- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Az utóbbi 1-2 évből milyen emlitesre méltó vilagvege utáni filmekre emlékeztek, amiket tudnátok ajánlani? 🙏
-
Winne
nagyúr
Hölgyek Urak
Ki tudja megmondani, hogy melyik indiános (valszeg Winnetou) filmben van az a jelenet, hogy a vége felé a rosszarcú tag megszerzi az aranyat, de elsüllyed vele együtt a futóhomokban?
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Akinek van kedve írja már meg pls, hogy hogy élte meg a "The Road" című film végét, érdekel.

Jó volt, rossz volt, mire akartak vele kilyukadni, milyen jövőjük lehetett utána, stb.
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Ez a másfél éves gyerekemen is megvan már. Nem lehet otthagyni sehol, nem lehet letámasztani sztenderre, mindig kell valaminek történnie. Nem tudom mi lesz itt később, de biztos nem az, mint az én gyerekkoromban, amikor szó szerint egész nyáron kint voltunk a barátokkal, hogy majd csak kitaláljuk mit csináljunk. Bicikli, foci, peca, akármi, mindig tele volt a sulipálya, váltott csapatokban fociztunk annyian voltunk, az utóbbi x évben meg gyereket se láttam a pálya környékén sem.

Csak hogy ON is legyen, elkezdtem újranézni a The Road-ot, a felénél vagyok kb és mai fejjel így hogy gyerekeim vannak már sokkal dark-abb az egész, talán ma éjjel meg tudom nézni a második felét is.
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Az univerzumban eddig is úgy volt amúgy bemutatva, hogy a Joker féle rendbontáskor lettek a Wayne szülők lepuffantva?
-
Winne
nagyúr
Urak, tudom, hogy el vagyok maradva a filmekkel, de most néztem meg a JP féle Jokert és nagyon tetszett, kicsit teljesebb lett a kép, pedig nem gondoltam, hogy HL után más is lehet még Joker a szememben, de ez a maga sötétebb hangulatával számomra tökéletesen alapozta meg, hogy honnan is indult a történet.
Lesz még JP féle folytatás?
-
Winne
nagyúr
Na már csak ezért megnéztem a Nobodyt, hát a hangulata megvolt és az 5let is rendben volt egészen a végéig, onnantól, hogy elkezdték a lassításokkal tördelni a képet és a tűzharcba beletettek egy csomó marhaságot, azzal lábon lett lőve az egész. (pedig a buszos jelenet frankó volt, ott még a kedvem is megjött hozzá, hogy végre valami, amiben nem Liam N. aprít le mindenkit.
)Egynek jó volt, de nekem a Boss level jobban tetszett, valszeg a humora miatt.
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Csak miattad néztem meg, nem is tudtam, hogy van ilyen film és a világ meg az 5let tetszett, pedig nem volt túl komplikált, mármár klisés és kitalálható, de a nagy ostobaságot a végén
leszámítva egyszer nézősnek jó volt.(néhány ember odamegy, hogy egy dagadt bürokrata nem hallgatott meg, csapassunk be illegál rassába és majd lesz ami lesz, nade ha beüt a baj a két pali puskával majd elintéz mindenkit, aki odaoson a kijárathoz. na omg) 
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Valami frissebbre vadászok azért, de köszi ezt a tippet is.
@ #145131 radi8tor : huh na ezt nem tudtam megnézni, pedig 3x is nekiálltam, hogy hátha csak a hangulatom nem jó hozzá.

@ #145133 Yodamest : ezeket láttam többször is, köszi a tippet.
@ #145134 erahurka : ez meg mi a ló****?

@ #145137 TeeJay : a Hasadás kimaradt, abba belekukkantok, köszi!
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok mondani néhány olyan filmet, ami ilyen Eli könyve, Madmax szerű szétcsaptuk a földet és mi a helyzet utána jellegű?
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Az utóbbi kb 5-6 évből érdekelnének címek a zombis és posztapokaliptikus filmekről, sorozatokról, minden ami világvége, szájenszfiksön, minden ami adott vmi újat, vagy jó volt a sztori, jó volt a látvány, bármi érdekel ezek közül. Köszi, ha szántok rám pár percet.
-
Winne
nagyúr
Most olvastam picit bele a topicba, mostanában nagyon szellősen nézem csak a pH-t, de ezt a commentet nagyon jó volt olvasnom. Az első rész mellett én a Thort sem szeretem, pedig nagyon szeretem az ilyen filmeket. Örültem is tavaly mikor jött egy bővebb lista év elején a mozis dátumokról.

Voltak ugyan csalódások (pl. After Earth), de azért elég jó év volt a tavalyi, idén jóval szkeptikusabban látom a helyzetet.

-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Köszönöm szépen mindenkinek, szemezgetek!

-
Winne
nagyúr
Urak mondjatok nekem legyetek szívesek jó romantikus filmeket, aminek tényleg van mondanivalója, vagy legalább férfi szemmel is értelmes.

-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Üdv!
Kellene nekem egy olyan film, amit csajjal nézne az ember, magától sosem (
) és arról szól, hogy legyen pozitív a dolgokhoz és úgy nem mulaszt el semmit az életben. Van ilyen? (Igenember kilőve)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest