Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24801) ígyvanferi válasza Redcaster (#24800) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Így van igazán értéke az arany portrénak. :K

(#24802) xavix13


xavix13
senior tag

Közel 60 pack után megtört a jég és kinyitottam az első gvg legendem. Nyilván az egyik legjobbat Mogor az Ogrét... :U

One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.

(#24803) Ereshkigal válasza ígyvanferi (#24801) üzenetére


Ereshkigal
őstag

Ez egy design elem, amit seggelésért kap az ember (és egyébként sokakat hidegen hagy). Van aki hajlandó sokat szívni vele, van aki nem. Szerintem fölösleges többet beképzelni mögé.

[ Szerkesztve ]

(#24804) whitezo88


whitezo88
nagyúr

Kezan Mystic mekkora value lap arénán: tap into Kezan, hogy a mirrort ellopjam, mikor 6 életen vagyok és csak 6+ dmg minionjaim vannak :D (fireballt szerencsére nem húzott)

[ Szerkesztve ]

(#24805) fogtunder válasza xavix13 (#24802) üzenetére


fogtunder
nagyúr

az durva, mondjuk nekem eddig esett egy hemet és egy gazlowe (kb. használhatatlanok), meg múlt héten egy sneed's old shredder, kb. 70 packból.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#24806) Mclovin


Mclovin
senior tag

sziasztok!
teljesen amatőr vagyok ebben a játékban, habár jó pár órát töltöttem vele eddig, most szeretném egy kicsit komolyabban venni. Kicraftoltam már egypár kártyát és volt pár drop is és azután szeretnék érdeklődni, hogy szerintetek ilyen fél-amatőröknek mint én, milyen paklit érdemes kiépíteni ranked matchekre? Most esett pl. a gold legendary (Iron Juggernaut) ami nekem nem tűnik túl extrának, inkább beváltanám valami használhatóra. Illetve Naxxramast sem kezdtem el még.... érdemes kihúzni?

(#24807) whitezo88


whitezo88
nagyúr

a warlock tényleg javult arénában. más streamerek is jókat mennek, előbb 6-3 és most 5-0nál tartok vele. korábban talán 2x tudtam normálisat menni összesen vele.

(#24808) fogtunder válasza Mclovin (#24806) üzenetére


fogtunder
nagyúr

még ne törd be, csak akkor, ha pont ez hiányzik egy paklihoz, de egyébként sem annyira rossz lap, én be sem törném. tapasztalatból mondom, hogy 1db legend nem fog közelebb vinni semmihez. úgy általában ne törj be semmit, amiből nincs kettőnél több, mert rengeteg dustot tudsz bukni.

kezdőknek való paklik többnyire warlock zoo és hunterek, egyrészt költség, másrészt mélység miatt, cserébe hatékonyak, általában legendet sem használnak. naxxot mindenképpen érdemes kinyitni, de ha valaha pénzt akarsz adni a játékért, ezt ajánlott megvenni, mert goldból elég drága.

az utóbbi időben a deathrattle priest is elég használható volt ladderen, ahhoz mondjuk naxx mindenképpen kell, de egy alap verziót fel is lehet építeni nagyrészt alap és naxx lapokból, max sylvanas az, ami nem nélkülözhető, illetve legalább 1 cabal shadow priest jó bele, két rare kell mindenképp (auchenai soulpriest, injured baldemaster), a többi pedig common vagy basic. zetalot paklijaira érdemes rákeresni, ő elég jól tolja ezt a műfajt.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#24809) whitezo88 válasza whitezo88 (#24807) üzenetére


whitezo88
nagyúr

5-3... 2 pala meg 1 druid warral, loreral, 2 fanggal amihez persze volt 2 külön beast is... sebaj 3 bőven pozitív aréna mára. igaz, egyik packban se volt fontos dolog.

[ Szerkesztve ]

(#24810) Redcaster válasza ígyvanferi (#24801) üzenetére


Redcaster
őstag

Érzem az iróniát a hozzászólásodban... Mostmár csak azt nem értem, hogy miért kell elítélni valakit azért, mert nincs beleb*zulva a ranked monotonitásába :F Az aréna szvsz 1000x élvezetesebb, mint az e-penis növelő létramászás... Elnézést kérek mindenkitől, hogy az 500. priest winem pont Karácsony előttre esett, és ki mertem rakni a fórumra... Ezek szerint nem érdemes képet felrakni, mert egyből megszólják az embert már itt is :U

[ Szerkesztve ]

(#24811) dilipok válasza Redcaster (#24810) üzenetére


dilipok
veterán

de azert erzed, hogy te megsertodsz, mert szerinted leszoltak, aztan jol beszolsz azoknak, akik bele vannak b*zulva a ranked monotonitasaba es novelik az e-peniszuket :U ;) annyira szep ez igy :DDD

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#24812) ígyvanferi válasza Redcaster (#24810) üzenetére


ígyvanferi
addikt

És épp ezért arénázom leginkább. Főleg mostanában, hogy kicsit jobban megy, és a questekkel mindig sikerül 800-1000 gold körül maradnom. Persze ez csak 1-2 menetet jelent naponta.
Én egyébként elhiszem neked, ha azt mondod, két instant concede után két easy win nem monoton, sőt, maga a megtestesült szórakozás.

Nem tisztem ítéletet mondani, ki hogy s mit játszik, szóval ne vedd rossz néven. Csak furcsálom.

[ Szerkesztve ]

(#24813) Mclovin válasza fogtunder (#24808) üzenetére


Mclovin
senior tag

Értem. Én is néztem, hogy zoo lockot és hunter-t ajánlották sok helyen, de nekem nem tűnik túl izgalmasnak egyik deck sem.

(#24814) Redcaster válasza ígyvanferi (#24812) üzenetére


Redcaster
őstag

Ne úgy képzeld el, hogy reggeltől estig win-lose sormintát tolok... A napi küldetéseket tolom le rankeden, ahol össze tudom gyűjteni az előre elhatározott arany mennyiségét.. Valamint ha esetleg arénázni nincs kedvem, vagy nagyon nem megy, akkor felnézek egy pár meccs erejéig a létra tetejére.

(#24811) dilipok

Kezdjük ott, hogy nem szokásom megsértődni, főleg nem egy internetes fórumon zajló vita következtében. A beleb*zulást pedig nem leszólásnak, inkább a véleményem nyomatékosítására szántam... Nem szólok le senkit, aki arénázik, sem azt aki ladderezik... Azt sem szólom meg, hogy ki milyen módon szedi össze egy-két dologra a pénzt... Be kell vallani, hogy a játék jelenlegi állapotában ez a leggyorsabb mód gold farmolására... Van aki hajlandó pénzt költeni a játékra. Én már a kezdetekkor eldöntöttem, hogy nem fogok. Márpedig pénz nélkül máshogy nem lehet összeszedni a lapokat, és erről nem én tehetek.

[ Szerkesztve ]

(#24815) dilipok válasza Redcaster (#24814) üzenetére


dilipok
veterán

ezzel nincs is gond, csak eleg furcsan jott ki :U

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#24816) fogtunder válasza Mclovin (#24813) üzenetére


fogtunder
nagyúr

hát azt nem mondtam, hogy izgalmasak lesznek :)

mint minden f2p játékhoz, ehhez is vagy pénz kell, vagy idő, ezzel a két paklival lehet a leggyorsabban haladni ladderen és aranyat gyűjteni. mondanám, hogy arénázni kell, de már az is gvg paklikat ad, amiknek nincs sok értelme, amíg nincsenek meg a jó alap lapok, szóval grindolni kell az aranyat és bontani minél több paklit, meg a naxx szárnyakat.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#24817) DaveNo1 válasza Mclovin (#24813) üzenetére


DaveNo1
veterán

Mert nem is izgalmasak, hanem szar rush deckek ;]

You are not prepared.

(#24818) ZS3NI


ZS3NI
őstag

Hupsz, betilteltem a HS miatt, és elköltöttem a maradék 600 goldom pakkokra.

Eddig egyszerűen hülyének tartottam az embereket, akik a rossz pakkot vették meg. Most sikerült nekem is, talán az idegesség miatt. :D 6 classic pack. Öröm az ürümben, hogy 3 legendary volt a 6 pakkban, abból 1 golden. :D :))

IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#24819) whitezo88 válasza ZS3NI (#24818) üzenetére


whitezo88
nagyúr

az igen...

amúgy most esett le hogy "Antique Healbot" = "Anti-kill Bot"! Mind=Blown.

[ Szerkesztve ]

(#24820) sayCet


sayCet
aktív tag

Valaki az Ipadjáról belépne esetleg az accomba, hogy megkapjam érte az ajándék packet? :)

Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?

(#24821) NyxNyxNyx válasza ZS3NI (#24818) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Dettó, csak nekem 2 pakkal, és nem volt bennük semmi csak 40+40 dust. Az volt a baj, hogy re-loginoltam előtte és ugye ha egyszer gvg-t vettél és bent maradtál, kövire is azt adja be. :N

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#24822) Sirandrish


Sirandrish
legenda

Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek!

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#24823) Phobion


Phobion
őstag

sziasztok!

érdeklődnék, hogy az alábbi lapokat érdemes-e megtartani:

- Mimiron's Head
- Troggzor the Earthinator
- Prophet Velen

(#24822) Sirandrish - Viszont kívánok! :K

[ Szerkesztve ]

Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html

(#24824) Redcaster válasza Phobion (#24823) üzenetére


Redcaster
őstag

Mimiron's Head statjai nem a legjobbak, + nagyon ritkán jön ki a képessége.Prophet Velen az egyik leggyengébb class legendary. Troggzor viszont OP, őt tartsd meg. Rengeteg játékot nyert már nekem :K

(#24825) F-ECT$ válasza Phobion (#24823) üzenetére


F-ECT$
titán

Nézd meg az összefoglalót :)

Dive ever, work never.

(#24826) NyxNyxNyx válasza Phobion (#24823) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Én megtartanám mindet, hacsak nem arany valamelyik.

Velen lehet hogy gyenge alapból, de lehet köré deck-et építeni tehát nem teljesen haszontalan. Ugyanígy a Mimiron. Trogg meg csak szimplán jó.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#24827) pachito válasza Sirandrish (#24822) üzenetére


pachito
őstag

Néked is! :DDD

(#24828) fogtunder válasza NyxNyxNyx (#24826) üzenetére


fogtunder
nagyúr

ha egyetlen kulcs legend hiányzik valami paklihoz, amivel akar játszani, és ahhoz pont 400 dust kellene, én mimiront törném, de kb. csak ebben az esetben.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#24829) ZS3NI


ZS3NI
őstag

yay, rank3. :D Ha így haladok akkor két hét múlva rank2. (jah, hogy akkor már új szezon lesz, nah mindegy)

Boldog karácsonyt!

IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#24830) Mister_X válasza Redcaster (#24824) üzenetére


Mister_X
nagyúr

7 manáért 7/7, valamint duplán gyógyít és sebez a hero, gyenge class legendary lenne? :U

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#24831) Mclovin válasza fogtunder (#24816) üzenetére


Mclovin
senior tag

Tehát akkor röviden összefoglalva: csináljam a rankedet és a naxxot, ne nagyon arénázzak, csak grindeljem a goldot és vegyek paklikat? Esetleg tudnátok linkelni általatok jónak vélt zoo lock és hunter decket?

(#24832) xavix13 válasza Mister_X (#24830) üzenetére


xavix13
senior tag

Igen, ez általában pont nem számít semmit. Mivel 7 mana a legtöbb leszedést nem tudod abban a körben kijátszani (Holy Nova, Holy Light), max csak hero powerezni tudsz, ahol általában megint nem számít hogy 2-t vagy 4-et gyógyítasz.
Ahhoz hogy 4-et sebezz meg lent kell lenni egy Shadowpriestnek, vagy Shadowformal kell játszanod de itt már megint kicsit sok a ha.
Ezért mondták hogy lehet rá decket építeni Shadowformal, Mindblastal, Holy Smiteal stb. de nem igazán használják, mert így is kevés a hely pl. egy control priest deckben.
De ha nem kell a dust meglehet tartani, nekem is megvan.

[ Szerkesztve ]

One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.

(#24833) F-ECT$ válasza Mister_X (#24830) üzenetére


F-ECT$
titán

Sajnos az. Még a dedikált priest playerek (Amaz, Zetalot, DuckWingFACE) is csak ritkán használják, pedig ők kb minden szezonban legendig viszik a priest deckjüket.

Dive ever, work never.

(#24834) salaam válasza F-ECT$ (#24833) üzenetére


salaam
senior tag

Btw. nem tudod, hogy Duckwinggel mi van? GvG óta kb. nem volt streamje

(#24835) Klemice válasza F-ECT$ (#24833) üzenetére


Klemice
senior tag

Zeta pont velenes

(#24836) F-ECT$ válasza Klemice (#24835) üzenetére


F-ECT$
titán

Ritkán =/= soha ;)

salaam: passz, én is hiányolom.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#24837) xavix13 válasza salaam (#24834) üzenetére


xavix13
senior tag

Én egyszer láttam streamelni hs-t, de csak a szokásos Giant Mage deckel játszott egy két új lappal kiegészítve. Illetve többször is streamelt osu-t.

One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.

(#24838) tretyak


tretyak
aktív tag

Mennyire életképes most a handlock? 2 giantet kellene craftolnom és kész lenne(jaraxxus hiányzik, de nem tűnik must have-nek)...

(#24839) ZS3NI válasza tretyak (#24838) üzenetére


ZS3NI
őstag

Trump tegnap legendás lett vele

IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#24840) F-ECT$ válasza tretyak (#24838) üzenetére


F-ECT$
titán

Azért Jaraxxus most eléggé alap a handlock deckbe. Egyébként főleg a hunter tudja verni, ha abból kevés van, akkor lehet vele próbálkozni.

Dive ever, work never.

(#24841) tretyak válasza F-ECT$ (#24840) üzenetére


tretyak
aktív tag

Pont a hunterek eltűnése miatt gondoltam rá...egyébként a sjow féle deck tetszett meg, ami érdekes benne, az az arcane golem+PO (mellé egy faceless) kombó finisherként (ha már a leeroy verziót nerfelték).

(#24842) Redcaster


Redcaster
őstag

Boldog békés Karácsonyt kívánok minden fórumtársamnak! :)

(#24843) Sturdiridge


Sturdiridge
tag

Amaz épp streamel, milyen card back- je van? : o

(#24844) whitezo88 válasza Sturdiridge (#24843) üzenetére


whitezo88
nagyúr

P2W ultra e-penis cardback [link] elég nehéz amúgy megszerezni, azt is hallottam hogy lehet eladni is (mert talán kód), marha sok pénzért.

itt is van infó [link] NA only hivatalosan. fősulisoknak ott, akik ebben bennevannak. Amaz egyik sem, ahogyan pl MagicAmy sem tudtommal, pár napja volt verseny és erről beszélgettek Frodanék cast közben, elmondta hogy még ő se tudott szerezni pedig amerikai és nem senki HS-ban.

[ Szerkesztve ]

(#24845) Sturdiridge válasza whitezo88 (#24844) üzenetére


Sturdiridge
tag

köszi ! :D akkor necces, hogy Amaz fizetett érte :DDD

(#24846) F-ECT$ válasza whitezo88 (#24844) üzenetére


F-ECT$
titán

Mekkora lol lenne, ha ezért kapna egy kis bant ;)

Dive ever, work never.

(#24847) whitezo88 válasza F-ECT$ (#24846) üzenetére


whitezo88
nagyúr

de ez nem szabálytalan? nem is értem... mondjuk eleve gáz ilyen exclusive hátlapot betenni... ilyen nincs más, a többi akárki számára szabadon elérhető, még a Blizzconos is az volt.

(#24848) F-ECT$ válasza whitezo88 (#24847) üzenetére


F-ECT$
titán

Ezt írja az oldal: This card back is available to TeSPA members belonging to chapters with at least 25 members. Szóval ha ez nem teljesül, akkor megsérted a szabályt, amiért ugye bármit adhat a Blizz. De nem hiszem, hogy fog.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#24849) Gyuri27 válasza Sturdiridge (#24845) üzenetére


Gyuri27
félisten

Max kapja. Ilyen szintű játékosok nem fizetnek semmiért. Ált a vasért, székért stb-stb se.

Amd - Radeon - Ryzen

(#24850) Ps Vita válasza Gyuri27 (#24849) üzenetére


Ps Vita
őstag

szerintem is felajanlotta neki valaki szimplan :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.