Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#28020) Bluesummers válasza Raymond (#28019) üzenetére


Bluesummers
őstag

"Az eredeti diskura ugy indult hogy jo az RX580 is mert olyan mint a 1060"
Azt már régen kijavította maximilian4, mivel helytelenül desktopos RX 580-at linkeltem...s innentől le is lett zárva a téma, de visszahoztad a témát.
Árakat ne írjunk, az napról napra változik egyik másik GPU gyártó bejelentésének határása. GTX 1060-nak akkor zuhantak az árai jó 20-30%-ot, amikor megjelent az RX 580.

Van asztali gépem, notebookom is, nekem fontos mindkettő összehasonlítása. Nekem fontos, hogy mi melyik tud.
A végeredményt akarom látni mindig, s természetesen ha az asztali gépemben levő GTX 980 gyorsabb egy másik mobil vidikarinál, akkor nem erőltetem, hogy melyik a mobil, melyik az asztali, adott körülményekhez alkalmazkodok :)

Na még egyszer.

GeForce GTX 980 vs GeForce GTX 980M

GeForce GTX 1060 3GB (dekstop) vs GeForce GTX 1060 (dekstop) vs GeForce GTX 1060 with Max Q Design - (laptop)

Látható, hogy míg korábban a mobil GPU-knál hatalmas különbség volt, ez most felzárkózni látszik (ez természetes, már pár éve tudjuk ezt).

Jött a pofámba ma egy RX 580-es notebook ajánlat, Ryzen processorral, és gyorsan utánanéztem PassMarkon. Megörültem az eredményeknek, ide posztoltam, hogy vajon megéri-e az árát?
Azt később láttam, hogy sajnos a PassMark-on csak desktopos eredmény van csak, szal .... THE END! Menjen mindenki ebédelni. Jó étvágyat!

Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.