Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  SSD kibeszélő (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-11-09 14:16:34

LOGOUT.hu

Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51824) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.

Mindenkinek további jó fórumozást!

Hozzászólások

(#35234) King Unique válasza Strauss (#35227) üzenetére


King Unique
titán

Az alap, hogy ha van ESP, WinRE stb. a telepített Windowsnál, akkor nyilván azokat is át kell másolni a klónozásnál, nem kizárólag csak a C-t... Sőt, a Macrium Reflect rendszerint alapértelmezetten kijelöli ezeket, plusz a többi partíciót is. De amúgy van benne olyan opció is, amivel közvetlenül magát a rendszert lehet az előbbi partíciókkal együtt lementeni / klónozni. :)

A Windows lemezkezelője nem is fogja engedni 2 meglévő partíciónál a kiterjesztést, mivel ahhoz az egyiknek nem lefoglaltnak (unallocated) kell lennie. Valamint alaplemezként azt is csak akkor, ha közvetlenül a kiterjeszteni kívánt kötet után helyezkedik el a nem lefoglalt terület. Ellenkező esetben külső particionáló programra lesz szükség.Viszont nem mutattál screenshotot a lemezkezelőről, így ki tudja esetedben pontosan mi a helyzet... Gond akkor lehet még, ha a 2 közé van ékelődve pl. egy WinRE, akkor megint külső programra lesz szükség (példa). Valamint mivel rendszerpartíciót piszkálunk, ezért előtte biztos ami biztos alapon egy mentés sem árthat! De ha megvan még a másik háttértáron működő állapotban az eredeti rendszer, akkor olyan formában is oké.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  SSD kibeszélő (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.