Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi0805
senior tag
Trevorral nem lehet házt venni?
Valami ingatlanos fószerrel találkoztam a jómultkorában,akkor meg is néztem egy házat magamnak,de azóta nem tudok egyszerüen rátalálni hogy hogyan lehetne kérót venni.Azóta gyűlt még egy kis cash aztán most megint körülnéznék.
Jelenleg a sztriptíz bárban lakik. -
RoMix85
aktív tag
válasz #81556480 #26849 üzenetére
Ezek nem dlc-k, csak annak hívják. Közben meg javításokat tartalmaz, ami ugye sokat nem ér... Nem tünt fel senkinek hogy 1 db "patch" se jött ki még eddig hivatalosan?! minden dlc néven jön... Na ezért ingyenes.
adnak kb 30 ruhadarabot (mintha valami öltöztetős játék lenne) adnak 1-2 újabb kocsit, ami belülről ugyanolyan mint a többi.Ami még bosszant, mi aki kifizettük a játékot és vele a supportot is hozzá, kénytelenek vagyunk ugye a legfrissebb "javított" verzióval játszani, ellenben a warez társadalom pl játszhat a legelső verzióval ami vajsimán fut...
Kérdem én: most én is warezoljam le, és élvezzem legalább a story módot,vagy várjak a következő javításra ami ki tudja mikor lesz és egyáltalán mi a garancia hogy jobb lesz tőle...
-
negyven2
veterán
válasz RoMix85 #26855 üzenetére
De ezek DLC-k (pontosabban Update-ek). Az, hogy PC-n külön nem jelzi, az azért van mert a kliens egyben szedi le az egészet (plusz ugye a PC-s kiadás tartalmazza az eddigi összes Update-et). És igen minden Update-hez jön patch is. De jönnek ki patchek Update-ek nélkül is.
Az meg tényleg sajnálatos, hogy ennyire romlik a PC-s kiadás teljesítménye a javításoktól. Konzolon is vannak olyan dolgok amiket el sikerül rontani, vagy régóta rossz de sz*rnak rá (mondjuk ott a teljesítmény és látványán, ha minimálisan is, de a javításoktól javul).
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Malibutomi
nagyúr
Csinaltunk a minap egy kis karambolt, uldozesunk nem lett, de a rendorok meg mentosok koricaltak az uton, jott a busz, es elutott egy rendort...az meg felkelt, bepattant egy parkolo civil kocsiba es lovoldozve ment a busz utan
Buszos befosott a lovoldozestol, es padlon menekult a rendor elol...mi meg haverral utanuk es neztuk a musort, ahogy egy civil autos zsaru uldoz egy busszal menekulo NPC-t -
htc07
addikt
válasz Malibutomi #26860 üzenetére
hirtelen azt hittem ebben a topikban vagyok, mondom wtf
-
törölt tag
én nem megyek ilyen meszsire: száguldó rendőr nekem jön és én kapok körözést VATTAFAK
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Van frissebb Nvidia driver ami jobban viszi a GTA-t? ( most a 347.52-es driver van fent )
Mert nálam néha ilyen 25 meg 30 fps.[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
CsonkaImo
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #26868 üzenetére
Az nagyon kevés. 290X-el 48 a minimum fps az új Catalyst-tal, 1080p, very high (advanced off), 2x msaa. nV-nek jobban fekszik a játék, szóval valami probléma van a háttérben.
-
Plata
félisten
Az előbb Prison Break-Plane Heist közben Sandy Shores mellett a vasúti átjárónál láttam pár verekedő hátizsákos turistát.
-
Wiz Khalifa
veterán
Basszátok meg megint egy napiba elakadtam.
"bribe the cops then cause havoc"
Annyit láttam videón hogy Lestert hívjam fel és akkor 5kilóért cserébe kapok 3percet. Azalatt kell akkora zűrzavart kelteni hogy körözést kapjak? Vagy mit kell tenni?
Smoke some weed nigga!
-
negyven2
veterán
válasz Wiz Khalifa #26873 üzenetére
Amúgy ez a leírás lényegében az angol változat egy az egybeni fordítása. Vannak benne olyan dolgok amik már javít a lettek.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
őstag
Én most olvasom, h a börtöntöltelékes heist dupla pénzt és RP-t ad.
-
jossua
tag
Bocs ,ha hülyeséget kérdezek ,de hol látom mi a napi küldetés ?
Alias : Magyarbetyar
-
jossua
tag
LOL ez hol van ? Story mod ?
Alias : Magyarbetyar
-
Max_218
tag
Sziasztok, Legendary motors-tól ha veszek autót ,és összetöröm akkor újra meg kell vennem? nem lehet ,valahogyan örökössé tenni az autót?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Elkezdtem a játékot single player -ben és ott vagyok, hogy már megvan Michael és felhívta Lester -t és most a térképen van egy L. Franklinnel és Michaellel is csak az L betűt látom.Korábban olvastam, hogy nem érdemes a Lesteres küldetéseket megcsinálni a játék végéig.
Így viszont nem tudom hogy tudnám tovább vinni a játékot...
Ötletek?Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
spanglee001
addikt
válasz Ra's al Ghul #26895 üzenetére
igen van egy ilyen pont akkor én mentem egy L betüset, de az nem orvlövészkedés volt, tehát nem tőzsdét befolyásoló dolog. de ha követed a tőzsde leírását akkor ott van küldetés neve is ami befolyásolja a tőzsdét, fogadd el az L betüs küldetést, és ha nem szerepel a tőzsde listán akkor csináld nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
őstag
válasz Wiz Khalifa #26892 üzenetére
Fél millió dollár és 50k RP.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Freddycom #26897 üzenetére
Ajaj. Akkor kénytelen leszek rákapcsolni.
Bár remélem nem lesz olyan hogy beragad mint ismerősömnek hogy 3napig azt jelezte hogy kész volt mert nem frissült meg azt is remélem hogy a Rockstar szervere se fog baszkódni.
(#26898) rup1u5:
Én tegnap elmentem oda Franklin-al direkt. Fel voltak öltözve rendesen és mindenkit megöltem és mire körbejártam az egészet belül volt vagy 4perc és egy se respawnlot le. Érdekes.[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
kisza25
félisten
válasz Wiz Khalifa #26899 üzenetére
csak teliholdkor vetkőznek le
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest