Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72833) simon105 válasza szTotyy (#72825) üzenetére


simon105
tag

Nem írtam fel soha, annál jobban untam mindig a végére :) . Az egyetlen célom MCvel még a rohadt egyedülpostás lett volna, de be kellett látnom, hogy nekem soha nem lesz meg, egyetlen egyszer sikerült csak eddig a 13 csomag is, szóval esélytelen (Lepkének sikerült többször is). Nem is veszek most a gyárakba supplyt, csak az NC miatt mennek.

Minden kedves ládász kollégának:
Leírom az én egyedül titanos módszeremet, hátha segít valakinek. A legfontosabb, hogy a fél óra, amit ad szinte mindenre elég. Kétszer.
A pontokat lassan közelítem meg, így előbb vizsölkontaktolom (ezért bocsánat, de muszáj volt, tehát előbb látom meg) a heliket, mint ahogy azok megjelennek a térképen. Sötétben eladni az ilyet még jobb, mert ott még messzebbről látszanak az ellenek jelzőfényei.
Azokhoz a pontokhoz, ahol repkednek a gonoszok, nem megyek oda, az üreseket megcsinálom. Azt hiszem fontos mindegyik pontot megnézni, van-e ott valaki, mert csak a Titanra spawnolnak bizonyos távolságból, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos. Mindenesetre én végig szoktam járni mindegyiket.
Amikor elfogytak az üres pontok, szépen nyugodtan lerakom a Titant a Sandy Shoreson, lehívom az aktuális kedvenc NPChelielhárítómat és amilyen messziről tudom, levadászom a Marryseket. Ezután még nyugodtabban felveszem a repülőt, és kiszórom a maradék pontokra a ládákat.
Ami fontos lehet még, az az ellenségek viselkedése. Amikor én látom őket, ők még nem látnak engem. Amikor látom őket a mapon, ők még mindig csak ott állnak, és csak akkor kezdenek el támadni, amikor viszonylag közel repülök hozzájuk. Szóval ha azt látom a térképen, hogy valamelyik megmozdul, akkor megfordulok, és az ellenkező irányba repülök. A Buzzardokat bőven le lehet hagyni, és mivel csak gépfegyverrel lőnek, pár lövést röhögve ki is bír a titán. A Valkyre az kicsit keményebb dió lehet, őrá jobban figyelek, nehogy triggereljem (nagyobb az ikonja a mapen, mint a Buzziké).
Kb. ennyi. Félni semmiképpen nem kell a repülős eladástól, bőven hozható, csak oda kell figyelni. Feltűnhet esetleg, hogy ellenséges játékosokról nem írtam. Ez azért van, mert a 2,2 milliós eladást szerintem mindenképpen érdemes üres / baráti sessionben csinálni. Mondjuk én nem vagyok bátor.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.