Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69251) Aksomatic válasza kemcso (#69250) üzenetére


Aksomatic
senior tag

Jobb mint a Xiaomi?

(#69252) schawo válasza #16820480 (#69237) üzenetére


schawo
titán

Most járattam 50 órát nonstop a Pro HD-t. Jobb lett, a magasaitól már nem mászok instant a falra. De a ház belső rezonanciája, amit 3,8 kHz-en (prezensz) és 6,0kHz-en (középmagas) produkál, az elég bosszantó. Nem elég, hogy egy, de egyenesen két rezonanciafekvenciája van egyszerre. Ezek érezhető torzításként jelennek meg ezeken a konkrét frekvenciákon. Ebből különösen a prezensznél jelentkező hiba a zavaró, mert ott minden zene nagyon aktív, és a fül is nagyon érzékeny az itteni torzításokra. Ha ez nem lenne, egész használható lenne. Ezt egy jobb fülesben hangolt csillapítókkal kezelik, de itt bactak rá. Jól behangolt paraméteres eqval azért jól lehet kezelni. Huszonpár dollárt azért megér, annyira nem rossz a felbontása, mint nyersen volt, dinamikája meg direkt jó.

UAPP-ban van Toneboosters eq, ami az egyik legjobb hangminőségű EQ plugin "ever built", szóval még használni is fogom a fülest. Meg is csináltam az eq profilomat, így tök jó, mert jó a füles az általános hangminőség szempontjából.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#69253) Aksomatic válasza schawo (#69252) üzenetére


Aksomatic
senior tag

Az a szomorú, hogy nekem ezek nagy része ismeretlen :(

(#69254) szenesember


szenesember
aktív tag

Üdv!
Szeretnék segítséget kérni fülhallgató vásárláshoz. Vegyes zenei stílusokat hallgatok, leggyakrabban rock, heavy metal, trance, egy kis pop, de jazz is szóba jöhet. A probléma az, h nem sok IEM-el van gyakorlati tapasztalatom, így nem nagyon tudok mihez viszonyítani. Eddig egy sennheiser cx200-ast használtam, most megadta magát. A fülesek közül, amikhez eddig szerencsém (?) volt, (pl KOSS the plug, Xiaomi mi capsule, gyári headset-ek...) messze a cx200 volt a legjobb... összességében meg voltam elégedve vele, bár elég jó a hallásom, hallottam már pl audiofil hangrendszert, és hallom a különbségeket. A könnyebbik része a dolognak, h két kiszemelt közül szeretnék választani: Xiaomi Piston 3, vagy Xiaomi dual driver hybrid.(Bár a piston 3 nem szerepelt az ajánlottak között az összefoglalóban, külföldi fórumok alapján jónak tűnik.) Kiegyenlítettebb hangzást preferálom inkább, de a v sem zavarna, fontosabb inkább a részletesség, a teltebb, dinamikusabb hangzás, és a minél nagyobb tér. Szeretem, ha nem ülnek egymásra a hangok, pl hangszeresebb számokban is szépen hallani a mély hangokat is, és nem bírom hosszabb távon a zavaróan kiemelt hangokat. Azt szeretném kérdezni, h ezek alapján melyik ajánlott inkább a kettő közül? Illetve, mik a tapasztalatok driver flex, kábelzaj, szigetelés, kábel strapabírósága terén?(cx200-é elpusztíthatatlan volt) Illetve milyen egyéb jellemző dolgok vonatkoznak e két fülesre?
Előre is köszönöm a segítséget!

(#69255) #16820480 válasza szenesember (#69254) üzenetére


#16820480
törölt tag

A Piston 3 is ajánlott volt, de már nem gyártják, amit még kapni lehet, az jó eséllyel hamisítvány már. A Hibrid hangja más, mint a Piston 3, sokkal több benne a basszus, de a CX200 után szerintem tetszeni fog.

schawo: Azért ez annyira nem biztató, összességében nem tűnik azért olyan nagyon jó vételnek :N Vagy csak te vagy túl érzékeny a hibákra...?

(#69256) szenesember válasza #16820480 (#69255) üzenetére


szenesember
aktív tag

Mondjuk úgy, h van lehetőségem eredieti p3-hoz hozzájutni, újon. Ebben az esetben mik a válaszok a kérdéseimre?

(#69257) schawo válasza #16820480 (#69255) üzenetére


schawo
titán

Mit tudom én. Én a technikai hibákra vagyok érzékeny. Még nem találtam olyan fülest/fejhallgatót/hangsugárzót, ami hibátlan lett volna.

Én nem fogok hosszas elemzéseket írni, hogy melyik zenével hogy szól, mert ezek semmi másról nem szólnak a füles frekimenetéről. Ami meg pont olyan, amilyen, nem jobb egyik frekimenet, mint a másik, az nem technikai hiba, hogy valami mély-, közép-, vagy magastúlsúlyos, esetleg kiegyenlített. Nekem mind jöhet, ha az általános hangminőség a lehetőségek szerint rendben van. A füles precíz parametrikus EQ nélkül nem biztos, hogy kedvelhető, de azzal szerintem oké.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#69258) vicze válasza #16820480 (#69255) üzenetére


vicze
félisten

Én kevésbé szofisztikált módon jellemeztem a magasak problematikáját a Hybrid Proban, de a lényeg ugyan ez. Mivel nem EQ-zok így azóta is a dobozában van, és ott is marad. Hihetetlen hogy mindig túltolnak valamit, 1More Dual még mindig messze legjobb.
A Quadot majd CanJam-en meghallgatom, azt kiderül annak van-e értelme, de legalább a DD-t lecserélték benne, így reménykedek, az ára viszont tök irreális az biztos.

[ Szerkesztve ]

(#69259) schawo válasza vicze (#69258) üzenetére


schawo
titán

Igen, a 1More dual jobb alapból, sokkal, de a két hibát kiEQzva a Pro HD jobb az általános hangminőséget illetően.

Megpróbálhatod ezt az eq beállítást, ha gondolod. Egy próbát megér, aztán még utána is rakatod vissza a fiók mélyére. Másik eq szoftver esetében a Q értéke általában nem 1/oktávban, hanem oktávban értendő, tehát 0,1 körüli értékre kéne állítani.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#69260) schawo válasza schawo (#69259) üzenetére


schawo
titán

Szóval a hiba alapjaira visszatérve a problémát az okozza, hogy a készülékházba a driverek csak úgy be vannak b..zva. A driverek technikailag elég jól, azt kér lenne tovább fejleszteni, de a hangolás/tervezés hiányzik a rendszerből, ezért a hülye formájú házban két erős állóhullám jön létre, ami kifelé durva gerjedésként, erős torzításként szólal meg. Mivel az állóhullám a belső méretek miatt jön létre, nagyon szűk tartományban van csak jelen, és ha az adott frekvenciát kivágjuk egy szűken beállított eq-val, akkor nem lesz, ami gerjedjen.

Szóval ha nem hangolják, akkor a világ legjobb drivereivel is szarul fog szólni...

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#69261) #16820480 válasza vicze (#69258) üzenetére


#16820480
törölt tag

Én azt nem értem, hogy a Xiaomi próbálja erőltetni az újabb és újabb termékeket évente, mint a telefonoknál, de közben semmit nem fejlődik a termék lényegében. Még a leginkább szerethető hangú valahol a P2-P3 táján volt.

(#69262) Tulku válasza schawo (#69260) üzenetére


Tulku
veterán

Ezek szerint elég jó diy alapkészülék lehetne...szétkapod a házat, vékonyan megfested UV gyantával, aztán azzal be is illeszted az drivereket óvatosan és összeillesztésnél szintén gyanta...borítékolhatóan 100xjobban teljesítene...

[ Szerkesztve ]

(#69263) darvinya válasza Tulku (#69262) üzenetére


darvinya
titán

Aztán csínján műgyantával…emlékez Angie -re.
Inkább csillapítónak krepp papírt rakni testbe.

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#69264) vicze válasza schawo (#69259) üzenetére


vicze
félisten

Az EQ-val az a problémám, hogy teljen mindegy mennyire pontos és szűk, a crossover mindenképp belenyúl a zenébe és ha pont a magasaknál van ez akkor elég erőteljesen hallható a hullámzás amit belerak. Ugye minél nagyobbak a tüskék, a crossovernél ez szintén elég nagy lesz, hogy hallható legyen. Persze a tüske jobban hallható mint a hiány, így persze jobb így is, de jótól messze van.

(#69265) Tulku válasza darvinya (#69263) üzenetére


Tulku
veterán

Nem műgyanta...UV gyanta...az teljesen más világ, 30 mp alatt betonkemény (fogaidban a tömés pl)...műgyanta max lezáráskor, de akkor is jobb az UV ...

Én UV fedőlakkot használok...30 mp után mikor kiveszem az UV lámpából betonkemény...viszonylag kötött anyag, tehát nem folyik oda,ahová nem akarom...

Ugyanakkor ez a fedőlakk kellően puha felületet ad, szerintem marha jól csillapítaná a fröccsöntött műanyag keret hangját...

Angie-nél az volt a baj, hogy nem ismertem a nyitott armatúrákat (szerintem itt sem sokan...) azóta már a Layla is fel volt nyitva,szét volt kapva becsületesen...

Vicze: Így van, én is csak a hardver EQ-t támogatom :)

[ Szerkesztve ]

(#69266) schawo válasza vicze (#69264) üzenetére


schawo
titán

A Toneboosters lineáris fázisú EQ, nincs fázishiba.

(#69265) Tulku
A hardveres EQ-k mindegyike elkerülhetetlenül fázishibás. Ezek más miatt jók, arra, ha a zenét akarod hangolni. A lineáris EQ sokkal jobb hibajavításra.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#69267) Tulku válasza schawo (#69266) üzenetére


Tulku
veterán

Hardveres eq-n én azt értem, ha ilyen kiemelése van, akkor kib...om ballal a vetésbe és veszek egy normálisat...na jó, ha lenyugodtam eladom :)

(#69268) darvinya válasza Tulku (#69265) üzenetére


darvinya
titán

Oké, de az nem csillapító, inkább átadó.
Minnél merevebb az anyag, annál jobb viszi át rezgéseket.
Míg krepp papír mikró rácsborda, ami csillapítja hullámokat.
Hangszigetelt szobát sem kiöntik falát merev anyaggal, hanem csillapító kupokkal rakják teli(otthoni Home made tojás tartó tálca).

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#69269) Tulku válasza darvinya (#69268) üzenetére


Tulku
veterán

Egen csak egy ilyen testben mennyi hely van kreppapírnak?

Ez a rugalmas gyanta pedig ráfolyik a belső oldalra (ráfestem és megszárítom) és puhítja a hangot...garantáltan puhább mint az eredeti műanyag...

[ Szerkesztve ]

(#69270) schawo válasza darvinya (#69268) üzenetére


schawo
titán

otthoni Home made tojás tartó tálca
Aki ezt a hülye megoldást kitalálta, azt elküldeném egy szibériai kőbányába egy kalapáccsal. Szóval ne, tojátartóval ne rakja senki körbe a lakását,inkább a pucér falak, az sokkal kisebb kár.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#69271) vicze válasza schawo (#69266) üzenetére


vicze
félisten

Crossover alatt azt a pontot értem a frekvencia mentben, ahol a füles menete fel, a tiéd pedig le megy.
Ez nem fázis hiba, hanem természetes velejárója az EQ-nak. A frekvencia mente mindenképp aggregálódik és mivel egyrészt nem tudod pontosan belőni füllel a füles menetét, így korrigálni se tudod pontosan, illetve ahol a füles felmegy az EQ pedig le, ott attól függően, hogy lövöd be az aggregációnál tüske vagy völgy lesz, és soha se lesz egyenletes, mivel a tüske zavaróbb mint a völgy így mindenképp völgyre lövöd be egy tüske kompenzálását, tehát valahol veszteni fogsz. Csinálhatja az SW/HW ezt nagyon szépen elsimítva stb., de abból eredően hogy benyúltál, ott lesz a torzulás, főleg ennyire extrém EQ-nál.
Extrém alatt a meredekséget értem, mert minél meredekebb a frekvencia mente, annál nagyobb lesz a veszteség a crossovernél.

(#69272) darvinya válasza Tulku (#69269) üzenetére


darvinya
titán

Sok, mivel írtam mikró.
Rugalmas gyanta nem létezik, max. lassan folyó gyanta, mint meleg ragasztó.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#69273) schawo válasza vicze (#69271) üzenetére


schawo
titán

Az öszes füles frekimenete a magas frekvencián alapból egy viharos hawaii hullámvonal. Ebbe dolgozik bele a rezonancia két hatalmas kiugró csúccsal. Ha azt a két kiugró púpot lejjebb húzod, akkor ott inkább luk lesz mint púp, de az mindig sokkal jobb. A frekvenciát pedig könnyű belőni, erre meg van a technika. Egyszerűen szűkre kell venni a Q-t, pluszba álljtani (monjuk +10-15dB), és húzni jobbra-balra a gyanús tartományon. Amelyik frekinél hangosan visít, ott van a hiba. Ott át kell húzni a pluszt mínuszba, és meg is vagy.

Minden eszköznek (beleértve torkot az énekhanggal is) van egy saját gerjedési frekvenciája. Van aminek kisebb, van aminek nagyobb. Minden felvételből külön-külön kiEQzzuk ezt a hibát, különben fárasztó lesz hallgatni, a végredményt. Ezzel technikával lehet csak nyugodt sima hangfelvételt készíteni. Itt is ugyanígy eljárva semmivel nem lesz rosszabb a helyzet, nem kell ettől falnak menni. Persze, tökéletes nem lesz, de nem is létezik tökéletes hangsugárzó, ugyebár.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#69274) leslien


leslien
nagyúr

üdv urak.. Samsung S8 hoz melyik fülest ajánlott? segítséget előre is köszönöm :R
gyári az AKG...

[ Szerkesztve ]

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#69275) assemble válasza leslien (#69274) üzenetére


assemble
addikt

Az a gyari se olyan rossz, vagy?
Amugy sztem barmelyik ajanlott fules itt jo az S8-hoz is, nem hiszem h nagyon figyelembe kene venni a konkret telefont.

(#69276) Frawly válasza Frawly (#68501) üzenetére


Frawly
veterán

Mivel elfogytak a tartalék füleseim, és amit használok, az is várhatóan nemsokára tönkremegy, gondoltam berendelem az itt ajánlott modelleket:
Meizu EP31
KZ HDS1
KZ ZS3

Mind a hármat berendelem, próbából. Honnan érdemes megrendelni? Ezeket az oldalakat néztem eddig:
Gearbest
TinyDeal
Amazon.co.uk
eBay

Ahogy nézem, árban mind pariban van, 10 USD, vagy kicsit az alatt. Az eBay annyiból szimpatikusabb, hogy árban azonos a többivel, de találtam ingyen kiszállítást ígérő kínai eladókat is, az Amazon.co.uk viszont helyből küldené némelyiket (Angliából rendelném) és igaz, hogy van szállítási költség, de gyorsabb lenne. Maradjak az eBaynél?

(#69277) leslien válasza assemble (#69275) üzenetére


leslien
nagyúr

nem olyan rossz, de ha van jobb akkor benevezek... :R

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#69278) Frawly válasza Frawly (#69276) üzenetére


Frawly
veterán

Illetve a Meizu EP31-et illetően egy kérdés: csak az eBayen kapni, és ott is csak volume controlos kábellel. Van belőle hangerőszabályzó nélküli kivitel, azaz csak sima kábeles változat?

(#69279) schawo válasza Csápájev (#69162) üzenetére


schawo
titán

Megjött a Tronsmart. Megvettem, hogy másnak már ne kelljen :D Felbontás nuku, dinamika nuku, közép tartomány nuku, 100 Hz alatt nuku. Pont olyan, mint amilyenre szállítottam ;] CX300 szint. Már csak nagyon távoli emlékeim között van olyan, amikor utoljára ilyen szart hallottam. Úgy szigetel, alig bírom kihúzni a fülemből.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#69280) szenesember


szenesember
aktív tag

Berendeltem végül egy xiaomi hybrid dual drivert. Egy utolsó kérdésem lenne azokhoz, akik ismerik a hangját, és esetleg magasabb szintű füleseket is hallottak. Kb hol helyezkedik el hangminőségben egy 10-es skálán, ha nem számítjuk a v karakterét? (Vagy eleve hülyeséget kérdezek?)

(#69281) Tulku válasza schawo (#69279) üzenetére


Tulku
veterán

Kitüntetett élmény olvasni revűidet :D

Egyszer gyere hallgasd meg a Laylát...
Képzelj el egy nagyjából sima frekimenetet (kb 70 ohm a basszusnak...sajna 50-en volt talin így valóban basszuserős volt) és egy teljesen folyékony hangot....

(#69282) #16820480 válasza szenesember (#69280) üzenetére


#16820480
törölt tag

Ha mondjuk egy Westone W30 lenne a 7-es, W60 a 8,5-es szint, akkor a Xiaomi hibrid olyan 0,5-öt kaphat szerintem. Vagy nem erre gondoltál? :)

(#69283) Bazs- válasza Bodz (#68981) üzenetére


Bazs-
tag

Ha megjött már a K3 Pro, akkor tudnál róla néhány mondatot írni, hogy milyen ?

Köszönöm előre is

(#69284) szenesember válasza #16820480 (#69282) üzenetére


szenesember
aktív tag

Eszerint egész jó a hybrid :P

(#69285) #16820480 válasza szenesember (#69284) üzenetére


#16820480
törölt tag

Nem lineáris skála, hanem logaritmikus :P

más: Van itt egy lista, kíváncsi lennék ebből azért pár cuccra. EX750, NC750, CKS1100, E700M... Ilyeneket valakinek van lehetősége meghallgatni?

(#69286) Bodz válasza Bazs- (#69283) üzenetére


Bodz
nagyúr

Fogok. Majd, valamikor. :) Még csak ma jutottunk el idáig: Vámkezelési indítvány NAV részére elküldve. Elég lassan halad a dolog.

[ Szerkesztve ]

(#69287) Aksomatic válasza #16820480 (#69282) üzenetére


Aksomatic
senior tag

És ehhez képest mi a hétköznapokban használható határ?

(#69288) kemcso válasza Aksomatic (#69287) üzenetére


kemcso
Ármester

Ezt hogy érted? Többen használnak ilyen füleseket nap mint nap, mondjuk nem telefonról, az már kevés hozzá.

(#69289) szenesember válasza Aksomatic (#69287) üzenetére


szenesember
aktív tag

Szerintem ez nem ilyen egyszerű. Minden ember másként helyezne el egy adott fülest egy 10-es skálán, attól függően, h mennyire kifinomult a hallása. Pl egy súlyosan vájtfülű, audiofil hajlamú egyénnek, aki megtalálta a stílusát egy 2000 dolláros 8 armatúrár custom iem-ben, annak nyílván nem számít napi szinten hallgatható kategóriába egy olyan füles, mint a xiaomi hybrid, vagy 1more triple driver, vagy akár egy shure se215. Az ilyen emberek lejjebb fognak elhelyezni a skálán egy ilyen kategóriájú fülest, mint az átlag, vagy kicsivel átlag fölötti hallással megáldott emberek, akik nem fognak akkora különbségeket hallani egy 100, és egy 1000 dolláros füles között. Ezért fordulhatott elő, h a xiaomi hybrid 10/8-as pontszámot kapott egy ilyen listán: :)
[link]

(#69290) #16820480 válasza szenesember (#69289) üzenetére


#16820480
törölt tag

Mondjuk azért azt a listát eléggé fenntartásokkal kel kezelni. Sok szempontból pontatlan azért. Például erre a fülesre 8.6-ot ad, pedig szerintem valahol 5 táján lehet max, annyira gyenge. Nem is értem hogyan tud impactról beszélni a basszus tekintetében, teljesen hiányzik belőle, hallani, hogy csak erőlködik szegény füles, hogy kiadjon valami hangot, de nem megy neki rendesen. Nem vagyok bass-head, imádtam például a Shure 535-öt, ami szintén nem gazdag basszusban, de ez az UE600 borzalmas.

(#69291) persil


persil
nagyúr

Sziasztok!

Olyan uzletet keresek budapesten, ahol nagy valasztekban van ful/fejhallgato, es ki is lehet probalni vasarlas elott.
(Nem is ertem, hogy lehet ilyesmit probalehetoseg nelkul arulni)

Elore is koszonom!

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#69292) Aksomatic válasza szenesember (#69289) üzenetére


Aksomatic
senior tag

Azért egy 2000 dolláros füles, szerintem nem sokaknak átlag

(#69293) Bazs- válasza Bodz (#69286) üzenetére


Bazs-
tag

Köszi előre is :).
Vámkezeléssel utoljára én is megszenvedtem. Kitartás hozzá.

(#69294) < CyberBob >


< CyberBob >
őstag

Sziasztok!
Melyiket ajánljátok a kettő közül: Xiaomi Hybrid Dual Drivers, Hybrid Pro?
Hol / kitől érdemes megvenni (biztos eredeti legyen) kintről ill. itthonról esetleg itt a hardver apróról?

[ Szerkesztve ]

Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

(#69295) darvinya válasza persil (#69291) üzenetére


darvinya
titán

Talán fejhallgató pláza.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#69296) persil válasza darvinya (#69295) üzenetére


persil
nagyúr

Koszonom, megnezem!

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#69297) fericske válasza persil (#69291) üzenetére


fericske
addikt

Fülhallgatókkal gondban leszel, azokat nem lehet próbálni vásárlás előtt.
Higiniai okok miatt ezek fel vannak mentve próba/megrendel-mégse kell-visszaküld opciók alól.

(#69298) szenesember válasza #16820480 (#69290) üzenetére


szenesember
aktív tag

Ne érts félre, pont azért link-eltem ezt a listát, h példának szolgáljon arra, amikor valakinek mégsem annyira kifinomult a hallása, h elég nagy különbségeket halljon egyes kategóriák között. Ahogy írtad pl a hybrid-re a 0,5-ös pontszámot előbb érzem reálisnak, mint a 8-at. Ha csak ennyi különbséget hall az illető egy 18, és egy 1200 dolláros iem között, akkor egy ilyen listát szinte kötelező is fenntartásokkal kezelni szvsz. :)
Egyébként meg, nagyon is napi szinten hallgatható kategória az, ami az összefoglalóban van ajánlva, akár a legolcsóbbakra értve is, mivel nem mindenkinek van abszolút hallása, és könnyen elképzelhető, h az átlag hallással rendelkezőknek egy ilyen erősen v karakterisztikájú, vagy basshead, hullámvasút frekv.menetes olcsóság hangja jobban fog tetszeni, mint a kifinomultabb hallással rendelkezőbb réteg által preferált, profi iem-ek, amiket jó eséllyel (rossz értelemben) "lapos"-nak fog titulálni az átlag.

(#69299) Barnez válasza < CyberBob > (#69294) üzenetére


Barnez
csendes tag

Ha egy durván V karakteres fülhallgatót keresel, akkor Dual. Bár nekem az volt vele a bajom, hogy hamar megtört a kábele, pedig vigyáztam rá nagyon. Most egy Hybrid Pro-t nyúzok. Az elején nagyon nem bírtam a magasait, szó szerint fájt tőle a fejem. Aztán letöltöttem a 1More Burn-in appot telefonra, és 1 hétig tartott, de végül betörtem azokat a magasakat. Nekem azóta tetszik, kevesebb benne a mély, de sokkal több stílust lehet vele hallgatni. Egész jó kis füles.
Mindkettőt kintről vettem, Gearbest.

[ Szerkesztve ]

(#69300) kemcso válasza szenesember (#69298) üzenetére


kemcso
Ármester

A drágább kategória is erősen differenciált, van kiegyenlített hangzású füles és V is (meg olyan is, aminél lehet állítani a mélyek mennyiségét). Az átlag azt mondja, hogy nincs hallása, de amikor egymás mellett hallgat egy pistont egy Laylával (vagy T20-al), akkor a többségnek jön a "Húúúú".
A kiegyenlített hangzás amúgy tényleg a többség számára unalmas, száraz, hiányzik belőle a dög.

(#69291) persil fülhallgatót kb sehol (talán a Muzix-ban van pár darab, kérdezd meg őket), higiénia okokból, fejhallgatóra van több lehetőség is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.