag
válasz emperorka #12908 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket!
Mondjuk én nem vagyok ilyen paklimásolós típus, jobb szeretem felfedezni a dolgokat meg ötletelgetni, de azért nem árt tudni mivel készülnek általában az ellenfelek. Én az univerzálisabb, kiegyensúlyozott játék híve vagyok. Olyan paklikat próbálok összeállítani aminek nincsenek igazából erősségei és gyengeségei.
Közben megfogalmazódott bennem még pár kérdés:
1. A questekkel kapcsolatban annyi kérdésem lenne, hogy ha bennt felejtek szándékosan kevés aranyat fizető queste(ke)t, akkor az új napi felugró az mindenképpen sok aranyat fizető lesz-e?
2. Ha arénázni akarok, akkor az összes (nekem meg sem lévő) lapból választhatok igaz, és ugyanabból a lapból akár végtelen sokat is?
3. A spell power +1 hozzáadódik a minionok battlecry képességéhez is? Például a gyógyító/sebző lényekre értve.
4. Hősömmel történő direkt fegyveres támadás esetén mekkora támadóerejű lényt érdemes elpusztítani kb, ami szerintetek megéri még? Tudom erősen szituációfüggő kérdés ez, de bármi ötletetnek örülni fogok.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
whitezo88
nagyúr
válasz emperorka #12999 üzenetére
imádom csak halott a metában a rushok miatt, nagyon jól kell húzni hogy nyerni lehessen.
közben zsinórban 4. safari jön ellenem micsoda izgalmak, micsoda változatosság. 4-ből 1 a win. az a baj hogy nem olyan mint a facehunter, hogy nem ér rá. de, ráér. az ellen szinte mindig nyertem, de kb már nincs is olyan.
mod: ismét hunter, ötödszörre.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz emperorka #12999 üzenetére
Legutóbbi Ramp druid meccsem zoo ellen:
-wrath, hero power és swipe segítségével leszedtem a kezdeti minionkat (1 innervate jött a Ramp kártyákból)
-5-ik körre stabilizáltam a boardot egy 4/4-es taunttal (kb 15 hp-m volt még)
-ellenfél erre kirakott 3 db 1 manás miniont, soulfire-t tolt a tauntomba, és húzott egy lapot
-utána ezeket játszottam ki a következő 3 körben, egyik sem élte meg a következő kört: sunwalker, 2x lore (mindkétszer magam healeltem, mert nem volt szükségem lapra), az egyikre még egy 2/2-es tauntot is tudtam tenni
-9-ik körben kikaptam, míg a locknak 20 hp-ja volt, és a board üres volt előttemHunter ellen több esély van, hiszen max 2 nagy lénye van kinn a boardon, így az uth nem anniyra hatékony ellene, illetve sok a taunt is.
Összességében ha nem jön innervate / wild growth az első 2-3 körben, akkor jó eséllyel bukós a dolog, amire azért van esély.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz emperorka #13019 üzenetére
A paladin jó lehet az agro/zoo ellen a sok heal, a shieldek, az aldor, és a board clear miatt, viszont jó eséllyel elvérzik minden más ellen, főleg ha még Tirion sincs.
Egyébként most toltam 10-12 meccset, és kb ezek jöttek rank 15-10 között:
3-4 hunter (face)
1 agro wari
1 mage (talán agro, de nem 100%)
2-3 (főleg watcher) druid
1 priest
3-4 rogue (miracle, tempo vegyesen)Azaz 0 zoo, handlock, sámán, pala.
Dive ever, work never.
-
Wolverine
félisten
válasz emperorka #13070 üzenetére
Próbálj rankedet játszani. Ha alacsony szinten vagy még, akkor nem eshetsz vissza; és ott gyengébb paklik is jönnek szembe. Casualban sokan tesztelnek az erős játékosok közül is.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Djuree
félisten
válasz emperorka #13243 üzenetére
nem op, aki tud jatszani mindennel tud. en pl. samannal se jutnek par győzelemnel tovabb. most lockot valasztottam, azt hittem mind a 9 kasztot lehet nem csak harmat. első csatat nyertem legendes pala ellen, ugyes volt nagyon, de én ügyesebb. pedig nekem legendet sem adott...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
addikt
válasz emperorka #13661 üzenetére
Rush ellen nekem eddig esélytelen, más ellen meg sokszor erősen lapfüggő. Plusz amennyire szeretek vele játszani, annyira fruszrál, hogy elég hosszú vele 1 meccs.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
válasz emperorka #13746 üzenetére
Jaja pont ez van nálam is. Nyertem vele, de ha lerohannak és nem jönnek a lapok, akkor itt is game over van. Valamint a másik, hogy a maratoni meccsek hosszú távon eléggé idegörlőek, legalábbis számomra..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz emperorka #13825 üzenetére
Eleinte arénáztam is, aztán olyan 2 hónapja csak constructed, és pakli vétel goldból. Olyan 2-3 hete pedig gyűjtök Naxxra: napi külldik + 10 gold / 3 win.
Mondjuk nekem már csak 3-4 legendary és kb ugyanennyi epic az, ami igazán hiányzik. (Nem érdekel az összes kártya összegyűjtése, nem zavar, hogy nincs meg a legendek fele, mivel úgyse használnám őket.)
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
válasz emperorka #13923 üzenetére
de 12 winnél a packon kívül elég sok jutalmat kap az ember, nem olyan ritka a golden legendary is extraként.
ráadásul: van a tárban 4 pack. aréna után 5, majd veszek még 15-öt mondjuk. a gép megjegyzi, hogy a 16. pack az arénás? ugyan. elég sokat arénáztam, meg goldból, pénzből is vettem paklit. ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
k.kristof
őstag
válasz emperorka #13929 üzenetére
Aki kicsit is konyít az informatikához, az tudja, hogy valódi véletlen nincsen, de megfelelő eloszlásokat lehet generálni. Teljesen független a győzelmek számától, hogy mi van a pakliban, de az emberek kényszeresen keresnek mintákat, szabályszerűségeket a dolgokban, még ha nincsenek is
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest