Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klemens
őstag
Értem, akkor nem szóltam.
Esetleg nézd meg, hogy a számlap meddig van számozva, mert ha csak 8000-ig akkor ott nem stimmel szerintem valami.
Tény, hogy a japán autók pörgősek, mert a hajtókarok rövidek, így lóerőben többet tudnak, de nyomatékban jóval kevesebbet. A Civic az tud 6500-nál többet is pörögni a VTECH miatt, de hát az 5000-nél kezd el élni a bónusz szelepek miatt.mod: Jó, nekem mind1, csak felajánlottam a segítséget.
Sok sikert a dologhoz![ Szerkesztve ]
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Klemens
őstag
Uh...az gáz.
Aki nagyon ért hozzá az tuti ki tudja iktatni a fordulatszámletiltó elektronikát. De ha azt mondod, hogy már 4 évesen vettétek, akkor lehet elektronikai hiba is. Az előző tulaj meg nem pörgette tiltásig így nem vette észre.
Meg azért az a tiltás nem véletlen van 6500-nál. Az sem egészséges már nem még a 7500.Az offolást meg inkább fejezzük be, mert már eléggé sok lett erre a véga felé.
Ha gondolod priviben lehet folytatni, de felőlem jó itt is.[ Szerkesztve ]
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
geprombolo
őstag
válasz CPT.Pirk #3119 üzenetére
Ez qrvára nem állja! Ezt a táphosszabbításos dolgot én már 3 éve megcsináltam, csak azóta eladtam. Azért hosszabbítottam meg a táp drótjait, mert nem ért el rendesen az alaplapi csatiig. Ja, meg hogy gány legyen, szigszalag a barátom, nem zsugorcső. Amúgy grat. Tudom, hogy rég volt a kép feltéve, de hűségesen végigrágom az egész topicot (néha iszonyú jókat szórakozom). Ha elolvastam mindent, felteszek egy pár képet is, gánymester vagyok, voltam, leszek.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Klemens
őstag
-
bandi210
aktív tag
válasz Klemens #4710 üzenetére
hehe persze mindenki jót röhögött rajta....de a busz ment csak hát 1-esbenvagy 2-esben...de a 2-est már nagyon kiölte
na akkor nincs több off...
[ON]ja télleg sztetek egy buszba milyen gép férne el?illetve hát mi komoly lenne már telepakolva neonokkal?tess máris on lett[/ON][ Szerkesztve ]
By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
bandi210
aktív tag
válasz Vevőjelölt #4714 üzenetére
.....joo lett volna..de háát nem hiszem hogy lett volna ideje rá...meg a jármű egyik műszaki leírásába sincsenek benne azok az adatok amik ilyenkor éprdekelnének...lehet valami király kis prockó van benne
By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
johniee
senior tag
Nos, ütyködtem egy kicsit a gépházzal : Világításpróba Hézagkitöltés Intel matricával a matrica hátulról
A matrica mögött hátul majd szilóval kinyomom a tátongó lyukat, mivel a kis ajtó ami eltakarta ezeket, az eltört az előző tulajnál..."Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
kovy79
őstag
"Én azt szeretem, amikor megyünk 90kmh limitnél 120al és le kell húzódni a lassú sávba, mert letolnak minket."
Amúgy miért kell a belső sávban menni, ha a külsőben is lehetne (függetlenül a sebességtől)?
Én az ilyet nem értettem soha (és nem is fogom)! Falra tudnék mászni tőle.
Amúgy köszi a blokkokat, minden oké velük![ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
pee13
senior tag
Váljék kedves egészségére!
Amúgy ha nem érted, akkor eredetileg a belső sáv az előző, és a külső pedig a haladó.(És manapság már a belső sávon akarnak száguldozni az emberek, mi meg nem szoktunk leragadni a 70el tötyörgő csórikám mögött..)
De amúgy akkor már ez az egész megint OFF!"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
nagyúr
válasz geprombolo #4708 üzenetére
Izgatottan várjuk!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
-
pee13
senior tag
válasz KillHates #4720 üzenetére
Van saját csak az egy fos enyhén szólva
sz: lehet karácsonytájt szerzek egy fermet 6k körül megkapom.. amúgy meg skill tuszkóban 8k soksok tartozékkal.[ Szerkesztve ]
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
bandi210
aktív tag
válasz kételkedem #4724 üzenetére
A ledes megoldás zsír!
-
pee13
senior tag
Kikapcsolgatott a dremelem folyton. Rájöttem, hogy ez részben azért van, mert a tápján lévő csati lötyög, és alig van kontakt. A másik része meg az, hogy a szabályzás fetje képen se látott hűtést, és színesre volt égve a fémlap a valagán. Hát fogtam egy kötődobozt, egy 10k-s potit, és belepakoltam a cuccokat, meg a fetre hűtést raktam. Nagyon gány lett, de funkcióját tekintve tökéletesen működik, és nem kapcsolgat ki
[link]"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
pee13
senior tag
válasz bandi210 #4731 üzenetére
Elfelejtettem lefotózni de ezt már nem szedem szét csak ha elbaxódik Gombostű nem férne már bele..
Ja, és azért van kívül a poti mert nem fért bele[ Szerkesztve ]
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
bandi210
aktív tag
válasz Klemens #4733 üzenetére
ki tudja milyen zsír gép lehet bennelehet valami quad corevagy extreme
de háát érdekes lehet a hőtartó hatása...olyan mint a hungarocell...mivel nagy része üreges.....szóval érdekes...
ja pedig érdekelt volna a "hűtés"By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
Skizz
addikt
rossz helyre...
[ Szerkesztve ]
-
zsák
tag
Én tervezek egy gépházat LEGO-ból, de hogy mikor lesz kész az kérdés.
Tervek már megvannak, csak mérni kéne legóval.
Nekem igen csak magas hő termelő gépem van, nem véletlen ruháztam be sok hűtőbe.
/lásd adatlap/
Még tervezek egy lego olvadáspontmérést, egyébként nincs speciális lego erre a célra.
Rendes lego van csak, ami majdnem minden embernél egyszer befigyelt.Egyetlen egy hátránya van csak az egésznek, mégpedig nagyon drága lerendelni a legókat és legyártatni.
Van amúgy erre egy program LEGO Creator névvel, és ha ott összeraktad, amit akartál, rögtön meg is veheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest