Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #27999 üzenetére
Én most egy tuningos Romero Hearse-vel járok !! !
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #27994 üzenetére
Sexy hatsoja van
(Imadom ezt a kocsit
)
-
jossua
tag
Sziasztok ! A legutóbbi patch mit is hozott vagy javított ? tényleg csak az xboxra hozta a editort ?? akkor PC mért updatelt ?
-
Az enhanced trainerhez kell az a script hook micsoda is? Vagy csak bemasolom es kesz?
Illetve a native trainerhez azt mar bemasoltam, akkor csak az asi filet kell kiecserelni?
-
szabessz
tag
Sziasztok !
Lenne valakiknek kedve teljes Pirson Break végig csinálni + pénz miatt?
2 tag-ra lenne szükségem akik jól tudnak repülni utolsó résznél fontos.
Köszönöm. -
Giii
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, kb 2 hete abba a problémába ütköztem online-on hogy mikor belépek betölt mindent és kifagy a játék, valamikor csak 5 perc után... már próbáltam minden beállítást de semmi..
1.28 patch van fent.Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Fitzgerald
veterán
Ha a fősztorinak vége, singleben is lesz még heist? Csak mert most talákoztam Patsie Mcrearyvel a GTA IV-ből az egyik random eventben, és heist crew member...
-
törölt tag
-
(#27984) mate3553
(#27985) 6Geri6
Koszonom!
-
6Geri6
csendes tag
Léteznek jobb trainerek is a játékhoz, ilyen pl. az Enhanced Native Trainer, ahol kategóriába vannak az autók, tuning és mentési lehetőség, sőt, pár kocsihoz még képet is tud adni. Emellett az a trainer, amit a csalók használnak onlineban, szintén zseniális, van benne pl. extra robbanós töltény, pénz töltény, objektum és kocsikilövő töltény, hidraulika az autókra és rengeteg más. Érdemes egyszerre több trainert használni, én pl. ezt a 2-t használom egyszerre, az Enhanced-nek van configja, átírod a megnyitó gombot F5-re és kész, de annak a trainernek van noclip módja is, F6-al nyitja meg. Be lehet teleportálni egy csomó épületbe (pl. FIB épület, emeletei), amik csak ugyebár küldetésben érhetőek el, de ezzel oda is bemehetsz.
Enhanced Native Trainer: [link]
Az onlinés menü (Nigger menu): [link] (be kell regisztrálni, ha kell feltöltöm valahova, és akkor nem kell regisztrálni. Emellé van egy külön scripthook, fel kell rakni, mert (nekem legalábbis) nem töltött be a játék! Ha biztosra akartok menni, hogy ne bannoljanak, használjátok ezt:[link] alapból offline módban indul, kipipálod amelyik mod kell, parancsikonnal beilleszti, és mehet is. Ha onloneozol, akkor pedig kiszedi a modokat, de előtte ki kell lépni.) -
Neha ugy erzem a jatek is kuzd a trainer ellen
, mint az inceptionban mikor mondja a dicaprio a csajnak, hogy minel tobbet valtoztatsz, annal jobban keresik mi okozza es probalnak tenni ellene. Peldaul az idojarast is beallitom extra naposra, erre neha elkezd esni az eso, megint ranyomok a trainerben es megint sut a nap. Vagy mikor beallitom a vihart (szoktam ejszaka villamlast nezni, csak bele ne csapjon a gepbe
)), hiaba allitod be utana az extra napost, a nap kisut, viszont a felhoket nem tunteti el a trainer.
Szoval erdekes. Nem gond vegulis, nagyon elvezetes szabadon tenni-venni.
Ertem.
-
Ezt hasznalom: Script Hook V + Native Trainer v1.0.393.4
Par napja tettem fel, nem is tudom, hogy letezik-e masik native trainer hozza, csak rakerestem es ez dobta a gep.
Ebben egyet ertunk, multkor orakat elszorakoztam vele, gondoltam minden jarmuvet megnezek milyen, aztan beleuntam, csak hasrautes szeruen nyomtam rajuk. Kellene tenyleg kategoria es az sem lenne rossz, hogy a kedvenceket mondjuk kulon lehetne kezelni. Bar nem vagyok elegedtelen, kiirtam mar 1-2 jarmuvet ami szimpatikus es azokat kikeresem, egyebkent stabil a trainer. Be szoktam meg allitani az idot extra naposra es 12-14 ora kozotti idot, nekem akkor tetszik eddig a legjobban, majd probalok naplementet is, azok is nagyon szepek. Ezen kivul beallitom, hogy ne telljen az ido, gyors futas, minden fegyver, ne korozzenek soha es persze a serthetetlenseget. Ami meg brutko nekem, a teleport ahova akarom.
-
-
Eloszor nalam is volt, most meg eltunt.
Pedig a native trainer behozza elvileg az osszes jarmuvet, este is buvarkodtam a submersiblevel
, meg vizre is tettem 747-et, csak nem szallt fel. Imadom ezt a jatekot, amilyen fegyverek is vannak benne, nagyon ott van a szeren.
Itt lathato az osszes jarmu amit megtalalhatunk a jatekban es a baldoldali about GTA 5 menuben, a more GTA 5 info alatt megtalalhatjuk az osszes fegyvert, allatot, mindet ami a jatekba bele van epitve, a map menupont alatt pedig tobbfele terkepet, pl nagyfelbontasu satellite kepet los santosrol.
-
Mate
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #27966 üzenetére
Nem játszok online, úgyhogy nem érdekel túlságosan
(#27967) Lauda: Amit én használok, abba van léghajó. Pont tegnap raktam le vele egyet. Ráesett a kocsimra, össze is tört mindent
-
mtotesz
csendes tag
Olyan létezik, hogy online, ha megölnek lenyúlnak 2 millió dollárt, úgy hogy csak a bankszámlán volt a cash? Most felmentem este játszani és a 4,2 ből lett 2,2 miután egy fasz arc lelőtt az utcán. Másik kérdés, ha vettem egy savage harci helikoptert, akkor azt utána hol találom meg?
-
Nezegettem a jarmuveket a native trainerben, eloszor volt is leghajo, most meg nem talalom sehol. Nalatok hogy van ez?
-
Mate
nagyúr
Van már normális "real car" mód?
-
Zoshi85
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #27936 üzenetére
Nálam is.. Van hogy belép az elején, de a játék elindítása után kell. Van hogy az elején se.. De ma pl 1 x néztem akkor jó volt... Nemtom mi ez....
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #27955 üzenetére
Bebe
es meg sok minde mast is.
Milyen mar ez a teherkocsi: [link]
-
Dr. Akula
félisten
Másnál is van olyan hogy játék közben egyszer csak resetel a gép? Vagy a mentést kúrta el, vagy nemtom, de ha be is tölti, pár másodperc után kiakad.
-
pinnacle
nagyúr
Felraktam a Native Trainert, vettem egy utasszállító gépet, idővel jött egy üzenet, hogy nem fér el a hangárban. Nagyobb hangárt, hogy tudok venni?
-
Dr. Akula
félisten
Hogy tudok propertyt vásárolni? Bejött a térképen egy garázs, odamentem a fekával, ott állok a tábla előtt, mit csináljak?tárgytalan, rájöttem. Kicsit messzebb kell menni és felkínálja. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Fitzgerald #27928 üzenetére
OK! Köszi!
-
Hali!
Este gondoltam jatszadozok kicsit a beallitasokkal, kivancsi voltam mit bir a rendszer es milyen tartalek van a jatekban, amit meg esszeru keretek kozott ki tudok belole csikarni. Belottem a procit a szokasos 19x200-ra (Core i7 920 ) a vga-t (GTX970) pedig 1853/1453-ra. A graphics beallitasaim ilyenek voltak eddig:
Emelle az advanced settingsben is mindent maxra allitottam a scaling kivetelevel. Azt kell mondanom az allam leesett a latvanytol. Valami brutalis, pedig eddig sem volt csunya. Csak jarkaltam minden fele es alig hittem el amit latok. A jelenlegi beallitasaim itt lathatoak: [link]
Keszitettem videot is (shadowplay 25mbps), a latvanyt messze nem adja vissza, sajnos az fps-ek nehezen latszodnak, a youtube lekonvertalta 720p-re az 1680x1050-es videot, azert valamennyire ki lehet venni. Kinlodtam egy csomot a konvertalgatassal aztan meguntam, hol a minoseg lett rosszabb, hol a yt tette tonkre: [link]
A videoban lathato esetleges megakadasok a felvetel es a yt konverzio eredmenye, a jatek teljesen akadas es laggmentes.
Este rengeteg maszkaltam, lovoldoztem mindenfele es sehol sem lassult be zavaro mertekben, azt hiszem igy marad egyelore.
A jatek beepitett tesztjevel a kovetkezo eredmenyek szulettek:
Frames Per Second (Higher is better) Min, Max, Avg
Pass 0, 13.788368, 112.108490, 63.662586
Pass 1, 21.775702, 57.472748, 40.458645
Pass 2, 30.843136, 108.725388, 65.351860
Pass 3, 10.169812, 138.869705, 70.634575
Pass 4, 6.256073, 129.642456, 58.174870Erdekessegkeppen az elso beallitassal futtatott teszt, tehat ahol az advanced erintetlenul, minden offon volt:
Frames Per Second (Higher is better) Min, Max, Avg
Pass 0, 47.720520, 130.539825, 82.840935
Pass 1, 36.757721, 96.384247, 59.665535
Pass 2, 22.863852, 128.992523, 73.128716
Pass 3, 49.343628, 141.678543, 87.310974
Pass 4, 22.828690, 134.851791, 79.373917Azert van kulonbseg.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PLC programozás
- Tőzsde és gazdaság
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ GAMER PC // INTEL i5-12400F // 32GB RAM DDR5//AMD 6700XT //1TB SSD //2 ÉV GARANCIA
- Voodoo 3 (Hibás)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest