Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
Nemfertem bele az idobe marcisba ilyen volt.
-
pee13
senior tag
Ha mindenképpen passzívat akarsz, akkor is kell egy venti a gépbe. Magától nem fog kimenni a meleg a házból, se a táp nem fog lehűlni. Sztem vedd meg azt a qrva nagy bordát és a benne lévő ventit csatornázzad ki a ház hátuljáig. Az fogja kihúzni a meleget. Hideg nem lesz a proci hogyha átmegy rajta a videókari hője is, de a ház szellőztetése meg van oldva egy ventiből. Tápba meg úgyis kell venti hacsak nem passzívat vagy félpasszívat veszel.
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
nesa
veterán
válasz kételkedem #3855 üzenetére
Marciusba megcsak itt ott volt ecsetel lenyomva a gep most a tetejet leszamitva az egesz
Melyik tecc jobban a mostani vagy a marciusi? -
kételkedem
addikt
Minden nézetből csodálatos! Talán ez a kép fejezi ki a legjobban az egész projekt lényegét
Zefir ez nagyon takaros, kellene egy ilyet építeni[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Henk
veterán
Hihetetlen,hogy milyen igénytelen emberek vannak.Ehhez még szépérzék sem kell,ha valakinek ez így megfelelő ez fájdalmas.Az ilyen ember,hogy állhat hozzá a többi dolgához?(úgy lakás,öltözködés,stb..)
Engem nagyon zavar az ilyen,még ha valakinek egy 30 éves lepukkant régi autója van annak sem kell így kinézni.A másik ami kifeszít idegileg amikor látom ezeket a házi optikai tuningot.Amikor 1,2 benzines autó körbe szpoilerezve,szárnnyal meg leültetve és sport dobbal a hab a tortán.
Na ez nagyon off lett,bocs. -
Zefír
őstag
válasz kételkedem #3858 üzenetére
én is erre gondoltam
de én már nem vállalom be -
Zefír
őstag
válasz TESCO-Zsömle #3861 üzenetére
Nekem nem kell mini pc azé köszi
-
Zefír
őstag
Nah mi az ? kihalt a topik?
Szerváltam ma egy hama cs-460as mikrofont. kipróbáltam tesóm gépén mükszik.
Bedugom az én gépembe és semi felugrik az ablak hogy egy jet dugó csatlakoztatva de semmi. már frissítettem az integrált audio szoftveris, de így semAsszem jet dugó
-
Undoroid
őstag
Szia!
Olvasd el,de figyelmesen! Sikerült valamit összehozni a hétvégén?
Miért,nem vagy? Azért kaptad ezt a jelzőt,mert lelkesen szeretsz barkácsolni,mint egy Mesterember!
Üdv: Undoroid
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
mokus1
addikt
válasz kételkedem #3858 üzenetére
Hát kicsit bele ment pedig nem nézne ki rosszul
-
Devil Smile
őstag
Hali all
latom mar regota nem volt semmi kep kis ganyolasrol/takolasrol ezert holnap csinalok 2-3 kepet arrol hogyan oldjuk meg azt ha ninsc eleg hely egy 12cm es ventinek es azt ha nem tapadnak rendesen a ram sunik egy 88gts-en AC S1essel ;)
[ Szerkesztve ]
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Zefír
őstag
válasz TESCO-Zsömle #3870 üzenetére
az integráltba azon belül a rózsaszín/pirosba
-
horitomy
tag
Sokszor írtátok, hogy a 7V kötése ventinél veszélyes is lehet. Akkor a 4850-es ATI-mhoz vásárolt artic cooling twin turbohoz miért mertek gyárilag 7V-osra kötött átalakítót adni? Egyszerüen ők is azt csinálták amit ti nem ajánltok. Ennyire bátrak? SZERINTETEK?
-
pee13
senior tag
Mikrofonhoz kapcsolódva- ha bedugom a mikrofont a p5kc-be, akkor sípol mint barom az erősítés függvényében. Ha lekapcsolom az erősítést, akkor is sípol csak halkabban. Ha vakdugót rakok bel akkor is sípol. Ha simán bekapcsolom a funkciót akkor is sípol. Most az új beta hangdriver van hozzá (ALC883 realtek) de azzal is csinálta ami a cd-n volt.. Ötlet?
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
pee13
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #3876 üzenetére
Max ha rákötöm a vízcsapra:Đ
-
johniee
senior tag
Valaki próbált már procit hűteni szimplán ventivel? (tehát borda nélkül)
Elnyomhatja-e a venti a felszabaduló hőt borda nélkül és akár jobb is lehet a hőmérséklete?"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
pee13
senior tag
válasz johniee #3878 üzenetére
Láttam egy videót jutúbon ahol egy E4300(asszem) kicsit downclockolva elment borda nélkül..
De ezt senki ne próbálja ki se oylan proccal, és egy húzott prescott p4-el meg főleg ne[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
E1200al kiprobáljam? leveszem kb 600mhz-ra 0,7val csak nem fő meg egy tesztet tolok 2 hét mulva ezért szoljatok el ne felejtsem.
H oldjam meg a 2900pro karim hűtését??a VRM nagyon melegszik fel van téve egy S1 de ugye egy lyuk hiányzik nem fogom szétfurni.Egyenlőre befőttes gumi van átcsavarva.
De igy is kis tuning és 100fok nem passzivban tolom.Van hozzá 2 ötletem:1.valamilyen borda h érintkezen az S1-el.
2.kis 6centis venti pont odafér.
VAGY mindkettő? -
mokus1
addikt
Egyszer kiprobélnék egy peltier elemet most olvastam rola rendesen lehetne vele nyuzni a dolgokat
-
Sandormaster
aktív tag
Hy all!
Most jutott eszembe van nekem is ebbe a topikba való anyagom, így hát megosztom veletek
Szóval volt egy frankó kis AGP-s Excalibur 9600-om, zsír egy kari volt, csak történt egyszer hogy az általam gyártott futófény egy vezetéke hozzáért az egyik tranyóhoz így az némi füst keretében kilehelte lelkét A kártya pedig nem adott képet Ezután teljesen nyugodtan besétáltam az első elektronikai üzletbe hogy ugyan adjanak már nekem egy ilyen falya kis smd tranyót. A kedves eladó természetesen kiröhögött hogy ilyet ők nem árulnak és nem is lehet kapni.
Na de sebaj nem olyan fából faragtak hogy feladjam, hazabattyogtam megfogtam a pákát, előkaptam egy BC182-es tranzisztort és felpakoltam a kártyára Az eredmény így nézett ki:
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Ezek után majd 1 hónapig ment a gép, semmi hiba nem volt, egyedül amíg a Windows be nem töltődött volt egy két képhiba de utána minden ok volt.
Persze nem bírtam ki hogy ezt is el ne tüntessem, ezért szétkaptam egy régi tápom amiből kiszedtem egy másik tranyót, felpakoltam de mivel nagyon melegedett kapott egy méretes kis bordát is maga mellé:
Kép 4
Kép 5
Kép 6
Kép 7
Végül pedig az uccsó képen látszik a bűnös futófény is.
A kártya még fél évig ment tökéletesen, semmi hiba nem volt, viszont egy nagy hévvel elkövetett gépszerelés következtében, a kábelek közé beakadó hűtőborda tövestől kitépte szegény hűtendő alanyát. Sajnos további forrasztgatás már nem volt hatásos, a vezetősávok teljesen lejöttek De fél évig nem kellett vidkarit vennem szal gányolás rulezz. -
Zefír
őstag
válasz TESCO-Zsömle #3872 üzenetére
jaja ez min jó elvileg.
-
pee13
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #3888 üzenetére
Előző lappal nem csinálta..
-
Zefír
őstag
válasz Sandormaster #3889 üzenetére
a kommentem ennyi
Te nagyon nagy állat vagy XD
DE teccet amit csináltál
Ha valahogy elfektetted volna azt a bordát akkor semmi gond nem lett volnaA kábelekről meg csak annyit hogy az az 1 mániám van. A táp vezetékek, enti kábelek, semmi sem futhat az alaplap előtt. csak mögötte, alatta.
Nekem ezzel sosincs gondom.Mind ez egy eltört lapátú ventilátornak köszönhető a p3as gépemből. Mióta az letört egy kósza kábel miatt .Azóta nagyon oda figyelek ezekre!Ajánlom neked is!
Nem tud valaki egy videókari méretű bordát?
-
mokus1
addikt
Hát ez nagyon BETEG!!Mármint a hűtőborda egy kis izére.
De am jo nagyon állat idevaló
-
Undoroid
őstag
Szia!
Ez igen!Ez már gányolás a javából!!!
Csak így tovább!
Üdv: Undoroid
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Sandormaster
aktív tag
Köszönöm a hozzászólásokat!
Hát én se hittem hogy bekapcsol majd a gép, nemhogy még a kép is tökéletes lesz, de minden ment rendesen A bordát tényleg jobb lett volna fektetni...majd a következő kártyámon így lesz ígérem[ Szerkesztve ]
-
Zefír
őstag
válasz Sandormaster #3898 üzenetére
Ne!!!!! a Következő kártyádra vigyázzál
-
nagyúr
ÚÚÚúúú... Ez nagyon komoly! 100% RESPECT!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest