- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btf
aktív tag
Ha pesti vagy akkor a Corvin mozi kínálatára érdemes lehet néha ránézni.
2-3 éve ott meg tudtam nézni a Vissza a jövőbe trilógiát + a 77-es Star Wars-t, az első 84-ben készített Magyar szinkronnal, mondanom sem kell hogy hatalmas élmény volt.
Ezek a vetítések általában a Korda nevű 400+ fős nagyteremben vannak.
Most pl 22-én feliratosan vetítik a Mátrixot.
-
btf
aktív tag
-
btf
aktív tag
Oppenheimer 70mm vetítés - Atrium Flora CC - Prága (CZ sub)
Nos, 6 évvel később végre pont úgy jöttek össze a dolgok, hogy meg tudtam nézni egy Nolan filmet 70mm gépről vetítve. (Prágában töltöttem a hét első felét + 3 héttel előtte tudtam foglalni középre, igaz 4. sorba... még így is mákom volt, az utolsó hely volt kb.)
Maga a hang + normál 70mm nem vágott földhöz, tényleg szép, de kb. egyértelműen tudtam mikor látok IMAX és nem IMAX jeleneteket, az a képminőség tényleg döbbenet.
A film úgy is élvezhető volt számomra hogy Oppenheimerről, Szilárd Leóról, Teller Edéről tudtam hogy ki, a többi szereplő nagy része számomra nem volt ismert.
Ami kicsit zavart az időben ide-oda ugrálás, néha nem tudtam hogy épp hol/mikor vagyunk, csak később esett le. (a fekete-fehér részek csak rátettek egy lapáttal)
Jó kérdés hogy csak ezért kimentem volna-e, de így azt mondom hogy megérte.
Ha valaki esetleg oda készül: csak Cseh felirattal vetítik, bár szerintem nem zavaró, a vászonhoz képest egész kicsi a felirat.
Ezek után megnézném filmről a Dunkirköt és a Tenetet is, biztos más élmény lenne.
-
btf
aktív tag
-
btf
aktív tag
Épp tegnap éjszaka néztem meg Grace Randolph erről szóló videóját
Holnap lesz egy Warner prezentáció, valószínűleg még több infó fog jönni. (egyelőre pletykák vannak, remélem a Max és Discovery+ összeolvadásról is lesz szó)
Én egyébként vártam a Batgirl filmet, a szívem mindíg is a DC felé húzott. (bár elég rossz volt látni hogy finoman szólva is hullámzó a minőség az utóbbi időben, + a Marvel filmek post Endgame hát számomra érdektelenek, a legutóbbi pókembert kivéve, ami kellemes nosztalgia volt)
-
btf
aktív tag
Azok akik teorizálnak, azt mondják hogy mivel egyesülés van a Discovery-vel, lehet hogy az ottani új vezetőség folytatni akarja a Snyderverse-t.
A dátumokat pedig azért tolták el szerintük, mert + jeleneteket fognak forgatni. (hogy szorosabban fonódjanak össze a filmek.)
Szóval egy mondatban a válasz: Egyelőre úgy néz ki, hogy univerzumot építenek.
Fun fact: Nemsokára jön a születésnapon, berendeltem egy Wonder Woman 4k-t + ezt (Acélember+BvS rendezői IMAX jelenetes verzió+ZS JL 4k lemezek) pont ma fog megérkezni.

-
btf
aktív tag
Több Warner film premierdátumát kicsit megvariálták:
Black Adam Jul 29, 2022 --> 2022 Okt 21
Shazam! Fury of the Gods Jun 02, 2023 --> 2022 Dec 16
Aquaman and the Lost Kingdom Dec 16, 2022 --> 2023 Márc 17
The Flash Nov 04, 2022 --> 2023 Jún 23Szerk: Nem válasz akart lenni

-
btf
aktív tag
-
btf
aktív tag
-
btf
aktív tag
Épp a napokban néztem hogy mik várhatóak, elvileg majd hozzánk is jön a Paramount+, régi nevén CBS All Access. (+ugyanúgy jövőre a Disney+)
Kiváncsi leszek hogyha ideér hozzánk az HBO Max, mennyivel lesz változatosabb a tartalom. (pl. a napokban került fel az anno 93-97-ig futó Lois és Clark sorozat remasterelve, a CG részek homályosak maradtak, de a normál felvételeknél le a kalappal, nagyon részletgazdag lett az egész, ráadásul jelenleg hivatalosan még csak DVD-n jött ki a sorozat mindenhol, úgyhogy a sorozat kedvelőinek ez hiánypótló lett.)
-
btf
aktív tag
"Rockkal meg Stathammel most mi van? " --> F&F Spinoff
A bevételt látva, szerintem itt is minimum trilógia lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A H&S folytatásáról annyit lehet tudni (tavaly márciusi info) hogy a producerek és a forgatókönyvíró már megvan.
-
btf
aktív tag
-
btf
aktív tag
Bár korábban már valaki írta, szerintem Wanda a S.W.O.R.D bázison van fogságban, és ebbe az álomvilágba menekül el. A hangya és a Thor filmből jövő mellékszereplők is szerintem itt, a valóságban fognak majd feltűnni. (Darcy Lewis & Jimmy Woo) Engem egyenlőre csak az dob fel egy kicsit, hogy a következő rész már valószínűleg színes lesz. 
-
btf
aktív tag
-
btf
aktív tag
Ha már volt akkor sorry:
A jelenlegi helyzetre való tekintettel most pénteken jön ki digitálisan a The Hunt és a The Invisible Man + Márc 24-én a Birds of Prey.
Azért a Láthatatlan ember anyagi sikerének örülök, premier hétvégén néztem, és nagyon tetszett ez a fajta elképzelés/koncepció.
-
btf
aktív tag
-
btf
aktív tag
Sziasztok
Megnéztem tegnap az új Joker filmet feliratosan. (Westend CC + Hunsub)
Nagyon tetszett a film, és volt benne valami plusz ami miatt még inkább beszippantott a világába: Az Arthur füzeteiben levő írások le voltak fordítva.--> tehát amikor a füzetét mutatták Magyarul voltak ott a jegyzetei a képen, mintha azon a nyelven jegyzetelt volna.
Ez majd a nálunk kiadott Blu-ray-en is így lesz, vagy ez egy mozikópia exklúzív dolog?
+ Info: a film átlépte a 600 milliót.

#értékelés
[ Módosította: vond ] -
btf
aktív tag
Az én tippem: Éjszakai játék (2018)
-
btf
aktív tag
-
btf
aktív tag
Lenne egy naív kérdésem:
Jövő héten lesz Budapest Noir Közönségtalálkozó a Cinema City(k)-ben.
Ez ugye nem csak kérdezz-felelek a rendezővel és a színészekkel, hanem magát a filmet is levetítik? (a valódi premier kb. 1 héttel később lenne)
-
btf
aktív tag
Tegnap este megnéztem a T2 3D-t. (Corvin mozi, Korda terem)
Magát a filmet nem szeretném értékelni, mivel sokunk gyerekkorának egyik klasszikusáról van szó, mindenki tudja hogy hol a helye a filmtörténelemben.
A kép 10/10 volt számomra, (új 4k transzfert kapott + azon kevés filmek közé tartozik ahol a 3D-nek volt értelme, Cameronnál ugyanolyan ez mint Nolan-nél az IMAX kamera használata, látszott hogy nem csak dísznek volt)
A hang nálam 9/10 mivel némelyik jelenetnél "eltompult" a szinkron (mikor pl.: bemenekülnek a garázsba) és ez néha nagyon picit kizökkentett.
A motorhangok és a fegyverlövések nagyon jók voltak. (a motort kb. kerestem a teremben
)A film elején és végén is ment a taps a közönségtől.
A film után levetítettek egy 24 perces Berlin-i Filmfesztiválkor (ott volt februárban a premier) készült interjút Cameronnal. (magyar feliratos volt, a Corvin mozi vezetője a film előtt bejött, és elmondta hogy ez le lesz vetítve, akit érdekel maradjon)
Mondanom sem kell hogy a terem kb. tele volt. (és a közönség is megadta a tiszteletet a filmnek, nem volt telefonnyomkodás stb.)
-
btf
aktív tag
A Corvin 137 percet ír, ami a moziváltozat hossza. (theatrical cut)
-
btf
aktív tag
-
btf
aktív tag
-
btf
aktív tag
-
btf
aktív tag
-
btf
aktív tag
-
btf
aktív tag
A Lamborghini Centenario kb. mennyi játékidőt kapott?
-
btf
aktív tag
-
btf
aktív tag
Ez érdekes, egyre több helyről hallom, hogy a vágás hagy kívánnivalót maga után. Alig várom hogy kölcsönözhető legyen ez a 10/10-es remekmű.

Szerintem is jól sikerült a NWA film, nekem a 8 Mérföld is tetszett. (a hivatalos DVD-s feliraton is ügyesen oldották meg a csaták alatt elhangzó rímeket.)
+ Idén nyáron mutatják be (egyelőre USA-ban, nálunk vszeg téka only lesz) Tupac életrajzi filmjét. (All Eyez on Me)
-
btf
aktív tag
Most értem haza, még friss az élmény:
Rogue One: A Star Wars Story (szinkron)
Rég volt már hogy ennyire gyorsan megkedveljek ennyi szereplőt, és ennyire átjöjjön egy film hangulata.
Pontosan ezért van bennem egy kis csalódottság mivel mindenki akihez kötődtem a filmben R.I.P. Esküszöm még az átprogramozott Birodalmi robotot is sajnáltam. 
Érdekes volt a CGI Tarkin-t és Leia-t látni. (nekem ez újdonság volt ilyen jellegű spoilerekbe nem futottam bele) Egyedül Vader új szinkronhangja nem tetszett, plusz számomra homályos hogy Forest Whitaker karaktere miért is volt benne a filmben. Mivel ez egy összekötő film, nyilván nem lesz folytatása, de a főszereplő Felicity Jones néhány filmjét valószínű pótolni fogom.
A film egyébként sokkal jobban bejött mint az Ep VII
Nálam ez 9/10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)