Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25067) saelin válasza whitezo88 (#25064) üzenetére


saelin
veterán

Jogos, akkor ha azt nézzük egész korrekt a bliz. Senki nem jut előnyhöz egy event miatt. Másrészről kezdőként kicsit nehéz is így, hogy nincs kezdőlökés vagy egy trambulin - egy akció személyében -, amin fentebb tudnám magam dobni.

A megoldás tényleg csak a real money vagy a seggelés, ahogy itt írtátok már. Egy hétig most goldot fogok farmolni és belecsapok az arénába. Hátha mégtöbb goldot csinálok belőle. Jövő hónapban meg jön egy kis boost, pack vagy naxx személyében. 1-2 hónap és csak haladok majd valamerre. Addig talán beérik, hogy melyik kaszt fekszik tényleg nekem. Mert most lehet, hogy a sámán bejön, mert vannak hozzá lapjaim, de ha nem tud többféle játékstílust biztosítani, akkor lehet csak másodlagos-harmadlagos hős lesz. A többihez is kellene kártya, hogy lássam milyen vele a játék (a basic deck elég felemás és ennél sokkal többet kilehet hozni belőlük, elég csak pár videót megnéznem). Talán az aréna majd segít ebben. Ott olyan lapokhoz is hozzájuthatok, amit elég nehéz packból nyitni.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.