Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tajték
senior tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani hasonló filmeket mint a "Lányom nélkül soha", "Afrikai szeretők", Kettős kockázat" , "Holtodiglan"
Köszi
-
Tajték
senior tag
Sziasztok!
Keresek egy régi filmet, de nem tudom a címét.
Nagyjából annyi a story, hogy egy nő szerelmes lesz egy törzsi bantu négerbe, összejönnek, gyerek születik talán és utána jön csak rá, hogy milyen szokásaik vannak és milyen körülmények között élnek...
Megköszönöm ha valaki felismerné
-
Tajték
senior tag
válasz lionshamlet #122022 üzenetére
Köszönöm! Így van miből csemegéznem
-
Tajték
senior tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani Hét élet -hez hasonló filmeket, nekem nagyon átjött.
A szintén Will Smith "Boldogság nyomában" megvolt. -
Tajték
senior tag
Legyetek kedvesek ajánljatok nekem egy jó esti mozit! Egy olyasmi filmre vágyok most mint pl: A Következő 3 nap, Törvénytisztelő polgár , John Q Végszükség, ami végig fenttartja a feszültséget és van is mondanivalója
[ Szerkesztve ]
-
Tajték
senior tag
válasz brownus #117151 üzenetére
Ez nem kicsit hasonlít a Hegyek között -re
-
Tajték
senior tag
Itt kaptam ezt az ajánlást, nagyon köszönöm. Bazijó kis mozi volt ez a film, végig lekötött és a vége
Megköszönnék még ilyen film ajánlásokat
-
Tajték
senior tag
Sziasztok!
Most néztem meg a Bird box -ot, nagyon jó kis film lett. Végig lekötött.
Tudnátok ehhez hasonló filmeket ajánlani?
(Hang nélkül megvolt)
-
Tajték
senior tag
Nagyon nagyon jó volt a Bosszúállók Végtelen háboró. Végre egy olyan "főgonosz" akit nem utál meg az ember az első perctől, hanem még el is gondolkozik rajta, hogy mit is akar valójában....
Valamint nagyon tetszett a Setét Torony, hiába a sok negatív kritika. Nekem a képi világa és a hangulata is tetszett.... tudnátok ehhez hasonló filmeket javasolni?
-
Tajték
senior tag
Láttátok a Sunset Limited c. filmet? Nekem nagyon nagyon tetszett minden tekintetben, történet, színészek stb... Ha tudnátok ilyen filmeket javasolni annak nagyon örülnék!
Illetve megnéztem a Bosszúállók: Végtelen háborút és végre egy jó rész lett, rendben volt nagyon, főleg a főgonosz Thanos karaktere nagyon megfogott. Nem szoktam ilyen tipusú fimeket nézni, csak a Bosszúállók, Ironman és Thor , ja és még a Setét Torony is nagyon tetszett. Ha esetleg tudnátok e 2 filmhez hasonlót ami tényleg jó, nem csak a látványról szól, akkor azért is hálás volnék
-
Tajték
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó kis bűnügyi filmet? Ilyen ügyvédes, ügyészes, tárgyalásos stb... elemekkel teletüzdelt filmet.......
Láttam egy párat, de már nem emlékszem a címükre, úgyhogy előre is elnézést kérek ha nem az első lesz a nyerő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kutya topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OpenMediaVault
- Képregény topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest