Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-01 20:13:33

LOGOUT.hu

Ford topik téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20981) nfsu17 válasza flymi (#20980) üzenetére


nfsu17
veterán

most van folyamatban, csak a helyi Ford üzlet még nem tette ki a télikerék akcióját...tavaly alig volt drágább náluk, mint ha külön külön venném máshol (felni, gumi, TPMS, szerelés), így gondoltam várok.
de már most 1 ezressel feljebb mentek a gumiárak (/db) pár nap alatt (pl. Marsonál), szóval sokáig ne várjanak Fordék, mert nem ott veszem akkor. Csak egyszerűbb lenne náluk intézni mindent egyben.

a "ha vennék" most azt jelentette, hogy "még nincs", tehát nem írhattam azt, hogy ilyen méretű a kerekem :B

Utólag bevallom, nem büszkén, de tavaly nyárival mentem végig. Nem volt annyira gáz az időjárás úgy általában, ha meg az volt, akkor nem vettem elő. Száraz úton, mindegy hány fok volt, még -6-ban is, semmi extra nem volt. Persze szituációk sem voltak, ott már lehet (biztos) kijött volna a hátránya. Ez a Michelin Primacy HP nyári gumi , ami gyári az autón...hát, nem vennék ilyet, ha én döntenék. Éles kanyarban már nyúlik és megy le az ívről...2-esben is képes a kocsim kicsit megnyúzni. Esőben marha csúszós, főleg ha az aszfalt is olyan, hogy kicsit fényesebb. Egy picit jobban lelépek a gázról, szárazon is kapar. Szerintem a fogyasztásban sem segít, olyan, mint ha túl lágy lenne a gumi. Ez mondjuk télen pont a segítségemre volt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.