Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25801) fogtunder válasza ZS3NI (#25797) üzenetére


fogtunder
nagyúr

én a múlt héten próbálkoztam vele paladinban, mert nincs Bolvarom, de üresen nem éri meg kijátszani, úgy általában furcsa volt és valami más kellett volna inkább a kezembe, cseréltem Loathebre, azt meg azóta egy avenging wrath-re.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#25802) F-ECT$ válasza fogtunder (#25801) üzenetére


F-ECT$
titán

Boom szerintem tök jó üres boardra. Sylvanas nem az.

Dive ever, work never.

(#25803) dejaris válasza fogtunder (#25782) üzenetére


dejaris
addikt

Cabalt en is tortem, watcher lett belole. Most craftoltam. Nem bantam meg egyaltalan.

(#25804) fogtunder válasza F-ECT$ (#25802) üzenetére


fogtunder
nagyúr

u wat m8? :)

én Greenskinről beszéltem, hearthpwn-on írták több paklinál, hogy paladinban jó helyettesítő lehet Bolvar helyett, ha az nincs, és az én szemem előtt is elkezdtek úszkálni a 5/3 truesilverek, de nincs benne elég érték, Loatheb meg azért bevédi a boardot a legtöbb clear ellen egy körre.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#25805) F-ECT$ válasza fogtunder (#25804) üzenetére


F-ECT$
titán

Ja, csak abban a hozzászólásban először boom-ról volt szó :)

Egyébként már én is próbáltam Greenskint pala, wari és rogue deckbe is, néha nagyon jól jött, de sokszor kevés volt. Mondjuk egy doomhammer-rel elég beteg tud lenni: 27 dmg :)

Dive ever, work never.

(#25806) whitezo88


whitezo88
nagyúr

Kripp a TSM-hez csatlakozik, most jelentette be. Újabb élő reklámtábla a csapatnak Trump meg MaSsan után.

mod: topdeck fireball best fireball, főleg hogy a másikat előtte lőtte el a 6/7emre. [link]

[ Szerkesztve ]

(#25807) fogtunder válasza F-ECT$ (#25805) üzenetére


fogtunder
nagyúr

kár, hogy senki nem játszik sámánt, aki mégis, az sem használ doomhammert és ahhoz amúgy is jobb a rockbiter kombónak :)

palában egyébként is annyi a fegyver most már, hogy a mustárból is kapsz egy 1/4-et, a coghammer 3 charge, a két truesilver 2-2, én egy csomószor írom felül a fegyvereimet, plusz irtózatosan kevés a paladinban a laphúzás, ennél valami univerzálisabbra volt szükségem.

(#25808) Gyuri27: be kell törni az aranyat és csinálni belőle egy simát :D:D:D:D

[ Szerkesztve ]

I hate morning people. And mornings. And People.

(#25808) Gyuri27 válasza NyalokAA (#25798) üzenetére


Gyuri27
félisten

Rugóba, warriorba de még hunterbe is befér akár sámánba is. Mondjuk nem kell goldnak lennie az biztos.

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#25809) F-ECT$ válasza fogtunder (#25807) üzenetére


F-ECT$
titán

Tegnap sámán questem volt, azt hittem sünt szülök, mire lenyomtam. Tök jók voltak a leszedések az első 2-3 körben, csak utána az overload miatt kerültem mid game olyan hátrányba, hogy nem tudtam visszajönni a sok lényt fosó deck ellen. (Nem mintha én nem mennék cancer hunterrel, ha hunter questem van :) )

Gyuri27: szerintem hunterbe nem illik, sámán szar, rugó és wari deckbe elférhet, de sajnos ez utóbbi már így is eléggé magas mana költségű (ha a control deckről beszélünk), oda még egy 5 manás lap kevésbé kell. Egy Belchert meg nem dobnék ki miatta. Rugónak meg ott a deadly.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#25810) NyalokAA válasza fogtunder (#25807) üzenetére


NyalokAA
aktív tag

Nálam most kicsit elfáradt a pala mindig letudják tisztítani a mustáros combot + mikor van a kezemben egy coghammer egy truesilver meg egy mustar annál nincs is felemelőbb érzés :) a laphúzás , se sok igen.
+ Kicsit most sok volt a 1-2-3 hp-n túlélő(ugye nincs jelentős befejező damage a palába ) handlock meg controll warrior :D
Letoltam palával 21-ről 5 re aztán ott belefáradtam most hunterral toltam le 4re ( nem face mielőtt jön az oltás ,erős mid range )
Szívesen nyomnám a rankedet valami jó kontrollal is , de valahogy nekem nemjönnek úgy a lapok mint a proknak.

Tegnap néztem csabit ( belezőgép ) kontroll warriorral tolta le 6ról 4re közöm nincs az ő lapjárásaihoz . Mikor 10-15 lapból nincs shield slam execute slam bármi kontroll ellen csak a fostos fegyverek :D Agro ellen meg persze sose jön a win axe csak 10. körben

[ Szerkesztve ]

(#25811) F-ECT$ válasza NyalokAA (#25810) üzenetére


F-ECT$
titán

Controllal nagyon jól kell mulligan-elni, én sokszor ott rontottam el, hogy jött kezdésnek mondjuk egy jó 3, 4 és 5 drop, és csak az utóbbit dobtam el, gondolván, hogy T3 és T4-re ennél jobb lap nem kell, sőt néha megtartottam mindet, mert milyen szép curve. Viszont olyan hátrányba kerültem az első 2 körben, hogy ezek már nem mentettek meg.

Szóval pl az emlegetett control warrior esetén, ha második is vagy, akkor is el kell dobni Death's Bite-ot, meg mindent egy esetleges Fiery-ért ha Hunter vagy Zoo az ellenfél.

Dive ever, work never.

(#25812) fogtunder válasza NyalokAA (#25810) üzenetére


fogtunder
nagyúr

azért raktam a Bolvar slotba végül avenging wrath-t, hogy az ilyen pár HP-n túlélő ellenfeleket ki lehessen végezni valamivel. én eddig abszolút nem játszottam palával, egyelőre szórakoztat, mert új, de kb. minden eddigi paklimban sokkal több húzás volt itt meg harrison és lay on hands. iszonyat agresszívan kell zombie-chow és shielded minibot párosra mulliganelni, mert a knife jugglert pl. pazarlás második körben kidobni.

control warrior-nál meg ahogy a kollega mondja, fiery war axe kell a kezdő kézbe, nagyjából bármi mást el lehet dobni. optimális esetben az első pár körben nem akarsz miniont kijátszani, az ő lényeit viszont meg kell oldani, amire a te 2-3 manás lényeid csak nagyon korlátozottan alkalmasak.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#25813) tretyak válasza Shamy (#25787) üzenetére


tretyak
aktív tag

Én amíg nem tudom, hogy mire kell a dust semmit se török (ahogy előttem is írták, mindegy miben áll), ha meg jön egy nerf, akkor nagyon jól lehet járni - pl. a flare gyűjteményéből egész szép adag dustot tudtam összeszedni :)
Szerk.: a nem tudod mire használd=be tudsz fejezni egy jónak tűnő paklit (ami persze egy meta változással hulladék lesz, de a TCG már csak ilyen :)) )

[ Szerkesztve ]

(#25814) ígyvanferi válasza tretyak (#25813) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Én is így vagyok ezzel. ráadásul elvétve játszom play módban és nem nagyon tudok dönteni, milyen komolyabb paklit akarok összeállítani. Pedig lenne kb. 5,5-6 ezer dustom, ha töröm a hulladék lapokat, meg persze amiből kettőnél több van. De nem tudom, mit kraftoljak belőle, így inkább hagyom őket.
Pala tetszik, de kapásból nem ártana bele 3 legend, amik nincsenek meg. Druid szintén, de onnan még az epicek java is hiányzik. Handlock nem tetszik, kontroll warriorhoz meg talán még ennyi dust is kevés lenne.

(#25815) F-ECT$ válasza tretyak (#25813) üzenetére


F-ECT$
titán

Az egyébként milyen durva, hogy kijött GvG, és egyelőre nem úgy tűnik, hogy bármelyik lapot nerfelni fogják, pedig elég jelentős a meta változás, mégis jól eltalálták szinte az összes erejét.

Dive ever, work never.

(#25816) Mister_X válasza F-ECT$ (#25815) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Boomot csak fogják nerfelni.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#25817) tretyak válasza Mister_X (#25816) üzenetére


tretyak
aktív tag

Boom szerintem se marad így, kb. minden nem agro pakliban benne van (plusz ellene egy BGH), és elvileg pont az ilyenre vadászik a Blizzard Banmobil.
Kérdés, vélemény: botokhoz vagy a főnökhöz fognak nyúlni?

(#25818) ZS3NI válasza tretyak (#25817) üzenetére


ZS3NI
őstag

Szerintem valami olyasmi nerf kéne, hogy csak akkor robban a bot ha fent a főnök a pályán. Bár ezt értelmezni nem tudja egy átlag amerikai, mert túl hosszú leírás lenne. :D

[ Szerkesztve ]

IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#25819) kexksz válasza tretyak (#25817) üzenetére


kexksz
addikt

A mana costhoz.

(#25820) tretyak válasza kexksz (#25819) üzenetére


tretyak
aktív tag

Persze,hogy a legnyilvánvalóbbat hagyom ki... :D

(#25821) Ps Vita


Ps Vita
őstag

Szeretnék egy decket ajánlani minden kedves Hearthstone kollégának,még hozzá a Fatigue Mage-t
gondoltam elég sokan halottatok róla,és én csak ajánlani tudom, az elmúlt három napban szinte csak ezzel játszottam és valami hihetetlen zseniális,én már a mill druidot is élveztem,de ez még azt is sokszorosan felülmúlja,nem csak játékélményben,hanem hatékonyságban is.
itt a decklist,mivel nekem hiányzott pár lap(Alex,meg Ice Block talán),picit variáltam benn(két echo pl).,de a lényeg megmaradt,Legend rankon is kipróbáltam,ott is jól szuperált,amíg nem kezdte bedobni a dublakombós druidokat.

egyszóval próbáljátok ki,én ennyire még nem élveztem egy decket se,szerintem ti sem fogtok csalódni :))

[ Szerkesztve ]

(#25822) Mister_X válasza Ps Vita (#25821) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Igyekeztem ezt alapul venni, de nekem több dolog nincs meg (Alex, Ice Block, Echo, stb.), került bele Unstable Portal, Ice Barrier, KT, stb.: szénné röhögtem magam, amikor kétszer is duplikálták a healbotot és a portal is Guardian of Kimgset dobott :DDD Fel Reaver is először került a kezembe, kint volt egy belcher, ki tudtam rakni egy másikkal együtt. 12 lapot dobott el, de lehozta a meccset.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#25823) whitezo88 válasza Ps Vita (#25821) üzenetére


whitezo88
nagyúr

Nekem most a Trump fele Leviathanos control jon be az is egesz eros. Van boven early game is agro ellen, verni szoktam nem rossz arannyal a huntert es zoot is. Korabban linkeltem mar de ha hazaerek ismet :) ha mar igy emlitetted ezt en is leirtam. En ugy vagyok inkabb nem vagyok legend de jatszok szorakoztato deckkel mint ez vagy a pala akar.

(#25824) Ps Vita válasza Mister_X (#25822) üzenetére


Ps Vita
őstag

nekem volt, hogy asszem 7(!) death lordot raktam ki, 3 healbot mellett, gondolhatod ellenfel mit ragelt utanna :DDD

(#25825) whitezo88


whitezo88
nagyúr

1 perce nézem csak Forsent, $200 from Samb00l... nem bírom megérteni miért jó egy iszonyatosan gazdag embernek annyi pénzt hajigálni egy (már) szintén pénzes embernek, amennyi itthon egy havi minimálbér kb... vajon ez a csávó tényleg valami olajsejk, vagy "csak" valami nagyvállalati vezető? lassan $6000-t adott csak ő. Mellesleg ez az új mikrofon teljességgel hallgathatatlanná teszi a streamjét annyira tompa és olyan mintha dobozból beszélne...

(#25826) DaveNo1 válasza whitezo88 (#25825) üzenetére


DaveNo1
veterán

beszívott amúgy? eléggé be van lassúlva :DDD :))

You are not prepared.

(#25827) ZS3NI válasza whitezo88 (#25825) üzenetére


ZS3NI
őstag

csgoban van egy motar2k nevű gyerek, összesen már 100k $ felett donatelt. a legtöbbet pasha kapta, majdnem 40k $-t már. Ő kajak egy olajsejk tett már fel képeket a kocsiparkjáról.

IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#25828) whitezo88 válasza Ps Vita (#25821) üzenetére


whitezo88
nagyúr

kipróbáltam, pap mit összeizzadott ellenem :D főleg az volt jó mikor coh-hal saját magát húzatta :) tényleg fatigueig ment, csak iszonyat sokáig tart 1-1 meccs így. gyakorilatilag ez a win condition mivel kb semmi direkt damage nincs benne.

más: Kibler ellen olyan erős lett a brawl hogy a taunt darabjai ottmaradtak a levegőben ;] [link]

(#25829) DjDanee87


DjDanee87
addikt

Próbáltam megcsinálni ma az 5 wines küldetést a régről megmaradt midrange hunter deckemmel. Korábban nem volt vele gondom, hiába Naxx előtti a deck Savannah Highmane nélkül (nem nyitottam még), a meglepetés ereje miatt valószínűleg de szokott sikerülni a win. Ma ez nem így volt, csak a lose-ok szaporodtak és csúsztam lefelé. Rákényszerültem én is a huntardra :O

[ Szerkesztve ]

(#25830) whitezo88


whitezo88
nagyúr

How good is Flame Leviathan? [link]

(jó, nem rankedes highlightok, de Trump is sikerrel használta magas rankon.)

[ Szerkesztve ]

(#25831) xavix13


xavix13
senior tag

Vini#2410 Magára ismer valaki? :)

One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.

(#25832) F-ECT$ válasza xavix13 (#25831) üzenetére


F-ECT$
titán

Engem is felvett, de én sem tudom ki ő egyelőre.

Dive ever, work never.

(#25833) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Sajnos csak 33% esélye volt nyerni, miután kirakta ragnát... mégha egy Belchert is rak ki, eltakarítottam volna (kézben Ashbringer). Ilyenkor azért el vagyok keseredve, hogy nekem éppen van két értelmes legendem és nem bírok nyerni az ellen, aki az ötödiket játszotta ki (volt: Slyvanas, Vol'Jin, Ford).

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#25834) whitezo88


whitezo88
nagyúr

More KT or riot [link] :DDD anc spirit + reinc = infinite value (kár hogy vesztett)

(#25835) zolka95


zolka95
őstag

Ranked meccsnél írja, hogy 500-ból mennyit nyertem. Mi lesz ha 500-at megnyerek?

Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

(#25836) tretyak válasza zolka95 (#25835) üzenetére


tretyak
aktív tag

Világítós hős, ami kb autowin bármi ellen :D
Na jó, nem, csak egy animált hero portré,semmi haszna, de egész jól néz ki.

(#25837) zolka95 válasza tretyak (#25836) üzenetére


zolka95
őstag

Ez az 500 win új évadnál nullázódik?

Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

(#25838) fogtunder válasza zolka95 (#25837) üzenetére


fogtunder
nagyúr

nem az örökre megmarad (kivéve, ha bottal érted el ;])

pár hősnél nagyon jól néz ki, de azon kívül semmi haszna, max az ellenfeled láthatja, hogy sokkal több szabadidőd van, mint neki :D

I hate morning people. And mornings. And People.

(#25839) F-ECT$ válasza fogtunder (#25838) üzenetére


F-ECT$
titán

Sőt szerintem kontraszelektív: ha látsz egy arany hero-t, akinek mondjuk legend hátlapja is van, akkor még jobban meggondolod, hogy mit lépsz, és még inkább el akarod verni.

Dive ever, work never.

(#25840) whitezo88 válasza zolka95 (#25837) üzenetére


whitezo88
nagyúr

Nincsenek évadok csak szezonok havonta, de ember legyen a talpán aki havonta kiüti az 500 wint egy hőssel. Szerencsére megmarad.

F-ECT$ vannak akik direkt nem vágnak fel, mondjuk ha csak streamereket nézzük Amaz vagy Magicamy igen a bling bling fullarany lapokkal meg Tespa backel, de pl Forsen utálja a golden lapokat és kék backel játszik ráadásul. (bár a neve alapján úgyis felismerik). Már annyi back vagy és annyi szezon lement hogy lassan a legend back is csak egy a sok közül a sokezer legalább 1x legendet elért játékos közül. A gold portré meg semmit se jelent a seggen kívül, sokat farmolnak rank20 körül de nem eggyel találkoztam aki kb oda is való volt skill alapján.

[ Szerkesztve ]

(#25841) F-ECT$ válasza whitezo88 (#25840) üzenetére


F-ECT$
titán

Viszont lehet, hogy a szezonok hossza is változni fog.

Dive ever, work never.

(#25842) fogtunder válasza F-ECT$ (#25839) üzenetére


fogtunder
nagyúr

mondjuk egy handlocknál, vagy control warriornál igen, de a golden huntardokat még mindig nehéz komolyan vennem, annak ellenére, hogy ezeket a legjobb érzés elverni.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#25843) Mister_X válasza F-ECT$ (#25841) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Változhatna, mondjuk háromszorosára.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#25844) zolka95 válasza whitezo88 (#25840) üzenetére


zolka95
őstag

Nem értem. Havonta nullázódik, nem?
Mi marad meg?

Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

(#25845) Mister_X válasza zolka95 (#25844) üzenetére


Mister_X
nagyúr

A ranked statod nulázódik csak, minden más megmarad.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#25846) zolka95 válasza Mister_X (#25845) üzenetére


zolka95
őstag

A hősök kinézete is?

Ha elérem a legnagyobb rangot akkor mit kapok?
És hogy kapok skint a kártyák hátuljára?

Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

(#25847) ZS3NI válasza zolka95 (#25846) üzenetére


ZS3NI
őstag

(#25848) Shamy


Shamy
tag

Ti most hogy látjátok aréna hero rankingot?
Én ilyeneket olvasok, hogy:
1. shámán, paladin, mage
2. rugó,pap,
3. wari, hunter, lock, druid

Gondolom jobban is lehet diverzifikálni.
Inkább az alsó régióba tartozó kasztok érdekelnének.

Tegnap rugóval mentem, egész jól működött shámán és paladin ellen, mindkettő egy 6,25% chance behúzásával tudott csak megverni, és jó draftjuk volt, nem szenvedtek.

Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....

(#25849) NyxNyxNyx válasza Shamy (#25848) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Ez a hierarchia szerintem tökéletes, én is így rangsoroltam volna. Warlock nagyon erős tud lenni, de ahhoz kellenek tauntok, démonok meg heal, de általában véve sajnos tényleg gyenge. Tán' súrolja a 2-es csoportot.

Nekem a Shámán és mage arénáim a legkonzisztensebbek. Rugóval valamelyik nap a héten én is mentem egy 11win-t.

de mi a kérdés? Warrior simán a legrosszabb. Druidnak erősek az epicjei de ugye azt nem mindig kapsz és túl swipe függő. Hunter-rel nem szoktam játszani, mindig kikaptam vele régen arénában.

giorgio: Nem érzem gyengébbnek a Shaman-t gvg óta, sőt. Az overload meg előny, nem hátrány. Mage-nél melyik op lapokra gondolsz?

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#25850) fogtunder válasza Shamy (#25848) üzenetére


fogtunder
nagyúr

a sámán már sokkal lejjebb van GvG óta, nehéz belőle jó paklit építeni, az overload gyakran megbüntet. a warlock viszont nekem most top 3, iszonyat jókat mentem vele. a warrior és a hunter továbbra is fos arénában, a rugó és a druid játszható (ez utóbbi is kevésbé, mint korábban), a pala nagyon jó, a mage pedig über OP most már, olyan lapokat kapott a kiegészítőből, hogy beszarás. a pap szintén top tier lett.

nálam most kb. így néz ki:

mage
paladin
priest/warlock
druid/rogue/shaman
warrior/hunter

[ Szerkesztve ]

I hate morning people. And mornings. And People.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.