Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyuromoj
veterán
BP előtt lesz a DP2 előzetese, legalábbis USA-ban biztos.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
veterán
válasz PuMbA #107989 üzenetére
Az Alpha generáció már nehezen néz meg egy percnél hosszabb videókat. Ezért kell az elejére egy rövid ajánló, hogy végignézze a 2,5 perces ajánlót, mert az első 3-5 mp-ben eldönti, hogy meg akarja-e nézni, vagy továbblép.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Ispy
veterán
válasz Bad Pritt #107988 üzenetére
Nem tudom mi ez a feka hiphop őrület, most már minden film alá ilyen zenét raknak A balck panthernél még talán-talán meg is értem, de ide miért kellett, mert feka a főszereplő?
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Annyira nem néztem első előzetest, de úgy tűnik hogy lesznek csúnya bácsik akik beengedik a világba újra a dögöket.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
válasz FollowTheORI #107979 üzenetére
Igazából nekem csak a Blade Runner 2049 hanyagolása fáj igazán a nagy kategóriákból.
Persze ettől a film nem lesz kevesebb szerencsére.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
madgie
titán
válasz FollowTheORI #107981 üzenetére
Tibi analóg
-
nagyúr
-
nagyúr
Túl sok jó film volt... és ahogy nézem nagyon számított idén is melyik mikor jött, vagy mekkora "zajt" csapott maga körül... a fű alatti jó alkotások, semmit nem kaptak... vagy túl korán jöttek így felülíródtak későbbi filmekkel... és/vagy nem volt elég zaj sem körülöttük.
Evvan... jah, ilyen az oszkár... nem véletlen van ez az "oscar időszakozás", ha arra pályázol, akkor kell kiadni a filmet és minnél nagyobb zajt csapni, meg ráizzítani a kritikusokat beszéljenek róla sokat.
Ettől független, egy két meglepő jelölést leszámítva, amúgy nem történtek azért nagyon rossz vagy hibás döntések... mindegyik megérdemelheti, csak épp nekik sikerült bejutni most, másoknak meg nem (főleg a fentiek miatt).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
gyuromoj
veterán
Úgy fest hogy a Cloverfield 3 kihagyja a mozikat és a Netflix adja majd le.
-
emiki6
veterán
válasz gyuromoj #107973 üzenetére
De Thanos egy istenféle, ezért Antman szétszúzódik és kifolyik a hallójáratán, valamint eldugítja a fülét a ruhája...
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
bendeguz76
aktív tag
nem is tudom eddig hogy nem akadtam rá:A nyomozó.magyar film, Anger zsolt parádézik a szerepében.perfekt filmélmény volt ma estére 10/10.még sok ilyen magyar filmet.
bendeguz_HUN
-
marilllyo
veterán
válasz Sterilzona #107928 üzenetére
Azért az alkeszt jól hozta. Tetszett az a filmje. Meg hát az akadémiának is.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
devil-k
nagyúr
Egy szent szarvas meggyilkolása
The Killing of a Sacred Deer8/10
Zseniális, egyben szürreális színházi darab. Egy csoda!
#értékelés
[ Módosította: Viszlát ]
- mozi bolondéria -
-
Viszlát
addikt
válasz Valty #107968 üzenetére
Én nem bocsátkoznék fejtegetésekbe, hogy jobban tudják vagy sem. Az biztos, hogy nekik is van véleményük ahogy nekünk is, a különbség mindössze annyi a szakmabeliség mellett, hogy az övékére többen kíváncsiak mint a tiédre vagy az enyémre.
Mindamellett, hogy a Youth óriási kedvenc és a szám is komoly szakmai teljesítmény, személy szerint azt gondolom, hogy a bravúr az élvezhetőség kárára ment. A filmben ez nem is annyira feltűnő, de önmagában hallgatva már nehezebb elhelyezni a háromvonalas magasságban eltöltött - szerintem - indokolatlanul sok időt. Értem amit a Bond dalról írsz, bár azért nem lenne olyan rossz ha ez lenne a sablonos tucatzene szintje. Mondom ezt úgy, hogy a világból ki lehetne kergetni Sam Smith fejhangjával, de nem tudok elmenni a hangszerelés és a kompozíció mellett anélkül, hogy elismerjem a minőségét, remekül beleszőtték a Bond motívumokat és nem is túl sok, nem is túl kevés.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Valty
aktív tag
válasz Viszlát #107966 üzenetére
Persze, az ilyenről kár vitatkozni, nyilván az Akadémia tagjai jobban értenek ehhez és én el is fogadom a döntésüket, de azért kíváncsi lennék mi alapján születik egy-egy választás
Csak példának kedvéért 2016-ban a Best original song díjat, a Writing's On The Wall] nyerte, számomra egy nagyon sablonos tucatzene, arról nem is beszélve, hogy a filmhez semmit nem tett hozzá. Pedig a Simple Song #3 is jelölve volt, ami egy szívszorító dráma tökéletes lezárása
-
pohár
félisten
válasz atike #107938 üzenetére
a Képlet sem volt rossz szerintem
nekem a legjobb az Ál/Arc és Szikla kettőse volt, bármikor meg tudom nézni ezeket
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Viszlát
addikt
Pedig egyszerű: egyéni preferenciák, élmények, tapasztalatok összessége, esetemben a zenei képzettség, műveltség és az ezekből fakadó ismeretek is beleszólnak néha. Szerinted zseniális, szerintem felejthető, az Akadémia tagjai szerint pedig ki tudja pontosan, szegényeknek adott halmazból kell választani, amitől nem lett egyszerűbb a feladat.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viszlát #107959 üzenetére
Hát, ebben nagyon nem értünk egyet. Nem sok olyan film van, aminek a saját soundtrack-jét (nem beemelt régi dalokat/dalrészleteket) önmagában rommá hallgatom. Na az új Artúr király ilyen. Nem is értem, hogyan lehet azokat a zseniálisan összerakott zenéket felejthetőnek nevezni. Dehát nem vagyunk egyformák.
_________________________De hogy most már másról is írjak, egy kis filmes szolgálati közlemény:
Idén is megrendezzük a Savaria Filmszemlét (immáron az ötödiket). Ha valaki szeretne nevezni, március 25-ig megteheti a honlapon kitöltött űrlap segítségével. Magára a filmszemlére, és a vele egybekötött szakmai konferenciára pedig idén is várunk szeretettel minden filmszerető érdeklődőt. A programok és a vetítések ingyenesek.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
.LnB
titán
válasz Viszlát #107963 üzenetére
"hacsak nem semmisítik meg magukat megnézés után."
Azután is, küldjek meghívót? Van egy csomó felesleges pontom úgy is.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Viszlát
addikt
Minden filmet újra lehet nézni, hacsak nem semmisítik meg magukat megnézés után.
Nem biztos, hogy idén is lesz bennem elég lendület helyrebillenteni a mérleget az összes szarazoszkár mert a kedvencem nincs ott/nem nyert, buta, óvodás szintű, korlátolt, tájékozatlan hozzászólás után, de azért igyekezni fogok.
-
.LnB
titán
Wind River meg jelölést sem kapott..
#oscar„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Viszlát
addikt
válasz Valty #107958 üzenetére
A Square nagy ellenfél, de nem legyőzhetetlen, még akkor sem ha Enyedi nem tudott/akart nagy neveket felvonultatni. Szorítok én is nagyon.
(#107951) vond: hááát, egy felejthető film felejthető zenéje, számomra egyáltalán nem meglepő, hogy nem lett jelölés.
[ Szerkesztve ]
-
Valty
aktív tag
válasz Viszlát #107936 üzenetére
Én is láttam, abszolút 10/10-es film. Teljesen magával ragadott, számomra az egész annyira életszerű és objektív, hogy néha már-már a feszengés kerülgetett. Tartottam egy sablonos befejezéstől, de teljesen alaptalanul, ezt is sikerült nagyon okosan megoldani. Nagyon szorítok neki, hogy díjazzák is, mert nem sok hasonló filmet látni
#értékelés Testről és lélekről
[ Módosította: Viszlát ]
-
emiki6
veterán
+1 rendszeresen hallgatgatom. A Jackeye's Tale-t meg főleg, az az egyik referencia zeném fejhallgatók kipróbálásakor (mert nagyon jó a keverés).
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
.LnB
titán
Igen, én is rengeteget hallgattam azt az albumot is. Meg a Dunkirk-öt, meg a Blade Runner-t..Baby Drivert..stb stb.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vond
MODERÁTOR
válasz Vesporigo #107952 üzenetére
Óóóó, nálunk majd' minden héten lemegy egyszer a háttérben.
"A több mindig jobb, mint a kevesebb."(#107954) Vesporigo: Az is lemegy legalább havi egyszer, ne félj. Szerencsére van jópár ilyen film, amit szinte bármikor meg tudok nézni/hallgatni. Mostanában sajnos kevesebb, mert újabban csak elvétve készülnek jó szinkronok.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Inkább az a durva, hogy eredeti filmzenében a King Arthur: Legend Of The Sword sem lett jelölve. Pedig minden idők egyik legkirályabb soundtrack-je. És ezt most hót komolyan mondom.
[ Szerkesztve ]
-
Vesporigo
aktív tag
-
.LnB
titán
The Last Jedi legjobb filmzene jelölés. ez bezárás! Mire? Jézusom...
Baby Divert és a Blade Runnert meg alog jelölték.
#oscar
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Blow (Betépve) esetleg?
-
Bodz
nagyúr
Szerk: Mégse. Jordan Belfort régebben szabadult.
[ Szerkesztve ]
-
Mi5u
tag
Lehet rossz topik de azért bekérdezek.
Egy film címére lennék kíváncsi. Elvileg igaz történeten alapul.
A sztori szerint a főhős bűnös úton annyi pénzt szerez, hogy már mérleggel, kilóra méri. A történet végén lebukik, és a való életben valamikor most fog a büntetésből szabadulni. Remélem a leírtak alapján valaki tud segíteni.Köszönöm előre is. -
PuMbA
titán
Nagyon úgy látszik, hogy a Blade Runner 2049, Dunkirk és Shape of Water kapta / kapja a legtöbb jelölést Érdekes, hogy nincs Original Score-ba a Blade Runner 2049...
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Sterilzona #107928 üzenetére
Nic Cage a 2000-es évektől gyakorlatilag megszűnt A-listásnak lenni. A Fegyvernepperen kívül nem is tudom, volt-e értelmes filmje, pedig tenger sokban vállalt szerepet...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Sterilzona
senior tag
Én majdnem szeretem Cage-t, majdnem jó filmjei vannak.
Sokszor jó a történet, jó lenne az egész, jó kis szereplők, de mindig mindig előjön az érzés, hogy gagyi az egész. Most nem jut eszembe csak a fegyvernepper, sztem az jó volt. -
Vesporigo
aktív tag
válasz atike #107926 üzenetére
Csak nekem jutott erről eszembe egyből a Drive Angry (Féktelen harag) c. film? (Szintén Nicholas Cage-dzsel.)
Azóta kezelem fenntartásokkal a filmjeit... -
Drizzt
nagyúr
válasz abridabri #107912 üzenetére
Ez a film inkább már jó volt, ellentétben a Homárral, ami még nem. Elég szürreális volt ahhoz, hogy élvezni lehessen.
A fő érdekesség szerintem a filmben, hogy egy ilyen képzeletbeli szituációra, ha megkérded ki kit áldozna be a családjából, biztos mindenki rávágná(, a szülők közül legalábbis!), hogy önmagát. Aztán a filmben meg szépen látszik, hogy a valóság és az elképzelt valóság kiélezett helyzetekben közel sincs egymáshoz. I am having fun staying poor.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
Szegény Thor, február 20.-a helyett már tegnap kiszivárgott.
-
emiki6
veterán
válasz Mik76 #107917 üzenetére
"Akkor most erdemes megnezni vagy sem?"
Milyen kérdés ez? most írtad, hogy "a Mother!-t itt sokan komaltak".
Itt is sokan szerették, a málna díjazói pedig trollok."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
-
gyuromoj
veterán
válasz eeXaa #107910 üzenetére
Parancsolj:
Arany Málna
Legrosszabb film:
Baywatch
The Emoji Movie
Fifty Shades Darker
The Mummy
Transformers XVII: The Last KnightLegrosszabb színésznő:
Katherine Heigl / Unforgettable
Dakota Johnson / Fifty Shades Darker
Jennifer Lawrence / Mother!
Tyler Perry / BOO! 2: A Medea Halloween
Emma Watson / The CircleLegrosszabb színész:
Tom Cruise / The Mummy
Johnny Depp / Pirates of The Caribbean XIII: Dead Men Tell No Tales
Jamie Dornan / Fifty Shades Darker
Zac Efron / Baywatch
Mark Wahlberg / Daddy’s Home 2 & Transformers XVII: The Last KnightLegrosszabb mellékszereplő:
Javier Bardem / Mother! & Pirates of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales
Russell Crowe / The Mummy
Josh Duhamel / Transformers XVII: Last Knight
Mel Gibson / Daddy’s Home 2
Anthony Hopkins / Collide & Transformers XVII: Last KnightLegrosszabb mellékszereplőnő:
Kim Basinger / Fifty Shades Darker
Sofia Boutella / The Mummy
Laura Haddock / Transformers XVII: Last Knight
Goldie Hawn / Snatched
Susan Sarandon / A Bad Moms ChristmasLegsiralmasabb filmes duó:
Any Combination of Two Characters, Two Sex Toys or Two Sexual Positions: Fifty Shades Darker
Any Combination of Two Humans, Two Robots or Two Explosions: Transformers XVII: Last Knight
Any Two Obnoxious Emojis: The Emoji Movie
Johnny Depp & His Worn Out Drunk Routine: Pirates of the Caribbean XIII: Dead Careers Tell No Tales
Tyler Perry & Either The Ratty Old Dress or Worn Out Wig BOO! 2: A Madea HalloweenLegrosszabb reboot, remake, vagy folytatás:
Baywatch
BOO 2: A Medea Halloween
Fifty Shades Darker
The Mummy
Transformers XVII: Last KnightLegrosszabb rendező:
Darren Aronofsky / Mother!
Michael Bay / Transformers XVII: Last Knight
James Foley / Fifty Shades Darker
Alex Kurtzman / The Mummy
Anthony (Tony) Leonidis / The Emoji MovieLegrosszabb forgatókönyv:
Baywatch
The Emoji Movie
Fifty Shades Darker
The Mummy
Transformers XVII: The Last KnightPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
veterán
The Killing of a Sacred Deer Na erre annyit tudok mondani : WTF Nem tudok donteni, hogy ez most jo volt , vagy ritka fs.
-
gyuromoj
veterán
SAG Awards
Legjobb férfi főszereplő (film)
Timothee Chalamet (Szólíts a neveden)
James Franco (The Disaster Artist)
Daniel Kaluuya (Tűnj el!)
Gary Oldman (A legsötétebb óra)
Denzel Washington (Roman J. Israel, Esq)Legjobb női főszereplő (film)
Judi Dench (Viktória királynő és Abdul)
Sally Hawkins (A víz érintése)
Frances McDormand (Három óriásplakát Ebbing határában)
Margot Robbie (Én, Tonya)
Saoirse Ronan (Lady Bird)Legjobb férfi mellékszereplő (film)
Steve Carell (Battle of the Sexes)
Willem Dafoe (Floridai álom)
Woody Harrelson (Három óriásplakát Ebbing határában)
Richard Jenkins (A víz érintése)
Sam Rockwell (Három óriásplakát Ebbing határában)Legjobb női mellékszereplő (film)
Mary J. Blige (Mudbound)
Hong Chau (Kicsinyítés)
Holly Hunter (Rögtönzött szerelem)
Allison Janney (Én, Tonya)
Laurie Metcalf (Lady Bird)Legjobb színészgárda (film)
Rögtönzött szerelem
Tűnj el!
Lady Bird
Mudbound
Három óriásplakát Ebbing határábanLegjobb kaszkadőrmunka (film)
Nyomd, bébi, nyomd!
Dunkirk
Logan - Farkas
A majmok bolygója: Háború
Wonder Woman[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
Nézések :dd
-
vond
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest