Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz marilllyo #104498 üzenetére
Leülsz egy film elé, jön az első reklám meg vagy 5 film előzetes, de inkább kihagyod, kikapcsolod, és majd letöltöd és megnézed reklám nélkül.
Nálunk ez így működik, igaz gyerekek ülnek le a tv elé meséket nézni. Külön díjazom, amikor este van a mesefilm, és olyan filmelőzetes reklám megy, ami nagyon-nagyon nem nekik való erőszakos. Ilyenkor anyázom a rohadt tv társaságot, aztán felajánlom a gyerekeimnek, hogy majd apa letölti, és holnap megnézzük egyben. -
marilllyo
veterán
válasz OPiiPO #104497 üzenetére
De nem???
Leülsz egy film elé a TV-ben. (Jó tegyük fel, hogy vagy ennyire mazochista).
Első reklám alatt...kimész csinálsz magadnak egy kakaót. (vagy pesszintesz egy sörcit...kitöltöd)
Második reklám alatt csinálsz egy szendvicset.
Harmadik reklám alatt elmész letusolni...
Negyedik reklám alatt fogat mosol....A filmnek most tartasz a 40. percénél...de már baromi álmos vagy és lefekszel aludni.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
perempe
veterán
meg tud más is fürödni egy reklámblokk -kb. 5 perc- alatt vagy csak én?
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Bad Pritt
félisten
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
atike
nagyúr
válasz Viszlát #104483 üzenetére
A képregényes gondolatmenet egyik pontjával sem értek egyet. Konkrétan. Amit írtál az igaz az Én kicsi pónimra kb. De bármelyik komolyabbat nézzük - akár a Pókembert de idevehetjük Batmant is (és még ok minden mást) - nem épp összetákolt és legkevésbé sem gyerekeknek való. De van nem egy konkrétan kőkemény horror is.
A második fele kapcsán a mondandódnak meg igenis az megerőszakolása az eredeti koncepciónak. Mármint ez a Jarvis2-ős "okosruha" és miegymás. Túlságosan is újra lett gondolva az egész... De igaz ez több mindenre is (szereplők, bénázás). Nem kell dráma, de azért ez meg az ellenkező irányba túlzás. Nem írtam le korábban de a néhány poénos rész ellenére - na meg az akciók is ide tartoznak - túl lassú és vontatott, túl hosszú volt az egész.
A filmmel nem a poénkodás volt a fő bajom... Nem egy PókLogan-t vártam.... A poénkodás az helyén volt.
-
emiki6
veterán
Retroshock:
A Sci-fi Hazatér | Szárnyas Fejvadász 2049 Ajánló | SpoilermentesMit fűzhetnék hozzá? Semmit.
Illetve az első kommentben írta ez, aki még nem látta a filmet fogadja meg:
A film megtekintése előtt érdemes megnézni a három kisfilmet (az egyik anime), ami összeköti az első résszel a 2049-et. Hivatalos shortok!
Chronológiai sorrendben:Blackout - A Replikáns Adatbázis elleni merénylet --- gazdasági összeomlás
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
.LnB
titán
válasz Alexios #104486 üzenetére
Nem írtam, hogy annak kellene lennie. Csak azt írtam le, hogy a képregényekben is van karakterfejlődés, majd írtam egy példát. Ennyi.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Viszlát #104483 üzenetére
"nincsenek oldalok százain át felépített karakterek"
Miért ne lennének? Peter karaktere is rengeteget fejlődik addig míg a képregényes Civil War-ban kulcsszereplővé lép elő. Na az a Peter nem az a Peter ami ebben a filmben látható.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Viszlát
addikt
válasz atike #104473 üzenetére
Igen, Stan Lee hozta a kötelező megjelenését, de gőzöm sincs, hogy az ilyen szintű változtatásokba hogy mehetett bele.
Azért az ugye még meg van, hogy egy képregényekről van szó? Nem szépirodalom, nincsenek oldalok százain át felépített karakterek, történelmi megkerülhetetlenségek, csak egy - meglehetősen egyszerű - tematika alapján összetákolt, leginkább gyerekeknek való sztorik.
Szerintem éppen az derült ki, amit a végén csalódásként taglalsz, mégpedig, hogy Pókember nem Vasember. Az egész film ennek a megalapozásáról is szólt, egy fiatal srác, akit persze, hogy magával ragad a technológia meg a nagy nevek, miközben végigbénázza a filmet, éppen ettől lesz átlagos tini, nem pedig multimilliomos nagydumás. Személy szerint kifejezetten örülök, hogy végre nem egy folyamatosan könnybe lábadó szemű, szenvedős drámát csináltak belőle, hanem egy könnyed, laza alapozót. Hála az égnek, ha tényleg azért lett ilyen, mert a 10-14 éves korosztályt célozták meg, a nagy komolykodás egyedül a Logannek állt jól.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
marilllyo
veterán
Én egyébként ezektől a szuperhős filmektől semmit nem várok már. Totál ugyanaz az összes. Zúznak össze vissza ami minden filmben ugyanaz. Unalmas... egyedül a humor-részek miatt nézem őket.
Talán a Wonder Woman első csatajelenete... (ami már a vh helyszínen van kb a film felénél) ami baromi jól meg volt csinálva.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Vikthor #104478 üzenetére
muszáj beírnom
az este keresgéltem filmet ugye ismét, meccs utánra, látom hogy megérkezett ez a fos. hál istennek vannak mintaképek. na most három kép, amin -jó,nem meglepő módon- csak majmokat látok. ilyen, meg olyan szögből. és így elgondolkodtam, hogy persze oké, nyilván default nem vagyok, nem is voltam soha kíváncsi egyik részére sem, de akkor is, néztem magam elé és kérdeztem a körülöttem lévő levegőtől, ki..ki a jó fene kíváncsi mégis erre az abszlút haszontalan, érdektelen, szükségtelen, elhihetetlen.. nem tudok tényleg mit kitalálni rá, baromságra. ki az, aki azért ül le, hogy nézzen cgi majmokat, akik harcolnak. vagy beszélgetnek.
biztos bennem van a hiba, mert én a hihetőbb dolgoktól szeretem a filmekben bekaksizni, de ez.. számomra egészen érthetetlenmod. szerencsére eszembe jutott utána V szívből érkező ajánlata, így a tree of life-al teszünk egy próbát next time
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Had szálljak be én is.
A tornatermes jelenetnél olyan crigne löket ért, azon gondolkoztam elhagyom a termet.
Összességében nem volt rossz, de komoly határokat feszegetett. A tűréshatáraim."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
.LnB
titán
válasz atike #104476 üzenetére
Háh! Végre valaki! Úgy néz ki, mi nagyon egy húron pendülünk. Mondjuk ez nem tudom rád nézve negatív e, avagy pozitív. De végre valaki úgy látja ezeket a filmeket ahogy én! Igaz az F4-et én nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ez a legújjabb majmok bolygója.... ha előre tudtam volna, inkább megnézem a klasszikus spartacust. nagyon nem volt méltó az első részhez, még a második is mérföldkővel jobb ennél. Hosszú és giccses. Kéretik nagyívből kerülni.
3/10
#értékelés war of the planet of the apes
[ Módosította: Viszlát ]
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Ispy
veterán
válasz marilllyo #104475 üzenetére
+1
Igaz én nem írtam le ide, nem mertem bevállalni a filmet.
De tényleg nagyon gáz lett ez a tini bénázás. Emlékszem, megnéztem a film közben, hogy mennyi van még hátra, és meglepődve láttam, hogy még csak 1 óra ment le belőle, pedig mintha már 1 hete néztem volna.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
atike
nagyúr
Hát na. Kár ezért a filmért. Azaz ha a megcélzott korosztály (kb mint a Galaxis Őrzői 2-nél és amúgy a Fantasztikus 4-es rebootnál is amúgy) a 10-14 éves korosztály akkor lelkük rajta.
szerk:
#104475: igen, az az volt, meg volt még benne egy kettő amúgy... ezért kapott 4 pontot...[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz atike #104473 üzenetére
Te: "Az volt az érzésem folyton, hogy a Nickelodeon-t nézem."
Én: "Mint ha a Disney Chanel-re forgatták volna." (Itt)Egyre gondoltunk.
-
atike
nagyúr
Pókember - Hazatérés
Nagy Pókember rajongó voltam mindig is - az első magyar kiadású képregénytől kezdve megvan jópár komplett évfolyam a képregényből. Anno a 2002-es "steril" képi világú Tobey Maguire-s is jó volt, a 2012-es Andrew Garfield-es sem volt rossz.
Ez az új.... Nem is tudom. Az volt az érzésem folyton, hogy a Nickelodeon-t nézem. Gimis gyerekmese lett belőle. Pókember oké hogy, fiatal, de ez automatikusan azzal jár, hogy mindig mindent elszúr? Nyilván poén (illetve a későbbi részekben fontos momentum) a Vasember / Bosszúállók szál, de nekem az sem igazán jött be. Csak majomkodás volt, erőltetett poénkodásokkal. Pókember ruhájában Vasember technika - Jarvis2???? Ne már... Na de komolyan. Flash egy dagi indai srác? May néni...? MJ? Huh. Kicsit megerőszakolták az (általam ismert) eredetit úgy érzem.
Ha ez valamiféle reboot akarna lenni akkor miért nyúltak bele alap dolgokba is...? Igen, Stan Lee hozta a kötelező megjelenését, de gőzöm sincs, hogy az ilyen szintű változtatásokba hogy mehetett bele. Már ha van beleszólása.
Szerintem több mindent rontottak el, mint ami jó lett benne.
Peter alapból nem volt rossz, a poénkodások, akciók jók voltak. A zene is tetszett, a Keselyű meg nagyon is. A film összességében nézhető volt, de én sajnálom, hogy ennyire más irányba vitték a filmet. Pókember az Pókember, nem Vasember. Kár ezért a filmért.
4/10
#értékelés[ Módosította: Viszlát ]
-
simauser
tag
válasz genndy #104469 üzenetére
Nem, sajnos egyik sem. Végignéztem már jópár ilyen listát a scifi - disztópia - női robot / kiborg / normál és trash scifi vonalon (ez a film alighanem az utóbbi lehet) keresztbe-kasul, de sehol sem találtam.
btw eszméletlen, mennyi trash robotos marhaság készült, itt-ott némi alien - ufo - tentacle témával.
Valami harmadvonalas csoda lehetett, 2000 előttről.
[ Szerkesztve ]
"My ‘give a f*cks’ are on vacation." - Espresso // - // "No one coerces Starbuck" - Battlestar Galactica
-
basaharc502
aktív tag
Hóember
Azt kell mondjam, hogy a kritikák nagy részben jogosan húzzák le a filmet. Ha nem lett volna más program is beiktatva szombat estére,ami a mozi utánra volt tervezve akkor a felkerült negatív kritikák miatt tuti nem nézzük meg.
Csodálkoztam is, hogy egy (általam egyébként nem olvasott) jónak tartott könyvből, hogy lehet egy ilyen gyengécske filmet összehozni. Több sebből is vérzett a film: Látszott, hogy nagyon megvagdosták, sok jelenet ezáltal nem is nagyon értelmezhető. A gyilkos utáni "hajsza" erőtlen, nem volt olyan érzésünk, hogy együtt rakjuk össze a kirakós darabkáit a főszereplőkkel, mivel nem nagyon volt mit összerakni. Nincsenek igazi nyomok és nyomozás csak úgy haladnak az események. A gyilkos motivációja és az, hogyan kerül kapcsolatba a főszereplővel is nagyon erőtlen.A befejezés pedig a leggyengébb nyomozós sorozat epizódokat is felülmúlta. A legvégén még belebegtették a "folytatást", bár azt hiszem nem lesz rá igény. A hóembernek sincs semmilyen jelentősége a filmben, csak van és kész, na jó a kávészemeknek van, de ha már ez a címe a filmnek valami komolyabbra gondol az ember.Összegezve: Ha ezt a filmet kriminek szánták, akkor ott elég csúnyán megbukott. Főleg azok szemében, akik láttak már néhány komolyabb filmet, sorozatot a műfajon belül. 3,5-4/10
-
Zeki
nagyúr
Lego Ninjago ... feledhető. A Lego Batman sokkal jobb, viccesebb volt. A gyerekeimmel láttam, ezen nem nevettek.
-
simauser
tag
Helló!
Keresek egy filmet, remélem, tudtok segíteni. Sajnos csak darabkákra emlékszem, de hátha:
valamikor a jövőben játszódik, van benne egy nő meg egy férfi, akik valószínűleg valami rendőr-félék, a női meghal / megsebesül, és átalakítják valami kiborg-félének, amit a férfi csak később tud meg. Innen filmszakadás, már csak annyi rémlik, hogy a végén valami poszt-apokaliptikus helyen vannak, ahol nagy nehezen visszahozza a nő régi énjének darabkáját. Harcra, ilyesmire nem emlékszem, de mintha lenne egy kívülálló, mad-max féle kitasztított csapat. Fogalmam sincs, a nő mit csinál, miért cyborg, és abszolút nyomát sem lelem ennek a filmnek, bármilyen kombinációban próbálok keresni. A film címe / vagy a nő robotneve / valami betű meg szám, de NEM a THX 1158.
Rémlik ilyen film valakinek?
[ Szerkesztve ]
"My ‘give a f*cks’ are on vacation." - Espresso // - // "No one coerces Starbuck" - Battlestar Galactica
-
spiky03
veterán
válasz whitezo88 #104455 üzenetére
Nekem a Lurdy nem jött be.
Egy párszor voltam már apósékkal, mert ők oda is jártak, de nekem nem jönnek be azok a termek.
Legalábbis az amiben voltunk, alig volt emelkedése, a hang sem volt nagy szám, egyedül talán a kép volt értékelhető...
Mondjuk ez azért fura mert ha jól tudom itt volt régebben az egyik legjobb terem, amibe érdemes volt menni. De úgy látszik már nincs itt ilyen.
De majd valaki megcáfol, aki esetleg jár oda.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
MODERÁTOR
Baby driver
Nem is emlekszem mikor lattam ennyire tulhajpolt szart utoljara. Elpocsekolt 2ora volt. Nehany zenetol egyszeruen falra masztam olyan idegesito volt. De kap egy 5/10-et.
#értékelés
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vissza a jövőbe 1-2-3
Sokadik újranézésre is fantasztikus film-trilógia minden hülyesége ellenére is.
Live-Die-Respawn
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz FollowTheORI #104460 üzenetére
Ó, igazad van, so sorry, elkapott a "hév".
Igaz, viszont a logan után ez még kicsit talán "psycho-sabbnak" tűnik, vagy nem tudom, hogy fogalmazzak.
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
válasz hackeeeee #104456 üzenetére
Nem "Marvel", FOX... a Logan meg pár filmjük után annyira azért nem meglepő ez... ők most ebben a R rated világban látják a jövőt meg a pénzt.
Mindenesetre tényleg durva lesz... erre nem hiszem a szülők viszik majd a gyerekeket.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
marilllyo
veterán
Meg fogja osztani a "közönséget" az biztos, de ha eléggé ki tudod kapcsolni az agyad mindenféle elvárás nélkül akkor jól szórakozhatsz.
Baromság ugyan de én baromira csíptem.
#értékelés
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
tranceplanet
addikt
válasz vzsryl #104453 üzenetére
Blade Runner 2049
+1. Annyit fűznék hozzá, hogy alig várom a megjelenést, hogy újra nézhessem. Négyen néztük és mindenki lehúzta rajtam kívül, azt mondták majdnem elaludtak rajta. Engem iszonyatosan beszippantott az atmoszférája, amit megteremtettek. A zene csak hab a tortán és számora nagyon passzol a filmhez, amúgy is nagyon elfogult vagyok a billentyűs témákat illetően. Most hallgatom a filmzenei albumot, Zimmer odatette magát ismét. Mellesleg én már nem emlékszem a régi részre, be kell pótolnom, mert nem minden tiszta a filmmel kapcsolatban. Én is 9/10 szintűre értékelném, mert nem hibátlan. Kellemeset csalódtam, mert nem én választottam ki, hogy mit nézzünk a moziba.
#értékelés
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Tibiajax
nagyúr
Under the Shadow
hd,ov
hangulatos kis iráni életkép a nyolcvanas évek végéből, ezúttal misztikus megközelítéssel
7/10
-
spiky03
veterán
válasz whitezo88 #104427 üzenetére
Mi már nagyon rég csak a Sugárba járunk.
Azt szeretjük, csak az a baj ha elkoltoztunk akkor vsz a Camponaba fogunk járni.
Ott milyen a moz? Mondjuk az első multiplex élményem ide kötődik még a Men in black 2vel.@(#104429) gerii
Köszönöm az infót.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
vzsryl
nagyúr
Szárnyas fejvadász 2049 2D szinkron
Eddigi legjobb audiovizuális élményem, ilyen filmekért éri meg moziba járni. Sajnos ritkán járok el, mert 70km-re van a legközelebbi multiplex, és egy kiruccanás 10k alatt nem áll meg (benzin, jegy, kaja), így tényleg jól meggondolom, milyen filmért éri meg kiadni ennyi pénzt, de ez az alkotás többet is megérdemelt volna.
Legtöbben a vizuális élményt emelik ki, és a hangokat nem tartják olyan jónak, mint pl. az első részben. Hát én eléggé audiofilnek számítok, és azt hittem összerosálom magam az élménytől. Imádtam, de ezek a zajok csak a filmmel együtt működnek, tehát külön nem fogom meghallgatni, viszont a filmet biztosan újranézem még párszor.Amikor a falovat megtalálja a kazánházban, attól kikészültem.
A történet sokkal jobban tetszett, mint az első részé, sőt még a színészi alakítás is nagyon rendben volt. Igaz, senki se közelítheti meg Rutger Hauer-t, de ettől függetlenül mindenkivel elégedett voltam. A szinkron nem volt olyan színvonalas, mint a Szersén féle, tehát itthon már feliratosan fogom megtekinteni. Most sajnos nem tudtam beülni feliratosra, mert másfél órával korábban kezdődött, mint a szinkronos, és ez utóbbira is alig értem oda. Szerencsére Villeneuve mester legutóbbi munkájára csak feliratos vetítés jutott a forgalmazótól, így nem tudtam mellényúlni.
Aprópó Villeneuve. Ez az ember egy zseni, és innentől kezdve instant jegyfoglalás/vásárlás minden filmjére.Egyelőre 9/10-et adok rá, de ha újranézem, lehet bedobom a 10-et is, ami nálam elég ritka dolog.
#értékelés
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
whitezo88
nagyúr
Nézegettem az idei jó pontozású filmeket és itt van pl a [link] Izzy Gets the F*ck Across Town (2017) aminek nincs is magyar címe, ide nem jött át? 8,5. Virágboltban se látom (se aszfalt, se mag). Mondjuk az a 34 10 pont ilyenkor a stáb?
-
Viszlát
addikt
Kingsman: The Golden Circle: az első film teljesen oké volt, nyilván nem filmtörténeti mérföldkő, de jópofa. Hát ezt a másodikat erősen túltolták, naggggggyon gáz volt a film 80%-a, a mélypont egyértelműen a
Pozitívum, pozitívum, gondolkodom erősen, de azt leszámítva, hogy Elton Johnon kétszer felröhögtem, semmi nem jut eszembe...vaginális gps tracker jelenet volt... Kár érte, pedig oly egyszerű lett volna az első rész jól bevált receptjéhez szimplán írni egy új sztorit és szeva'. Három pontocska.
#értékelésBad Pritt: idióták. A Kingsman magyar felirata is bakker, akárhányszor odapillantottam, mindig félre volt fordítva valami, ez már a művészet kategória. Döbbenet...
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Bad Pritt
félisten
-
-
.LnB
titán
válasz KISDUCK #104441 üzenetére
Ez is csak egy volt a sok közül, feltűnt bekem is, de már csak legyintettem az ilyen hülyeségekre.
-
KISDUCK
addikt
válasz Pocee #104443 üzenetére
Gondolom a mesék alatt az Így neveld a sárkányodat érted, ha igen akkor már nem említem. Ott van a Sárkányszív régi, de szerintem jó ha nem láttátok még akkor nézzétek meg és jó szórakozást hozzá! 2020: A tűz birodalma ez kicsit keményebb világvége hangulatú film. Sárkányos filmekből csak ezt a kettőt tudom ajánlani.
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
A kisfiam odavan a sárkányokért,tudnátok címeket ajánlni?
A mesék megvannak,Smaug pusztasága megvan,van még valami igényesebb alkotás?előre is köszönöm!
Mr.Brightside
-
KISDUCK
addikt
Én is láttam a filmet, de nekem egy egyszerűbb baki szúrta ki a szemem:
Mellesleg engem se nyűgözött le.ugye a főszereplő aki marsi és a leendő csaja aki földi videócsetelnek és sok csillió-billó kilométer van köztük, hogy ha jól emlékszem 15 perc csúszás van a kommunikációban átlagban a két bolygó között. Szóval értitek... -
Eagle16
addikt
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Valamelyik reggel a Balázsék-ban beszéltek egy katasztrófa filmről. Becsapódott egy aszteroida és az emberek már tudják hogy mindennek vége, és a film különböző embertipusokat mutat be, hogyan töltik az utolsó órákat. Fosztogatás, család,stb.
Valaki ki tudna segíteni a film címével? Próbáltam keresni, de nem sok sikerrel.Köszi!
yo
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Kitten with a whip Ez melyik filmből van?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
zolynet
veterán
válasz FollowTheORI #104430 üzenetére
Hóember / The Snowman 8/10
Csípem ezeket a skandináv krimiket, de ahogy írtad a végét nagyon összecsapták, pedig szépen fel volt építve a film végig. Azért én majd még megnézem 1x a nem túl távoli jövőben.Bírtam a csávót, mondom mi van ez a kabala kabátja, végig rajta volt, azt hiszem csak 1x vette le.
Telefoncsörgés zenéjére a moziban többen elkezdtek ficeregni.#értékelés
Life is too short to stay stock!
-
gyuromoj
veterán
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
ígyvanferi
addikt
válasz Bad Pritt #104421 üzenetére
Fú, erről eszembe jutott egy filmzene. Konkrétan arról a jó kis basszus dallamról, ami a marvel felirat után indul, pár másodpercnyi. Ahhoz nagyon hasonló, kicsit gyorsabb, és valami sci-fi, de mindenképp akciófilmnek volt visszatérő témája az elmúlt pár évből. Biztos, hogy ennyiből nem tudja senki megmondani, de hátha.
-
dokee78
félisten
válasz FollowTheORI #104430 üzenetére
2 kritikát hallgattam meg róla,mindkettőben kitértek rá,hogy lényeges dolgok maradtak ki a könyvből.
1 hónapja olvastam el és ma akartam megnézni,de inkább nem adok rá pénzt. -
nagyúr
Megnéztük ezt a Hóember
/The Snowman/ filmet... hát amennyire jól viszik a végéig, még akár jó film is lehetett volna, de a végét úgy összecsapták, mint amikor valaki észbekap hogy késésben van és mindent berámol a táskájába és becsapja a lakásajtót.Azért így sem rossz, de 2x nem kell megnézni...
6/10-et adok rá kb.
Ha a vége jó lett volna akkor 7.5 lenne kb.#értékelés
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
whitezo88
nagyúr
Melyik moziba szoktatok amúgy járni? Én évekig csak Arénába mentem, bár évente csak párszor max. Lurdyban voltam kedden a BR-en, és mint írtam alig voltunk, talán tizen (esti). Holnap 4 időpont van nagyterembe és alig van mindre még foglalás. Azért jobb filmet nézni, mintha tele van az egész terem és surround csámcsogás, susorgás, ilyesmi van.
-
Bad Pritt
félisten
Kövi X-Men. Full thriller az egész, érdekes.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
spiky03
veterán
válasz gerii #104409 üzenetére
Melyik MM-ben volt ez?
Nekem életem első BD-je aJohn Rambo volt és még nem is volt akkor BD lejátszóm.
Mára már kb 180 lemezem van. mondjuk van köztük pár biztonsági másolat is, amik nem jelentek meg itthon.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #104415 üzenetére
[link] Bakker! Degáz!
Rossz nevet copyztam be
Britt Robertson
Radi! javítsd ki kérlek a nevet, mert ez egy kicsit "furi" rám nézve.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz PuMbA #104222 üzenetére
Nem arról van szó, hogy ezeket én meg sem nézem, meg utálom az ilyen filmeket, csak egy kis "kiszaladt" ércelődés volt, ennyi. De az egész Marvel/DC-s hókusz-pókuszból volt jó néhány, ami még az átlagos popcorn mozi szintet sem érte el és szó szerint annyi unalmasnak találtam őket, hogy végig sem bírtam nézni. Talán 3-4 van köztük amit olyan "majd valamikor újranézős"-nek értékeltem, azok tényleg nem annyira rosszak. Persze én is kíváncsi vagyok, hogy látvány terén mire képesek éppen (ha másra nagyon nem is), de nálam nem is ezen szokott bukni a dolog, hanem a többin (-nek a hiányán) ami egy jó film összetevője lenne.
Szerk.: De pl. GOTG 1-2 tényleg marha jó filmek, ezekre a fentiekből semmi sem áll...
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Az ég világon semmit nem hallottam erről a filmről korábban. Megláttam a tékában tegnap, megnéztem a borítóját és mivel az tetszett, gondoltam megnézem. Úgy voltam vele, hogy talán-talán egy eldugott kincsre bukkantam.
De nem..
Ekkora egy hülye, buta filmet... A sztori alapja aranyos, fel lehetett volna fűzni köré egy szép kis drámát. De ez meg nem tudom mi lett.
A sztori alapja, annyira hülyén van lefektetve, hogy már ott ki akartam kapcsolni, annyira nonszensz. Túltettem magam rajta, mondván a történetet szolgálja ez a logikai baki. Bár akkor is nevetséges, mivel egyszerű megoldás lett volna az, hogyVan egy űrhajós nő, aki 5 társával együtt, először indulnak el a Marsra, hogy ott kolóniát építsenek ki. Megérkezésük után kiderül, hogy a nő várandós. Szóval nem a Marson esik teherbe, már úgy indul el. Nyilván egy ilyen project alatt nem vizsgálják rendszeresen a résztvevőket. Ettől még a film mondandója érdemben nem változott volna. Igaz a végét is befolyásolta volna nagyon ez a módosítás. A film tele van ilyen logikai bukfencekkel, szóval ha az elsőn át is lendülünk, folyamatosan kapjuk az újabbakat, és a film végére már egyre nehezebb figyelmen kívül hagyni őket. A filmben felrobbana Marson esik teherbe. Az egyetlen pozitívum, a csinos főszereplő csaj Britt Robertson. Bár az is hülyeség, hogy ha egy csaj így néz ki, akkor nehéz elhinni, hogy aegy pajta, belevezetnek egy permetező repülő gépet. Nagy pirotechnikai jelenet, szétrobban az egész a francba. Tűz, lángok mindenhol. Majd vágás. A következő jelenetben a pajta fele épp, és a pajta tele van szalmával!!! Gondolom spéci, éghetetlen szalma volt az. suliba nincsenek barátai, kiközösítve tengeti a napjait. Én már a Martian logikai hülyeségeitől is ki voltam. Ez kész gyötrelem ilyen szempontból. Szóval akiket szintén zavarnak az ilyen dolgok azok messziről kerüljék.
#értékelés
-
Mik76
senior tag
Hatodik Erzek
Nem koptattam el annak idejen mikor kijott, vagy mikor ez folyt az hbo-bol reggel este, ugyhogy meg mindig egeszen jo filmnek tunik. Most lattam kb harmadszor. Mondjuk talan Bruce Willis a leggyengebb lancszem a filmben, de meg o is boven az oke kategoriaban van. Ami meg a rendezo utobbi evek beli melyrepuleset illeti, eleg nehez megemeszteni hogy ezt o csinalta.
After Earth
Na ezt is megneztem vegre, es el is felejtettem hogy ugyanaz volt a rendezo. Ez a netflix meg az ajanlasai...
Hat gyenge mint a harmat. Total kiszamithato, szineszi jatek valahol az arany malna dij kornyekere van belove, megvalositas szo szo.
Hehehe, most kivancsisagbol lecsekkoltam, tenyleg tarolt az arany malnan a film!
Az egyetlen pozitivuma a filmnek hogy legalabb nem a Lady in the Water volt.#értékelés
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Mik76
senior tag
válasz emiki6 #104410 üzenetére
Nem mindenki van olyan helyzetben hogy egyik pillanatrol a masikra fel tudja rugni az allasat. Ez fokozottan ervenyes olyanokra akiktol tobben fuggenek mint pl csalados emberek. Foleg ha egy olyan piacon dolgozol amiben elfogy a levego korulotted gyorsan. A kormany gyakorlatilag egyenkent szunteti meg a neki nem tetszo hir portalokat, vagy vasarolja fel, vagy nemitja el allami szerzodesekkel.
Igy nem olyan egyszeru ripsz ropsz felallni es azt mondani atmegyek masik portalhoz hiszen olyan sok van aki fuggetlen (mert ugye kormany partiaknal nem valoszinu hogy tart karokkal fogadnak oket, vagy eleve kodolva van hogy pontosan ez fog tortenni ott is).
Ami meg a cikket illeti, ez nem kritika volt ket filmrol ha nem tunt volna fel.
Ez kokemeny politikai allasfoglalas azzal a rendszeresen felhozott fennhanggal hogy ezeket csak es kizarolag "agymosas celjabol keszitettek es ugy is forgalmazzak". Az mar persze egy masik dolog hogy bena filmek raadasul konnyu celpontok is. Lehet hogyha ezt a politika rovatba irtak volna, nem is lett volna felmondas a film rovatbol. Itt viszont sajnos pont az ellenkezoje tortent. A rovat jovahagyasa nelkul konteos szintu kormany propagandat toltak be az iq-jukrol es gerincukrol hires ex-fidelitasosok.
Ezt egy szerkeszto ha egyszer megengedi, mindennapossa valik. Innentol kezdve ket valasztas van. Vagy behuzza fulet farkat mindenki es meghunyaszkodik mint valami kis megturt oleb, vagy felall.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
emiki6
veterán
válasz Mik76 #104406 üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy a filmrészleg nem kormánypárti, ezért nem értem, hogy igéret ide vagy oda, miért nem mentek el a váltáskor? Ha meg a rovat "imidzse" a tét miért nem elég egy szimpla elhatárolódás és levetetés, hogyha eddig kibírták ott? Melyik olvasót lepte meg, hogy egy kormánypárti portál a "kritikájában" migránsellenesen fogalmaz?
Az más dolog, hogy a szerző minek írt oda cikket és minek nézett meg 2 olyan filmet, amiről tudta, hogy nem fog neki tetszeni. Utálattal sose szabad leülni filmetnézni, mert biztos nem fog tetszeni, unalmas lesz és rossz élmény. Kinek jó ez?"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
gerii
addikt
Megnéztem a Blade Runner 2049-et, nagyon szép volt a fényképezés, a díszletek, de kb ennyi tetszett belőle igazán. A sztori nem volt nagy szám, és baromira elnyújtották.
A film után megvettem életem első BD filmjét, a Pearl Harbourt MM turkálóban 2k-ért van sok film.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz emiki6 #104393 üzenetére
"Nem láttam a filmeket, nem is fogom, de mi van ha igaz amit írt?"
Szimpla vulkáni logikával nem lehet felelős döntéseket hozni. Sem társadalmilag, sem önállóan, egyénként.
Kell, hogy érzelmi súly is legyen a latban, és nem árt, ha ez az érzelem szeretet.Egy fenti módon felépített fiktív világnézet, gyakorlatilag a fél világot a saját ellenségévé tenné, csak mert valahol, valamikor, az útjaik keresztezték, vagy keresztezni fogják egymást.
Miközben keresztény értékrendet vall, valójában pont attól áll a legmesszebb.Szóval ja
Love&Peace - War meg csak 4k, atmosba, ha lehet.szerk: ajánlott irodalom: Borg társadalomtudomány
[ Szerkesztve ]
-
Mik76
senior tag
válasz emiki6 #104393 üzenetére
Nyilvan a foszerkeszto valtaskor (ami mar onmagaban gyomorforgatoan alakult) igeretet kaptak ra hogy a film rovatot nem fogja teleokadni kormanypropagandaval a draga uj vezetoseg. Ez az igeret persze szokas szerint egy nagy hazugsag volt es eddig tartott.
Igazabol nem tudom mit vartak miszter "en meg sosem hazudtam" partjatol, de vegulis ugy tunik volt meg 3 evuk amig csinalhattak nyugodtan amit eddig.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
törölt tag
válasz callmeakos #104263 üzenetére
Ja, a teló infosávját, ne felejtsd el lecroppolni
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
Ispy
veterán
válasz proci985 #104400 üzenetére
Ha Tied lenne a filmes rovat akkor szerinted oke lenne, hogy a tudomasod nelkul kikerulne valami ami nem tartja a szinvonalat, a tartalmatol fuggetlenul?
De természetesen elég lenne. Elengedtem a dolgot.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Realradical
őstag
válasz atike #104386 üzenetére
Le a kalappal, én is felálltam volna.
The Big Sick 10/6.5 Nem rossz, de nem is olyan korszakalkotó, mint ahogy beharangozták. Ez a film ideális alkualap lehet, ha valami romis filmre vágyik az asszony otthon Nekem egy kicsit sok volt benne a klisé.
The Dark Tower 10/5 Mezei B kategóriás akciófilm, költséges CGI elemekkel. Reméltem, hogy kapok valami eredeti történetet, de ez nudli volt. Szokásos jó-gonosz felállással, meg az agyonhasznált "összevissza vertek, de azért felállok küldetéstudatból" baromságokkal. A könyet nem olvastam.
Pirates of the Caribbean Dead Men Tell No Tales 10/5
Gyenge ötös alá. Hogy ez a rész minek kellett azt nem értem. Hmm, lehet az előző négy rész kimaradt részei összeollózva pont kitettek egy egész filmet?Gifted 10/7.5
Nem egy őrületes komoly dráma, van szerelmi szál, de nem romatikus film, a matek meg nem menti meg a világot a mondjuk az éppen támadó idegenektől. Valahogy a film mégis szépen összeáll a jó színészi alakítások, és az igényesen beállított jelentek miatt. Általában nem vagyok oda a gyerekszinészekért, de Mckenna Grace előtt le a kalappal. Nem lennék meglepve, ha látnánk még a nevét
Egy nyugis délutánra, családi filmnézésre tökéletes film.Hidden Figures 10/8.5
Nálam ez a film nagyon betalált. Eredeti történet azokról, akik nem szerepeltek a posztereken és a hátukon másztak fel sokan a sikerbe. Sok embernek nem lesz emészthető, vagy valószínűleg csak lepereg majd róluk az egész mondanivaló. Családi filmnek szintén tökéletes, egy olyan ritka alkotás, ami szex és lövöldözés nélkül tart izgalomban. Olivia Spencer ellopta a főszerepet, az ő karaktere szerintem simán megérne egy teljes filmet. Mondjuk lehet, hogy csak az IT-s beszél belőlem.#értékelés
Things that try to look like things often do look more like things than things
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest