Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69951) AeSDé Team


AeSDé Team
őstag

Sziasztok!

Rendeltem INNEN 2db-ot a "smoke 1click mic" típusból. Ez az ami 7$-ba kerül és a képen csak 1 vég látható.

Ez tényleg csak egy single? Én azt hittem, hogy rendes füles, 2 db dugóval, nem 1-el.

Attól félek, hogy ilyen.

[ Szerkesztve ]

(#69952) AeSDé Team


AeSDé Team
őstag

Töröltem a rendelést.

Meg tudná mondani nekem valaki, hogy hol találok olyat, amin van mikrofon, szürke színű, és sztereo kialakítás?
Fura "kávé színűből" bezzeg van mikrofonos sztereo 7$-ért... szürkéből meg ugyan annyiért csak ez az egy-végű izé.

(#69953) s4tch válasza AeSDé Team (#69951) üzenetére


s4tch
veterán

Sztereó mindegyik, a kép csak szemléltetést szolgál. Kérdezz rá az eladónál, ha nem vagy biztos a dolgodban.

(#69954) Gabson730 válasza Tulku (#69423) üzenetére


Gabson730
tag

:W
Hát ez sajnos borzasztó lett...senkinek sem ajánlanám a Microsonic egyéni fülillesztéket..(walkman zajvédő).
Zajcsökkentés terén egy 200 Ft-os kínai szivacs fülesdugó is több zajt véd ki 5-6 rátaposás után is :(((
15000 Ft (utazással) 100%-ban kidobva a kukába.
Még a számítógép halk ventillátorát is simán hallom vele, ami nem tudom hogy lehetséges :DDD , néhány hangot pl zene satellite hangszórókból még jobban hallom, mint üres füllel!! Madness!

Giga nagy csalódás, gondolom pénzt nem adnak vissza én pedig mégegyszer nem megyek fel ezért...
Szerintem őket inkább ne ajánlgasd senkinek.. (nincs harag azért)

(Viszont a jvc szivacsos füles 5000-ért meglepően jól szigetel.. lehet kb 15-20 db zajcsökkentése is, csak a hangosabb zajokat hallani vele ha jól becsavarom :) )

[ Szerkesztve ]

(#69955) mate543


mate543
tag

Sziasztok!

Újabb fülest keresek:

Mit várunk el a fülhallgatótól leginkább (izoláció, kiegyenlítettség, mélyorientáltság, V-kiemelés, részletesség, strapabíróság stb.)?

Legyen strapabíró (ne törjön meg a kábel), megfelelő szigetelés. Bot fülem van, szóval számomra annyi a lényeg, hogy "jól szóljon". :DDD

- Milyen árban gondolkozunk?

Max 20k lenne rá, de ha úgy van hogy ezen specifikációk alapján nincs 20k vagy alatti füles akkor még gondolkoznék rajta.

- Milyen kialakítást keresünk?

a, In-ear/IEM (hallójáratba helyezhető), esetleg Earbud (fülkagylóba ültethető) fülhallgatót.

In-eart szeretnék.

b, Milyen kábelvezetésű fülest keresünk, fül felett átvezethető, vagy hagyományos megoldásút.

Hagyományos.

c, Normális kialakítás, vagy nyak mögött elvezethető kábel.

Nyormális kialakítás.

d, Van-e szükségünk mikrofonra, vagy távirányítóra? A mikrofon nélküli fülhallgatók minden eszközzel jól szoktak működni, de mikrofonos/távirányítós esetén figyelni kell a választásnál a bekötés polaritására, illetve a készülékek kompatibilitására. Egyes lejátszók, telefonok nem szeretik a fordított/normál polaritásúakat.

Nem szükséges egyik se, de ha van mikrofon, az nem baj.

- Ha pontos elképzeléseink vannak, akkor jöhetnek az egyéb kívánságok, mint például kinézet, azon belül is a szín, anyaghasználat, vagy speciális célokra való kialakítás, mint például a sportolás közbeni használat.

Leginkább utazás során használnám. Nincsen konkrétum.

(#69956) monti0222w válasza mate543 (#69955) üzenetére


monti0222w
addikt

Első körben a SoundMagic E 50-80 - t ajánlanám, a legtöbb kérelemnek eleget tesznek, a kábel tartóssága meg függ a felhasználástól, vígyázástól, 3gyik sem örök életű darabb.

(#69957) Tulku válasza Gabson730 (#69954) üzenetére


Tulku
veterán

Az 100% hogy illeszkedési probléma lesz...

Ha megírod nekik, szerintem tudják esetleg orvosolni...

Én tegnap építettem át egy JH Audio layla fülhallgatót, aminél a shellt a Microsonic készítette...semmi baj vele, nagyon jól illeszkedik...nézd meg, jól az illeszkedést, hátha te is tudod orvosolni...valahol beereszt külső levegőt...

(#69958) K1LLMy53Lf


K1LLMy53Lf
senior tag

Úgy döntöttem leírom a tapasztalataimat a Trinity Audio Phantom Master fülessel kapcsolatban, mivel az összehasonlítási alapként szolgáló 1More Triple fülest eladtam nemrég (~3hete), és ahogy az idő múlik, egyre nehezebb lenne összevetni (nem mintha alapvetően olyan könnyű lenne számomra:) )

A csomagolás:

Minimalista (fekete, ablakos téglap doboz, logoval, mágneses patenttel), de nekem nagyon tetszik. Tartalmaz 12féle filtert, különböző foam és silikon illesztéket, egy 6,3as jack adaptert, egy csíptetőt, 3fedlapot (illetve extra csavarokat és csavarkulcsot). Extraként én kaptam egy keménytokot, egy csomag kombi illesztéket (kívűl szilikon, belül foam) és egy cserekábelt.

Anyaghasználat:

Szerintem a Triple felett 2-3fokkal, nagyon igényes. A ház 2 fémdarabból áll (elméletileg valamilyen cink ötvözet), a kábel szövet borítású, a ház és Y közötti rész vastagsága kb olyan (vagy vastagabb), mint a triple Y és jack közötti része. Az Y résznél egy jack anyába végződik, tehát a kábel alsó része cserélhető. A jack természetesen aranyozott.
egyetlen apró hiba van, az én példányomnál a bal ház illesztése nem tökéletes, ~0,1mm "csúszás" van benne, de egyáltalán nem zavaró természetesen :)

A fileterek különböző színűek, hogy könnyebben meg lehessen őket különböztetni.

Illesztékből a default szilikont próbáltam, aztán az extraként kapott kombikat, és azóta is ezzel használom a fülest (a foam-ot nem bírja a fülem).

Kényelem/szigetelés:

Először megijedtem a súlya miatt, mert kb egy oldala olyan nehéz, mint az egész triple füles, de szerencsére egyáltalán nem érezhető. Ez valószínűleg köszönhető a fül feletti viseletnek is. A ház nagysága sem okoz semmi problémát szerencsére, pedig (szerintem) átlagos méretű füleim vannak. Szigetelésre jobb, mint a triple (ha a triple 3/10 ez ilyen 5-6/10)

Hang:

Ugyebár a lényege az egésznek :) Ezt annyira nem egyszerű, mivel a filtereket cserélve különböző hangképeket kapunk. Alapvetően azon filtereket, amik tompítják a magas hangokat, nem próbáltam ki, mert nem az én világom. Találtam olyan filtert (már nem emlékszem melyik volt, talán a lila), ami közel azonos hangképet ad, mint a triple, így megpróbáltam ezt a filert alkalmazva összevetni.

Technikailag mindenképpen jobb a PM.

A mélyek feszesebbek egy fokkal, még a "legV-sebb" filterrel sem ül rá a többi tartományra, nem rémlik, hogy bárhol is mosott lett volna (jelenleg is az egyik V-s filterrel, az ezüsttel hallgatom)

A közép számomra mindig a legnehezebb elemzés szempontjából. Én nem érzek igazán különbséget a triple-el szemben, talán a triple-hez képest kicsit hátrébb érződik térben.

Magasak tekintetében az alsóbb részeknél mintha lenne egy "gödör", tehát a tartomány azon része jóval halkabb, mint a triple esetén. Ugyanakkor számomra sokkal természetesebb az egész tartomány nagy része. A triple eléggé fémes/éles, sokszor túl gyors lefutású, PM-nél minden sokkal szebben/természetesebben szól. A tényleg magas hangoknak is itt van "teste", ami triple esetén sokszor számomra nagyon vékonynak tűnt. Lehet, hogy a valóságban az a természetes, nem vagyok vájtfülű, ezek a magasok nekem jobban bejönnek, a triple olykor fárasztó volt hosszabb távon. Ugyanakkor vannak olyan részek, amik a triple-ben nem voltak meg (vagy legalábbis nem voltak szembetűnőek), és számomra kicsit furcsa. Cineknél bizonyos esetekben van egy hosszabb lecsengés, mint az esőbotnál. Nem tudom, hogy ez így természetes-e és pont ez a frekisáv van kiemelve és emiatt ennyire szembetűnő, vagy éppen itt elmossa a füles a hangokat és ezért "nyúlik el" ez a lecsengés (a triple esetén sokkal gyorsabb lefutású, tehát sokszor nincs is lefutása).

Szeparációban és részletességben mindenképpen jobb. A triple azért néha össze tudott zavarodni a nagyon sok hangszeres zenétől (Within Temptation: Black Symphony alapján). Nem mondom, hogy nem lehetne még szeparáltabb, szétszedettebb (és mégis egységes) az egész, de a PM jobban teljesít sok hangszer esetén. sokkal jobban mindenevő, mint a triple (általános füleshez képest azzal is lehet mindent hallgatni, de az erőssége inkább a klasszikus/akusztikus vonal szerintem a V karakter ellenére, illetve a kevés hangszert tartalmazó zenék). A PM "dögösebben" szól, jobban illik a modernebb illetve "komplexebb" zenékhez is. (de ahogy írtam: a triple-lel sincs baj)

A tér a másik olyan "dolog", ami számomra megfoghatatlan, és főleg ilyen távlatból (~3hét) esélyem sincs összevetni a triple-lel. Önmagában elég tágas, levegősnek érződik, szerintem füleshez képest nagyon jó.

hallgatni szokás szerint az xDuoo X3-ról hallgattam, de kipróbáltam a musiland-ről és az X2ről is, egyértelműen jobban passzol hozzá a mélyorientáltabb forrás (szóval kellene váltanom DAP-ot:)) )

Később majd, ha időm és kedvem engedi, összevetem a K550 fejesemmel is (kivétel, ha előbb el nem adom... mármint a fejest:)) )

Összességében egy nagyon jó füles. Azt, hogy az eredeti 160fontos árát megéri-e... jó kérdés... de ha azt veszem alapul, hogy a triple $70körül ajánlott vétel, akkor ez egy totál "no brainer deal" volt. :)

fericske kollégának pedig ezúton is köszönöm, hogy felhívta erre a vételre a figyelmem :R

Most láttam így írás közben, hogy októberben jön Apocalyptica, így nagy valószínűséggel, akit érdekel, akkor meg tudja fülelni BP-en :) Ennek márcsak azért is örülnék, hogy valóban, egy hozzáértő fül is véleményt alkosson róla, akinek jóval több tapasztalata van akár drágább cuccokal is:B

[ Szerkesztve ]

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

(#69959) Peterhappy válasza Dave™ (#69949) üzenetére


Peterhappy
őstag

Meg, igen. Első körben küldte helyette a másikat és mikor az is hibás volt, akkor utalta vissza az árát.

Nem egy nagyon drága darab, lehet hogy teszek vele még egy próbát, csak azért nem töröm most annyira magam miatta, mert teljesen rászoktam a headsetre, ezen pedig ugyebár nincs mic.

Köszi a tippet!

(#69960) mate543 válasza monti0222w (#69956) üzenetére


mate543
tag

Köszi!

Meglesem a neten. Esetleg 20-30k árkategóriában? Csak hogy legyen viszonyítási alapom.

(#69961) Wapi válasza K1LLMy53Lf (#69958) üzenetére


Wapi
csendes tag

Annyit fűznék hozzá, hogy a kábel, amit kaptál hozzá, nem egyszerűen cserekábel, hanem egy balanced kábel. Hasonlítsd csak össze a jack-eket ;)

"A szenvedélyek alkotnak és rombolnak mindent. Ha az ész uralkodna a földön, semmi sem történne rajta."

(#69962) darvinya válasza Wapi (#69961) üzenetére


darvinya
titán

Tán 4 PIN-es jack van kábelen?

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#69963) K1LLMy53Lf válasza Wapi (#69961) üzenetére


K1LLMy53Lf
senior tag

Őszitén szólva nem nézegettem különösebben. Láttam, hogy van és ennyi, a default kábellel használom :B
Egyébként mit jelent az, hogy "balanced" kábel? mármint mire jó, stb? (sry, ha láma kérdés, de nem értek hozzá:B)

(#69962) darvinya: ~1óra múlva meg tudom mondani, amikor hazaértem melóból.

[ Szerkesztve ]

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

(#69964) Wapi válasza darvinya (#69962) üzenetére


Wapi
csendes tag

[link]

"A szenvedélyek alkotnak és rombolnak mindent. Ha az ész uralkodna a földön, semmi sem történne rajta."

(#69965) darvinya válasza Wapi (#69964) üzenetére


darvinya
titán

És most ezzel mit akártál mutatni?
Tudom, hogy 4 PIN-es kell hozzá.

K1LLMy53Lf

Nincs közösítve az oldalak, de ehhez minden egységre vonatkoznia kell.

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#69966) Bodz válasza mate543 (#69960) üzenetére


Bodz
nagyúr

ATH-E40. Ha belefér, akkor ezt vedd. Erősen felejtős mellette a 2 Soundmagic.

[ Szerkesztve ]

(#69967) vicze


vicze
félisten

Aki eme izével kapcsolatban kíváncsi valamire, írja meg válaszban. :)

(#69968) holozis_HUN válasza vicze (#69967) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Hang :B

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#69969) monti0222w válasza mate543 (#69960) üzenetére


monti0222w
addikt

E Körül vannak az általam ajánlottak, De ha drágábbra vágysz, akkor ott van amit Bodz t.társ ajánlott, vagy RHA MA 750 vagy a T10-20 bármelyike, de szerintem bőven elég lesz amit első körben ajánlottam. :K

K1LLMy53Lf: Gratula a füleshez, össze vethetnénk a Vyrussal ha van kedved? :)

[ Szerkesztve ]

(#69970) K1LLMy53Lf válasza darvinya (#69965) üzenetére


K1LLMy53Lf
senior tag

& Wapi: köszönöm a választ. Megnéztem, valóban 4pines a kábel mindkét oldala (mondjuk így rémlett, hogy valóban ilyen kábel, mert mintha néztem volna, hogy miért 4pines, amikor nincs mic rajta, de így tök érthető)
Ugyanakkor azt nem vágom, hogy ez így elv jó, hha a dap tudja a balanced out-ot? mármint az y résznél elv 3pines anya van (legalábbis abból, hogy 3pines a default jack kábel)

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

(#69971) vicze


vicze
félisten

Csak megjegyezném, hogy a Brit választási eredmény miatt a font ismét iszonyatos mélyrepülésbe kezdett, így most még inkább megéri onnan rendelni.

(#69972) K1LLMy53Lf válasza monti0222w (#69969) üzenetére


K1LLMy53Lf
senior tag

szívesen összevetném, de én még mindig pécsi vagyok, bp-en előreláthatólag a fent említett, októberi időpontban járok legközelebb, de még az sem 100% :B

@vicze1: igen, pont ez ugrott be nekem is, hogy tuti esni fog, amikor láttam az eredményeket, és h mennyire jó lene kis extra zsé és bevállalni egy icarus II dap-ot, de most semmi extrám nincs illetve még képet sem találtam a dap-ról (kivétel egy cad model valami lehetséges kinézetről, ami egyelőre nagyon nem jön be, mert totál minimalista design kijelzőben is, ránézésre még az xduoo x2 is jobb, ami azért meredek), főleg nem spec-et, h milyen chipek vannak benne (tudom, hogy nem sokat jelent, de valami kézzelfogható kiindulási alapot adna, hogy mégis, lehet-e valóban baromi jó avagy sem... meg h sw-ben mit lesz rajta azért az sem mind1)

[ Szerkesztve ]

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

(#69973) whited


whited
addikt

Sziasztok
10k-ig szeretnék venni fülest egy iPhone 5s-hez.
Számít, hogy milyen telefonhoz kell?
Ami nekem fontos, hogy hallójáratba illeszkedős legyen és a basszuson lenne a hangsúly.
Plusz ha lehet, tudjam headset-ként is használni.

Válasszak az ebben az ársávban találhatók közül ami az összefoglalóban van? :R

Előre is köszönöm !

[ Szerkesztve ]

Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm

(#69974) #16820480 válasza whited (#69973) üzenetére


#16820480
törölt tag

Például 😁
A telefon csak a távirányító miatt érdekes.

(#69975) whited válasza #16820480 (#69974) üzenetére


whited
addikt

pl ő?
Piston Hybrid (BA+DD, erős V karakter, egyenes kábel, mikrofonos)

Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm

(#69976) #16820480 válasza whited (#69975) üzenetére


#16820480
törölt tag

Akár, de az E10 is jó választás lehet.

(#69977) vicze válasza holozis_HUN (#69968) üzenetére


vicze
félisten

Hát eddig 2óra alatt nem sikerült szigetelő illesztéket találni így a hangról nem tudok semmit mondani. :(
De a 30+ illesztékemből az egyik csak jó lesz...

Edzés funkciói viszont kiválóak.

[ Szerkesztve ]

(#69978) darvinya válasza K1LLMy53Lf (#69970) üzenetére


darvinya
titán

Ez a balanced out akkor ér valamit, ha dap dac is tudja, kábel érpár meg van.
3 PIN-es gyakorta jacknél van közös test.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#69979) (jan)


(jan)
őstag

Megerkezett a plextone x41, le vagyok dobbenve hogy ennyi penzert mit tud... A bejaratas mit valtoztat majd a hangkepen?

[ Szerkesztve ]

Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!

(#69980) holozis_HUN válasza vicze (#69977) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Kíváncsi vagyok :B

Ilyen fülesre is gondoltam, csak az elvesztéstől félek.

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#69981) vicze válasza holozis_HUN (#69980) üzenetére


vicze
félisten

Az ára egy csöppet riasztóbb mint az hogy elveszted. :P

Meg is lett a kiválasztott, az EX1(Dunu Titan) mélykiemelős szilikonja(piros belső, átlátszó külső) tökéletes szigetelést ad(csak a tokba nem fér bele így...), hogy mi a jó édes különbség van egy Sony Hybridhez képest az meg nem mondom, külsőre nekem egyforma, de azzal mintha tök nyitott lenne, ezzel meg pont olyan amilyen kell legyen. :F
Ezzel egyáltalán nem is kényelmetlen és sokkal kevésbé nyom, valamit kevésbé akar a fülemből kiesni. A segítő fülek nélkül használom, így is elég stabil nekem, fejrázás vagy ugrálás nem probléma, majd a szerdai edzéssel kiderül, hogy ezzel az illesztékkel jobb-e a stabilis, a gyárival elég labilisnak éreztem (-> ki akar jönni). A kampósat is kipróbáltam, de az nagyon nyomja a fülem, de tök esélytelen, hogy azzal kiessen nagyon ott tartja.

A hangkeltő itt 1db DD (bár nincs sehol leírva), mivel jól hallható a behelyezésnél a driverflex, de igazából nagyon pici messze nem olyan rossz mint az ANC-s Sony-mnál. Így ezzel számomra egy jó masszív V karakteres cucc képét adja. Nem éppen a világ legjobb hangja, de edzéshez teljesen jó, nem torzít annyira mint a MW600, de semmi kiemelkedő, olyan 5-10e közti szinten van valahol, a jobb fajtából, de azért nem egy E10, messze nem... Mély jó sok van és erőteljes, magasak korrektek szépen kiemeltek, a közepek meg biztos vannak valahol, csak félénkek kicsit és ritkán bújnak elő. :P

Technikailag megnéztem a logokat, SBC-t és AAC-t támogat semmi más, így a Sony-jaimon csak SBC-vel tudom használni, de az Android O-s 5x-en megy szépen az AAC.
Multi connectet nem tud, egyszerre max. 1 eszközhöz kapcsolódik. A párosítás(max. 6 eszköz) nagyon nagyon gyors és egyszerű, és váltogatni is nagyon könnyen lehet, összes BT fülesem(6db) közül ezzel működik a legjobban. Eszközön sajnos magán nem lehet váltani, de hát ez most elnézem a korlátolt vezérlés miatt. Ha dobozban van kikapcsol és nem kapcsolódik semmihez, a dobozt felnyitva az utolsó párosított eszközhöz kapcsolódik először, vagy nyilván ami a közelben van, ez kb. 2-3mp alatt megtörténik, nagyon gyors. Tehát nem kell ki be kapcsolgatni csinálja magától.
Kapcsolattal 0 probléma 2 csukott ajtó 15m(gipszkarton) simán viszi. Nyilván egy jó kis panel EMP-s szigetelését nem biztos hogy bírná. :D
Vezérlés gombokkal van, szóval szar... Nagyon nehéz megnyomni őket főleg mozgás közben, ez minden ilyen füles rákfenéje.
Üzemidő megvolt a 3óra de még véletlen se több. Edzéshez pont elég.

Fitensz: Mind a HR mind a lépés számláló abszolút pontos. A sebesség, távolság amit a futógép mutatott és a HR is egyezett. Piros pont. Az aksi zabáláson kívül semmi negatívuma nincs.

Szóval next stop Bragi Dash Pro. ;]

(#69982) bilon73 válasza vicze (#69967) üzenetére


bilon73
aktív tag

hang? :DD
és utcán headsetként használható-e. ;)

(#69983) Dave™ válasza (jan) (#69979) üzenetére


Dave™
nagyúr

Túl sokat nem, inkább tegyél rá egy 5-5,5mm-es belső átmérőjű illesztéket, azzal szerintem sokkal jobb lesz.

(#69984) (jan) válasza Dave™ (#69983) üzenetére


(jan)
őstag

Olyat honnan lehet rendelni ?

Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!

(#69985) Dave™ válasza (jan) (#69984) üzenetére


Dave™
nagyúr

Gyakorlatilag bárhonnan, ebay, aliexpress stb. De van mindenhol, csak nem írják le általában a belső átmérőt, így kép alapján kell saccolni. Ez pl. 5mm körüli, csak referenciának. Lehet van otthon ilyesmid amit másik füleshez kaptál.

(#69986) darvinya válasza vicze (#69981) üzenetére


darvinya
titán

Az ára egy csöppet riasztóbb mint az hogy elveszted.
Ez biztos nem akadály. :D

Multi connectet nem tud, egyszerre max. 1 eszközhöz kapcsolódik.
Mivel maga az egység kapcsolódik így, mivel Bal-Jobb oldala van.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#69987) assemble válasza #16820480 (#69974) üzenetére


assemble
addikt

"A telefon csak a távirányító miatt érdekes."
Bar igy lenne :) Illetve majd minden rendes telefonnal igy is van, de az iphone-oknal azert nem mindig ilyen egyszeru a helyzet, csak emlekezzunk az iphone 2g "sullyesztett" jack dugojara amibe kb nem ment bele semmi, vagy ugye a legujabbra amiben mar nincs is jack. :C
(Vagy az az elotti, ami meg hallhatoan zajos erzekenyebb IEM-ekkel.)

(#69988) vicze válasza darvinya (#69986) üzenetére


vicze
félisten

"Mivel maga az egység kapcsolódik így, mivel Bal-Jobb oldala van."
Az lehet, hogy ebben így van megoldva, de multipoint esetében a 2. kapcsolat az csak HFP lehet, az nem nem éppen visz át még egy mono hangsávot se értelmes minőségben. Majd BT 5.0-tól lehet szépen összekötni őket.

(#69989) mate543 válasza Bodz (#69966) üzenetére


mate543
tag

Szia!

Köszi! És esetleg ami normális kialakítású, nem a fül mögött vezeti el, olyan nincs? Vagy ebben az árkategóriában csak ilyen van? Sosem volt még ilyen fülesem és nem tudom, hogy milyen lenne. :)

(#69990) #16820480 válasza mate543 (#69989) üzenetére


#16820480
törölt tag

Általában bazi kényelmes, nincs kábel zaj, nem esik ki, stb. :)

Mondjuk van akinek nem jön be.

(#69991) darvinya válasza vicze (#69988) üzenetére


darvinya
titán

De nem csak az tudja.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#69992) mate543 válasza Bodz (#69966) üzenetére


mate543
tag

És ilyen füleseket ki lehet valahol próbálni?

(#69993) vicze válasza darvinya (#69991) üzenetére


vicze
félisten

Igen lehet még HSP, de annak még sokkal rosszabb a minősége, és abból lehet akár 6 is kapcsolódva. Szóval ha HFP-t is használ, megoldható lenne több kapcsolat.
Multipoint esetében 1db A2DP, 1db HFP és Xdb HSP lehet, de ezekből csak 1 azaz 1db eszköz lehet aktív. Hívás esetén automatikusan vált HFP/HSP-re és a A2DP egyből leáll, egyszerűen lehetetlen 1 forrásra 2 helyről adatot küldeni, de nyugodtan megcáfolhatsz egy specifikáció linkkel.
"MultiPoint feature means the device can connect to 2 transmitters at the same time. But ONLY ONE will work each time"

A BT továbbra is egy drasztikusan sávszélesség korlátos szabvány, nagyobb adat mennyiséggel egy frekvencia osztást nem bírna el.

(#69994) ubid


ubid
őstag

Sziasztok.
Szeretnèk egy normális fülest venni. Már amennyire max 20ezerig lehet kapni olyat.
Lényeg hogy annyit szanok rá.
Elvárások:
- telefonon használva. Spotify. Akármi.
- kondi közben használnám
- nem feltétlenül kell vezeték nélküli.
- inkább strapabíró.

Hozzá értők segítséget kernem :)
Köszi.

-.-

(#69995) darvinya válasza vicze (#69993) üzenetére


darvinya
titán

Akkor ezek szerint ilyen füles Mono, csak 2-re osztva.
Ez akkor nagyon gáz, mert ilyet osztogatnak 1000Ft-ért.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#69996) tboj


tboj
tag

Sziasztok!

Húgomnak eddig bírta a Piston 3-ja, és viszonylag gyorsan kellene egy másik füles helyette hasonló árkategóriában (5000 Ft-ig), mivel Piston 3-at nem igazán találtam már újonnan sehol. Az sem ártana, ha kb. ugyanazt tudná, mint a Piston 3 mind hangzásban, mind kényelemben. Néztem az összefoglalóban, hogy most mik az ajánlottak ebben az árszintben, és arra jutottam, hogy ezek közül a SoundMagic ES18, amit gyorsan be tudnék szerezni itthonról. A kérdésem az lenne, hogy ez kényelemben és hangban mennyire hasonlít egy Piston 3-ra?

Vagy ott van még a Piston Basic is, de azt itthon kétszer annyiért adják, mint például Banggood-on. Ha az közelebb áll hozzá, akkor viszont rendelek neki inkább egy olyat.

Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...

(#69997) Joacoking


Joacoking
tag

Sziasztok!
Négy hónap alatt négyszer voltam garival szervizeltetni egy SM ES18-at. Ma ez az üzenet fogadott (ismét):

"...A szerviz a bevizsgálás során a hibát nem tapasztalta, megállapításuk szerint a készülék a gyári paramétereknek megfelelően működik...

...Mindazonáltal a készüléket több kollégámmal és több eszközre kötve kipróbáltuk, meggyőződésünk szerint a készülék valóban hibás, az általunk tapasztalt hiba: a jobb oldal szignifikánsabb gyengébben szól mint a bal.

A fentiek fényében - ha ez a megoldás Önnek is megfelel - visszaküldeném holnap a szerviznek egy ismételt bevizsgálásra bízva abban, hogy ezúttal ők is tapasztalni fogják a panaszolt hibát.

Természetesen, ha nem kéri az ismételt szervizbe szállítást, vagy személyesen keresné fel a szervizt abban az esetben a készülék a Béke téri garanciális ügyintéző irodánkban a mai naptól átvehető."

Mi a teendő ilyenkor? :O

[ Szerkesztve ]

Honor Magic5 Pro 5G 512GB+12GB - Xiaomi Mi 9T Pro 64GB+6GB

(#69998) Bodz válasza mate543 (#69989) üzenetére


Bodz
nagyúr

Szerintem kényelmesebb, jobb, kellemesebb érzés, mint a hagyományos lógós. :D Az első pár napban talán furcsa lehet, de aztán valószínűleg megszereted.
Sajnos azt nem tudom, hogy fülhallgatókat hol lehet kipróbálni.

(#69997) Joacoking: Cserélhetnék ők is, ha baromi korrektek akarnának lenni. Így marad megint a szerviz vagy fogyasztóvédelem, stb.

[ Szerkesztve ]

(#69999) #58660352


#58660352
törölt tag

Kimostam a háromutas hibrid fülhallgatómat. Az XBA-H3 véletlenül az ingem zsebében maradt. A mosás 50 C° hőmérsékleten, hosszú másfél órás programmal, és Persil folyékony mosószerrel történt, a centrifugálás pedig 1400 fordulaton. Az igazi meglepetés mégis másnap következett be, amikor egynapos szárítást követően leteszteltem, hogy milyenné lett a hangja, és van-e még hangja egyáltalán? Legnagyobb meglepetésemre a füllhalgató ugyan úgy szól mint előtte, én semmi különbséget nem hallok!

[ Szerkesztve ]

(#70000) Tulku válasza #58660352 (#69999) üzenetére


Tulku
veterán

Nem mondod hogy BA-nak semmi baja nem lett? :Y
Akkor nem találkozott vízzel...BA-s fülesekhez még párátlanító készüléket is vesznek....

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.