Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
Érdekes volt, de nagyon rányomta a bélyegét a filmre a valós események szinte dokumentarista feldolgozása:
Az egész film túl steril, és teljesen olyan érzésem volt, mint a most divatos dokumentumfilmeknél, ahol "eljátsszák a fontosabb epizódokat a feltaláló életéből" A rendezés vonala amolyan "megmutatjuk a történelemben kevésbé jártas néző számára a német megszállás - ellenállás - kollaboráció jellemző élethelyzeteit" szerint ment végig, érthető módon a színészek sem tudtak ezekben a helyzetekben igazán kiteljesedni. Carice van Houten mellei viszont simán fenntartották az érdeklődést, a világon nincs szebb.#értékelés
[ Módosította: Viszlát ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
mephi666
nagyúr
válasz atike #105194 üzenetére
értem én, csak viccőtem
#105193: na, ezt tényleg nem tudtam
ui: kb 2hete meg tudtam nézni az utolsó transzformátort, mert elküldtek cégtől egy debreceni útra ottalvósan aztán ezt vittem magammal unalmas órákra... (otthon 8hónapos fiunk nem nagyon hagy végignézni megszakítás nélkül egy filmet, amikor meg este elalszik, 99% hogy 20perc alatt bealszunk mi is, bármit kezdünk nézni ) ...konkrétan alig tudnék bármit is feleleveníteni a filmből, annyira semmilyen volt: hopkins viszont megmaradt az emlékezetemben a robotnindzsakomornyikjával együtt ...ja és az is megmaradt, hány soron áthúzták az eddigi részekben felépített sztorit
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
atike
nagyúr
válasz mephi666 #105192 üzenetére
Olyan ember aki pénzért bevállal egy olyan filmben is szerepet ami alapból nem épp az ő világa... Vagy épp fogalmazhatnám úgy, hogy eddig azért többnyire komolyabb szerepei voltak nem pedig egy bohóckodós-csillanós-robbanós-lassított blockbuster robothasználója...
szerk: nocsak és közben még modell is... Szóval igen, van az a pénz...
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
-
Ispy
veterán
válasz atike #105186 üzenetére
Hát pedig a csaj sem egy nagy eresztés, van ez a bamba (flegma?) fapofával nézős képe (KS 2.0), azt kb. ennyit az összes, amit elő tud adni.
De legalább ő nem volt nézhetetlen, ez igaz.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
-
brownus
veterán
valerian, az első órát tudtuk megnézni, aztán alvás :d de kurva jó film, zseniális és gyönyörű képi világgal. a két főszereplő is szimpatikus. nem értem miért bukott meg a kasszáknál. sajnálom, hogy ezt nem moziban láttam 4k. az valami brutál lehetett. a sztori is rendben van, semmi kiemelkedő, de a körítés miatt elég is. két estés könnyed szórakozás.
-
nagyúr
Lehet utálni tovább a Star Wars-t... most jelentettek be egy újabb Trilógiát (de nem Skywalker, vagy a mostaniak folytatása szerencsére).
Ryan Johnson fogja készíteni a bevezető részt.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Pearce
aktív tag
-
Viszlát
addikt
-
atike
nagyúr
Sherlock Gnomes trailer.... Gnómeó és Júlia 2?
-
nagyúr
Wind River tegnap megvolt, kb a Sicario óta nem volt ilyen élményfaktorban részem, erős 8/10 a maga kategóriájában.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
mephi666
nagyúr
válasz Pearce #105171 üzenetére
asszem gyorsan be kell szerezni a polcra a the usual suspects-t, nehogy újravágják mondjuk nicholas cage-el és onnantól csak azt lehessen beszerezni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Pearce
aktív tag
Próbálják menteni az All the Money in the Worldöt - Christopher Plummer-rel újraforgatják Spacey jeleneteit /elvileg 8-10 napot forgatott csak, úgyhogy nem akkora szerep/. Durva, napokban volt hír, hogy az Amerikai Filmintézet Fesztiváljának zárónapján lett volna a premier, de ezt a Sony lefújta.
The Post | Official Trailer [HD] - Spielberg új filmje Tom Hanks-szel és Meryl Streep-pel.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz Mik76 #105165 üzenetére
Jó látni, hogy hogyan is készültek a díszletek, szerintem az átlag néző nem is gondolná (én sem), hogy az egész világ nem full CGI, hanem ilyen részletes maketteket csináltak hozzá.
Gondolom ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a filmbeli világ ennyire élethűre sikerült, és tényleg nem jut eszébe az embernek, hogy ez nem valós.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Mik76
senior tag
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
radi8tor
MODERÁTOR
THOR 4D megvolt már?
⭐ Stella
-
emiki6
veterán
válasz oriic #105161 üzenetére
Ki fog derülni, hogy csak
kap egy sokkal durvábbatfake a kalapács, mint a kesztyű az asgardi palotában, azért tudta hela szétroppantani és thor [ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
K Norbi
addikt
válasz callmeakos #105144 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Tajték
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó kis bűnügyi filmet? Ilyen ügyvédes, ügyészes, tárgyalásos stb... elemekkel teletüzdelt filmet.......
Láttam egy párat, de már nem emlékszem a címükre, úgyhogy előre is elnézést kérek ha nem az első lesz a nyerő -
solena
tag
Az első kérdésedre a válasz:
Matt Damon játszott Lokit. Még Kevin Smith filmjében, a Dogmában. igaz, az a Loki az Úr egyik (bosszúálló) angyala volt, tehát a keresztény világ részeként. Ha teheted, nézd meg, mert iszonyatosan szórakoztató Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
-
mephi666
nagyúr
disney-nek lesz majd sok-sok pluszbevétel a különböző kacatokból is jöhet a töménytelen plüss, gyerekjáték a karakterekről, alien-es hullámvasút disneylandbe és egyebek
egyik nagy kedvenc nálunk "béla, az arcramászó" ennek a címkéjén ott virít a fox logó meg mindenféle copyright-os rizsa... lenne majd disney-s változat idővel
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kérdéshez:
készítők ezt megerősítették már.Thanos hajója az, Live-Die-Respawn
-
callmeakos
veterán
Thor: Ragnarok
A trailerek után volt egy elvárásom a filmmel kapcsolatban, azonban ahogy olvastam a kritikákat, lejjebb kellett hogy adjam azokat. Mindenki azt emelte ki mennyire vicces meg poénos az egész film, ez alapján meg nem igazán vártam sokat. De azt kell mondjam a film számomra kellemes meglepetés lett. A megannyi kritika és vélemény alapján arra gondoltam, a film egész végig poénkodni fog, kapok egy full klisés gonoszt és egy happyendet, végül boldogan konstatáltam hogy azért mégse. A poén áradat valóban megvolt, némelyik ült is és tetszett is , de sok túlságosan erőltetett voltgondolok itt a lullabyre, ami Romanoff szájából hatásosabb, lehet ezért is működött csak nála . A gonosz nálam majdhogynem a best. Imádtam Helát, Kate Blachett olyan kegyetlenül jól néz ki hogy majd elolvadtam a székben, ráadásul nem is egydimenziós. Oké, a motivációja nem mutat túl a standard Marvel gonoszokon, de maga a karakter jelleme jóval többet nyújt mint a legtöbb gonosz. A vége is tetszett. Tetszett hogy mertek elég súlyos döntéseket hoznimondjuk Valkyre alkoholizmusa vagy maga a Grandmaster például hogy a végére Asgardnak elég durván annyi Volna még egy kérdésem:
Matt Damon mi a maszatos fenét keresett itt? Ezek után most már értelmet nyert ez. Továbbá később derült ki hogy Sam Niel is benne volt a filmben. Úgy érzem a készítők kihagytak egy kötelező Jurassic Park poént 8/10
Az idei Marvel felhozatalból talán ez tetszett a legjobban.
Kérdés:
valaki megtudta kinek a hajója az az első stáblistás jelenetben? Nekem most lövésem sincs. #értékelés
All→M8
-
atike
nagyúr
Remélem még nem volt:
Justice League karakterbemutatók
(Cinematrix cikk, benne videó minden karakterről)
Részemről kíváncsian várom - hátha nem megy el olyan blődségbe mint a Galaxis Őrzői 2 vagy az új Thor...
-
atike
nagyúr
válasz FollowTheORI #105132 üzenetére
...de ha sok sorozatra gondolsz, akkor azért mindjárt alakulnak a számok. Nem véletlenül pályáznak ők sem rá... Kisebb befektetéssel kisebb nyereség - de sokszor. Ha a példádnál maradva az Avatar hozott az első évben baromi sokat, majd utána minden évben nagyságrenddel kevesebbet (elég durva számmal a végén, tény), addig egy sorozat minden egyes évben termeli a pénzt rendesen. Az aktuális évad is, de a korábbiak is. És ha nem 2-3 sorozat, hanem 10-12 - brutál összeg kijön itt is. Nem egy év alatt nyilván. De távlatokban kell gondolkodni...
-
brownus
veterán
válasz #48613632 #105115 üzenetére
Mark McCloud Has 30,000 Tabs of LSD in His House
egy érdekes cikk
és egy könyvajánló: Feldmár András
A tudatállapotok szivárványa -
hoffman_
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
Basszus, tényleg csak 2 órás lesz a JL... Hát ez tömény mókának ígérkezik.
Néztem pár clipet, egész érdekes színvilága lesz a filmnek.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Mik76
senior tag
2001 A Space Odyssey
Regi elmaradasom volt ez, vegre sikerult megnezni. Nekem kifejezetten bejott sok szempontbol mint pl gyonyoru kepek es design, valamint a szineszek is teljesen jol hoztak a tapasztalt urutazo karaktereket, legyen az stewardess vagy tudos, vagy akarmi.
A kornak megfelelo technologiaval kifejezetten remek vizualis effekteket lehet latni, le a kalappal. Persze mai szemmel jopar dolog mar "bukik", de ez nem szamit. A majmos reszeket pl eleg volt egyszer vegig ulni, de igy utolag ez is boven belefert. A sztorit nem is akarom feszegetni mert ahogy utana olvastam meg a rendezo se akarta eldonteni mirol is szol, kulonos tekintettel az utolso kb husz percre.
Turelmes film nezoknek ajanlom, ha eddig kimaradt.#értékelés
-
WayneGace
őstag
válasz FollowTheORI #105132 üzenetére
A Disneynek és Foxnak is vannak saját csatornái ezemkivül rengeteg országban értékesítik. Egy sorozat marha sok pénzt hoz. Még a mai napig például a jó barátok sokat hoz.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Viszlát
addikt
válasz ígyvanferi #105134 üzenetére
Szuper.
Nem rossz, de gyengébb mint a Paris, Chris Rock nem Adam Goldberg, nem tudta hozni ugyanazt a kultúrális háttér-beli különbséget ami az egésznek az alapját adja.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
ígyvanferi
addikt
válasz Viszlát #105059 üzenetére
Azért sikerült, mert csak az első hármat láttam a felsorolásból. Valószínűleg a Broken Embraces filmmel kezdem, aztán jöhetnek az Eleanor Rigby-k, Chastaint kimondottan kedvelem. A 2 Days in New York is jó vagy azt direkt nem írtad?
(#105079) lionshamlet: köszi neked is! Ezekből is van pár, ami kimaradt eddig. A Méh pl. egész érdekesen hangzik. A Sorsjegyeseket érdekes, hogy még nem láttam, pedig Nic Cage régi filmjei nagyjából megvoltak mind. Az Édes novembert is felírtam a megnézendők közé. A régi város, amit még nem láttam, de azt egyébként is meg akartam már nézni, igaz Casey Afflecket valahogy nem bírom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz atike #105124 üzenetére
De ez reklámbevétel, nem a gyártóhoz megy, hanem a tv adó ennyit kaphat érte a reklámblokokkal.
A gyártó ehhez képest jóval kevesebbet kaphat részenként mint nyereség.
De még ha 2-3 millió is részenként, egy 100 részes sorozat akkor is csak 200-300 millát hozna. És ritka az ilyen hosszú sorozat manapság már. Ráadásul ez vagy 5 év ennyi résszel.
Ezt egy 2 órás blockbuster filmmel meg lehet termelni...
A számítás itt az lehet, hogy pl X-Men és Avatar filmekkel, filmenként ennyit vagy többet meg lehet termelni.
Évente 3 film, pl hoz mondjuk 1-1.5 milliárdot a Studionak.Ehhez képest sehol nincs egy sorozat nyeresége.
Persze azt sem tudjuk mennyit fizetnének érte.
Az SW ugye 4 milliárd volt, kb 6-9 film kell a megtérüléséhez.
(ha most nem nézem az egyéb merchandise, kütyü, és jogdíj bevételt, csak a filmeken kéne behozni)Persze nem azt mondom a Disney letojja a sorozatokat, de biztos nem ebben látják a milliárdok megtérülését sem.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
zoltanz
nagyúr
Thor: Ragnarök-ben azért a Led Zeppelin nagyon frankó volt.
-
gyuromoj
veterán
Alibi.com
Hát rég röhögtem ennyit filmen, mint most ezen. Ezek a franciák azért tudnak jó dolgokat letenni az asztalra.#értékelés
-
WayneGace
őstag
válasz FollowTheORI #105122 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű. Lehet már a birtokolt címüknek konkurenciát jelentene házon belül. Az SW megvétele érthető volt teljesen. Ha csak a filmeket nézzük, akkor jönnek is évente a részek. Sőt ugye arról is szó volt, hogy évi kettő is lehet. Na most Avatár nem ilyen franchise. Önállóan nem ér annyit, mint egy SW. Szóval ki tudja mikor hozná be egyáltalán a ráfordított költséget.
[ Szerkesztve ]
-
Valty
aktív tag
válasz BITBOYS #105093 üzenetére
Azért ez elég durva. Az még hagyján, hogy X-men, Fantasztikus négyes és hasonló filmkarakterek, de olyanokat is vihet, mint pl. a Fox News, Sky vagy a National Geographic. Kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen üzlet milyen mértékben jöhet létre, mert elég komoly monopol helyzetbe hozná magát a Disney
-
atike
nagyúr
válasz FollowTheORI #105119 üzenetére
Annyira lehet nem aprópénz...
Fél órás részenként 2-3 millió dollár nyereség.... Sok kicsi sokra megy. És itt a gyártási költségek is elenyészőek egy blockbusterhez képest (nyilván vannak kivételek... ).
-
nagyúr
-
WayneGace
őstag
válasz FollowTheORI #105119 üzenetére
Sorozatok rengeteget hoznak. Ráadásul miért akarnának egy sci-fit az SW mellé?
-
atike
nagyúr
X-es besorolást kapott itthon a Bőrpofa... Azaz 18+ lett a kategória. Nocsak... Kezd érdekelni a film...
-
nagyúr
válasz WayneGace #105114 üzenetére
Hát, lehet... de az aprópénz az Avatarhoz képest... szerintem itt az SW-hez hasonló üzleti érdek van, milliárdos franchise bekebelezése... ehhez képest a sorozatok nem sokat hoznak.
De majd talán kiderül, ha tényleg valamikor összejön a deal.
-
mephi666
nagyúr
válasz zulu_mester #105117 üzenetére
ridley scott-ból fogyott ki a lendület, nem az alienből inkább adják oda blomkamp-nak a szériát és ő megmutatja, mennyi van még ebben... álmaimban ő rendez egy avp trilógiát, ami sikeresen feledteti a 10 évvel ezelőtti borzadályt
-
gyuromoj
veterán
-
WayneGace
őstag
válasz FollowTheORI #105106 üzenetére
Szerintem nem a filmes részleg érdekli őket elsősorban. Animációs filmek, Star Wars, Marvel filmekből jut nekik az évre és nem ők kényszerülnek premier dátumokkal kitérni más filmek előtt.
Szerintem is arról van szó, hogy a FOX sikersorozatait akarják megkaparintani. Amiből nem kevés van. Ugye ezzel két legyet is ütnek egy csapásra. Elveszik a Netlfixtől, valamint a saját szolgáltatásuk részévé tudják majd tenni.BestSecret invitációt privátban adok.
-
Bad Pritt
félisten
válasz FollowTheORI #105106 üzenetére
+1
Ugyanez jutott eszembe egyből. Gyakorlatilag nincs más a Foxnál, ami biztosan megérne egy ilyen akvicíziót, az X-Men sosem volt Marvel szintű box office bástya, az Alien meg pont most hever romokban és nem is igazán illik a Disney portfólióba, viszont még így is jobban járnak a derék duplaszájúak, mint hogy továbbra is a Fox meg Scott szerencsétlenkedjen velük.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
törölt tag
válasz Mik76 #105104 üzenetére
Hát, voltam már éjfélkor, teliholdkor, péntek 13.-án temetőben, valamikor a 80-as évek végén, de nem volt semmi.
Hívtuk Bloody Mary-t a tükör előtt, ez is nagyon régen volt, de nem jött. (Pedig, nem volt csaj a "partin")
Aztán, fentieken kívül többen elátkoztak már - na, ez lehet, hogy némely esetekben bejöttDe az Annabelle-n viszont elaludtam ... Bár, ez inkább a fáradtságnak volt köszönhető.
[ Szerkesztve ]
-
Mik76
senior tag
Ridley Scott szerint kifogyott a lendület az Alien franchise-ból
Tetszett volna nem elb***ni...
-
nagyúr
Szerintem az Avatar miatt van ez, persze amugysem épp gyenge portfolio a Fox, rengeteg nagy franchise van náluk, de szerintem az egérnek az Avatar kell meg Cameron.
-
cyberkind
félisten
válasz callmeakos #105097 üzenetére
Jah, végre kaptunk egy igazi Deadpool-t aztán 2 rész után valszeg ebből se több, csak valami korhatáros, gyerekbarát szar (a többi frencsájzról nem is beszélve amik bőven 18 karikások), tényleg, annyira jó, hogy mindent megvesznek, lassan már csak a Warner de inkább a Netflix marad...
(#105100) BITBOYS
Akkor ez is ennyi volt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest