Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
negyven2
veterán
válasz Kaci84 #26601 üzenetére
Lőj a levegőbe, szálj be, majd ki.
Az ajtót meg úgy lehet, hogy rányomsz, hogy nyissa ki majd amikor nyitná ki elkezdesz futni.
Az ablakot meg úgy tudod lehúzni hogy átváltasz ökölre majd kimutatsz az ablakon az egyujjas jelzéssel.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
prokxy
veterán
-
spanglee001
addikt
most akkor meg kell venni az uj járműveket? vagy megvehetőek lesznek később is bármikor?
a járművökön kivül jött más is ami emlitésre méltó?netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
ToMM23
tag
válasz csabi0805 #26606 üzenetére
Mi is fent voltunk Blue-val online és akadozott szépen. 60ról le 48 meg 39fps-re.. Eleve alig tudott rámcsatlakozni invite onlyba a maintenance miatt.. (remélhetőleg valamit bütyköltek a szerveren azért volt az akadozás) Az új kocsik közül egyedül talán a terepjáró? vagy jobbanmondva terepjárósított kocsi az említésre méltó. A supersport kocsi pl semmi extra. Ugyan az mint az eddigiek. A muscle kocsik ***ok ahogy vannak. A motor kinézete meg A boxer poénos A pisztoly az megint csak A ruhák között van amelyik egészen vállalható. De ezek amiket kaptunk kicsit kevesek szerintem.. Semmi új verseny vagy mission... Legalábbis eddig nem találtunk..
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #26611 üzenetére
Azzal PC-n már nem játszik senki.
Vmi jobban mondj! SW battlefront egyelőre BF4 SW skin, meg a film is 1x nézős, szóval nem élek majd vele.#26612) spanglee001: megveheted később is szerintem, ugyanígy volt az előző "DLC"-nél
#26613) ToMM23: este leszel? Már csak 1 ember kéne mission-re![ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Malibutomi
nagyúr
uj kocsik helyett jobban orulnek ha olyasmiket csinalnanak meg, hogy be lehessen menni kajalni a kajaldaba meg hasonlok.
-
cyberkind
félisten
válasz Malibutomi #26615 üzenetére
Én a saját zenének örülnék, de szarnak bele.
-
wolf13
őstag
A július 4-re kiadott GL (Tűzijáték) más sem tud lőszert vásárolni ?
Nálam lekerült a polcról. -
törölt tag
Egy csíter vagy nem tudom ki folyamatosan betesz vagy egy szélkereket vagy két konténert az eclipse tower bejáratába.
Ennek a jelenetnek lehetünk tanúi.Ez xbox 360-on történt a felvétel is kamerás de azért megosztom veletek, hogy mostanság itt is megjelentek a csalók
-
ricsi8800gt
addikt
Sziasztok
Ennek a missionak a végén mikor a kukás autót fel kell robbantani és el hagyni a helyszint akkor átt vált a Franklinröl Michaelre akkor folyton kifagyok rendszeressen,
Mi lehet az oka?
Radeonos vagyok[link] esetleg ötlet ?
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
prokxy
veterán
PCGuru 8-ai cikk: "a Rockstar az update-hez kapcsolódva most is megtartja az immár szokásos dupla dollár / dupla RP hétvégét" link
Ezek szerint pár nap múlva újra, de csak Mission-öknél? Olvastatok vmit erről?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
cyberkind
félisten
Itt van ez az új update, de a saját zenék még mindig szarok.
Nem akarna egy jó/jobb angolos írni nekik hogy ezzel óhajtanak-e kezdeni valamit?Legalább kiderülne hogy "le van szarva oszt jóvan az zúgy".
-
prokxy
veterán
válasz cyberkind #26626 üzenetére
Hallgatod a szexi hangom, nem is értem minek Neked saját zene!
Kösz a tegnapit, Gali Neked is, király volt! Ma akkor mehet újra!
Ha Gali benne lenne, akkor csinálhatnánk a Heisteket, de még kéne fix egy 4. ember!Más:
A GameStar is megírta, h dupla$/RP lesz a hétvégén, szóval úgy néz ki, h van esély végre a minigunra!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
csaabz
őstag
Ezzel az új patchel tapasztalt valaki lassulást? Néha beránt egyet-egyet a játék és mintha az átlag fps is csökkent volna. A patch előtt semmi problémám nem volt.
AMD videókártyám van...https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #26628 üzenetére
"én jönnék, de szétszednek, örülök, ha enni-inni van időm" => ha a csajok szednek szét, akkor szólj, csak a Zasszony meg ne tudja! Pedig jó lenne, ha tudnál velünk Heistelni.
(#26629) gali777: :C Akkor már csak 1 fix ember kell, de sztem Cyber tud egyet! Ma akár kezdhetnénk is!
#26631) mlinus: 980Ti, ejj, de vágyok egy ilyenre! Nekem is volt tegnap FPS drop párszor, de most, hogy patch előtt volt-e több FPS-em vagy nem, fogalmam sincs...
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
-
spanglee001
addikt
válasz mlinus #26631 üzenetére
nekem jobban fut 7970el , kb 10 percet játszottam vele, míg megnéztem mivolt ez patch. egyből feltűnt hogy jobban fut a game. de hiába ha nem játszom vele jöhetne valami valóban új is hozzá, ha már kocsikat dobálnak akkor pl: 1200s,trabi, lovas szekér, valami hasonló is jöhetne, de heistek kellenének a legjobban bele az visszahozná a játék kedvem.
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
prokxy
veterán
válasz INMOTEP #26636 üzenetére
Mivel hajószállító sincs, ezt gondoltam , de reméltem, h van vmi mód rá...pl. megvettem egy vitorlást anno, az sem kell, de a pénz meg jól jönne most vissza...
Spanglee! Pár új mission is jöhetne, meg Heist is, sokakat visszacsábítana! Heisthez kell történet, főleg, h a mostanihoz passzolnia kellene, de pl. a Mission-öknél aztán tényleg lehetne bármit összedobni! Most azt nem értem, h ezt miért nem csinálják meg?!
-
yozsee11
aktív tag
válasz prokxy #26637 üzenetére
Nekem az is elég lenne, hogy ha a mission-ök nem lennének ennyire szkriptelve, hanem random jelenne meg az ellenfél, random számban, nem mindig ugyanott és ugyanannyian és a cél is ne mindig ugyanott lenne, hisz végülis tökmindegy hogy Madradzo-hoz kell vinned vagy mondjuk a tópartra vagy belvárosba, vagy reptérre... És így lehetne variáció, ha hosszabb az útvonal több ellenfél jönne közben pl.
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
addikt
Üdv!
Sajnos csatlakozom azokhoz, aki panaszkodtak, hogy a kiadott "javítás" valamit nagyon elkúrt. Nálam átlagban mínusz 10-15 fps a hozomány, brutális laggokkal, rosszabb mint amikor ezt megelőzően a saját zene hallgatása okozott laggolást. Ott ahol eddig símán volt 45-50 körüli fps, most sokszor még a negyvenet se éri el, ráadásul most már óránként minimum egyszer kifagy a játék.
Egy dolog még feltünt, hogy valamelyest kevesebb VGA memóriát eszik a játék. Nálam egy 4 gigás 960-as kártya van, eddig onlineban átlag 3,3-3,4 GB volt a max memóriahasználat, ez most olyan 0,2-0,3 GB-al lett kevesebb, de ha az volt az egyik cél ezzel a javítással, akkor ezért kár volt belekezdeni.
Ezen a képen is nagyjából látszik amiről írtam.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
mlinus
őstag
válasz pendre54 #26641 üzenetére
Szia!
Elismerte a Rockstar a hibát szóval reméljük jön hamarosan egy hotfix!
alacsonyabb a gpu használat illetve valószínűleg a frametime-okat is elkefélték valahogy.. NV-n jobban jelentkezik úgy látszik, az új AMD driverrel az AMD-seknek nagyjából rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
csabi0805
senior tag
válasz mlinus #26642 üzenetére
De jó hogy belinkelted most akartam megkérdezni hogy másnak is olyan,hogy megy szépen utánna meg beszaggat a játék,de látom hogy igen.Pedig én AMD vagyok.Tegnap amúgy szarabb volt a helyzet storymódban nekem rendesen szaggatott.
Reméljük javítják hamarosan.[ Szerkesztve ]
-
odorgg
addikt
válasz csabi0805 #26644 üzenetére
Nézz rá a AMD Catalyst™ 15.7-re. Hátha javít rajt.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
htc07
addikt
csatlakozok a panaszkodókhoz, fix 70 fps körül voltam egy hónapja, most jó, ha van 45-50, és brutális mikrolaggok vannak, van hogy fél másodpercre megáll a kép, gtx960.
-
Malibutomi
nagyúr
Nekem 15.7-el gyonyoruen fut most. Sehol egy roccenes, most csinaltam 1440p-ben videot, mindjart fel is toltom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen házat vegyek?
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest