Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Koniman
üzenetére
Ask a question eddig jó, majd Other, Continue
Itt az Enter a topic részhez egy rövid tárgy szöveget írj (data request vagy ami kapcsolódik a kérdésedhez, az other már nem annyira stílusos) anélkül nem küldi el,
majd alatta a nagy téglalapba írj, amit kérdezni akarsz.
Az Attach photos nem minden eladónál működik.
Majd Send -
sebiandi
újonc
Szia én aszt szeretném kérdezni hogy én február 4 rendeltem egy barbit amerikából és eszt írja hogy
Tuesday, Feb. 18, 2014 N/A Processed Through Sort Facility
Sunday, Feb. 9, 2014 N/A Processed Through Sort Facility
Sunday, Feb. 9, 2014 N/A Arrived at Sort Facility
Sunday, Feb. 9, 2014 JAMAICA, NY Processed through USPS Sort Facility
Friday, Feb. 7, 2014 SCARBOROUGH, ME Processed through USPS Sort Facility
Friday, Feb. 7, 2014 BREWER, ME Dispatched to Sort Facility
Friday, Feb. 7, 2014 BREWER, ME Acceptance
Friday, Feb. 7, 2014 SCARBOROUGH, ME Depart USPS Sort Facility
aszt írja hogy 19és 28 közt kellene meg kapnom a csomagot.
Segítene valaki abba hogy most hogy állhat a csomag?Andi -
Koniman
tag
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani, hogy ha egy kiválasztott termék adatlapján vagyok,akkor hol lehet az eladónak kérdést feltenni rendelés elött?Az adatlap alján találtam egy ilyet:
Questions and answers about this item
No questions or answers have been posted about this item.
Ask a question -- -- -- ebből a linkből ez jön fel:Details about item (1)
Shipping (5)
Combined shipping (0)
Pay for item (3)
Returns (1)
Other (0)
Azt kérdezném, hogy az adott termék egy másik típushoz is szerelhető-e. Azt gondolom az other-ben kérdezzem?
Egyszer szállítással kapcsolatban kérdeztem volna egy másiktól és a "Shipping"-en belűl kérdeztem, de egyből nyitott egy Case-t. - Ez normális??
Köszi!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mirci18
üzenetére
Téma összefoglaló: Hol tudom megnézni a trackinget?
-
mirci18
addikt
Ezekről a nyomkövetési számokról tudtok mondani nekem valamit:
YC116571595
1049120240006
Posta nyomkövető semmit. -
Crockett75
csendes tag
Illetve hol tudok eljárást indítani vagy jelezni az ebaynek ez ügyben?Mert a Resolution Centerben nincs ilyen menüpont,csak hogy kifizettem,de nem jött meg illetve nem azt kaptam amit vártam.
-
Crockett75
csendes tag
Fardem,bl4ze köszönöm a segítséget.Igen,pontosan ez a gond.
Egyébként ezt a "seller non-performance" menüpontot hol találom pontosan,mert nem akadtam rá még? -
fardem
tag
válasz
Crockett75
üzenetére
értem mi a gond. kattints olyanra hogy "request total" a fizetésnél. sajna amíg nem küldi a fizetéshez az adatokat, addig szívsz.
sajnos semmit sem tehetsz.
-
válasz
üzenetére
Nyomkövetéshez alternatíva:
http://www.17track.net/index_en.shtmlHa megnézed a Távol-keleti szállítás átlag ideje 40 - 45 nap. Nézd meg mi van várható érkezési időt utolsó napjának dátumát, ahhoz viszonyítva 30 napi reklamálhatsz.
Ha refundolják és 61 napon megjön, akkor újból kifizetem, mert az eladó rajta kívül okból késve, de teljesített.
Szerződés az szerződés -
Phvhun
őstag
-
törölt tag
Estét!
Január 17-én rendeltem egy iPad air tokot, de még azóta se érkezett meg. Megbizható eladótól rendeltem. Írtam az eladónak hogy adja meg a tracking numbert vagy mit, ami alapján nyomon lehet követni a csomag státuszát. Megnéztem az oldalt amit linkelt ott posted van írva, vagyis postára adva. De van egy másik oldal is, a magyar postánál, nyomkövetés néven, de oda hiába írom be, mincs hozzátartozó csomag, vagyis elvileg még nem érkezett meg hong kong-ból 1 hónap alatt?! Létezne? Azt is írta az eladó, hogy szívesen elküldi újra, vagy visszautalja a pénzt. Meddig érdemes még várni?! Mivan ha a pénzr visszautalja de közbe meg megjön?! Eddig nem érdekelt a dolog, mert ráért, de azóta elég sok idő telt már el. Pontosan 25 munkanap kb.
Köszi a segítségeteket!
-
Phvhun
őstag
Üdv,
Nem tudom mennyire leszek off, mivel nem ebay-ről van szó, hanem sima külföldi vásárlásról.
Rendeltem USÁból egy órát $95-ért, USPS First Class levélként, és most a magyar posta csomagkövetés szerint itt tart:
2014.02.16 22:00 Küldemény információ: Küldemény vám elé állítva
(ez kb 10 perccel azután volt hogy megérkezett ide Magyarországra)Mit tudok ezzel kezdeni? Már el lehet érte menni valahová, vagy még várnom kell pár napot?
Valahonnét előbányásztam egy telefonszámot ahol információt lehet kérni ilyen esetben (00-36-1-333-777), csak most ezzel reggelig várnom kell, hátha tud valaki most mondani valami okosat.
-
Crockett75
csendes tag
Nem,nem olyan számla.
Alapból csak Anglia van beállítva,hogy küldi.
Ha ki akarom fizetni,nem engedi,azt írja hogy beszéljek az eladóval és kérjem a számlát,mivel én nem tudom beírni a szállítási költséget.
Ilyenkor ő a profiljából küldi el az összesített számlát(invoice),amin már feltünteti a postaköltséget is,és így egyből ki tudom fizetni.
Sokszor volt már ilyen vásárlásom,minden gond nélkül küldték az invoice-t.Itt egyértelműen meggondolta magát az eladó vagy máshol eladta közben stb.
Csak nem tudom az ilyen jellegű problémát hol tudom jelenteni az Ebay-nek.
-
válasz
Crockett75
üzenetére
Nem az árút, a számlát nem akarja küldeni. Bár én először fizetek, és utána kapok számlát.
A számla készítő rész használata pénzbe kerül, az neki + költség, lehet hogy nem is akarja használni.
De mire kell a számla? A NAV nem fogadja el. A PayPal bizonylaton van posta költség is.
Én eleve jelzem, hogy számla nincs. -
Crockett75
csendes tag
Sziasztok!
Megosztanám a problémám,hátha valaki találkozott már hasonlóval.
Licitáltam egy kabátra,amit nagy harcban meg is nyertem.Előtte természetesen egyeztettem az eladóval,hogy küldi Magyarországra.Angol ebayről van szó amúgy.Miután megnyertem,írtam neki,hogy küldje a számlát,mivel a postaköltséggel kiegészített számlával tudom csak kifizetni a kabátot.Hitegetett,hogy küldi,csak 12 órában dolgozik,meg nincs számítógépe otthon és átmegy egy barátjához.A harmadik email-emre hogy miért nem küldi a számlát,írta hogy az ismerőse szabin van és nincs otthon,hogy a gépéhez férjen.Küldtem neki videót is,ahol pontosan bemutatják,hogyan kell a számlát küldeni,le is írtam neki,hátha nem tudja.Írta,hogy ő tudja,küldi.Ez megy már 2 hete,számla semmi,a kabát kifizetésre vár.
Szóval hazudozik össze-vissza.
Próbáltam Case-t nyitni,de persze ilyen vagy ehhez hasonló problémával nem tudok.
A kérdésem az lenne,hogy mit tegyek most,illetve van olyan az ebayen,ahol ezt a fajta problémát jelenteni tudom?
Gondolom nem egyedi probléma,hogy a licit megnyerése után mégsem akarja odaadni az eladó az árut valamiért.
Köszönöm a válaszokat! -
válasz
Bence123
üzenetére
Normális cég, eddig mindent rendben megkaptam. (5 vásárlás) Most is jön egy telefon, csak hold új év miatt kiesett 1 hét.
Szoktak adni ajándékot a vásárlás értékétől függően és van vásárlói védelem és amerikai, angol és hong kongi lerakat. Így az Angliából vásároltakra nincs áfa és vám, persze drágább, de érdemes kalkulálni vele. Nyomkövetéssel küldik a csomagokat. Minőségi problémám sem volt. Nem gagyi.A Ships From-ra kattintva feladja, hogy hol van és onnan szállítanak. Én nem jártam úgy, hogy amelyiket választottam onnan azt írták volna hogy nincs készleten.
-
bul07
nagyúr
válasz
randras
üzenetére
Lámpás fórumba nem sok jót olvasni , és nem csak a szállítási idővel hanem az árult dolgok minőségével kapcsolatba is
Amerikai részre is egy idézet
Elösször nem kínai "üzletükből", gondolván, hamarabb ideér..
Sokáig semmi érdemit nem láttam, hát rákérdeztem, hogy vatta fa van?
Nincs raktáron, várni kell, vagy küldik kína... -
Bence123
csendes tag
Biztató kezdetek
Köszi mindkettőtöknek az infót, a másik topikot sajnos nem ismertem -
bul07
nagyúr
válasz
Bence123
üzenetére
Lámpás fórum
Egy hozzászólásból:
Srácok, ezennel bejelentem hogy röpke 61 nap után megérkezett az Ultrafire wf-501b lámpa a kedves, gyors Tmart-tól!! Nem semmi ez a bolt... -
Bence123
csendes tag
tmart.com oldalról rendelt már valaki, mik a tapasztalatok?
-
bzoley
veterán
válasz
randras
üzenetére
Egy eladónál bepróbálkoztam, hogy nem-e lehetne-e mégis.
"Dear buyer
Thank you so much for your attention for our items. We do appreciate it so much.
We are sorry, but due to shipping problems, right now we don’t ship items to your country.
Once again, we are really sorry for having you through this inconvenience. But we will inform you as soon as we open market to your country. Thank you again"
Aztán hogy ennek a feléből mi igaz... -
gpeeter
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék USÁból rendelni egy Amazon Kindle-t, de nem tudom mennyi az esély, hogy megfogják? Ha kell rá áfát fizetni, már nem éri meg kintről rendelni...Köszi. -
randras
veterán
válasz
havri1
üzenetére
Excludes: Hong Kong, Indonesia, Vietnam, India, Austria, Belgium, Bulgaria, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, United Kingdom, Tunisia
Vagy egész Európa cigányosodik elfele, vagy másról van itt szó.
-
havri1
félisten
válasz
creative24
üzenetére
A másodikból én rendeltem tőle még, akkor semmi korlátozás nem volt..

-
raziel01
veterán
Decemberben vettem egy terméket. Kb 20 nap alatt megjött. Véletlen most rákattintottam újra az általam vásárolt termékre és már az van ott, hogy Does not ship to Hungary

Egyre több eladónál látom ezt. Remélem sinceritytrading barátunk nem lesz ilyen. -
válasz
tucsok.
üzenetére
Ne kavarjátok. A Paypal-el lehet vásárolni az eBay-n kívül. Akkor életbe lép a PayPal vásárlói védelme, a vásárlástól számított 45 nap. (Buyers must raise a dispute within 45 days of a single PayPal)
Ha az eBay-n keresztül vásárolunk, akkor az eBay vásárlói védelme lép életbe, a várható érkezés utolsó időpontjától számított 30 nap, az összes eBay-n. Ezt megerősítette mind a német, mind az angol ügyfélszolgálat.
Ha case-t indítasz az eBay-n akkor csak ott vonatkozik a vásárlói védelem 30-as szabálya, a Paypal-n nem lehet ugyanarra indítani reklamációt. A kettő egyszerre kizárja egymást.. -
kaliber
aktív tag
válasz
SUPREME7
üzenetére
Mint ahogy feljebb is írtam azért szüntették meg, mert így 45 napon túl is tudsz ügyet indítani, és ez nem egy fix időpont mert az eladó becsült szállítási ideje + 30 napig tudsz ügyet indítani.
Egyébként ez egy tavaly novemberi történet és az összefoglalóban is kijavították!!!
-
SUPREME7
őstag
válasz
kaliber
üzenetére
Ez nekem csak azért nem világos igazság szerint, mert akkor nem mindegy, hogy a co.uk vagy a .com domainen adok le egy rendelést? Vagy nem mindegy melyikre bejelentkezve próbálok reklamálni? Egyiken x+30 napom van a másikon meg fix 45? Szerintem itt valami más lesz a dolog lényege, de akkor se világos, hogy a jelzést miért szüntették meg. ..
Vagy az UK van lemaradva a "fejlesztéssel" és bent maradt a jelzés annak ellenére, hogy már változtak a szabályok? Meg ugyebár az UK-n az estimated delivery-t sem jelzi, tehát fura ez így ...
-
SUPREME7
őstag
Azért kedvesek, hogy a .com-ról eltüntették a "Don't forget to leave Feedback. If there is a problem, please go to the Resolution Centre by" jelzést. Most tűnt csak fel. Valaki próbált már az után case-t nyitni? Szerencsére még időben vagyok, de azért érdekelne, hogy ezt ilyen szopatás gyanánt szedték-e ki, vagy mi volt a szándék, de majdnem elfelejtettem az egyik cuccra reklamálni emiatt, mert megszoktam, hogy jelzi a rendszer. UK-n még működik a jelzés.
-
utgyuru
aktív tag
Ugye még mindig 45 napom van case-t nyitni, ha problémám van?
-
válasz
kiro4444
üzenetére
Ha kibontják akkor 3 fős bizottság kell több példányos jegyzőkönyv, mert hát ha eltűnik valami a csomagból.....
Az utóbbi csomagokon nincs nyoma a felbontásoknak és nincs is rajta a felnyitási nyomda. Azt elhiszem, hogy kevesen vannak és nem győzik a munkát.
Nem változott semmi a külföldről érkező küldemények vámeljárási szabályaiban, úgy 2004 óta. -
Heavyrain
őstag
Ebay-en rosszul volt megadva a telefonszám,és már hiába javítottam,a rendelés mellett még a rossz szám szerepel,gondolom a futárszolgálat is azt kapta meg,és nem értek el.
Szólnék én a futárszolgálatnak,hogy mi a helyzet,viszont nem tudom,hogy magyarországon belül pontosan kik szállítják. Ezt hol lehet megnézni? (hogy utánna fel tudjam venni velük a kapcsolatot)
-
El Gringo
senior tag
nekem jött azóta 2 csomagom is, de biztos nem bontották fel. Úgyhogy felbontani nem bontják őket, max vmivel átvilágítják.
-
kiro4444
tag
Mondott új rendeletet, de én nem nagyon értek ehhez. A RAG szám alapján ő is csak annyit lát, amennyit mi a Posta oldalán.
3-án ideért az országba, 14-én láttam, hogy bekérik a papírokat, el is küldtem mailt. Innentől kezdve még 4-5nap a vám, és utána 1-2 nap a szállítás.
De legjobb lenne, ha más is áldozna erre a kérdésre 2 perc telefont, és akkor hátha tisztábban látnánk.
Persze lehet csak én vagyok ilyen, hogy utálok várni....

-
Jakuu
őstag
válasz
kiro4444
üzenetére
Dobjunk be melled meg par mogyorot is ?

A viccet felreteve, nem teged allitunk pellengerre, hanem egyszeruen nonsense lenne az egesz kijelentes, foleg azoknak a fenyeben, amiket leirtunk.
Esetleg azt meg elhinnem, hogy az egesz szallitmannyal nem volt rendben valami igy a tobbi termeket is egyelore visszatartjak, mig teljeskoru vizsgalatot nem vegeznek, na dehogy minden kuldemenyt mostantol fel is bontanak az szerintem nem csak eljaras szempontbol is ketseges, hanem jogilag is. -
Heavyrain
őstag
Trackingnál ez áll:
(febr 16.) Out for Delivery
(febr 17.) Delivery Attempt
(febr 17.) In transit - Exception
(febr 17.) In transit - ExceptionAz mit jelent?
És miért van ott az "Exception"? -
electrician
tag
Jó dolog ez a tracking.
A múlt héten rendeltem angliából, volt is trackingszám. A posta a royal mail volt (komoly cégnek gondolom). Namost a honlapjukon semmi sem látszik belőle, hogy merre van. Megnéztem még tegnap este is a neten fellelhető parcel trackingokat, hogy valahol látható-e. Semmi. Erre ma kihozza a GLS. Az ő honlapjukon ránéztem a számra és azon az látszik, mikor németországban fellbukkan 4 napja -gondolom mikor ők átvették.
Szóval jó dolog csak tudni kell hol keressük, mert azt nem írta a küldő, hogy melyik szolgáltatóval küldi, csak hogy elküldte. -
kiro4444
tag
Jól van akkor vessetek a mókusok közé. Elég hihetően mondta az ürge, és mivel régóta ott van ezért gondoltam, hogy igazat mondhat. Egyébként úgy fogalmazott, hogy az eddigiekkel ellentétben, amikor csak szúrópróbaszerűen bontották ki a csomagokat, most mindet megnézik, ezért lassult le lényegesen, nagyon. Az, hogy valaki előbb megkapja, lehet, hogy csak egy hanyag munkatárs. Végülis én lexarom mi történik, csak igyekezzenek már.

Jah, ezt nem neked akartam válaszolni.

-
Jakuu
őstag
válasz
kiro4444
üzenetére
Szerintem meg terelnek. Onnan gondolom ezt, hogy egy kesobb erkezett csomagom pedig mar megerkezett, mikozben van egy Feb. 03.-i ami bent all tobb mint ket hete. Szoval az hogy lehet ami kesobb jott be mar itt van, de a korabbi meg bent all, ha mind felbontjak ?
Raadasul mar tobben irtak, hogy kesobbi csomagot is mar kaptak. -
kiro4444
tag
Na felhívtam a postát, hogy mi a rák van már a telefonommal, és ott a vonal másik végén levő pali azt mondta, hogy azért vesz ennyi idő a február 3-án Mo.-ra megérkezett csomagom feldolgozása, mert valami új rendelet alapján MINDEN (nem csak szúrópróba szerűen) csomagot felbontanak és ellenőriznek!
Csak ez hátha másnak is fontos információ...... -
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, tegyük fel, hogy Ebay-es terméket vennék egy eladótól ebayen kívül, de paypal-lal fizetnék, ebben az esetben van 40 napom, hogy visszakapjam a pénzem ha nem stimmel valami, vagy nincs meg ez a védelem?
-
randras
veterán
Ausztrália - Magyarország Standard International Flat Rate Postage 13 nap.
Ja, és Hongkong-ból egy hete feladott már az országban!

-
mepet
addikt
válasz
raziel01
üzenetére
így is lehet fogalmazni, konyhanyelven a lényeg annyi, hogy valódi pénzzel fizetsz, virtuális pénzhez jutsz végül, aminek pontos mennyisége csak tippelhető. így ha jól számolsz és licitálsz és van egy kis szerencséd, végül profittal válthatod vissza a virtuális pénzedet valódi pénzzé.
Eléggé pörögnek ezek a szerződések ebayen, legtöbbször irreálisan magas áron. Ha ezt az átverősdit nem számítjuk bele, eddig még csak egyet vásároltam egy szlovén formától, ő teljesen korrekt volt. -
Melack
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Please, refund the money. Nem hiszem, hogy túl kell cifrázni a választ

-
enginev3.0
félisten
Vettem múltkor egy inget ebay-en, de most kaptam üzenetet, hogy elfogyott a szín amit én szerettem volna, akarok-e másikat helyette, vagy vissza a pénzt
Mivel más színben nem jön be, így a pénzt szeretném, mit írjak pontosan?
-
mepet
addikt
Még január végén vettem, szóval jól látod, ha nem is átverés, akkor is minuszos lesza történet.

Fejlemény: az eladó megjelölte shipped-ként a szolgáltatást, amit csak feb. 25-étől kezdődően egy hétig kéne nyújtania.
írtam neki, hogy azt hittem, hogy csak 25-én kezdődik a szerződés...
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy átverés.Ha jól tudom, erre is vonatkozik a buyer protection (mint minden ebay itemre).
A bitcoin eladásokból pont ezért volt gond, mivel nem tudta igazolni az eladó, hogy elküldte a bitcoint (mert nem értett hozzá eléggé), ezért a vevőnek ítélt a paypal és így a vevő megkaptartotta a bitcoint és visszakapta az usdt... Ezért van az összes bitcoin (vagy más coin, vagy mint pl. esetemben cryptocoin mining contract item descriptionjában, hogy minimum x visszajelzéssel bíró min. y ideje regisztrált vásárlótól fogadja csak el a vásárlást, különben bid cancelling...
-
SUPREME7
őstag
Szerintem benézted, nem 14-én adta a feedbacket, hanem 26-án. Január 26 (20)14.
Bár most nézem te február 14-ről beszélsz, meg február 25-i indulásról, de itt februárra nincs semmi értékelés
Ettől függetlenül tényleg február 25 van írva a leírásba, szóval tényleg lehet fake feedback, vagy nagyon hülye vevő.
-
mepet
addikt
Szerintem 123 sikeres vásárlás után most próbálnak először átverni.
Ebből a szolgáltatásból vásároltam 2 db-ot.
Azért nagyon gyanús, mert érkezett egy fake feedback egy ugyanolyan áruért, mint amit én vettem. Azért biztos, hogy fake, mert 14-én értékelte az arc a 25-én kezdődő, 1 hétig tartó szolgáltatást.
Mi a véleményetek? Megkérdezzem a fake értékelésről az eladót (pl. úgy, hogy "láttam, hogy más szerződése hamarabb kezdődött, és az enyém is kezdődhet hamarabb, ha lehetséges"), vagy várjam meg a szolgáltatás ígért kezdetének idejét (feb. 25), és utána lépjek?
Ha tényleg átverés, mik az esélyeim, hogy visszakapom a pénzemet? És ha igen, kb. mennyi időn belül? -
electrician
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Így is nevezhetjük, hogy megvette. Vagy túl jóhiszemű voltam/vagyok? Nekem eszem ágában nem állna senkit sem átb*szni, így ezt is jóhiszemüségnek vettem. Aztán ha ügyet indítok akkor mi a biztosíték, hogy nekem adnak igazat? Beépítettem az érintőt, lehúztam róla a fóliát a ragacsos feléről így bele is ragadt a helyére a telefonba. Mikor látszott, hogy rossz vissza kiszedtem, de a ragacs túl jó volt így elrepedt, pedig melegítettem. Akkor most mivel bizonyítom, hogy rossz? Küldjem vissza a repedt kijelzőt? Az eladó mondhatta volna, hogy 100%-osan jó tesztelt példányról van szó és hazudok -mint ahogy le is írta a termékleírásban. Vagy szerelési hiba. 1 állítás-1 tagadás. Na erre való dühömben adtan a negatívot.
Pár napja itt valakinek elutasították az ügyét arra vonatkozóan, hogy nem kapta meg az árut pedig a kolléga állította , hogy valóban nem és ezt a trackingszámmal is bizonyítaná..
"Minőségi portéka"-?
azt látom, hogy ezen az oldalon is olcsó húsnak híg a leve. -
Winner_hun
félisten
válasz
electrician
üzenetére
Magyarul megvette a pozitív értékelést. Sajnos sokan bedőlnek, így pedig egy fals kép alakul ki az eladóról és a "minőségi" portékájáról... ügyet kellett volna indítani a PayPal-nél, az eladó értékelésének pozitívvá változtatását pedig meg nem csinálni.
-
thomasa
senior tag
válasz
electrician
üzenetére
Köszi, hogy megosztottad. Úgy tudom feedbacket 3x lehet változtatni évente.
-
royalka
őstag
Sziasztok. Szerintetek mit tegyek: Ma van a szállítási idő utolsó napja, ha ma se jönne meg a csomag akkor jelezzem az eladónak vagy még várjak pár napot? (Pár kijelző fóliáról lenne szó amúgy)
-
electrician
tag
Pár napja itt az oldalon kérdeztem, mit lehetne csinálni egy helyzettel amibe keveredtem és jól megoldódott, leírom a tapasztalatot.
Most kezdtem az ebay-t, a fiam telójának betört az érintője, kellett egy. Rendeltem egyet kínából meg is jött, de nem működött. Már későn a rendelés elküldése után néztem bele az eladó értékelésébe, kívülről csak azt láttam, hogy 40ezer felett van. A részletesben láttam, hogy majdnem minden napra jut egy negatív neki és nagy része -a szövegesben látszott- pont az érintő képernyő miatt van, valamint meg nem kapott és vissza nem fizetett dolgokból.
Ezek ismeretében mikor beépítés után nem volt jó a telóban az érintőképernyő rögtön negatívot adtam, gondoltam nem érdemes szórakozni vele. Case-t sem indítottam, gondoltam veszik a pénz. Az alkatrészról annyit, hogy csodálkoztam volna ha működik, mert az eredetihez képest töredéke volt az alkatrészek száma a flexifólián. Bár lehet hogy fejlődött a technika.
Aztán jelentkezett az eladó, hogy miért adtam negatívot, változtassam meg, visszautalják a pénzt. Ebben nem igazán hittem. Azt sem tudtam, hogy lehet értékelést változtatni itt a topicban segített egy kolléga amiben leírta, hogy az eladó tudja kérni. Ezt viszont meg kellett értetni az eladóval, hogy kérje ő, mert pár napig úgy nézett ki mintha egy géppel leveleznék. Ugyanazok az üzenetek jöttek.
Aztán tegnapelőtt megjött a kérelme az értékelés megváltoztatására, tegnap este megkapta a pozitívját az 5 csillaggal. Az értékelés szöveges részében leírtam, hogy rossz a cucc, de megoldja. Ma reggel pedig írta, hogy visszautalt és meg is jött a pénz.
Kellemes meglepetés volt, ilyen is van. -
bul07
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor ez is olyan mint bármelyik más ügyfélszolgálat a 10-ből 1 tudja hogy mit és hogy kell csinálni a többi csak löki a süket dumát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- UGREEN USB 2.0 2x1 USB KVM kapcsoló
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi mindkettőtöknek az infót, a másik topikot sajnos nem ismertem

És miért van ott az "Exception"?