Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz DaveNo1 #24453 üzenetére
nekem meg ultranagy antimákom vana blastmagel, rank10 előbb egy magetől kaptam ki a t7 flamestrike miatt, most meg a dr pap szivat... Blastmage 3 kis lényéből egyet se volt hajlandó leszedni. jó ez a deck de ha counterdeck jön vagy nincs mákos akkor csinálhatsz akármit. talán tovább kéne gyorsítani, pl 4dropnak elég a shredder. de pl 2 jeevest is futtatok és eddig 3 meccsből egyet se láttam ahogy Archmaget sem.ja és ez is pap, csak a változatosság kedvéért. ma eddig egyet se nyertem vele.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Portal OP!!
Kaptam egy láthatatlanná tévő spare partot, úgyhogy shamannak esélye sem volt leszedni
adrian360: régebben lehetett murloc zoo-val meg brutál aggresszív zoo-val, de a zoo már lassabb lett a DR lapokkal, úgyhogy az inkább 6-7 kör, hacsak az ellenfél nem concedel. Zoo ellen legrosszabb esetben is csak a hp-m felét vesztettem el 4. körre, nem 28-at.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
válasz whitezo88 #24454 üzenetére
0-4, ismét DR paptól: chow into pain into deathlord. asszem mára ezt a decket hagyom szépen... így nem lehet nyerni ezzel. (pedig mindenki hegyezi rá a cerkát)
nyitottam excel táblát MM statisztikára. vicces. legalább vissza lehet nézni és elemezni a metát ahol tartunk.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #24457 üzenetére
ennyire durva most a DR pap? ma este elkezdek végre rendesen játszani én is a kieggel, lehet bepróbálom Zetalot pakliját. meg ezt is, bár a leírásban már az van, hogy túl gyors hozzá a meta.
btw statisztikára miért nem jó a deck tracker, amit a napokban linkeltél? paklinként, classonként is lehet listázni, mivel sorsolt össze, még a kijátszott lapokat is követi, hogy nálad volt-e a coin, szerintem felesleges excellel szarozni.
(#24459) DaveNo1: az undertaker nem is OP, csak annyira, hogy ha választani kell egy 1/2 UT és egy spider tank leszedése között, inkább bevállalom a 3 sebet a tanktól
(#24461) DaveNo1: elvileg van egy ilyenje is, de úgyis kipróbálom mindkettőt. sajnos pont egy római vakáció előtti nap jött ki, a pakkokat még kinyitottam, de játszani már nem tudtam velük. próbálkoztam egyszer a szálloda wifijéről, de annyira szar volt a feltöltés, hogy folyamatosan égett a kötél, mire kiadtam a parancsokat.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
whitezo88
nagyúr
Gnimsh ellen elég kemény rugó jött. 2x assa blade, 2x tinker oil, midrange lények. 8-asokat csapott arcba a fegyverrel... egy Harrison topdeck mentette meg, de így is kb 2 hpn élte túl, 8+6+4+4et healelt magába összesen.
-
tomazin
veterán
válasz whitezo88 #24464 üzenetére
valamelyik nap én is találkoztam egy ilyennel, meg is tetszett, ki is próbáltam. 14 3 csillagig jutottam el vele, nem bírtam fentebb menni. sok kis taunttal meg lehet szívatni keményen.(mondjuk az viszont gyönyörű, amikor az 1/2-es fegyóból már 10/2-es van és arcbaütés után tolsz még 1blade flurry-t. (bár ez 2x jött össze))
-
Zedz
addikt
Aréna hero pick: Pap, Druid vagy Hunter?
Az a baj, hogy mind a három jó, de én valamiért a druid felé hajlok. Ti mit javasoltok ez ügyben?
-
salaam
senior tag
Azért az is szép, amikor lightwelles priest ver agyon, mert első körben mind visionnel kiszedi a kezemből Dr.Boomot, utána mindgames Ragnát ad neki, majd kiderül, hogy a harmadik körös thoughtstealje Grommasht lopott.
fú, de elszállt most az agyam.
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #24468 üzenetére
azért a DR és a control pap között eddig is nagyon nagy szakadék volt a tekintetben, hogy mennyire életképesek aggro ellen. ha a control nem húz early game-et, akkor eléggé el tudják kalapálni, a T3 blademaster sajnos semmit se ér, ha már 4 minion van lent, mire kirakod.
-
DaveNo1
veterán
válasz fogtunder #24469 üzenetére
Ha druidáznál, szerintem ezt érdemes kipróbálni: Reynad mech duplakombó druid
You are not prepared.
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #24470 üzenetére
köszi, sose lesz annyi időm, hogy az összes paklival játsszak, amivel szeretnék
Reynadtól szokatlan módon ez működőképesnek tűnik, a laphúzás kissé kevésnek tűnik és nincs wild growth, viszont van egy csomó early game, ami kompenzálja.
-
whitezo88
nagyúr
válasz fogtunder #24471 üzenetére
én pappal meg druiddal csak akkor játszok ha muszáj mert 60asok, inkább mással szoktam. Gnimsh rank1en van palával, max 2 stream nappal ezelőtt rank6ról kezdte, szóval eléggé jól arat vele. Előbb az "endbosson" hasalt el sajnos aztán megint vesztett. Eléggé lehangoló a cél előtt elbukni...
mod: lol Amaz arénán úgy nyert, hogy a fel reaver eldobatta a deckjét, de a Watcher elkezdett nőni a fatiguere-, 10/10en le tudta ütni a kirakott Ironbarkot, aztán köv körben pedig még nagyobbra nőtt és taunt híján beverte a druid arcát durva.
[ Szerkesztve ]
-
mody123
tag
Esett 1 hónapja 1 hogger, gondolom betörhetem mert nem nagyon használják. A 7. GvG-s csomagból esett egy Dr. Boom elfér egy controll priestben vagy ne rakjam be?
-
whitezo88
nagyúr
aréna életkép 1-0nál egy olyantól aki eye for an eyet játszott és redemptiont dude mellé és elven archert arcba. (4 secret összesen). köv körben meghaltam.
ja igen: 0 blizzard 0 coc 0 flamestrike.
t5ja olyan volt hogy juggler+mustár majd jött a raid leader és a dummy.
a következő ellenfél t2ben coldlight seert coinolt ki aztán bemákol egy coinflipet (crackle) a spidertankra.
[ Szerkesztve ]
-
Sturdiridge
tag
Rank9 sracok ! eddigi legjobb es honap kozepe, rank7-8 a cel most. eddig csak handlockkal mentem, ha ugy van akkor valtani fogok.
-
xavix13
őstag
válasz whitezo88 #24476 üzenetére
Én ma egy ilyen embertől kaptam ki: [link]
A mai nap megint a szenvedésé volt arénában: 4-3 rugóval, majd 1-3 magel, hihetetlen rossz draftokkal + mákos ellenfelekkel.
Ilyeneken mentek el meccsek, hogy 3 lényem közül nyilván a 7/7-es tankot szedi le a sabotage, druid 2x topdeckkel egymás után stormwindet amivel menti a boardját, mage 20hp-ról dupla pyroval végzett ki 2 kör alatt.[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
P00By
nagyúr
Arra gondoltam kéne kraftolnom egy unstable portalt, de most előszőr nem utána bontottam, hanem előtte(ráadásul arany)! Köszönöm blizz
-
Phoenixy
senior tag
Megjelent a Hearthstone Android-ra.
De még csak Ausztráliában, Kanadában és Új-Zélandon.[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
Phoenixy
senior tag
válasz Phoenixy #24482 üzenetére
Már nem szerkeszthettem.
Sikerült felraknom Android 5.0.1-es Nexus 7-emre (2013), laggol, mint állat sajnos. Játékig még nem jutottam el, mert bármire nyomok froce close van.
Akik szeretnék felrakni:
Le kell tölteni az apk-t (~23MB) és 2 obb file-t (egy 500MB és egy 1kB körüli).
Letölthetitek innen: APK (APK) és obb-k: OBB vagy innen:
zip-ben.
Másoljátok rá a telefon/tablet-etekre.
Telepitsétek az apk-t.
A két obb file-t pedig másoljátok ide: /sdcard/Android/obb/com.blizzard.wtcg.hearthstone
Ezután el fog indulni a Hearthstone, ha nagyobb a kijelző, mint 6", ha nem akkor:
Használjtáok az Xposed-ot (5.0-n nem fog menni, a programot itt nem részletezem).
Xposed > App Settings > Hearthstone > xlarge res.[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
Mister_X
nagyúr
Azért amikor a huntard a harmadik Gahz'rillátrakja le...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
NyalokAA
aktív tag
Most amúgy iPaden bejelentkezők ( régi achivement ) régi packot kapnak az androidosok meg GvG-st? Erre kiváncsi lennék , ha valakinek kell iPad pack szívesen bejelentkezek neki a pakliért. Én pedig olyat keresnék aki androidon belogol nekem az achivementért .
-
arni1
aktív tag
válasz Phoenixy #24483 üzenetére
Felloktem nexus 5-re. Elindul fasza minden, de ugy kiirja, hogy 6" alatt vagyok. Irtad h exposed nem megy, mert ugye nincs is 5.0-ra. Tudsz ajanlani valami masik megoldast? Johet akar privatban is!
Annyira butasagnak tartom ezt, rendben van h szerintuk nem olyan a felhasznaloi elmeny 5" on, de tavoli asztalival is szoktam nyomatni, azzal sincs gond.
Szerk.: meg a zte blademre is volt olyan h tegrasnak latta a szerkentyut, csak van erre is valami
[ Szerkesztve ]
-
Phoenixy
senior tag
-
Sturdiridge
tag
srácok, feltelepítem és beakarnám másolni a két obb- ot a mappába de nem hozza létre a mappát és nem tudok mit csinálni és el sem indul :// valami ötlet? : o
[ Szerkesztve ]
-
arni1
aktív tag
válasz Sturdiridge #24494 üzenetére
hozd létre manuálisan, másold be és menni fog.
szerk.: rootoltam, dpi-t állítottam, mindenben előjött a tablet verzió de a játék nem úgy ismeri fel
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
ilyen nincs még az új lapokkal?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ígyvanferi
addikt
válasz Sirandrish #24496 üzenetére
Megnéztem, mi is ez. Kinyitom az első packot, ott egy King Mukla. Köszönöm, hogy linkelted, cseppet sem érzem magam rosszul a borzalmas legend nyitási arányommal.
-
Sirandrish
legenda
válasz ígyvanferi #24497 üzenetére
Nagyon szívesen
Nekem volt hogy itt 50 pakliból nem volt legend de olyan is hogy 20ből vagy 4
szerk: Nyitottam egyet..Arany Malygos
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gyuri27
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest