Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
domesz
aktív tag
-
podog
csendes tag
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni abban , hogy szeretnék vásárolni az ebay-en de sajnos mivel nem az én nevem van a folyószámlám ezért nem tudok paypal fiókot létrehozni és ezáltal vásárolni sem.Tudna nekem valaki segíteni abban , hogy akinek van ebay fiókja megrendelné helyettem a kiválasztott terméket.Én természetesen előre elutalnám az illetőnek a összeget.Továbbiakat privátban .
Köszi -
Változás történt a Magyar Posta nyomkövetésnél, az USA ajánlott levelet is könyvelik normálisan.
LJxxxxxxxxxUS2014.03.18 16:31
Küldemény információ: Küldemény felvéve / Item accepted
2014.03.19 09:22 USJFKA(UNITED STATES
Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.03.19 18:00 USJFKA(UNITED STATES
Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.03.27 17:43
Küldemény információ: Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.03.29 08:58
Küldemény információ: Kézbesítő postához érkezett / Arrival to delivery Post -
mutyi
senior tag
Sziasztok!
Düsseldorf-ban van esetleg a Pitney Bowes cégnek központja vagy azok a csomagok amelyeket a Global Shipping akármin keresztül intéznek azok jöhetnek onnan?
Előbb hívtak egy számról és a telefon szerint onnan jött a hívás.
Bár vadi új a telefon, nem hinném hogy bármi köze lenne hogy most aktiváltam be. -
Peter789
senior tag
válasz
raziel01
üzenetére
Sok sok évvel ezelőtt tönkrement az addig jól bevált Microsoft egerem - körbenéztem a piacon, megállapítottam hogy túl nagy a választék az 5-10e-es kategóriában ezért "ideiglenesnek" vettem 1500 pénzért a madaras teszkóban egy silverline TP-NM2050 lézeres egeret - gondoltam jó lesz majd pót/másodegérnek ennyiért. Úgy bevált hogy azóta vettem még1 ilyet mert az elsőre ráléptem és megroppant a görgője és eszem ágában sincsen ennél drágább egeret venni: precíz, mindenféle felületen jól működik, jó a fogása...
--------------------
Volt itt aki azt írta a problémás vásárlásokra hogy nem szabad egyből case-el indítani - hát nekem nagyon nem ez a tapasztalatom! Túl vagyok csak ebayen a 300+ vásárláson 100% pozitívval, és bizony jópár problémás esetem volt már, és egyértelmű tapasztalatom az hogy probléma esetén meg kell nyitni a case-t, leírni hogy ez és ez a gond, pénzt akarom vissza. Így az eladó is tudja hogy nem érdemes kekeckedni mert tudom a jogaimat. Továbbá ha egyértelmű hogy átvert az eladó - kábeleknél fordult már elő nemegyszer hogy gyártási selejtet kaptam - szállítás közben úgy nem sérülhetett meg, a borítékba is úgy került már - vagy mast találok benne mint amit rendeltem, akkor egyszerűen letagadtam hogy megérkezett és visszakaptam az árát. Ha a másik tudatosan ver át akkor miért lámáskodjam el a dolgot és nyeljem be a veszteséget? Pontosan erre játszik hogy a felhasználók jórésze csak privátot írkál, arra beígéri az újraküldést ami persze nem történik meg és végül kifut az időből, a másik meg még csak nem is panaszkodik mert azt se tudja hogyan kell... Szóval tudatosan kell viselkedni és mérlegelni hogy a másik fél korrekt volt e - ha nem akkor én is leereszkedek a szintjére... Ha pedig korrekt akkor nincsen mit félnie a megnyitott case-től, csak az fog rinyálni aki tudja hogy vaj van a füle mögött!
-
-
kekkec
aktív tag
válasz
randras
üzenetére
Március eleje a fizetés időpontja (amikor rendeltem), március vége - április eleje az "Estimated Delivery".
Ha nyitva lenne egy vita nem tolódna ki a határidő?
Vitát hogy lehet nyitni?Szerk:
(#42189) randras & (#42187) raziel01:
Milyen egeret válasszak? -
randras
veterán
válasz
kekkec
üzenetére
Számodra mindegy, mert jó eséllyel ki fogsz futni az időből sajnos, mi a rendelés becsült kézbesítési ideje, és a fizetés időpontja?
kaktuszok: Vagy így:
2014.03.13 12:24 Küldemény információ: Küldemény felvéve / Item accepted
2014.03.14 09:01 Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.03.14 22:14 Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.03.15 22:15 Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.03.18 11:05 Küldemény információ: Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.03.19 09:39 Körmend posta Küldemény információ: Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered
-
kaktuszok
csendes tag
Bárcsak mind ilyen simán jönne:
2014.03.28
13:47
Item information :
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2014.03.28
13:56
Item information :
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs2014.03.28
14:42
Item information :
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure -
kekkec
aktív tag
(#42168) randras & (#42167) TaaT: Akkor most melyik van érvényben?
Illetve mit tanácsoltok, röviden a story:
- megrendeltem ezt az egeret meg is jött, de rossz az egyik gombja
- írtam eladónak contact seller -> other-re bökve, hogy mi a szitu
- válaszolt, hogy: küldjön-e még egyet?
- én vissza: ok, de adjon tracking-et
- erre ezt írta:
dear buyer
HELLO. Is the same as on a parcel.There is no tracking number.thank
Így nyugodtan várhatom a csomag érkezését, lesz rá módom, hogy reklamáljak, ha gebasz van a cserecsomaggal is?
-
gyurasz74
csendes tag
Hi mindenki
Talán mégse veszett fejsze.
Már válaszolt is.Ok,i got all details now
The delivery information we get from Singapore Post is as below,The tracking number is RFXXXXXXXXXXXX
You can kindly confirm it at this link,http://www.singpost.com/
please don't worry and waiting for them patiently,i will follow this shipment for you,
keep in touch.Thanks for your time and patience in advance !
Best Regards!
csak nem értem miéret erösítsem meg a linken?
-
törölt tag
Hihetetlenül segítőkész fórum, gratulálok.....
-
gyurasz74
csendes tag
HI mindenki
Köszönöm a gyors választ.
Asszem megfizettem a tanuló pénzt.
Ha elküldöm azért a paypal számla azonosítóját abból nem lehet baj?
-
randras
veterán
válasz
havri1
üzenetére
Az oldal alján egy amcsi remekül reviewolta. Sokféleképp vannak megcsinálva, ennél a helikoptert USB kábellel lehet tölteni gépről, meg ha van az USB-hez hálózati adaptered, akkor arról, de olyanok is vannak, amiket a távirányítóba rakott elemről is lehet tölteni (ezt nem). Viszont cserébe ennél a repülő akksija cserélhető, nem forrasztott, tehát ha mellé eBay-ről vadászol plusz akksikat, akkor nem kell várni 10 perc reptetés után 20-30 percet is a feltöltésre, mert azért egy ilyen 30-40 grammos helikopterben max. 100-200 mAh-s akksi van, ami nem bír valami sokat.
El lehet vele szórakozni.

Ja és a #c8c165 discount kóddal -5%.
-
randras
veterán
Köszönöm a válaszokat, inkognitó ablak megoldotta, valószínűleg a sütik...
Egyébként jó kis cucc, veszegessétek, itthon legalább tripla áron mennek még az olcsó helyen is az RC helikopterek, Banggood pedig mestere ezeknek, rengeteg van nekik, többször is vettem már tőlük.TaaT: Becsült szállítás max. értéke+30 nap.
-
gyurasz74
csendes tag
Hi mindenki
Segítségeteket kérném.
Rendeltem egy terméket 02.04 én adta az eladó postára,de nem érkezett meg.
Felvettem vele a kapcsolatot,azt mondta újra küldte 03.24.én.kértem töle írja meg az új postai adatokat ,Tracking Number-t ,erre ezt irta:
it will take 20-28 working days to reach you,about tracking number,pls tell me your paypal account id so i need serch it from our shipping table?Ez valos,hogy a pay pal zsámla azonosíto kell neki,vagy csak időhúzás?
-
havri1
félisten
válasz
szentkuti11
üzenetére
Pedig valamiért elutasította..Én megkérdezném a call centert az otpnél, ha van neki.
-
szentkuti11
addikt
Üdv!
Többször is vásároltam már az eBay-en PayPal segítségével kis pénzekért (1000 Ft alatt), most azonban licitálgattam egy fülhallgatóra, amit végül megnyertem, kicsit több mint 6000 Ft-ért. Szokásos módon rákattintottam a fizetésre, majd kérte a PayPal adataimat, amiket megadtam, rákattintottam a fizetésre, majd ez a hibaüzenet fogadott:
We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card MasterCard x-****.
SMS-ben egy Sikertelen kártyás vásárlás-ról kaptam csupán értesítést. A kártyámon van ennyi pénz, limitet semmilyen formában nem adtam meg a bankomnál (OTP). Mi lehet erre a megoldás?
-
havri1
félisten
-
thomasa
senior tag
-
sanzi89
addikt
Valamilyen ajánlott USB-s szivargyújtó töltőről tudtok ami bevált? Jó volna nem a legolcsóbb kínai szemetet megvenni, de félek, hogy gyakorlatilag ugyanazt kapom drágábban is.
-
domesz
aktív tag
Sziasztok!
'Sajnos' megnyertem egy régebben licitált aukciót ma az ebayen amire időközben már nincs szükségem. Nem olyan kis összegről van szó így nem tudom átvenni. Csak szimplán írok neki hogy sajnos ez van és gondolom kapok egy negatívat. Semmilyen más következménnyel nem jár?
köszi
-
randras
veterán
EMS és China Post sebességek mostanság, keresd a hibát: [link]

-
luciferk
senior tag
Frissült a postai nyomkövetésem, egy kicsit visszább ( (#42021) írtam róla, hogy a 19$-os csomagom megfogták........
Küldemény információ:
Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure
2014.03.21
14:44
Küldemény információ:
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2014.03.25
13:22
Küldemény információ:
Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
2014.03.27
05:40
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2014.03.28
09:58 Budapest - Rákospalota 1 posta
Küldemény információ:
Postán átvehető
2014.03.29
10:28 Budapest - Rákospalota 1 posta
Küldemény információ:
Postán kézbesítés regisztrálva / Delivery at post office registered -
Degeczi
nagyúr
válasz
kekkec
üzenetére
Időn múlik jórészt
De rögtön case nyitással érdemes kezdeni (önmagában az eladónak írás még nem az), mert annak rendezésére indul egy határidő (asszem 30 nap) ami alatt mostanában meg kell érkezzen
Csak emailküldés után semmire sincs garancia (sőt, inkább arra, h ellinkeskedi, nem küld semmit) -
törölt tag
[link]

Másodszor is megpróbálkozom hátha tudtok segíteni hogy ilyenkor mi a teendő egyszerűen nemtudok semmit rendelni mert ezt adja ki. -
kekkec
aktív tag
Sziasztok!
Evvel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni.
Írtam a kis kínainak, hogy rossz az egér. Azt írta küld egyet.dear buyer
I'm very sorry.Tomorrow we send a mouse for you.ok?
Mit válaszoljak szerintetek, kérjem inkább a vételárat? Attól tartok, h nem küldi.
Ezzel hogy írtam neki egyben "case"-t is nyitottam?
Még nem értékeltem az üzletet, meddig van rá módom?Sorry a sok kérdésért, még tapasztalatlan vagyok és nem szeretnék pórul járni.
Thx.

-
Siriusb
veterán
Nem igazán használtam eddig, de most rákattintottam a Best offer-re. Egy hányadék, ahogy kinéz az egész, már bocsánat a túlságosan leíró jelzőért.
Valamikor régebben próbáltam, de akkor nem ilyen randán nézett ki. Mondjuk az eladót sem értem, amikor 20 centet enged... Akkor minek engedi ezt a lehetőséget? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Dobj egy privit, es megoldjuk

Lehet talalunk EUban is, es akkor meg hamarabb megerkezik. -
dellfanboy
őstag
betört a telom kijelzője (nokia lumia 620) és úgy olvastam a legegyszerűbb és legolcsóbb módja a javításnak ha neten rendelek hozzá alkatrészt. ebayen találtam is kb 5000 ft-ért... mo-n 1-2 webshopot megnézve 10 alatt szinte semmi nincs ráadásul még csavarhuzót is adnak az ebayesek
. ez normális? vagy én nézek félre valamit?igaz 15-20 working day míg ideér a cucc de annyit tudok várni.szóval abban kérem a segítségeteket, hogy mivel se paypalom se tapasztalatom user nevem ebay.com
vki meg tudná ezt rendelni /fizetni én meg neki utalnám ? vagy esetleg betársulnék vki mellé
term nem ingyne. -
mutyi
senior tag
Jelentem,akit érdekel a storym folytatása, hogy 3 nap után ismét frissült a tracking number a következőre.
In Transit with Destination Carrier
Ezek szerint vagy Németországban vagy Magyarországon van a vásárolt termék ha jól gondolom. -
thomasa
senior tag
válasz
csaba6729
üzenetére
Lehet, de korlátozott számban.
csak 10 napon belül, és max 5x 1,000 feedbackig.
http://www.ebay.com/gds/How-to-edit-negative-and-neutral-feedbacks-/10000000009842112/g.html
-
csaba6729
újonc
A kérdésem az lenne,hogy lehet e feedback-et utólag módosítani?
-
fardem
tag
válasz
havri1
üzenetére
A fake szart áruló eladóknál alkalmazandó taktika: letagadni a cucc megérkezését. Persze ez etikátlan, meg csalás a vevő részéről is. Persze csak akkor működik, ha nincs nyomkövetés.
Viszont most az esetedben az a gond, hogy ha case-t is nyitsz, akkor az ebay is azt mondja, hogy küld vissza. Szóval a postát mindenképp bukod. Az eladó tuti tudja hogy szart küldött. Az időhúzásra játszik, hogy kifuss a reklamálási időből.
-
havri1
félisten
Megjött a válasz, hát nem erre számítottam..
Nem küldöm neki vissza, mert szükség van az akksira, már várja a tulaj a gépet.Hi friend,
I'm sorry to hear that.
Bu i can promise you that the battery is original battery.
There's no other factory can produce this battery.
We all got this type from one same factory from Dell.
And this kind of battery sell in different market ,so it has different label.
You can check it from other store,there's no fake battery.
And friend,if you really don't like this battery,could you please send it back for full refund?
Best Regards -
Kerio
őstag
Hány napig igényelhetek refundot?

-
parkr
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
én inkább ezeket a szavakat használtam volna, de szerintem ezeknek úgyis mindegy.

accumulator -> battery
non-genuine -> aftermarket -
üszök
őstag
válasz
havri1
üzenetére
Hát én ezt inkább így írnám:
Kedves barátom.
Megérkezett a tétel,de ez egy hamisítvány,nem eredeti. Szeretném vissza kapni a pénzem,de nem szeretnék ügyet nyitni,és jelenteni az Ebay-nak,hogy hamisítványt árulsz,és csaló vagy,mert ki is tilthatnak.
Baráti üdvözlettel
......Erre tuti reagálni fog,mert a hamisítványra ugrik az Ebay pillanatok alatt ki penderítik.
És nyugodtan fordíthatod a guglival meg fogja érteni.
-
thomasa
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Persze, csak vicc volt.

Egyébként ha rendes, akkor felajánl valami partial refundot. -
thomasa
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Vagy inkább
Hi!
F.U.
Fake sh**.
Scammer!ez is beválik, gyakorlatilag ugyanaz, mint a fentiek

-
havri1
félisten
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszi
Az originalt genuine-re kicserélhetem? Mert ha jól vettem észre, az originalt ők a bontatlanra értik, nem?
Amúgy így is jó, biztosan megérti miről vakerálok

-
quailstorm
félisten
válasz
havri1
üzenetére
Hello!
The notebook accumulator has arrived. It's working, but it's not an original item as you wrote in the description. I could have purchased a non-genuine one much cheaper than your one. The genuineness sticker is placed askew, and one of them says "made in Japan" but the other one tells "made in China". It's obvious that it's fake.
Could you offer me something before I rate?Regards.
Remélem ez jó lesz. Nem szóról szóra van, hanem tartalomra. Abszolút nyelvhelyességet nem garantálok, de valamire csak jó.
-
-v-
addikt
Srácok, Németországba postázni egy csomagot (5 kg kb, 150cm x 20cm x 10cm) a jó öreg magyar postával a legolcsóbb? Vagy van valami olcsóbb módja? Mindegy mennyi idő alatt ér oda, csak odaérjen.
-
havri1
félisten
Segítsetek pls. Le kéne fordítani a következőt, hogy meg is értse az eladó:
Szia!
Megérkezett a notebook akkumulátor. Működik, de nem eredeti, mint ahogy azt a hirdetésben leírtad. Utángyártott akkumulátort ennél olcsóbban is tudtam volna rendelni. A gyárinak tűnő matrica ferdén van ráragasztva, egyiken madi in japan a másikon made in china van. Látszik rajta, hogy hamisítvány.
Tudsz valamit ajánlani, az értékelés előtt?Üdv!

-
bicajoskema
tag
Okés köszönöm
-
havri1
félisten
válasz
bicajoskema
üzenetére
Szerintem ne aggódj, hamarosan annak meg kell érkezzen.
Otherben esetleg 31-én írj neki, hogy WTF van.
(Ne így azért
)
Ha nem érkezik meg, akkor 30 napod még van caset nyitni, de sztem bőven megérkezik a napokban. -
bicajoskema
tag
-
havri1
félisten
válasz
bicajoskema
üzenetére
Helló!
Mi is szoktunk vásárolni ebayen
(előbb még csak ennyit írtál)Mi az utolsó bejegyzés a trackingben?
USPS azt hiszem csak országon belül támogatja a nyomkövetést. -
Outlander
addikt
válasz
bicajoskema
üzenetére
Igen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Suzuki topik
- Robotporszívók
- Fejhallgatós találkozó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lightyear - befektetési app
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Bontatlan Asus ExpertBook B5602CVN i5 13 gen/8GB/512GB, bontatlan gyári dokkolóval eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak jó lesz.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)