- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Derrewyn
senior tag
válasz
NyxNyxNyx #85292 üzenetére
Most ránéztem a match history-mra, Dia 6-8 környékén mozgok, és warlock ellen 9 meccset játszottam face hunterrel, ebből 4 win. Nyilván ez kicsi minta, de még nyert meccseken is azt éreztem, hogy csak szerencsém volt és pont nem volt board clearje.
Az ellenérzésem legfőbb forrása az lehet, hogy mage mainként mocskosul idegesítő lock ellen játszani. -
fogtunder
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #85292 üzenetére
bár a jelenlegi metában abszolút nem vagyok jártas, de éveken keresztül játszottam elég sokat az összes elérhető control warlockkal (meg amúgy kb mindegyik életképes warlock paklival), egyik sem volt favored facehunter ellen és iszonyatosan meg lennék lepve, ha ez változott volna. aggro ellen mindig kötéltánc volt, mert egyetlen lifetap is simán el tudta dönteni a meccset.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #85267 üzenetére
persze, ebben van ráció, de szükség volt rá? a nagyobb bajom az, hogy túl vagyunk az utóbbi évek legunalmasabb metáján és közben végig azzal vigasztaltam magam, hogy biztos jön majd valami új kontent, azért van ez a langyos izé, ehhez képest nagy a csalódás. persze simán benne van a pakliban, hogy előkészítenek valamit, láttunk már erre példát, de itt újra visszakanyarodnék a kiinduló problémához, a kommunikációhoz. a BG-vel elég sokan játszanak és teljesen peremre van szorítva, pedig lehetne monetizálni kozmetikai dolgokkal és lehetne sokkal nagyobb, meg hozhatna pénzt is. csináltak egy autobattlert, ami markánsan különbözik a többitől, népszerű is és nem kezdenek vele semmit.
-
fausto
addikt
válasz
NyxNyxNyx #85223 üzenetére
Erre nem gondoltam, akkor ezért nem támad Mankrik felesége, ha a Secret Passage "húzza" fel.
Kapcsolódó kérdésem: ha Secret Passage ad 4 lapot a kezembe és csökkentem az értéküket (pl. az Efficient Octo-bot-tal), akkor megmarad a csökkentett érték akkor is, miután visszatette a pakliba? -
Boti80
lelkes újonc
-
pachito
őstag
válasz
NyxNyxNyx #85048 üzenetére
Bevallom, én is a szkeptikusok táborát erősítettem
Furcsa volt hogy nem jött fixen a gold meg hogy sokszor ajándék pakk volt a reward tracken gold helyett de végülis meg lehetett szokni és ugye sokkal több zsé gyűlt így össze. De ehhez kellett a patch néhány hónapja ami jócskán dobott a dolgon.
#85047: Nekem már csak Sir Annoy-o és/vagy Horseman Uther kéne és akkor van mindenhez legalább 1 avatar ami tetszik.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
NyxNyxNyx #84989 üzenetére
A hasonlítás része csak arra vonatkozott, hogy ő ezt utálja én meg azt. Mondhattam volna vmi Malygos decket vagy a DH-nál Ilgynoth-ot. Vannak ilyen deck-defining kártyák és mindig is lesznek. Akkor lesz rá nerf ha időgesítő ÉS erős is, vagy annyira erős, hogy már kilóg a statisztikából. Na de sok szónak is egy a vége, jön az új kieg, lehet teljesen eltűnik a deck, felesleges ez a szócséplés, csak legyen már csütörtök.
Amúgy volt itt valakinek a kérdése: Csak jövőhéten kezdődik az új reward track, nyugodtan le lehet játszani a küldiket.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
NyxNyxNyx #84968 üzenetére
Tier 3as deckről beszélünk. Nem az az 1 lap miatt válik olyanná a matchup. Idegesítő a lap? Igen. Néha meg semmit se ér? Igen. De elég sok ilyen lap van, új Yogg, HELLO! Az konkrétan ha kipörgeted megnyerheted akárhonnan a meccset...
Nem olyan jó ez a TickWarlock, mint emberek képzelik. Lassan 130 meccset letoltam vele, kemény 54%os winratem van vele, de lehet csak én vagyok béna... -
K1nG HuNp
őstag
válasz
NyxNyxNyx #84749 üzenetére
4-5 jo paklid per kiegeszito f2p? akkor mar mindegy ha ingyen adnak a jatekot
azert ez eleg eros elvaras
nekem eddig siman tarthatonak tunik az f2p, 3-4 havonta meg ha van valami ilyeni 15 dollaros epikus value bundle akkor megveszem, sztem ez teljesen fullos, foleg hogy amugy mennyit jatszik vele az ember
+ az arena mindig ott van
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
NyxNyxNyx #84630 üzenetére
szerintem igy most nagyon egeszseges a meta, de kiderul kovi vS reportnal.
van eros aggro, van aggrot hard (30% winrate-re csokkento) counterelo control warrior, van controlt vero shaman es libram pala, wildben ott az aggro druid ha valaki azt a hoset tolna.. szoval fullos
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
NyxNyxNyx #84628 üzenetére
Nem fog elszabadulni, mert az aggro ahogy latszik nem fog eltunni, most vegigfutva jobban a nerfeket meg utanaolvastatni a soul DH igazabol tobbet kapott.
Polkeltet eddig is turn5 jatszottuk, readerert nem kar sosem on curve volt kijatszva, egyedul a fegyver kapott igazi nerfet, de 1 dmg..
a skull maradt, ugyhogy meg mindig epikeket lehet huzni és ujratolteni es ujra kihanyni minden lapot a kezbol
-
-
lm83
őstag
válasz
NyxNyxNyx #84577 üzenetére
Hát én is ezt akartam írni, hogy biztos velem van a baj, de nem szeretek DH-val játszani (van 55winem eddig).
Inkább szerencsétlenkedek valami más dekkel. De úgy meg persze nincs meg a legend, csak d5 max...
De amúgy érthetetlen, hogy szinte minden mást nerfeltek előző kieg óta csak ezt nem, meg face huntert...Na de most majd belecsapok...
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
NyxNyxNyx #84528 üzenetére
Nagyon gáz amit csinálnak, én már rég nem fizetek ezért a kalap sz*rért, amit újítás néven vezettek be.
Mindössze 20 pakkot nyitottam, amiből 3 lega jött, egyik C'thun
Max 10-20at még goldból kinyitok mellé, hogy legyen 1-2 normális deckem. Már ha össze jön a gold ezzel az új rendszerrel... -
ClydeBeka2
őstag
válasz
NyxNyxNyx #84481 üzenetére
Most 2 hete én is abbahagytam kicsit. Duels-t nem veszem ki, mert F2P vagyok (2x5 dollart költöttem). Battlegrounds kötött még le, de most az Elementálok azt is teljesen elrontották, talán belenézek a patch után. Az achievementset és az új Battlepasst várom, azzal talán el lehet szórakozni majd, mert lesznek elég érdekesen teljesíthetőek
-
F-ECT$
titán
válasz
NyxNyxNyx #84481 üzenetére
Ha nincs már cél egy játékban, akkor max azért játszol vele mert jól szórakozol közben. Ha ez is eltűnik, akkor keresni kell egy új játékot.
Én a HS óta mondjuk nem találtam olyan mobilos játékot, ami hosszú ideig lekötne, így sokkal kevesebbet játszok mobilon mostanában.
De majd a Diablo Immortal -
ClydeBeka2
őstag
válasz
NyxNyxNyx #84362 üzenetére
Én nem tudom mi van velem.. De nem bírok kikecmeregni bronz-ból... Már nagyon felidegesít. Pedig kb ugyanezzel a deckkel megyek, de annyira szerencséje van az ellenfelemnek. Egy példa: Demon Hunter. 7 hp-m van, 3 taunt fent és jön a 9. kör amikor 8-t healelnék. 2 kártyája van, na melyik kettő... Ignore taunt és 4 damage fegyver... Egyszerűen nem értem mi van, vagy nagyon nem értem a metát, vagy túl nagy az MMR-em, vagy teljesen megváltozott a rendszer... Diamondot szinte mindig el tudtam érni a nagyon max 50 meccsemmel 1 hónapban, de most 20 meccs és még bronzban vagyok... Egyszerűen nem értem .
Most elkezdtem funolni Turtle Mage-el, legalább nem csak én idegesítem fel magam, hanem az ellenfelem is.
-
Frogged
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #84269 üzenetére
Érdekes dolgok ezek a statisztikák, de sokra nem megy vele az ember ha csak papiron létezik az a magasabb winrate és a saját statisztikák mást mondanak.
Nekem gyakran jobban esik egy hsreplay szerint unfavored matcup mint a papiron favored.
Elöző kiegben is a gala rugóval rankedezve tapsoltam ha aggró jött szembe a papiron favored priest és hasonló remek paklik helyett.Visszatérve a Libram palára én úgy tapasztalom hogy nincs bene annyi value hogy az igazi control cuccok ellen a late gamet lehozza.
Ha az elején gyors bedarálja jó huzásal és úgy hogy az enemy rosszul húzott akkor persze öröm van és boldogság.
A warik amik szembe jöttek nagyjából 30 lapból 20 removal és bármit rakott le az ember simán megoldotta, sora nincs nem is kell a pure lapokat kukázza, ebben a kiegben a heal is kevesebb a libramban.De ha másoknak úgy adja az RNG hogy a priest és a Wari favored akkor jó nekik:D
-
törölt tag
válasz
NyxNyxNyx #84087 üzenetére
Jaja, nekem valahogy mindig ilyenkor megy a legjobban, tegnap 4 meccsből 2x első, 1x második.
Aztán amikor az emberek elkezdik a új bevett sémákat követni, akkor már nem nagyon leszek első. A franc fog órákat azzal tölteni, hogy videókat nézegessen, meg utánaolvasson, hogy képbe legyen.
De a játék is kibaszott unalmas lesz, hogy mindenki ugyanazt a két buildet erőlteti. -
fogtunder
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #83817 üzenetére
grat! én közben megint 6900-on vagyok, azt tippelem, hogy hétfőre megint meglesz a 6300
DaveNo1: szerintem életemben 1 meccset játszottam Alex-el, nyilván megkaptam a full hulladékot, mint az esetek nagy részében, kiestem, azóta nem veszem ki, inkább játszok Elise-t, vagy Tokit, Rat Kinget, vagy a full trash kivéltelével bármit.
-
-
F-ECT$
titán
válasz
NyxNyxNyx #83790 üzenetére
Azért ez hasonlóan van a kártyákkal is. Ha az elején megveszed, akkor 2 évig játszhatsz velük a standardban, ha meg később, akkor kevesebb ideig. (A wild messze nem olyan népszerű.) Persze a packokra szokott lenni akció, így erre is lehetne. Illetve a BG pass ad pár aréna belépőt is.
Én mondjuk egyelőre maradok a BG-nél, nagyon nem jön be a mostani meta. Amit a wari művel, az semmivel sem kevesebb, mint amilyen a DH volt, de mivel a wari deck drága (meg egy picit nehezebb jól játszani), így nem is nerfelik. -
fogtunder
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #83719 üzenetére
Fura ez a BG, mivel nem lehet átvinni a goldot körök között, sokkal nehezebb egy konkrét kompot összerakni, mint Autochessben, ez az elején eléggé zavart, sokkal nagyobb a random szerepe, sokkal többször múlik a dropokon egy meccs. Viszont valahogy mégis ettől lett nekem szórakoztatóbb. Minden hősnek van egy ritmusa, tudni kell, mikor kell váltani, mi fér bele, mikor kell triplára rolloloni, mikor szintezni, ez azért messze nem szerencse kérdése. Nyilván mindenkinek van, hogy nem adja be, de azért 8K fölé nem lehet tisztán szerencséből feljutni :D
-
JNashville
senior tag
válasz
NyxNyxNyx #83524 üzenetére
Gala Warlock nem jön be? Szerintem ezzel nem különösebben rák játszani, nem érzem azt az OP hangulatot egyik meccsen sem. Ha jól húzol ÉS jól is játszol, nehezen kapsz ki, én most 13-6-tal állok a Diamond alján.
Annyiban más talán az alap listához képest a dekkem, hogy Elysiana-t is játszom, minden 7-8. meccsem önmagában ez hozza le, amikor az ellenfél már fatigue-ra játszik.
-
grizlisandor
veterán
válasz
NyxNyxNyx #83241 üzenetére
Igen, ez nálam is előjött, de nem csodálkoztam. #smallindiecompany.
Esport1 le is hozott egy cikket(katt), hogy egy bughalmaz ez a brawl.
-
grizlisandor
veterán
válasz
NyxNyxNyx #83213 üzenetére
Tessék jobban figyelni, már kedden beharangoztam(katt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest