Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70601) darvinya válasza Coller225 (#70598) üzenetére


darvinya
titán

Ez Headset, s te nem azt kérdezted.
WestEnd-ben van Panasonic bolt és ottani füles javasoltam earbud -nak.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#70602) #16820480 válasza Bodz (#70599) üzenetére


#16820480
törölt tag

A remény hal meg utoljára. De mondjuk ez szerintem csúnya is, meg olyan gagyinak tűnik fotón.

De látom a Hidizs eléggé szívügyed lett :P

(#70603) mekker


mekker
őstag

Soundmagic E30 után keresnék fülest,maximum 15-20 eFt-ból. Legyen kényelmes, viszonylag tartós. A lényeg, hogy 2-3 órán át se legyen fárasztó hallgatni. A mély ne kompenzáljon túl, van abból elég a gépzenében.
E30-hoz viszonyítva ami elvárás: kicsit legyen könnyebben hajtható, mély hasonló mennyiségben, szebb magas, és árban hozzáillő hangzás. Előny, ha van hozzá szivacs harang.

Amit néztem:
E50, E80, meg VSD5. SM-nél a felül elvezetős kialakítás hiányzik (ehhez nem ragaszkodok foggal-körömmel), VSonicnál pedig az anyagminőség.
Ostry KC06/A nem tudom milyenek az SM-ekhez képest, illetve még a Vyrus v1 tetszik az itteni vélemények alapján, bár nehézkes beszerezni (UK Amazonon áltom, hogy még van)

[ Szerkesztve ]

Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.

(#70604) Tulku válasza fericske (#70594) üzenetére


Tulku
veterán

Azért vastag vetőcsőt nem csak a kókányok csinálnak...persze nyilván igaz amit írsz...de...

Ha van 3-4-5 csöved azt nem lehet egyetlen csőbe integrálni...westone-nál (szedtem szét párat) van egy közösítő amiből indul a vetőcső, ahol egyetlen damper látja el a szűrést...nem mondom hogy rossz, de bizonyos szint fölött elengedhetetlen a különböző csőhosszak, damperek alkalmazása...ezért szól teljesen másképp például az ES60 mint a W60, és az ES80 mint a W80...pedig ugyan az az armatúra kiosztás, csak mások a csőhosszok, damperek miegymás...

Nyilván kényelemre nem lehet versenyezni egy W80-nal mondjuk egy Angie ellenében...ezt aláírom...

(#70605) fericske válasza Tulku (#70604) üzenetére


fericske
addikt

Igen, egyetértek veled.
Nem azt írtam, hogy csak a "kókányok" használnak vastag vetőcsövet, hanem, hogy ők csak azt használnak.
Az utána lévő rész amit írsz, az meg már akusztika, amiről azt írtam, a "kókányok" nem foglalkoznak vele.
Az olcsó "kókány" armatúrás (vagyis inkább hibrid) füleseknél ha találsz olyan csőkiosztást meg damperelést amit írsz, akkor jövök egy rekesz sörrel neked augusztusban :)

No, de most mennem kell a CanJam-re ;)

(#70606) #16820480 válasza mekker (#70603) üzenetére


#16820480
törölt tag

Igazából ki kellene próbálnod ezeket, és akkor meglátnád, hogy melyik tetszik. Jól leírtad a pro-kontra dolgokat, de dönteni neked kell majd :) Még odatenném esetleg az ATH E40-et, igaz drágább, de kialakításban és úgy érzem hangban is megfelelhet az igényeknek.

(#70607) Tulku válasza fericske (#70605) üzenetére


Tulku
veterán

Hallgasd meg az U18 Tzar-t...hogy jön be neked...persze ahhoz elég rendes forrás is kell...

(#70608) Narakh


Narakh
senior tag

Nincs valakinek véletlenül egy fölös pár M-es Sony Hybrid bogyója? Amit három-négy éve használok, az lerúgja magát az új fülesem vastag vetőcsövéről, ellenben az alig használt L-es simán rajta marad (viszont kicsit nyomja a fülem).

Látni is, hogy az M-es belső része könnyebben tágul, amikor a csőre húzom; gondolom, az évek alatt nyúlt ennyit.

[ Szerkesztve ]

"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."

(#70609) fericske válasza Tulku (#70607) üzenetére


fericske
addikt

Az kimaradt....Már fáradt voltam, zsongott a fejem.....Alig mentem vissza 1-2 helyre újra meghallgatni amik korábban tetszettek, néhány helyen leragadtam, beszélgettem a demósokkal. Majd holnap írok valamit mindenképp. Emlékeztetőnek jó az nekem, csak épp más is elolvashatja.
Olyasmi nem volt amitől most bárki is rohanni akarna a pénztárhoz, de nem volt elpocsékolt idő a mostani alkalom sem.

[ Szerkesztve ]

(#70610) fericske válasza Tulku (#70607) üzenetére


fericske
addikt

Kifogytam a szerkesztésből...
Visszautalva a legutóbbi akusztika-fülhallgató oknyomozásomra, ma megtaláltam a Választ erre a dologra, és ennek a neve Dita.

(#70611) Spíler válasza fericske (#70610) üzenetére


Spíler
őstag

Nagy kópé vagy,már mint ez a Dita? :D

Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…

(#70612) vicze válasza fericske (#70610) üzenetére


vicze
félisten

Az RE800 / 2000-t meghallgattad, az azért eléggé meglepett, durva a dinamika tartománya és egyáltalán nem száraz mint a 600.

(#70613) fericske válasza Spíler (#70611) üzenetére


fericske
addikt

[link]

(#70612) vicze1
Nem álltam meg a Hifiman-nél. A fülhallgatóik eszembe sem jutottak, a fejeseiket meg már hallottam.
Bízom benne, hogy ami nálam kimaradt, az nálad nem és te is szösszensz valamit róla.

[ Szerkesztve ]

(#70614) vicze válasza fericske (#70613) üzenetére


vicze
félisten

Elég későn értem oda, így sok mindenre nem volt idő.
Amit eddig hallgattam azok:

1More Quad driver, kiegylítetebb lett, de meh. A csóka meg ott sík hülye az egészez...
Audeze iSine 20, ez nem IEM sehogy se, se hangra, se külsőre.
Audeze LCDi4, hát ha Tulkunak a 20 tetszett, ez földbe döngöli mint Hulk Lokit, tényleg nem 1 kategória a kettő, mintha egy fejest hallgatnál. Megértem az árkülönbséget.
Dunu DK-3001, hát nagyon meh, a forma olyan istentelen elcseszett, hogy alig bírtam a fülembe rakni. A 2001-et ki se próbltam.
Fidue A91, ez nagyon bejött, kár hogy fül feletti. :)
FiiO F5, meh, kényelmetlen, de hallgatható. Rákérdeztem, hogy ez is Dunu-e? Nem ezt már saját... A csatlakozótól a öszegogón át a dobozik mndegyik Dunu... Ez egy Titan 5 lehet.
FiiO F9, meh kényelmes, élvezhető.
Hifiman RE800, wow hát ezt lehet majd megveszem, mocskosul bejött, durva jó mélyek, kiegyenlített nagyon meglepő, hogy egy 9mm-es driver ilyet tud, és egyáltalán nem analitikus, nincs magas probléma. Egyszerüen nagyon jó.
Hifiman RE2000, ugyan ezcsak még részletesebb, ezzel megkaptam mindent mint a XBA-300-zal.
Sennheiser IE800, árát nem éri meg az illeszték valami hihetelen szőrnyü, de teljesn jó hangja van, elfogadnám negyed-haramad áron. Látszik rajta, hogy öreg modell már, 4éve talán megütött egy szintett, de ma már nagyon nem, csak az ára nem követte.

Holnap Noble-t és Empire-t akarom meghallgatni, de akkor megnézem a Dita-t is.

Ajánlás?

(#70615) fericske válasza vicze (#70614) üzenetére


fericske
addikt

RHA650 wireless
KUOS USB DAC/AMP prototípus
AKG N60 wireless
Meters fülhallgató
ADVANCED SOUND wireless fülhallgatók (2)
RNHP headamp
Shanling m2s
Westone bluetooth modul
Dita Answer, Dream (!!!)
Questyle QP2r
Audeze LCD-4
Kennerton fejesek és prototípusok

Ezek pozitívak voltak.

(#70616) NOKA32


NOKA32
aktív tag

Sziasztok.
Tudom hogy nem ide való kérdés de biztos páran szembe találkoztatok vele.
Az a helyzet hogy a 2016 novemberében vásárolt Tennmak IE800 (Aliexpress 8-9k) jobb membránházától számítva 5 centiig megtört a kábel így kontaktos+ a vetőcső fém/huzat rácsa is be van esve teljesen (ettől még szól csak megemlítem),a másik hogy a jobb oldalon ha beteszem a fülembe a szilikon felcsúszik a házra és ott is marad ez a legkisebbel esik meg, de csak ez jó.Szerintetek, érdemes próbálkozni garival vagy fölösleges?Ahogy olvastam az oldalukon el kell küldeni a terméket és ha úgy vélik kapok másikat esetleg más fajtát ha nincs készleten.De ez 2 hónap + posta.Ennyit nem tudok várni biztos vennék közben valamit (esélyes hogy magyar garist) így igazából utána cska eladnám nincs kinek oda adni vagy hol használni. Szóval valakinek voltak ilyen intézkedési akár az említett gyártó akár más külföldi füles gyártó céggel?Bocsánat hogy hosszú lett.

(#70617) Tulku válasza vicze (#70614) üzenetére


Tulku
veterán

U18-at is hallgasd meg értelmes forrásról...kérlek...

Nem csodálom hogy a Dream tetszett Fericskének...ezek az egymembrános dinamikusok olyanok, hogy ha rátapitanak arra a pontunkra amire harapunk, akkor elvesztünk...sajnálom Fericskét, mert 2000 dodó az kemény ebben a szakmában...

Isine20 nekem nagyon bejött akusztikuson, de nyitott és rettenetesen korlátozott a felhasználása nálam...egy idős ember vette meg, kertben, otthon fogja hallgatni, majd 70 évesen én is visszatérek a nyitott IEM témára de addig max az Apex-Adel modulok okozta környezeti zajt vagyok hajlandó tolerálni egy füles esetében (M15 már 15dB-t szűr csak, nagyon érezhetőek a zajok...az U18-hoz jön majd M20 modul is, itt fogom tudni tesztelni a különbséget...

Nyilván az I4 egy más világ, de perpill másra adtam ki azt a pénzt :)

Nagyon várom az U18-at...azért is érdekel, mit hallotok belőle...természetesen megy rá a forza OCC és az illesztékekkel is lehet játszani bőven...majd meglátjuk...addig el vagyok a Laylával...

Lolát nem hallgattátok? Mostanág rengeteg hideget kap az első hype-ok után, már ki sem merem nyitni a Lola thread-et a Head-fin, annyira ócsárolják...azt hiszem az igazság valajhol középúton van...nem ér fel a Laylához, de teljesebb közepei vannak az Angie-nél....

(#70618) Bodz


Bodz
nagyúr

Hidizs EP-3

Ez egy jó füles 20 dollárért. :K Egész kiegyensúlyozott, kellemes, meleg hangja van. A mély puha, szőnyeg szerű, csak picit van kiemelve, a közép folyékony, a magas visszafogott, de sötétnek azért nem nevezhető. Semmi sziszegés, idegesítő dolog. Nyilván ennyiért megvannak a korlátai pl. felbontás, hangszer szeparáció terén, de na, ne legyünk telhetetlenek.
Kényelmes. Izoláció terén semmi különös, hoz egy átlagos szintet. A ház műanyag, abból sem a legjobb fajta. Nem sok minden jár hozzá, 3 pár szilikon illeszték, illetve egy tok.

[ Szerkesztve ]

(#70619) Bodz válasza Bodz (#70618) üzenetére


Bodz
nagyúr

Kifelejtettem, hogy a forrás SMSL X4 volt. Aune S6 + Myryad Z40 párosról már egész meglepő dolgokat is tud, de ez nem egy átlag forrás 20 dolláros füleshez, szóval mindegy is.

(#70620) #16820480 válasza NOKA32 (#70616) üzenetére


#16820480
törölt tag

Próbáld meg, írj nekik, hogy mi a gond, és hátha visszaveszik. De kábeltörést nem hinném, hogy garanciális problémának veszik, sehol nem szokták annak venni. Ha itthoni garanciális cuccot veszel, akkor is kb csak a MM veszi vissza kérdés nélkül, még ha kábel tört is meg, mert nem értenek hozzá, nem érdekli őket, egyszerűbb visszavenni, mint vitatkozni. Ott viszont nincs valami jó választék, szóval a garanciáért feláldozod a hangminőséget.

(#70621) darvinya


darvinya
titán

Nyál csorgatva olvasom beszámolókat csoda kütyükről füles/fejesekről.
Aztán elgondolkodtatott, hogy mikortól van csak hájp és már nem zene élvezte van.
Nem állítom, hogy minden placebo, de ez mikortól jön elő.

Nemrégiben betértem csöves erősítő miatt közelben lévő üzletbe, hogy nézzek hozzá fejest (igaz már átalakítottam füleshez is).
Vittem magammal eszközöket, hogy tényleg hozzá passzoljon.
Eleinte hűha, s minden, aztán 10 perc elteltével azt vettem észre, hogy Nagyon nem zenét élvezem, hanem csak analizerként hallgatózok.
Ez így már nem igazán jó, mert nem ezt keresem, hanem zene élvezetét!

Akkor hol a határ, vagy csak pénz költési lehetőség, ami lelki bizonyoságot kelt placeboként?

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#70622) Bodz válasza darvinya (#70621) üzenetére


Bodz
nagyúr

Nyilván új, ismeretlen cuccnál analizer üzemmódban vagy. Pláne ha vásárlás előtt több dolog közül kell választani. :)
A felesleges pénz költés már egy teljesen másik dolog. Az egyén (meg pénztárca) függő főleg, de sok egyéb tényező is beleszólhat.

[ Szerkesztve ]

(#70623) NOKA32 válasza #16820480 (#70620) üzenetére


NOKA32
aktív tag

Hát ha tényleg bírná sokáig akkor rááldozok, ha szükséges.Egyre jobban érdeklődők a cserélhető kábel mellett, de mindig szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban.

(#70624) darvinya válasza Bodz (#70622) üzenetére


darvinya
titán

Értem amit mondasz.
De nem hallgatózás elején jött analizerkedés, hanem mikor már több zene szám is le ment.
Sok választék nem volt, mivel alapból nagy impedanciás erősítő és elsőnek kényelmet vettem figyelembe (hiába jó, ha nem lehet viselni), emiatt 2-re csökkent választék.

De maradt amim van, és amit hozzá idomítottam, mert zenét akarok hallgatni, s nem…(írtam már).

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#70625) #16820480 válasza NOKA32 (#70623) üzenetére


#16820480
törölt tag

AZ olcsó füleseknél nem jelent olyan nagy előnyt a cserélhető kábel. Bár már lehet kapni olcsón csere kábelt is, de azoknál jellemzően elég vacak alkatrészekből dolgoznak. Elég nagy méreg lehet egy ilyen kábelnél, ha már új korában túl laza, kontaktos a csatlakozónál.
Szerintem a cserélhető kábel az olyan 20 vagy inkább 30 ezres kategóriánál kezd érdekes lenni, amikor mondjuk a cserekábelre is áldozol pár ezer forintot már.

(#70626) vicze válasza Tulku (#70617) üzenetére


vicze
félisten

Hát 64 Audio-hoz nem szabadott volna leülni. :( Azok után összes többi csak kényelmetlen visító szar volt. A6 tetszett a legjobban, a U18 gyönyörű, talán már túlságosan sok. Hihetetlen hogy mennyire kényelmesek, a Noble csak nyomva maradt a fülemben, értelmetlen így nyilatkozni róluk.

(#70627) Tulku válasza vicze (#70626) üzenetére


Tulku
veterán

Kösz....legalább rólad tudom hogy nem hype-ból írsz ha valami nem tetszik megírod keményen...egy tagnak van Laylája és U18-a azt írta hogy teljesen mâs az U18 cseppet sem színez...referencia füles...na így nehéz lesz kibírni ezt az egy hetet még....
Milyen moduláris hallgattak? M15 vagy M20 ...az sem mindegy...

(#70628) vicze válasza Tulku (#70627) üzenetére


vicze
félisten

Mivel nem tudtam hogy moduláris illetve csak leültem hallgatni így fogalmam sincs, a két csóka a pultnál csak a UK reseller volt.
Amúgy nem mind referencia az U18 az a többi nem, a A6 az melegebb közép kiemelt. Vicces volt hogy a Sony marketinges pont velem együtt ült le és hallgatta végig a 3000$-os Sony lejátszóval az összeset. :D

(#70629) Bodz válasza darvinya (#70624) üzenetére


Bodz
nagyúr

Akkor belőled csak később bújik ki az analizer. Először a zene. Jaj, de jó ez a szám, milyen tehetséges gitáros, fúúú, de szeretem. Aztán kapcsolt az anyagias részed, hogy akkor most ennyiért ez tetszik is nekem? :)

Erről eszembe jut a legnagyobb bölcsesség, az AC/DC ismertebb számai mindenen jól szólnak. Most gondoljatok bele alaposan... :D Ha fos 10 dolláros bt hangfal, telefon hangszóró, stb. Mindenen csak élvezkedik az ember a klasszikusokon.

Tulku: Kevés lesz neked az U18, már látom.

[ Szerkesztve ]

(#70630) darvinya válasza Bodz (#70629) üzenetére


darvinya
titán

Most nem anyagi része érdekelt, mert direkt erősítő mellé kerestem, s ne átalakítotként kelljen használom.
Próbáltam nem ráfigyelve hallgatni és így tesztelni, hogy zene élvezete legyen előtérben.

S mint írod milyen tehetséges gitáros, fúúú, na ez az analizerkedés.
Ha csak Ő járszik magában még megérteném, de ez együttes száma ahol többen is vannak.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#70631) vicze válasza Bodz (#70629) üzenetére


vicze
félisten

Egy CanJam jellegű összejövetelnek pont az a lényege, hogy minden kötöttség nélkül meghallgass valamit. Egyszerűen csak nagyon élveztem a kedvenceimet különböző füleseken még csak bele se gondoltam, hogy megvegyem vagy még az árát se néztem, mert a fül feletti vezetés kizárt, bár az A6-on nagyon elgondolkodok, mert az összes 64Audio tényleg annyira kényelmes volt, hogy nem zavart, az összes többi elbujhat mögötte.

(#70632) Bodz válasza darvinya (#70630) üzenetére


Bodz
nagyúr

A próbál helyett a tud nem mindig jön össze. :) Akár mennyire is igyekszik az ember.

(#70631) vicze1: Egyszer jutnék el, szét analizálnám a mindenséget. :D

[ Szerkesztve ]

(#70633) #16820480 válasza vicze (#70631) üzenetére


#16820480
törölt tag

Nekem meg pont fordítva van, minden ki van zárva, ami egyenes kábelvezetésű :)

De arról a kínai BT kábelről nem írtál még, ha jól látom...

(#70634) vicze válasza #16820480 (#70633) üzenetére


vicze
félisten

Sajnos a Sony-val nem kompatibilis teljesen a csatlakozás, van hang csak ha forog benne elmegy, nagyon lötyög. Hangja nem rossz AptX pipa, csak érdemben nehéz úgy nyilatkozni róla, hogy nem tudom huzamosabb ideig hallgatni. Amúgy azóta több oldalon is szembe találkoztam vele 30-40$ körül. Szerintem belsőre ugyan az mint a Westone kábele 100$-ért.

[ Szerkesztve ]

(#70635) #16820480 válasza vicze (#70634) üzenetére


#16820480
törölt tag

Jól hangzik :) A vétel milyen? Stabil, nem akadozik vele a hang?

Amúgy meg lehetne oldani a csatlakozást elvileg, hogy valamivel beragasztod. Szigszalag?

(#70636) vicze válasza #16820480 (#70635) üzenetére


vicze
félisten

A kapcsolatot akkor tudom biztosra mondani ha megbarkácsolom, csak időm még arra nem volt.

[ Szerkesztve ]

(#70637) darvinya válasza Bodz (#70632) üzenetére


darvinya
titán

Dehogynem, direkt vittem magammal elfoglaltságot, örültek is nekem. :D

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#70638) bartucz911


bartucz911
tag

Sziasztok,

Kondizáshoz keresnék fülhallgatót, és ebben kérném a segítségeteket. Sajnos az összefoglaló alapján nem teljesen jött le, mi a különbség az earbud és az in-ear típus között. De mindenképp, olyat szeretnék amit a fülbe kell tenni, nem pedig fejhallgatót ami a fülre illeszkedik.
Régebben használtam a Sennheiser CX200-asat, de 1-2 év után valamelyik oldal mindig meghalt. Jelenleg a Samsung Galaxy S8+ -hoz kapott AKG fülhallgatót használom, de a kialakítása miatt kiesik a fülemből futásnál, illetve a hangerejével sem vagyok megelégedve. Többnyire rock és metál zenét hallgatok, basszusokkal teli.
Nem vagyok otthon a témában, de létezik olyan ami vezeték nélküli, fülbehelyezhető viszont semmilyen extra kábelt vagy fülrehelyezhető karimát nem tartalmaz? Samsung icon X-et néztem, de 1-2 órás lejátszási idő nagyon kevés, illetve a hangzásáról nem a legjobbakat olvastam. A belső memóriáról elvileg 3-4 órát is bír, de 3,5 giga tárhelyet keveslem, valamint a számok közötti léptetés csak egyesével lehetséges, ami nem megfelelő nekem.

Szóval a következő szempontok szerint:
-Ár.: 30 ezertől akár 60ig is elmehetünk amennyiben érdemes
-Mikrofon nem kell, semmilyen pulzusmérő vagy hasonló sem. Csak a zene szóljon rajta.
-Semmilyen átvezető vagy nagyobb kilógó rész, kábel ne legyen rajta.
-Hangosabb és jobb hangzása legyen mint a jelenlegi AKG-nek. (A hangossága a telefon kimenetétől függ gondolom, mivel ami ki jön belőle azt tudja maximum?!)

Tehát amennyiben nem létezik ezen paramétereknek megfelelő vezetéknélküli megoldás, akkor egy vezetékessel is beérem, ami viszont hangzásélményben jól teljesít.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

(#70639) #16820480 válasza bartucz911 (#70638) üzenetére


#16820480
törölt tag

Hát, nagy vonalakban:
- a teljesen vezeték nélkülieknél az 1-2 órás lejátszási idő normális, ennél többet nem érdemes elvárni
- az ilyenek hangzása nem lesz jobb annál az AKG-nál, de még hasonló sem talán
- eleve a vezeték nélküli megoldások általában gyengébben szólnak a vezetékeseknél, főleg azonos áron
- hacsak nincs valami nagy, nyakban lógó akkumulátora, akkor az ilyen 5-6 órás lejátszási idő az átlag
- vezeték nélkülieknél a hangerő nem függ a telefontól, ahogy a hangminőség is csak nagyon ki mértékben

Én ajánlanám a fül feletti kábelest, sportoláshoz az elég stabilan áll a füledben általában. Illetve vezeték nélküliből mondjuk olcsóbban egy Macaw T1000 elég minimális kiszerelésű, csak a két oldalt összekötő kábel van, sok basszussal, 5-6 órás lejátszási idővel.
Vezetékesből meg talán próbálnék lőni egy Shure Se215-öt, ebay-en vannak ilyen 15-20 ezer körül is időnként, annak elég strapabíró kábele van és cserélhető is.

szerk.: Plusz egy tipp lehet még ez is: [link]. Ugyan a hangját nem ismerem, de elég szimpatikusnak tűnik a kialakítás, kifejezetten sportra.

[ Szerkesztve ]

(#70640) Tulku válasza vicze (#70631) üzenetére


Tulku
veterán

Biztos hogy A6-ot hallgattál?
Az a custom vonal, tehát ciem...az U vonal az univerzális...nem U6 volt az?
Egyébként nagyon jó az U6....U10 pedig elég kiegyenlített...U12 kissé mélyorientált, de impedancia illesztéssel gyönyörűen lehet korrigálni...

(#70641) bartucz911 válasza #16820480 (#70639) üzenetére


bartucz911
tag

Köszönöm gyors válaszodat!
A Shure se215 szerinted hangzásban felülmúlja a jelenlegi AKG-met? Illetve egy iconX-hez képest?

(#70642) pkaresz válasza bartucz911 (#70641) üzenetére


pkaresz
senior tag

Szia!

Ha én is szólhatok, az ajánlott Shure SE215 remek füles.
Simán lezenéli a jelenlegit.
Én ajánlom, s használom.

Üdv: Karesz

[ Szerkesztve ]

"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"

(#70643) #16820480 válasza bartucz911 (#70641) üzenetére


#16820480
törölt tag

Azt nem mondom, hogy a 30 ezer feletti itthoni árát megéri, de az ebay-es 15-20 közötti árat simán, ha azt nézzük, hogy menyire kényelmes, milyen jó anyagminőségű és a hangja sem rossz egyáltalán.

(#70644) vicze válasza Tulku (#70640) üzenetére


vicze
félisten

Igen, igen U volt mind persze. Csak az asztalon mindegyiket A címkével rakták ki hogy összezavarjanak. :)

(#70645) mekker válasza #16820480 (#70606) üzenetére


mekker
őstag

És hogyan lehetne ezeket kipróbálni?

Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.

(#70646) #16820480 válasza mekker (#70645) üzenetére


#16820480
törölt tag

Ostry és Vyrus az a topikban van embereknek, a Sm füleseket meg muzix meg nomono is árulja itthon, ki lehet próbálni.

(#70647) bartucz911 válasza #16820480 (#70643) üzenetére


bartucz911
tag

Megmondom őszintén nem tetszik a shure kialakítása , hogy a -fül mögé hajlik. Volt már hasonló és nem jött be. Ez az iconx viszont még tetszik csak nem tudom milyen hangerőt képvisel. Sennheiser momentumtól mi a véleményetek ?

(#70648) #16820480 válasza bartucz911 (#70647) üzenetére


#16820480
törölt tag

Szar. Az IE800 alatt mind vacak.

Iconx fogalmam sincs. De olyat keress inkább, ami jól szigetel, mert a hangerő csak a füled teszi tönkre.

(#70649) vicze válasza bartucz911 (#70647) üzenetére


vicze
félisten

Ha már mindenképpen teljesen vezeték nélkülit akarsz, akkor Dash the headphones. 6órat bír hangja jó, nincs kapcsolat problémája, ha nem kell semmi extra legjobb választás jelenleg.

(#70650) Hacsa0415


Hacsa0415
kezdő

Sziasztok!
Most hozta a postás a bangoodrol rendelt Xiaomi hybrid pro-t. Mivel utánna olvasgattam, tudom hogy nem ajánlott megvenni a HD változatát. Hogyan tudok megbizonyosodni, hogy ez nem a HD változat?! A linken nem volt feltüntetve, hogy hd, viszont a dobozan is azt írja, hogy Pro HD és magán a fülesen is rajta van a HD audio felirat.
Link: https://m.banggood.com/Original-Xiaomi-Hybrid-Pro-Three-Drivers-Graphene-Earphone-Headphone-With-Mic-For-iPhone-Android-p-1103184.html?rmmds=search

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.