Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
-
pee13
senior tag
válasz horitomy #1326 üzenetére
105fok az körübelül tűréshatár.. Szvsz szegény lapka szépen megolvad majd ha nem csinálsz vele valamit, és égett kártyát nemhiszem hogy visszavesznek. 6k egy használt zalman vf1000
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
-
Dani_kp
addikt
-
-
valory
tag
válasz horitomy #3546 üzenetére
én is olyasmit akartam, csak mikor kerestem, nem találtam, úgyhogy ezt vettem meg (kicsit rövid, szal a tied biztos jobb, ha 20cm hosszú, az nagyjából a bilcsi fele)
kényelmesebb a biztonsági öv, mint a tolószék!!! "Őszintén szólva, inkább azért kritizáljanak, hogy dominálok, mintsem azért, hogy lassú vagyok." (M.S.)
-
valory
tag
válasz horitomy #3550 üzenetére
szerintem bilcsi világitásra nem kell vakító legyen, különben zavarja a szemed, valami nyugtatóbb szín, pl. nagyon halvány sárga az ideális. Mondjuk az nem olyan látványos az igaz, de ilyen célra nem is az a lényeg szerintem.
kényelmesebb a biztonsági öv, mint a tolószék!!! "Őszintén szólva, inkább azért kritizáljanak, hogy dominálok, mintsem azért, hogy lassú vagyok." (M.S.)
-
kételkedem
addikt
válasz horitomy #3593 üzenetére
jó ötlet. Én alulrol világítom meg az asztallapot egy halogén spot lámpával, a visszaverődő fény kellemesen megvilágítja a billentyűzetet. Sajna sokat fogyaszt és nagyon melegszik Egészen felmelegszik az asztal lap alsó oldala!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
kételkedem
addikt
válasz horitomy #4523 üzenetére
A forrasztópákám kb 15 éve ugyan azt a hegyet melegíti, szerintem az nem fogy olyan ütemben, hogy ez gondot okozzon. A kérdésre válaszolva barkács áruházakban biztos többféle pákacsúcsot is tartanak, szerintem nem lehetetlen a beszerzése.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
-
HUN_or
tag
-
bandi210
aktív tag
válasz horitomy #5049 üzenetére
én az ilyen házakat nem bírim...jön ki a lemez erre lusta volt nekem lefékezni a haverom gyári optikai írója erre fogja magát és kirepül a szob közuepére...na szóval UFOfíling
By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
Dany007
veterán
válasz horitomy #9054 üzenetére
Látom kezd nőni a népszerűségem.
Hirtelen nem tudtam h megköszönjem vagy megsértődjek : P
Láttad volna amit a régi 1,7-es cerkámmal csináltam.
Gagyi Tescos volt. ( ajándékba kaptam, nem tehettem semmit ellene, örülni kellett)
Aztán egyszer csak leállt. Winamp közben. Restart, aztán biosban láttam h 75 fokon indul a proci.
Gyors szétkaptam és észrevettem, hogy a 4 proci hűtő tartó műanyag izé közül egy le van törve, és az egész borda lötyög a levegőben.
Másnap lan-party volt és muszáj volt valamit eszközölni vele.Fogtam egy jó 2mm vastag rézvezetéket (azt amivel a régi házakban huzaloztak) meghajtottam U alakba, olvasztottam 2 kis lyukat a műanyag tartón, és átfüztem. Pont passzolt bele a hűtő lefogató, alig bírtam rászorítani.
Majd a biztonság kedvéért kitámasztottam valami alu cső szerűséggel, amit a procihűtő és a táp közé szorítottam : )Hja és a poén hogy azt az alaplapot úgy adtam el 1,7 es procival 20 ezerért valamikor 4-5 éve xD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest