Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na jó, 6m$-ról 900.000$ ra van nálam leárazva
A legdrágább 8-ról 1.2 -re
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
válasz hszilard666 #72455 üzenetére
Most meg jó már két órája játszom szóval nem igazán értem biztos a szerverek.
-
-
sniper elite
senior tag
Találkozott már valaki olyasmivel, hogy vett egy Shark Cardot és nem írta jóvá a játékban a pénzt? Nálam lassan egy napja késik, PC-n játszom és Paypal-al fizettem ki. Kinek lehet írni vagy mit csináljak?
-
törölt tag
válasz sniper elite #72466 üzenetére
A játékon belül vetted a home gombbal elohivott menübe? Akkor azonnal meg kellene jelennie. Email-t kaptál a sikeres vásárlásról vagy bármi visszaigazolást? Pénzt nézted hogy levette e?
-
törölt tag
válasz sniper elite #72468 üzenetére
Hát akkor a kapott kódot be kell írni.
-
törölt tag
válasz sniper elite #72470 üzenetére
Szerintem csak te néztél el valamit. Spam mappába nézted nem e jött a Rockstartol levél? Vagy mit gondolsz, megveszed egy külső oldalról, az hogy kerül az accountodhoz?
[ Szerkesztve ]
-
sniper elite
senior tag
válasz #81556480 #72471 üzenetére
Azért 31 évesen csak van annyi eszem, hogy megnézem a spam mappát gondolhatod. Annyit kért az oldal, hogy jelentkezzek be a fiókomba és utána lehetett választani a fizetési módok közül, ott pedig a paypalt választottam mert a kártyámat valamiért kifogásolta. Tehát a fiókom által be tudnak azonosítani, hogy hova menjen a zsé. Először vásárolok így játékbeli pénzt mert nemrég újrakezdtem több év után a játékot és akarok venni egy Nightclubot.
-
törölt tag
válasz sniper elite #72472 üzenetére
Én csak azért mondom mert én már vettem vagy 10-et biztos. És mindig azonnal megjelent. Valami az összekapcsolásnál lehet a hiba, vagy nem tudom. Más platformon nem játszottál soha?
-
sniper elite
senior tag
válasz #81556480 #72473 üzenetére
Most, hogy mondod PS3-on játszottam még a negyedik résszel de az iszonyat régen volt. De a mostani fiókom csak is PC-s. Lehet holnap megjön a kód vagy küldik a pénzt, 5080 forint volt szóval nem is azon vagyok kiakadva. Na mindegy, majd meglátjuk, hogy alakul. Amúgy én is próbálok farmolni ahogy csak tudok, de ha olyan csapatot kapok akkor sokszor a vége kilépés a dolognak. De éppen az előbb találkoztam egy figurával aki küldetés nélkül üldözni kezdett és hiába lőttem rá nem fogta a golyó... Szóval vannak érdekes dolgok a játékban.
-
WASPZotya
tag
válasz sniper elite #72476 üzenetére
Hali!
Mivel régen játszottam a játékkal és azóta elég sok minden változott, szeretnék kérni egy kis segítséget hogy felfejlődjek kicsit.
Igaz heti párszor játszok csak, de ha valaki nagyon unatkozik kicsit taníthatna, segíthetne a játékban .
Játékbeli nevem Zoytoj asszem (a rohadt ruszki hekker változtatta meg rá.)Köszi
Zotya
-
gabesz123
tag
válasz #81556480 #72463 üzenetére
Ja, hogy ezeket csak aktív előfizu mellett kapja meg az ember? És ugye csak az első 30 nap ingyenes? Én nem csináltam meg, úgy voltam vele, hogy annyi macerát nem ér az az 1 milla, meg az ingyenes alap penthouse. De most, hogy folyamatosan plusz akciók vannak, elgondolkodtam rajta, viszont így akkor felejtős.
-
törölt tag
MI az a Game Master ?
-
gabesz123
tag
válasz #81556480 #72481 üzenetére
Nem néztem meg az akció oldalát sem. Csak arra figyeltem most fel, hogy ilyen 70-80%-os kedvezmények vannak bizonyos cuccokra. Egyébként nem követtem ezt a twitch-es hülyeséget, meg a hozzá kapcsolódó hsz-eket is csak nagyon felületesen, sry. Mondjuk most éppen a gta-val is besokalltam, mióta kijött a kaszinó, kb. 3-4 órát toltam.
-
Zsoxx
senior tag
Találkozott már valaki azzal a buggal, hogy az Orbital cannon irányító főképernyőjébe belépéskor szinte azonnal ki is lép onnan (mintha Esc-et nyomtam volna)?
Mondjuk az is érdekes volt, hogy előtte mikor sikerült belépnem, a célszemély nem volt passzív módban, épületben sem, mégsem jelent meg az automatic target listájában.
-
Gronnn
csendes újonc
Az normális, hogy Associate-ként folyamatosan kiírja a játék, hogy fizetett nekem a securoserv x összeget, de nem írja jóvá sem cash-ben, sem a számlán? Spanom aki szintén associate-ként játszik velem, ő megkapja cash-ben folyamatosan a dellát.
[ Szerkesztve ]
-
-
highness
tag
Véletlenül akadtam egy videóra, a Lucky Wheel-en hogyan nyerhető elég nagy eséllyel meg az autó.
A pörgetés előtt mikor feljön a pop-up ablak, hogy pörgethetsz, utána PONTOSAN 4 másodperccel később nyomod meg a pörgetést, akkor esélyes a verda megnyerése. Javasolja a stopper használatát is. [link] Ja és az alap kerék állapot kell hozzá, amikor a póló van a nyílnál, és kettővel balra a verda. Hátha könnyítés valakinek. Nekem tegnap bejött, de nem garantált 100%-ra a siker elsőre szerintem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest