Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz Mik76 #106998 üzenetére
Persze, ez egyértelműen így van, nem is érdekel a sok majom véleménye ennek fényében. Majd én beülök a moziba, aztán eldöntöm hogy milyen az, amit láttam. Volt már hogy egy lehúzott filmen szórakoztam jól (például nemrég a Blade Runner -ön), meg fordítva, az új SW esetében.
Az ilyen fizetett senkik meg annyit se érdemelnek hogy az ember olvassa őket. (Nem mintha rá lennének szorulva, kapják a dollárt így is rendesen.) Undorító a világ.
[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Mik76
senior tag
Az a sok blogger, kultur rovatos ujsagiro, celeb akiket az elso vetitesekre meghivnak tudjak azt hogy nem szarunk oda ahonnan enni kapunk. Igy jonnek a majd beszartam olyan jo tipusu reakciok mert abbol elnek hogy mindenki elott irhatnak a filmekrol hiszen a forgalmazok meghivjak azokat a diszbemutatora aki rajta van a jo fiu listan. Errol a listarol nem olyan nehez leiratkozni par oszinte kritikaval...
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
pohár
félisten
válasz Bad Pritt #106995 üzenetére
scuzi, az ominózus jelenet a mostani trailerben volt, de a TFA trailerében volt abból a jelenetsorból, amit senki nem értett, mert a filmben egy perc nem szerepelt belőle, csak ugyanaz (a fentebb linkelt látomásban)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
KaitouP
nagyúr
válasz pohár #106994 üzenetére
A VII -ben meg ugye Rey látomásának része volt, amikor Luke térdre rogyva nyúl R2-D2 -ra. Rey's vision
Érdekes, hogy vajon miért látta a Knights of Ren -t Rey, miután Luke fénykardját megfogta, épp olvastam egy olyat, hogy lehetséges hogy Luke végzett a lovagokkal. De érdekelne az is, ki az akit épp fénykarddal megölt vélhetően Kylo. A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
pohár
félisten
válasz FollowTheORI #106992 üzenetére
ha emlékszel, volt az előző rész trailerében olyan dolog, amit csak most mutattak a filmben (Luke az égő épület előtt kitör a fahulladék alól)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
S e t h
nagyúr
Pedig így is jó lett volna.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
válasz #74018560 #106990 üzenetére
Azt kizártnak tartanám hogy a Pretorian Guards tagjai lennének a Knights of Ren tagjai is egyben, már csak azért is mert Kylo -nak IX -ben még lehet dolga az utóbbiakkal. A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
KaitouP
nagyúr
válasz pohár #106988 üzenetére
Na arra most hirtelen nem emlékszem, de ha így is van, az nem feltétlen jelenti azt hogy nem toborzott maga mellé másokat is még. Vlsz IX -ben lesz erről szó még. A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz K Norbi #106986 üzenetére
Igen? Kaptunk rá magyarázatot a filmben. (Elrabolt jedi tanoncok tagjai lehetnek.) A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Tibiajax
nagyúr
The Drop
hd,hun
fuh, de gyenge film..
5/10Joe Dirt 2: Beautiful Loser
hd,hun
az első részt nagyon bírtam, eredeti nyelven természetesen, így jöhetett a második felvonás. ehhez viszont mai napig nincs felirat, anélkül meg én még azért nehezen nézek végig filmet, így maradt a szinkron.. így nem is kaptam meg a maximumot, bár a lényeg így is lejön, jóval gyengébb, mint az első részt, nyilván. a szokásos papírforma itt is hozta magát
nem baj, én azért bírtam ezt is. az erőltetett részeket valahogy túlélve azért nézhető. de nyilván csak azoknak, akik szerették a remek kis első epizódot#értékelés
[ Módosította: Viszlát ]
-
k-adi
nagyúr
válasz FollowTheORI #106974 üzenetére
RJ vel sem az a baj szerintem hogy csavarokat meg nem várt dolgokat húzott
Már nem azért....de az. csavar alig volt, az is kiszámítható volt, viszont nem oda illő dolgokból tele volt a fim (
soroljam? hát igen, egyiket se "vártam" )szánalmas poénosnak hitt párbeszéd az elején Poe-val, Luke tehénfejése, Leia supermankedése... -
-
eeXaa
addikt
The killing of a sacred deer
...majdnem perfekt.
9/10 -
nagyúr
válasz Aventador91 #106975 üzenetére
Ugye ugye... ezeket moziban kell megnézni, és hízlalni az első hétvégés bevételeket... utána már késő.
Sose szabad másokra hallgatni, ha valami nagyon érdekel.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz Bad Pritt #106971 üzenetére
Az is lehet hogy az lett volna a jó... igazából a pl a Rogue One is csak keményebb lett volna, a Gareth Edwards verzióban... a Disney csak lágyított rajta, meg a mostani SW-khez hasonlóbbá tette a végét, meg összeborulós halál stb.
Sose tudjuk meg milyenek lettek volna az eredetik, max azt hogy kevésbé SW sablonosak.
Ez lehet jó is meg rossz is... nézőpont kérdése.Az tisztán látszik, hogy a fővonallal csak ismétlik magukat sablonokkal... RJ-nek is csak annyit engedtek hogy egy pár váratlan húzást tegyen a fő sablonpontok közé... de igazából a legtöbb dolog az eredeti trilógiából van összeollózva... mármint a nagyobb pontok amikhez a sztori váza igazodik... FA dettó, csak ott a köztes átmenetek is csavarok nélkül voltak.
RJ vel sem az a baj szerintem hogy csavarokat meg nem várt dolgokat húzott (bizonyos karakterek meghalnak, bizonyos karakterek megmenekülnek váratlanul pl), hanem az hogy rossz logika mentén tette ezt meg és felrúgott pár eddig sziklaszilárdnak hitt dolgot. Így inkonzistens lett az eddig felállított SW univerzummal/szabályrendszerrel ami (főleg) a rajongók elméjében eddig volt. Persze fel lehet ezt fogni bátor újításnak, kitörésnek meg paradigmaváltásnak is, azok akik oda vannak pl így látják ezeket.
Másik meg azt mondják oké, ám legyen... az "lázadók" meg vérig vannak sértve és szóváteszik.A Force Awakens legalább az alapszabályokat/hiteket/karakter jellemeket nem rúgta fel...
A Solo film külön érdekes lesz ilyen szempontól, hisz már tudjuk milyen a karakter, és a fő dolgok is le vannak fektetve... ehhez képest fog mindenki méricskélni a maga elméjében amikor majd nézi.
Annyi a szerencse hogy azt Kasdan írja, így ő talán nem fogja tök máshogy ábrázolni a dolgokat, mint amit várnánk. Legalábbis a főbb vonalakban. De piszok nehéz "hegyet kell megmászniuk" ígyis.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
S e t h
nagyúr
Biztosan árt egy filmnek ha a korán nézők netszerte lehúzzák, befolyásolva azokat akik még nem döntötték el hogy menjenek vagy sem.
SW fanként nem tudom most elmennék, ha eddig nem tettem volna.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Bad Pritt
félisten
Az igazi kérdés inkább az, hogy ha ezt így moziba engedték és ilyen shitstormot generálnak vele, akkor milyen lett volna a Solo film meg a IX erdetelieg, ahol jó előre lecserélték az emberkéket, mert szarul csinálták a dolgokat...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
marilllyo
veterán
A rajongók mikor voltak utoljára szem előtt tartva egy frencsájz folytatásánál?
Tudom,hogy közhely de hiába gyűlölködnek a fan -ok.... A Készítők köszönik szépen de jól vannak mert a matek kijött.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
eeXaa
addikt
-
nagyúr
válasz eeXaa #106962 üzenetére
Szerintem ebben semmi meglepő nincs, aki akarta megnézte azonnal...
Ígyis jó számokat hozott már most, szóval dizni köszöni szépen jól van.
Mondjuk most a Jumanji meg Pitch Perfekt azért még jobban leviszi majd ezt... a korábbi filmeknek, főleg az FA-nak nem volt ilyen konkurencia szinte azonnal megjelenés után.
(#106966) eeaa
Szerintem nem veszik el tőle...
EP9 meg JJ rendezi... szerintem jobban fogják várni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Only true Star Wars fans will understand
Kenny sehol nincs...
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
válasz cyberkind #106964 üzenetére
...kizárt.. borítékolom, hogy elveszik tőle....
K.Kennedy-t is menesztik... különben meg tiszta üzlet újraforgatni, mivel 2x el lehet majd adni... vagyis csinálhatnak még egy milliárdot ep9 előtt, ill. annak is adhatnak egy lökést......ha ezt nem lépik meg, garantálom hogy az ep9 az 500 misit sem fogja megütni...
..amúgy egy hatalmas balhé van kibontakozóban emiatt... vsznű az ünnepek után üti meg a shit the fan-t
[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
Az SW nev adta eddig is a nagyobb nezettseget, ami miatt igy teljesitett.
Kulonben, ha kulonallo barmilyen film lett volna, kozel ennyi se lett volna es a pontszamai is amit eddig kapott, joval alacsonyabbak lennenek.
Egy mai trendnek megfelelo atlagfilm, keves melyseggel, sok CGIvel es latvannyal, ellenben ures tortenettel, uresfejueknek. -
cyberkind
félisten
Pedig ebben se Jar Jar, se klónok, se midikloriánok meg tököm tudja még mik nincsenek és mégis? Hajjaj, lehet valamit változtatnia kell a Dízninek? Egyébként én nem aggódok, ha meglesz az 1milliárdos bevétel akkor sima az ügy és változás se kell, de hát túl nagy áldozat egy SW filmet kihagyni és tiltakozni a pénztárcával, nyilván irónia volt.
Az már csak hab a tortán, hogy ez az ember (Rian) teszi le az új trilógiát.
--------------
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
Az utolsó jedi az eddigi legroszabban teljesítő sw film az első hét után! ...úgy néz ki a két ünnep közt a dizni is kénytelen lesz levonni a konzekveciát
-
eeXaa
addikt
-
eeXaa
addikt
válasz eeXaa #106956 üzenetére
...főleg annak tekintetében hogy a duplájából csinálnak star wars epizódot...
...sőt... az utolsó gyűrűk ura meg enyiből készült... valamit nagyon elszámoltak a bright készítői...
...külön lehet gondokozni hogy valószínűleg reklámra sem költöttek annyit mint a fent említettek...[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
válasz Komplikato #106938 üzenetére
...gondolom annak a fele ws gázsija volt
...szégyen hogy annyi pénzből csak ennyire tellett.... -
whitezo88
nagyúr
válasz Aventador91 #106951 üzenetére
Angolul nézd, sokkal jobb. Vadernek ugyanúgy James Earl Jones a hangja, pedig már elmúlt 80.
-
Jakuu
őstag
válasz Aventador91 #106951 üzenetére
Pedig a legjobb zaroresz, ami osszekapcsolja az elso megjelent SW resszel.
-
Aventador91
őstag
azt nem is tudtam hogy a rouge one-ban ott van darth vader. már nézem is a filmet
-
Jakuu
őstag
válasz Aventador91 #106929 üzenetére
Adhatnal abbol a cuccbol, amitol beteptel.
-
KaitouP
nagyúr
válasz Bad Pritt #106942 üzenetére
Tudtam hogy ez magyarázásra szorul majd, szóval legyen.
Szóval megnéztem először eredeti nyelven, és elég is lett volna. Húgom is meg akarta nézni, de egyedül nem akart rá beülni, mondom oké, elmegyek vele. Haverral meg szintén ez a szitu. Így lett háromszor nézős, de harmadjára inkább csak kínlódtam, és próbáltam a pattogatott kukoricában örömet lelni.
[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Aventador91
őstag
-
KaitouP
nagyúr
válasz Drizzt #106931 üzenetére
Tényleg annyira szar. A film is, meg a szinkron is. Először angolul, majd kétszer szinkronnal néztem meg. (a harmadik megnézést általában letagadom ) Eredeti nyelven nézd, nem csak azért mert szar a magyar szinkron, hanem mert úgy az igazi a filmnézés.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Star Wars: The Last Jedi
engén is ezen az univerzumon nőttem fel, mint sokan mások, persze, hogy meg volt nyúlva az ep 4-5-6 szalagja. a kisebbségbe tartozom a Force Awakens kapcsán, nekem nem halt meg a remény (bár a Mik76 által leírtakkal töviről hegyire egyetértek). a Rouge One-on a többséggel vagyok, szerintem kellemes spinoff, nagyon is.
olvastam a topicot végig, spoilermentesen is erős volt a gyalázás, így utólag a jól és kevésbé jól megindokolt érvek sorát alapvetően meg tudom érteni. ezért kár volt dolgoznia annak a néhány embernek, aki a stáblistán még szerepelt és a többséggel ellentétben valami Star Wars érzést azért szeretett volna belecsempészni. a plot line egyáltalán nem volt borzalmasan szar, az ötletre egész jól lehetett volna építkezni, de annyira böszme baromságokkal pöcsölték el úton-útfélen, hogy sír a lelkem. ez van. tényleg kritikán aluli lett, Star Wars mércével fájóan, amúgy pedig csak megszokott módon. sajnálom nagyon.
#értékelés
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Komplikato
veterán
válasz eeXaa #106927 üzenetére
Azért 90 millió dollár ne legyen már alacsony költségvetés, ha kérhetném.
Azért nálam ennyire nem rossz az értékelése, nyilván a hype, a sok pénz és Will miatt jobbat várt mindenki. Amit Kenny mérgesen elmondott az új SW film kritikájában, az szvsz ide is igaz. Van egy tök jó anyag a világ építéséhez, amiből elég keveset hoztak ki. Mint ha a forgatókönyv író(k) haragban lett volna a koncepció kidolgozóival.
Ez a menekülünk a védett személlyel, miközben mindenki ki akar nyírni jobban állt Clint Eastwoodnak.
Azért az ünnepek alatt leadott régi mozifilmeknél jobban szórakoztatott. És mondjuk nem cserélném be az említett Underworld filmekre se. Ha nem bukik meg, ami azért sanszos, akkor több film mellé, ha jól tudom sorozatot is terveznek. Ha nem azok fogják csinálni, akik a filmet még jó is lehet."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
eeXaa
addikt
válasz Aventador91 #106935 üzenetére
...pedig nem lehet máshogy érteni
-
K Norbi
addikt
válasz Aventador91 #106933 üzenetére
Ez igaz, a tárgyak mozgatását nehezebb lesz elsajátítani.
-
Drizzt
nagyúr
Viszont most láttam először az EP VIII magyar szinkron trailert. Ez tényleg ennyire szar?
Akkor maradok az angolnál a további megnézéseken.
I am having fun staying poor.
-
eeXaa
addikt
válasz Aventador91 #106929 üzenetére
-
marilllyo
veterán
Na most akkor?!
Egyébként a trailer rettenet zs. Smith-éknél meg anyagi gondok vannak, hogy elvállal mindent...?! Ennél már csak a Wesley Snipes szint van lejjebb szerintem....
Ezt láttátok? Fogtam a fejem baszki..
Rampage trailerFura, hogy Rock rosszabbnál rosszabb filmekben szerepel....de a közönség imádja. Smith-nek ez sajna nem fog menni. Őt leírja (ha még nem írta le) Hollywood szépen lassan...
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
eeXaa
addikt
Bright
..avagy hogyan csináljunk egy underworldnél is zsé kategóriásabb filmet még kevesebb pénzből. Nem volt felháborítóan rosz, gagyi, mint pl a last jedi de sajnos mindenhonnan ordított róla honnan lopkodták össze. will smithnek meg fel kéne már adnia a szinészkedést végre.
1/10#értékelés
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bright
Siman jo film volt szerintem. Ez a modern vilag/fantasy mix kifejezetten tetszett, egy sorozatot siman neznek belole.
#értékelés
Live-Die-Respawn
-
K Norbi
addikt
Itt biztos vannak Star Wars fanok így hát megkérdem.
tt vannak Luke fénykardja.
A középsőt kapja Obi Wantól aki elmondja az apjáé volt és most az övé. És ez a fénykard bukkan fel az ébredő erőben. Majd átadja Luke-nak.
Az lenne a kérdésem az alsó azt mikor kapja és kitől Luke? Annak másabb a bekapcsolója.
Meg nincsenek rajta szegecsek a markolatán. -
aktív tag
válasz madgie #106919 üzenetére
Az ünnepekre való tekintettel én is kérnék belőle.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
eeXaa
addikt
...na ki mire tippel, menyi jön össze az utolsó jedinek? a F.A. 1.8m (hype lufi, 30 év után a sztori folytatódik az eredeti szereplőkkel)
a R.O. valamivel 1m fölött, (ami simán csinálhatott volna sokkal többet is ha a f.a. -t nem rontják el)
ill. ez a förmedvény, ami az első hét után is közel 50% al kevesebbet csinált mint a F.A. ilyenkor.Remélem ordenáré bukta lesz, és fejek hullanak ezért a fiaskóért. K. Kennedy, és R. Johnson megteszi kezdetnek..
..az egyetlen ésszerű, és elfogadható damage control az lenne ha nem jar jar abrams kapná a harmadik rész tendezési jogát, hanem George Lucas.
egyedűl ő lenne képes helyrehozni azt a kárt amit az ep 7-8 okozott...[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
Ez valami borzalom volt az első részhez képest. Gyenge cgi, satnya szereplők, hülye történet.
4\10
#értékelés[ Módosította: Viszlát ]
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Vesporigo
aktív tag
Filmvilág topic - Ahol a sok Star Wars ömlengést/fikázást néha megszakítja 1-1 filmajánló.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Aventador91 #106912 üzenetére
Hiba. Ezerszer jobb mint a két új rész.
-
törölt tag
Én az Epizode 7-en botránkoztam meg, a hiteltelen főszereplők és feleslegesen visszahozott régi (öreg) szereplők hangsúlyos szerepe miatt.
Ehhez képest a 8. rész egy felüdülés volt, még be is vallották a saját baklövésüket:"Nem vagy te Vader, csak egy sisakos gyerek".
Szerintem a 8 a 7-hez képest kifejezetten jó volt.A Rogue One-t is moziban néztem, de konkrétan egy képsorára sem emlékszem, szóval nem tudok véleményt mondani
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
Na majd a Han Solo... na az megmutatja
-
atike
nagyúr
SW nyolc
Sokkot kaptam.Thor 3
Galaxis Őrzői 2.
...és most már ez is...
Ezt komolyan megint tini lányoknak szánták??????
Uh.
Ez mégis mi volt? Mintha a Nickelodeont néztem volna (igen, direkt nem a Disney Channelt írtam). Ez valami rettenet volt... Így elb*szni...
Attól mert úsznak a betűk az elején, meg fénykard, meg jedi (na amúgy ezt is hagyjuk) meg Falcon még nem lesz a filmből Star Wars.
Ez valami fájdalmasan bugyuta, Stae Warshoz nem méltó szenvedés volt... Van még lejjebb??? (sajnos lehet lesz - még jön egy rész )
Ezt még nagyon kell emésztenem.
Na visszatekerek és elkezdem olvasni ki mit írt... Lehet megpróbálom összeszedni én is magam és írok részletesen, de egyenlőre ki vagyok ütve.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz BITBOYS #106899 üzenetére
Ez nem meglepő... ahogy nézem kb felesbe megy ez most... felének tetszik és bejön, meg azoknak akik nem SW fanatikusok, csak beültek megnézni mint egy Transformerst vagy Fast and Furioust...
Meg van 50% akik zsigerből utálják és az utolsó logikátlan anyacsavarba is beelkötve köpködnek... mert semmi sem jó... na jó ez túlzás volt ... szóval sokminden miatt utálja.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
.LnB
titán
válasz whitezo88 #106902 üzenetére
Ez a The VR-os videó.. Végig próbálják finomítani a véleményüket. Persze ha meghívtak volna engem is ezekre az interjúkra akkor lehet én se merném leírni, hogy ez a film egy szar. És Johnson pedig egy tökéletes pincsi (csicska) kutya Kennedy-nek. Ezért is rendezheti ő majd az új trilógiát.
Mondjuk a Snoke-os dolog érdekes tényleg.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
KaitouP
nagyúr
válasz whitezo88 #106902 üzenetére
Dettó, én is nagy SW rajongónak tartom magam (szintén egészséges mértékben, mert nem járkálok Jedi ruhában az utcán, nincs kitapétázva a 4 fal SW pószterekkel, és nincs egy egész szekrény tele mindenféle SW cuccal, az már nekem a fanatikus kategóriát jelenti, az meg nekem nem jön be), szintén szeretem a jól sikerült SW játékokat, könyveket, él bennem ezek által is egy kép erről a világról, és ebbe a The Last Jedi nem hogy nem illeszkedik bele, hanem egyenesen köze sincs az egészhez. Ennek a filmnek nem szabadott volna így elkészülnie. (#106903) Bad Pritt
Én is erre gondoltam annál a jelenetnél, hogy ez már szerepelt egyszer, amivel nem is lenne baj akkor hogy ha nem fikáznák a The Force Awakens -t az IV copy -jának, illetve nem mondanák a TLJ -re hogy teljesen újító film. (Mert a francokat az, blődségekkel tűzdelt V copy.) [ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz KaitouP #106901 üzenetére
Azon beszartam amúgy, hogy volt egy csávó, aki annál a résznél,
mikor Snokey ahhoz a tükörablakhoz húzta Reyt, hogy nézze, ahogy szétlövöldözgetik a transzoprtokat, ilyet szólt elég hangosan, hogy "Ezt már láttuk". És teljesen igaza volt, gyakorlatilag egy az egyben majmolták a Jedi visszatér ugyanilyen jelenetét. Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
whitezo88
nagyúr
válasz KaitouP #106901 üzenetére
Én az egészséges mértékkel mérve nagy SW fan vagyok (videojátékokkal is sokat játszottam főleg a TOR MMO-val, több száz órát, a mostani Battlefront 2-t is megvettem és imádom), de ahhoz hogy nagyon jónak tartsa valaki a filmet, nagyon nagy szemellenzős fannak kell lenni. TheVRék beszélgettek a rendezővel, meg pár főszereplővel, [link] meg lehet érteni a pontjukat de akkor még nem lesz egészében jó a film. Ugyan a srácoknak tetszett összességében, de kiemelik az epic jelenetek agyonvágását a poénkodással pl. De érdekes, mert Snoket alakító színész nem akart semmit se mondani Snokeról mert spoiler lenne.. visszatér a fővezér? Már semmit se lehet tudni... [ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Ugye? És akkor a sok gyökér mindenhol csak élteti a filmet hogy milyen jó volt, meg az Ep. V. óta nem volt ilyen jó SW film, meg hogy a fikázók a hülyék, mert be vannak gyöpösödve, és a régi filmek hangulatát várták. Aha... na ezek a Dizni bérencek a büdös életbe nem értettek soha a Star Wars világához.
Menjen a Dizni a büdös francba, undorító mocskos banda. Szerencsétlen Lucas -nak meg élete legnagyobb baklövése volt eladni a jogokat ezeknek az idiótáknak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest