Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-01 20:13:33

LOGOUT.hu

Ford topik téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15939) kelly416 válasza flymi (#15938) üzenetére


kelly416
veterán

Elhiszem. Én nem csinálok ilyent, mert rágyújtanék máskor is. Egyébként meg sajnállak, én amint 2Ft-ot kerestem, már költöztem el otthonról. Ok, későn fejeztem be a fősulit is, de inkább megcsinálok mindent magam (mosás, mosogatás, takarítás, stb...), csak ne kelljen Anyámékkal élni. Szeretem Őket, minden tiszteletem az Övék, de mindig a kicsi fiuk leszek, mindig "ugorj el ezért vagy azért" van, ha vizsgaidőszak volt, ha bármi történt, meg mindenbe beleszóltak mindig. Úgyhogy nálam nem volt kérdéses a prioritás, minden zseton elment majdnem az albérletre az elején, de akkor is léptem.
És igen, min. 10 évig szívtam én is, volt amikor már a napi 1 dobozt közelítettem, és sokszor jobban zavar vagy hamarabb szóvá teszem, mint Feleségem, aki sosem dohányzott.

Miért húzna akármerre ha csak simán leszeded és visszateszed? Vagy én vagyok eltévedve? 5 csavar, kerék le, cseréled a műanyagot, kerék fel és 5 csavar vissza. Nem szeded le a kerékagyat, kormányösszekötőt, semmit. Ettől miért húzna akármerre összeszerelés után?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.