Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
Sziasztok, apróról szeretnék venni(de az újtól sem zárkózom el) BT fülest. 9-10k körül lenne, ebben az ársávban 3-at találtam:
SKULLCANDY INK'D
Samsung Level U
Skullcandy Smokin’ Buds 2Leginkább buszon használnám(Volvo 7700A járkál erre fele,szóval a motor nem hangos) vagy suliban, amíg nincs hangfalam, itthon. A kérdés, hogy melyiket érdemes megvenni, illetve, ha egyiket sem, akkor mi mást?
[ Szerkesztve ]
Üdv.:M.
-
vicze
félisten
-
Tulku
veterán
Mindenképp tanácsos lenne két változtatás az összes isine modellhez:
- felső kábelvezetés, mert ez a kampó mindenkinek borzolja a kedélyét...
- csinálni egy zárt fülest, mert ennek így semmi értelme..Biztosan jó, de ha az ember már fülest vesz akkor nem akar minden zajt hallani kintről...csendes zárt szobában nyugodtan használhatunk azudeze fejest is...
-
*Ropi*
félisten
válasz darvinya #69453 üzenetére
A Sony MDR-EX90LP agybadugós füles: én be szeretném "öltöztetni" egy "papucsba", mert most eléggé randa szegény melegragasztóval kiöntve (kihangoltam, hogy több basszusa legyen és melegragasztóval egy vékony hártyát képeztem rajta, hogy hermetikusan szigetelje, viszont ettől sajnos pont úgy néz ki, mintha tömény fülzsírban úszna - na ezt szeretném eltakarni egy ilyennel).
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Ciccuka
veterán
KZ ZS5 (4 Driver) előrendelhető már
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Bodz
nagyúr
válasz monti0222w #69461 üzenetére
Neked akkor csak Fidue A65.
-
fericske
addikt
A Meze 11-et hallgatam a tavalyi Canjam-en.
Nem hagyott bennem mély nyomot pár perces próba után, de nem tett rossz benyomást sem egyáltalán.
Hosszabb használatot igénylő füles lehet. A kedvenc Vyrusom sem rögtön hat.
Semmilyen review-t nem olvastam róla, de a tapasztalatom az amit írsz: "...középutas, kellemes, távolról sem idegesítő, enyhén meleg hang....
Hosszan hallgathatónak tűnő, fájdalmas kiemelésektől mentes enyhén fátyolos (a Vyrus 1 is, viszont részletes, ez az ő "varázsa"), meleg/neutrális, kiegyenlített/enyhe V az amire emlékszek vele kapcsolatban.
Anyaghasználat, kényelem oké. -
mikej95
aktív tag
Sziasztok!
IEM fülest keresek mikrofonnal és vezérlő gombokkal, lehetőleg minél olcsóbban, 10 ezer alatt. Elsődleges szempont hogy ellenálló legyen, eddig minden fülesemmel az végzett, hogy megtört a kábel a jack dugó fölött vagy megszakadt a burkolaton belül. Korábbi füleseim is ebből az árkategóriából kerültek ki (közelebb voltak az 5000-hez), szóval hangzás terén nincsenek speciális elvárásaim. Csak ne úgy szóljon mint a 600 forintos kínai, mert akkor inkább abból veszek 10 darabot.
Előre is köszönöm a segítséget.
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
törölt tag
válasz minek?:S #69463 üzenetére
Ezek közül talán még a Samsung lehet normálisabb, de nem támasztanék nagy reményeket azért. Ilyen árban Awei, QCY, Meizu, Xiaomi lehet megoldás, a keresett hangképtől és kialakítástól függően.
mikej95: Nem nagyon lesznek ezek strapabíróak, amik ennyibe kerülnek. Igazából vigyázni kell rájuk, nem rángatni a kábelt, figyelni rá, hogy ne feszüljön, nem begyűrni zsebbe, hanem tokban hordani, stb. Sm E10 van tárvirányítósban ilyen körül, vagy olcsóbban Piston hibrid, vagy ES18.
-
monti0222w
addikt
-
törölt tag
válasz monti0222w #69472 üzenetére
Kábele h bírja a gyűrődést?Könnyen gubancolódik?
-
evok
csendes tag
Kedves Mindenki!
E kettő fülhallgató között nem tudok dönteni:
https://www.fejhallgatoplaza.hu/sennheiser-cx-200-feher
https://www.muziker.hu/marshall-mode-in-ear-headphones
Ha valakinek van bármilyen tapasztalata, vagy ismeri eme két márka erényeit/hibáit szívesen veszem a véleményeket illetve a segítséget.
Ha esetleg azt gondoljátok, hogy ebben az árkategóriában inkább mást kéne válasszak azt is szívesen veszem.Csak a Kispest! Grunge is not dead! http://grungebands.blog.hu @grungebandsblog
-
*Ropi*
félisten
válasz *Ropi* #69373 üzenetére
Kezembe került egy "noname" Auricular BT-1 Bluetooth headset és annak ellenére, hogy nem APT-X-es, az én fülemben jobban szól a Tronsmartnál: nagyságrendekkel jobb a mélye és a közepe, a teteje meg nem annyira kásás (igaz magasai sincsenek nagyon ). Szóval aki inkább dübörögni szeret, annak ezt ajánlom a TS cincogása helyett. Előnye még, hogy nem a füleknél vannak az akkui hanem csak 1 db van a mikrofonos részben, így könnyebben moddolható. Ja és meglepően hangos.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Blackmirror
őstag
Sziasztok! Ezek az olcsóbb awei bt fülesek szólnak úgy mint egy apple earpods?
( remélem ez nem nagy követelmény mert az earods az nem épp egy csúcs )iPhone X@R, iPad Pro
-
Aksomatic
senior tag
-
törölt tag
Nemrég rábukkantam a Meze márkára.Nagyon szimpatikus h zenészek fejlesztették, direkt zenehallgatásra.A Meze 12 egyszerűen gyönyörű!
-
vicze
félisten
válasz #93966848 #69483 üzenetére
Lol, látom a marketingesük nem rossz.
De még mindig egy nagybányai ipari tervező hozta létre a márkát, és elsősorban egy divat termék, olyanoknak akiknek a külső a legfontosabb szempont.
Pont annyira marketing mint 1More-nál szegény Luca Bignardi Grammy díjának állandó emlegetése. -
vicze
félisten
válasz monti0222w #69485 üzenetére
A csávó csinált egy fejest ami iszonyatosan jól néz ki és hozzá egy Indiegogo kampányt, amiből összeszedte a tőkét. Szerinted az Indiegogon a hang alapján lett meg a 200%?
Nem mondom hogy rossz, sőt akár jó is lehet, de hogy zenészek tervezték az nevetséges, pontosan 0 zenész vagy hangmérnök volt a csapatban. 8-ból 6fő marketing...
Pár éven belül elmegy szépen a túlárazott divatmárka kategóriába. -
fericske
addikt
Na majd a CanJam-en beszélgethetsz velük
Általában hárman szoktak lenni. A hangmérnök, a dizájner és egy marketinges.
Majd megkérdezem zenél-e valamelyikük (bár én sem érzem ennek szükségességét a tervezéshez). Mindenesetre a 99 classics nem hype távolról sem.
A fülhallgatójuk sem rossz (a 11, a 12 még akkor csak tervben volt mikor próbáltam.
A 11 és 12 között a fadobozolás a különbség és az ebből származó hangzásbeli eltérés), de nem woww elsőre mint a 99.
Én nem hinném, hogy átmennek divatmárkába.
Annyira nem közismertek és olcsók.
De azért kíváncsi leszek tudnak-e még a 99 classichoz hasonló jósággal előrukkolni a jövőben.[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
Ha már megüt bizonyos szintet (úgy hallom a fejesük elég jó lett) akkor is....szóval csak van magyar vonatkozása...nem is kevés...tehát adjunk már neki több esélyt...sajnos itthon minden elenyészik...mi lenne ha nem csak audeze, focal, beyer meg sennheiser lenne a kántált nevek mantrája...hátha odafér egy ilyen kis cég is...én mindenképp adnék nekik esélyt, a már említett magyar vonatkozás miatt is...
-
vicze
félisten
válasz fericske #69488 üzenetére
Nekem csak a marketing sületlenségeivel van bajom minden márkánál. Nagyon kicsi kellett hozzá, hogy a 99-et megvegyem. Amúgy 1More-nál is a fejemet tudnám a falba verni, mikor a "Grammy díjas hangmérnök hangolta", szöveget meglátom... Puszta hazugság.
A IEM-eken a fa igazából csak külső díszítő elem, különösebb jelentősége nincs, minimálisan érintkezik a driverrel, de fullosan fém/műanyag fogja közre, szóval a hangba nemagyon nem kéne beleszólnia.
Mivel a cég maga egy kis startup és bár célzottan de rengeteget költenek marketingre, tényleg minden nagyobb oldalon beléjük ütköztem már, így nagyon pici esélyt látok hogy idővel ne emelnének árat, főleg úgy, hogy a termék portfólióban "éves" ciklust próbálnak követnek ők is, ami audio estében egy teljesen értelmetlen dolog, és mindennek a tetejében a külsőre építenek leginkább(főleg a 99 ugye), ami még egyszer mocsok szép.
Lehet marad one hit wonder, majd kiderül.Jelenleg egy jó ár érték arányú márka a Meze, de szerintem inkább fejesben, mint fülesben, de majd 1,5hónap múlva nem csak a nagy semmi lesz a véleményem mögött.
Remélem két napba bele fog férni amiket meg akarok hallgatni. Telóm élettartalma erős korlátozó tényező lesz, mocsok USB-C...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most már végképp nem tudom milyen fülest vegyek főleg rock ra a Shure SE215 is befuto lehet, ha jól szól, mert azt tudnám használni fulmonitornak is . vagy ajánljatok egy nagyon jó fülest max 35ig!Az Ostry KC06A is humbug h audiophile?
[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
válasz #93966848 #69491 üzenetére
Ha rockra akarod maradj a Meze-nél, az a leírás alapján alkalmasabb rá mint a Shure 215, abban elég sok a basszus, mélyorientált, míg a Meze kiegyenlitettebb rockra jobb használatú. 11 Neo.
Jó füles a KC06A is nekem van, a magyar árát nem éri meg szerintem, de kínából rendelve, ami olcsóbbra jön ki, úgy már igen.[ Szerkesztve ]
-
Blackmirror
őstag
-
törölt tag
válasz monti0222w #69492 üzenetére
Gondolom a sennheiser momentumat nem ajánlod
-
Gabson730
tag
Használta már valaki ezt a -26 db-es zajcsökkentésű kecsegtető ISOtunes izoláló BT-s fülest?
Elég jól izolál? -
Dave™
nagyúr
IEM-eken a fa igazából csak külső díszítő elem, különösebb jelentősége nincs, minimálisan érintkezik a driverrel, de fullosan fém/műanyag fogja közre, szóval a hangba nemagyon nem kéne beleszólnia
Én úgy tapasztaltam (elég sok példán keresztül), hogy a faházas IEM-ek melegebb hangúak, olykor kevésbé, máskor jobban, de kivétel nélkül mindegyikre igaz volt, amit eddig hallottam (persze azokról van szó, amik tényleg faházasak és nem csak minta vagy egy kis betét). Ha belegondolsz egy zárt fejhallgató esetén is van ott műanyag meg fém körülötte, tehát nem ezen múlik. Ha tudsz mondani hidegebb, sterilebb hangú faházas fülest, ne fogd vissza magad, tényleg érdekel hogy csak engem került-e eddig el ennyire, vagy valóban van valami a fenti elméletemben Régen én is azt hittem, hogy csak "parasztvakítás", csak idővel átértékelődött bennem a dolog.
-
kemcso
Ármester
válasz monti0222w #69492 üzenetére
Mondod ezt úgy, hogy nem hallottad... Szóval a Meze sötét ló, a KC06A-ot hallottuk, ismerjük (meg a 215-öt is), meg az SM E80-at is Ha a meghallgatós énem szólna belőlem, akkor vegye, persze és hozza el találkozóra, de...
(#69491) Jimanszky Hangzástól függ... Pl Soundmagic E80, 1More Dual Driver EO323, Astrotec AX35, KC06A... stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest