Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70387) Punike válasza badlaw (#70295) üzenetére


Punike
tag

Szia!

Ma jött meg a ZS5.
Kíváncsiságból rendeltem, összehasonlításképp egy Shure SE215m+SPE mellé. (nem hallottam még armaturás cuccot)
Egyelőre marad ez a fülemben (ZS5). :) Mélyebbre és magasabbra megy, mint a Shure, de nics olyan szép közepe. Szóval barátkozom vele, de marad a Shure is. A magasai néha természetellenesek, de még tűréshatáron belül vannak. A térábrázolásával nekem semmi bajom. Megmutat mindent, eléggé analítikus. Teljesen az ellentéte a Shure-nak.
Azért az már kiemelkedő, hogy 6-7000 HUF-ért ilyen hangot lehet beszerezni.
Az, hogy az árbeli eltérés (kb.6.000- / kb.30.000-) mennyire nincs arányban a kettő közti hangminőségel, nem tudom melyiknek a "szégyene" vagy "erénye". Maradjunk annyiban, hogy a Shure nem jobb 4x, 5x ... (MÁS.)

Nekem a gyári legnagyobb illesztékkel szól a legjobban. Az illeszkedik a fülembe leginkább. De óvatosan, mert nekem már elég könnyen lecsúszott a csőről a gumiharang, amikor kivettem a fülemből.

Ha valaki ebben az ársávban keresgél, mindenképpen csak ajánlani tudom -legalább a meghallgatását,- megvételét.
(...mint írtam nem hallottam még hibrid cuccost, így nem tudom, milyen az 'átlagos' DD+BA-s hang... engem mindenesetre meggyőzött... ...ennyiért ajándék volt)

Üdv! Jó zenehallgatást mindenkinek!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.