Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbika88
senior tag
válasz Melorin #27551 üzenetére
Nem ment a stressz teszt. Csak ki volt pipálva.
Igen látom, hogy cpu hőfokaia nem ugrálnak. És a venti fordulat is 100% ban a cput figyeli. Mégg is felugranak.
Ha biosban bekapcsolom a Q-fan controlt és az előre beálított silent vagy standard választom, akkor nincsenek ilyen random felbőgések.[ Szerkesztve ]
-
Grózi
Topikgazda
-
Grózi
Topikgazda
válasz Norbika88 #27552 üzenetére
Valami gond lehet a lapod szenzoraival vagy szimplán bug-s az Aisuite.Az előlapi vezérlő csak 3 pines venti esetén jó,az Akasa-k kifejezetten kényesek a feszültségalapú vezérlésre.
Próbáld még meg a Speedfan-t.Ha azzal is gondok vannak,akkor marad a biosban belőtt profil.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
chopin42
addikt
Egyelőre hirdetem a kapott enermaxokat, aztán ha minden jól megy, vagy msi b350 carbonom, vagy asus prime x370 prom lesz . Ha minden igaz, mind kettőn van dc/pwm alapú szabályzás ( a prime pl a cpu/cpu opt, illteve a chfan 1,2 nél auto detect dc/pwm-es, összesen 4, a carbonban meg biosban állítható, alapból 2 pwm 4 dc).
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
catalano
tag
Sziasztok!
Egy Zalman FX70-re keresnék hűtőventilátort! Átépítésre kerül a gépem egy Thermaltake Core P3 házba. Most az MSI 1060 vga közvetlenül rá nyomja a meleget. A proci egy i5-6500.
Lehetőleg minél halkabb legyen, és piros-fekete, vagy csak fekete színű legyen.
Köszönöm!
Értem én a viccet, csak nem szeretem...
-
Grózi
Topikgazda
-
Grózi
Topikgazda
válasz catalano #27560 üzenetére
Alpenfoehn Wing-Boost 2 Plus(csak aminek színes a belseje-a tiszta fekete Pure változat nem)
Lepa Bol.Quiet (ledes,kék vagy piros-jelenleg az egyik legjobb házhűtő és bordára/radira is megfelelő)
Akasa ApacheSzakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz senki66 #27561 üzenetére
Húzzuk ki be kicsit a kéziféket!!Nem véletlen írta amit,csak segíteni akar.Ha csak belenéztél volna az Összefoglalóba,akkor nem kérdezted volna azt amit....
Ahogy írtam,az adott aljzat hiába 4 pines,mivel feszültségalapon szabályoz így 3 pines venti kell rá.
Szóval árkeret?Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
chopin42
addikt
Köszönöm, akkor az általad ajánlott Alpenföhn Wing Boost 2 Plus 14cm ventiből veszek 2 darabot, az megy előre, a gyári phanteks 20 cm megy felülre, hátulra meg a gyári 14 cm, és remélhetőleg hűvös lesz odabent
Amugy a Wing Boost pure változattal mi a baj? Illetve Nanoxia Deep Silence 140 is jó, ha találok? Perpill nincs seholSzakmai kérdések csak a fórumban...
-
-
chopin42
addikt
-
senki66
senior tag
-
dqdb
nagyúr
válasz senki66 #27561 üzenetére
A sysfan1-re miért is mehet csak 3 pin. minden alaplapi csati négy pines
Téma-összefoglaló lenyit, ott virít a közepén a kérdésedre a válasz félkövéren és aláhúzva:
"Attól,hogy 4 pin-s aljzat van,még nem biztos hogy pwm-s!!!"
Nem gondoltam, hogy ez ennyire bonyolult kérdés, én csak valami javaslatot kértem, ár szempontból azt hiszem írtam, hogy " nem drágán" ha lehet, erre kértél kiegészítést, amit én , illetve egy fórumtárs megtett, most akkor mit vegyek vissza, a kérdésemet?
Ahhoz, hogy ventilátort lehessen ajánlani, a következő adatokra van szükség:
1. milyen célra lesz (házhűtésre, ezt megadtad)
2. méret (ez a ház miatt adott)
3. milyen szabályozást tud az alaplapod (erre válaszolt Grózi, hogy melyik csatlakozóra milyen ventilátor kell)
4. árkeretA nem drágán az nem árkeret, hanem egy teljesen szubjektív szám. Szerintem 4-5000 forint számít nem drágának egy házhűtésre szánt 120 mm-es ventilátorért, mert szeretem a csendet, más már a 2000 forintot is sokallja, és elég neki, hogy kicsit jobban hűtsön, mint az előző.
Grózi: szerintem jó lenne betenni az összefoglalóba az Internal Connectors fejezettel kapcsolatos kérést, és mellé egy képet is egy tetszőleges alaplap kézikönyvéből, hogy körülbelül mit keressen a kérdező, mert az utóbbi pár hét tapasztalata alapján sokan nem értik, mire vagyunk kíváncsiak. Emellett lehet, hogy érdemes lenne összedobni más ajánlós topikokban létező hogyan kérdezzek blokkot.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
fogtunder
nagyúr
válasz senki66 #27573 üzenetére
le lett írva, hogy az alaplapod milyen ventiket kezel. ott vannak az ajánlott típusok az összefoglalóban. létezik egy google nevű csodálatos platform, ami megmutatja neked a nevük alapján, hogy melyik mennyibe kerül, te pedig eldöntöd, hogy neked mi fér bele, ha már ennyire nem vagy képes keretet írni rá, komolyan nem tudom ép ésszel felérni, mi ebben a bonyolult.
fogalmam sincs, mivel szedted össze a több, mint 1000 szakmai hsz-edet, ha ennyire magas, hogyan működik a fórum. először olvasunk, utána írunk, és akkor mindenkinek könnyebb dolga van. nem megsértődni kellene, hanem megnyomni a lap tetején egy gombot és értő olvasással feldolgozni az információt amit ott találsz. vagy ha már erre lusta vagy, mert a betű kiégeti a retinádat, akkor legalább válaszolni arra, amit a megfelelő segítségért cserébe kérnek a topiklakók, de ez továbbra sem sikerült.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
chopin42
addikt
Köszönöm, azt hiszem mindent tudok. Én belenéztem az ajánlóba, azért is érdeklődtem, remélem nem rám gondoltál egyesek alatt Akkor hanyagolom a Pure wingset, a többi bq meg aránytalanul drága nekem...Most már csak el kell adnom a 3 enermaxot
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
wassabi11
aktív tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek? MSI Core Frozr L
( lehet hogy rossz topikban járok) -
misi021
tag
Sziasztok.
Lenne nekem egy Cooler Master MasterLiquid Pro 280-as vízhűtésem, annak a ventilátora terhelésnél hangos. Tudnátok nekem mondani olyan ventilázort ami halkan üzemel olyan 18dBa kötnyékén és jó légszállítással rendelkezik. Radiátorra lesz! -
Grózi
Topikgazda
-
senki66
senior tag
Szia,
Szombaton kicsit rossz napom volt és elnézést, ha túlreagáltan egy kritikát. Az összefoglalót elolvastam, értem is miért mehet a SYS1-re 3 pines, SYS2/3-re 4 pines venti, de érdemes keverni őket, mármint a PWM/feszültség alapú szabályozást? Hová lenne érdemes a 120-ast és a 2x80 mm-es ventiket kötni. Az ár - szeretném 10 körül letudni , ha belefér esetleg még egy 80-as venti jó lenne oldalra is, hogy fújja a procihűtőt, de akkor már y elosztó is kellene - szerinted érdemes, vagy elég az elöl - hátul megoldás? -
juliensorel
senior tag
Hali!
Ajanlott 40-60mm kozotti ventikre lennek kivancsi 2000ft alatt.
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Kupon kunyeráló
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest