Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- potyautas: Öregek napjára
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
7034 - 6901
7034 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-03-09 11:12 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
M már látom, hogy kb mikor lesznek szabad szombatjaim. Ez még nem teljesen fix, de kiindulási alapnak ezek vannak :
Október 23 Péntek, ünnepnap
Október 24 Szombat
Október 31 Szombat
November 21 SzombatSzinte biztos, hogy ezek egyikére még lesz kötelezettségem, de most ezeket látom üresnek a naptárban.
Nekem november 21. kivételével egyelőre mind jó, bár a hosszú hétvégéken általában csinálunk családi programot...
-
exciplite
tag
-
nLali
Topikgazda
M már látom, hogy kb mikor lesznek szabad szombatjaim. Ez még nem teljesen fix, de kiindulási alapnak ezek vannak :
Október 23 Péntek, ünnepnap
Október 24 Szombat
Október 31 Szombat
November 21 SzombatSzinte biztos, hogy ezek egyikére még lesz kötelezettségem, de most ezeket látom üresnek a naptárban.
-
Zoliee
őstag
A Susvara alá amit beteszel kb azt hallhatod, azt tudja majdhogynem a végtelenségig. Az én tapasztalatom szerint. A HE1000-nél több szerintem sokkal de sokkal, akinek nem, ott a lánc annyit tud. Az azért érdekes, hogy fejesben a "csúcsot" mikre kötik...
A Meze fejesek más történet, hozzám (is) azok állnak közel. Amikkel szerencsém volt találkozni, azokban van zene, Hifiman-ekről ez nem mondható el, persze amikkel találkoztam."... Susvara... én tapasztalatom szerint..."
majd folytatod:
".... A Meze fejesek más történet.... azokban van zene, Hifiman-ekről ez nem mondható el, persze amikkel találkoztam..."Ezek szerint a Susvara-ban "nincs zene"?

-
exciplite
tag
Én is úgy olvastam, hogy kicsit hype-os a Susvara, többen írták, hogy He1000 Unveiled elég közel áll hozzá, talán csak ízlés és hangszin beli különbségek vannak.
Azért kiváncsi vagyok milyen a Susvara, a Meze 2 kicsit más világ, húsosabb, sok méllyel, ha van kicsit equ-zva, de nagyon kellemes hangú, és részletes, a Meze 1 hez képest kifejezetten.A Susvara alá amit beteszel kb azt hallhatod, azt tudja majdhogynem a végtelenségig. Az én tapasztalatom szerint. A HE1000-nél több szerintem sokkal de sokkal, akinek nem, ott a lánc annyit tud. Az azért érdekes, hogy fejesben a "csúcsot" mikre kötik...
A Meze fejesek más történet, hozzám (is) azok állnak közel. Amikkel szerencsém volt találkozni, azokban van zene, Hifiman-ekről ez nem mondható el, persze amikkel találkoztam. -
gabesz345
tag
Eltelt több mint két hét, ideje egy kis helyzetjelentésnek a Susvara-ról. Érdekes egy fejes az biztos, a hangszíne elképesztő és szerintem páratlan, olyan valósághűen szólaltatja meg a hangszereket és énekhangokat amire szavaim sincsenek. Viszont az ára/hype-ja miatt kicsit nagyobb élményre számítottam. Részletgazdag, de a HE1000se-m is tudta majdnem ugyanezt. Telt hangzású és "zenei", de az Arya Organic-om is kb ilyen volt. És még talán a HE1000se-nek nagyobb is lett volna a tere.... Aztán rájöttem, hajnal 3 volt (este 8-kor ültem le) és még mindig a fejemen volt, újabb és újabb zenéket akartam meghallgatni. 5-kor sikerült letennem... És ebben utánozhatatlan szerintem, semmi sem vonja el a figyelmet a zenéről, nem érdekeltek a részletek, a színpad vagy a dinamika, vagy hogy éppen milyen rendszerről hallgatom. Mindegy volt milyen zenét hallgatok, nem válogatott a műfajok között, Carmina Burana, Swan Lake, Lara Fabian, Katie Melua, Scorpions, NOX, Joyhauser, Trespassed, Amelie Lens, Deep Purple, Hans Zimmer, Audiomachine, Ennio Morricone, Barbra Streisand, Lionel Richie, Michael Bolton..... stb. stb. Egyszerűen mindenből, ha kellett őszinte volt, vagy intim, vagy ütött, vagy letarolt. Kizárólag NOS módban hallgattam, teljesen EQ nélkül (ahogy mindig is szoktam).
Röviden ennyi.Én is úgy olvastam, hogy kicsit hype-os a Susvara, többen írták, hogy He1000 Unveiled elég közel áll hozzá, talán csak ízlés és hangszin beli különbségek vannak.
Azért kiváncsi vagyok milyen a Susvara, a Meze 2 kicsit más világ, húsosabb, sok méllyel, ha van kicsit equ-zva, de nagyon kellemes hangú, és részletes, a Meze 1 hez képest kifejezetten. -
exciplite
tag
-
nLali
Topikgazda
-
exciplite
tag
Mikor lesz találkozó, van már konkrétum esetleg? Vagy lemaradtam valamiről

-
fehér_ember
addikt
Köszönöm, tényleg sok boldogságot hoz!
Az Audio-GD? Én teljesen meg vagyok elégedve vele, maximálisan. Az áprilisi találkozón kb egy hónapos volt a dac/amp, a gyártó már bejáratta 300 órával, további 300 órát javasolnak neki minimum, de 1000 órát ajánlanak a “tökéletességhez”…. Az volt a “belépő” rendszerük, azóta már lecseréltem egy komolyabbra, de ez is még az 1000 órás bejáratás előtt van. Én szeretem a kissé meleg, dús, analógus hangzását, szerintem jól passzol a Hifiman fejesek hidegségéhez. A hamiskás hangzást én nem hallottam rajta (akkor még a HE1000se-vel), de én csak egy cukrász vagyok aki szeret zenét hallgatni. Azért az októberi találkozón tervben van hogy meghallgassam a Susvara-t más rendszereken is, illetve az Audio Expó-ra elviszem magammal. Az Empyrean II/Charysbris fejesekre nagyon kiváncsi vagyok majd az októberi fejes találkozón. És persze örülnék egy Modhouse Tungsten-nek is, bár sok esélyt nem adok neki.Osztom bitrograde véleményét az ott hallott előző rendszereddel kapcsolatban. Persze lehet hogy azt is jobbá lehetett volna tenni, akár megfelelőbb kábelezéssel. Viszont váltottál és már az előző fejesed (HE1000se) is jóféle volt.
-
Robgee1978
csendes tag
Még nem is gratuláltam, csodás darabra tettél szert! Sok boldog órát hozzá és vele!
Annyit kérdeznék csak, részben Zolieehoz csatlakozva és a találkozós tapasztalatok alapján: biztos, hogy ennek a nagyvadnak az Audio GD-rendszer a méltó játszótársa? Bevallom, nekem kissé hamiskásan szólt a találkozón, főleg ami a hangszerhangokat illeti. Zongora, hegedű, valahogy nem voltak a helyükön. Próbáltad esetleg más lánccal a Susvarát, esetleg tervezed? Találkozón lehetne több "nagyrendszert" is összerakni, összevetni, ha van erre szándék és igény? Most, hogy Susvarák és Chalybdisek repkednek itten alacsonyan, és vasból és forrásból is lett egy-egy komolyabb.Köszönöm, tényleg sok boldogságot hoz!
Az Audio-GD? Én teljesen meg vagyok elégedve vele, maximálisan. Az áprilisi találkozón kb egy hónapos volt a dac/amp, a gyártó már bejáratta 300 órával, további 300 órát javasolnak neki minimum, de 1000 órát ajánlanak a “tökéletességhez”…. Az volt a “belépő” rendszerük, azóta már lecseréltem egy komolyabbra, de ez is még az 1000 órás bejáratás előtt van. Én szeretem a kissé meleg, dús, analógus hangzását, szerintem jól passzol a Hifiman fejesek hidegségéhez. A hamiskás hangzást én nem hallottam rajta (akkor még a HE1000se-vel), de én csak egy cukrász vagyok aki szeret zenét hallgatni. Azért az októberi találkozón tervben van hogy meghallgassam a Susvara-t más rendszereken is, illetve az Audio Expó-ra elviszem magammal. Az Empyrean II/Charysbris fejesekre nagyon kiváncsi vagyok majd az októberi fejes találkozón. És persze örülnék egy Modhouse Tungsten-nek is, bár sok esélyt nem adok neki. -
bitrograde
őstag
Eltelt több mint két hét, ideje egy kis helyzetjelentésnek a Susvara-ról. Érdekes egy fejes az biztos, a hangszíne elképesztő és szerintem páratlan, olyan valósághűen szólaltatja meg a hangszereket és énekhangokat amire szavaim sincsenek. Viszont az ára/hype-ja miatt kicsit nagyobb élményre számítottam. Részletgazdag, de a HE1000se-m is tudta majdnem ugyanezt. Telt hangzású és "zenei", de az Arya Organic-om is kb ilyen volt. És még talán a HE1000se-nek nagyobb is lett volna a tere.... Aztán rájöttem, hajnal 3 volt (este 8-kor ültem le) és még mindig a fejemen volt, újabb és újabb zenéket akartam meghallgatni. 5-kor sikerült letennem... És ebben utánozhatatlan szerintem, semmi sem vonja el a figyelmet a zenéről, nem érdekeltek a részletek, a színpad vagy a dinamika, vagy hogy éppen milyen rendszerről hallgatom. Mindegy volt milyen zenét hallgatok, nem válogatott a műfajok között, Carmina Burana, Swan Lake, Lara Fabian, Katie Melua, Scorpions, NOX, Joyhauser, Trespassed, Amelie Lens, Deep Purple, Hans Zimmer, Audiomachine, Ennio Morricone, Barbra Streisand, Lionel Richie, Michael Bolton..... stb. stb. Egyszerűen mindenből, ha kellett őszinte volt, vagy intim, vagy ütött, vagy letarolt. Kizárólag NOS módban hallgattam, teljesen EQ nélkül (ahogy mindig is szoktam).
Röviden ennyi.Még nem is gratuláltam, csodás darabra tettél szert! Sok boldog órát hozzá és vele!
Annyit kérdeznék csak, részben Zolieehoz csatlakozva és a találkozós tapasztalatok alapján: biztos, hogy ennek a nagyvadnak az Audio GD-rendszer a méltó játszótársa? Bevallom, nekem kissé hamiskásan szólt a találkozón, főleg ami a hangszerhangokat illeti. Zongora, hegedű, valahogy nem voltak a helyükön. Próbáltad esetleg más lánccal a Susvarát, esetleg tervezed? Találkozón lehetne több "nagyrendszert" is összerakni, összevetni, ha van erre szándék és igény? Most, hogy Susvarák és Chalybdisek repkednek itten alacsonyan, és vasból és forrásból is lett egy-egy komolyabb. -
Zoliee
őstag
Röviden ennyi.Köszönjük a brutálisan őszinte beszámolód!
Gondolok itt pl erre:
"... Viszont az ára/hype-ja miatt kicsit nagyobb élményre számítottam. Részletgazdag, de a HE1000se-m is tudta majdnem ugyanezt. Telt hangzású és "zenei", de az Arya Organic-om is kb ilyen volt. És még talán a HE1000se-nek nagyobb is lett volna a tere.."
Nem nagyon lehet hasonló véleményeket olvasni. Ráadásul mindezt még a mézeshetek alatt.
Tisztában vagyok azzal, hogy minél feljebb lépünk, annál inkább fordítottan arányos a ráfordított összeg a kapott változáshoz képest.
Azonban nagy valószínűséggel kijelenthető, hogy ebben a hobbiban felértél a csúcsra.
-
bajnokpityu
félisten
Szerintem az Audio-GD elég neki, amilyen DAC-od neked is volt, te is tudod, mit tud.
Egy utópiat én totál dac al hallottam.
-
Robgee1978
csendes tag
És meg lánc is kell elé...
Szerintem az Audio-GD elég neki, amilyen DAC-od neked is volt, te is tudod, mit tud.
-
bajnokpityu
félisten
ez nem volt annyi
És meg lánc is kell elé...
-
Robgee1978
csendes tag
Szép. Ilyet a nagy focal is tud még. Az másfél Misi. Ez?
ez nem volt annyi
-
bajnokpityu
félisten
Röviden ennyi.Szép. Ilyet a nagy focal is tud még. Az másfél Misi. Ez?
-
Robgee1978
csendes tag
Röviden ennyi. -
nLali
Topikgazda
-
exciplite
tag
-
bkercso
nagyúr
-
Robgee1978
csendes tag
Október 17-18. Budapest Audio Expo
Budapest Audio Expo -
nLali
Topikgazda
Naaaaa, az igeeeen, gratula hozzá, azt az Empyrean II--t én is szívesen meghallgatnám, rajta volt a listámon sokáig.
Majd attól függ mikor lesz a találkozó hogy tudok-e menni, október eleje-közepe eléggé sűrű nekem, de majd meglátjuk.Én egyelőre az október elejét kizárnám.
Szerk.: Az expo időpontját is kizárhatjuk.
-
Robgee1978
csendes tag
Naaaaa, az igeeeen, gratula hozzá, azt az Empyrean II--t én is szívesen meghallgatnám, rajta volt a listámon sokáig.
Majd attól függ mikor lesz a találkozó hogy tudok-e menni, október eleje-közepe eléggé sűrű nekem, de majd meglátjuk. -
gabesz345
tag
Végre megérkezett, régi vágyam volt, egy igazi nagyvad!

Na ez már döfi, gondolom hozod majd, szerintem nagyon kelendő lesz hallgatásügyileg.
Nálam meg befigyelt egy Meze Empyrean 2.
Viszem majd, nagyon kafa hangja van, aki a melegebb oldalát szereti a planároknak, annak be fog jönni. -
Robgee1978
csendes tag
Csak a fotók miatt voltak ott, az asztalon van a helyük. Nekem kényelmes így, itt vannak a bal oldalamon közvetlenül mellettem, előttem meg a PC, az a forrás. Tidal/Qobuz + Audirvana.
-
Zoliee
őstag
A fotó miatt vannak a padlón, vagy ott is a helyük?

Mert így nem lehet túl komfortos használni őket. Szvsz.
Illetve semmilyen forrás oldali készüléket nem látok. Pedig én arra is kíváncsi lennék.
-
Robgee1978
csendes tag
-
bala6120
senior tag
Grat hozzá

Milyen fejes kábel a képen? -
Robgee1978
csendes tag
-
nLali
Topikgazda
Szép rendszer! Kellemes időtöltést kívánok az új szerzeményekhez!
Jól látom, hogy nagyobb, mint a HE6SE? -
Robgee1978
csendes tag
-
Zoliee
őstag
volt a head-fi.org-on egy használt Tungsten, de igen, nem mertem így látatlanban bevállalni
A Hifiman EU Store-ban volt egy open-box akciósan plusz extra kedvezményekkel és még kuponom is volt, így 1.4M volt, 3 év garival
Kb mint egy új, patika állapotban van.
Még csak pár számot hallgattam meg vele, de a hangszíne az valami fenomenálisan természetes, köröket ver a HE1000se-re így első hallgatásra."... köröket ver a HE1000se-re.."
Háát ezt kinek hihetném el jobban, mint Neked!

Talán még csak a múlt héten vitték el Tőled?
Pedig az is egy bitang jó fejhallgató. -
Robgee1978
csendes tag
-
Robgee1978
csendes tag
volt a head-fi.org-on egy használt Tungsten, de igen, nem mertem így látatlanban bevállalni
A Hifiman EU Store-ban volt egy open-box akciósan plusz extra kedvezményekkel és még kuponom is volt, így 1.4M volt, 3 év garival
Kb mint egy új, patika állapotban van.
Még csak pár számot hallgattam meg vele, de a hangszíne az valami fenomenálisan természetes, köröket ver a HE1000se-re így első hallgatásra. -
Zoliee
őstag

Ezek szerint mégsem merted bevállalni azt a Modhouse Tungsten fejest.
Jó döntés, mivel annyira ismeretlen nálunk, hogy utólag kb eladhatatlan normális áron.Gratula hozzá! Új, vagy használt?
Ha publikus az infó, akkor honnan jött, illetve mennyi volt az annyi?
-
nLali
Topikgazda

Mutttiiiii
-
Robgee1978
csendes tag

-
Robgee1978
csendes tag
Sajnos nekem az október eleje (és közepe is) a legforgalmasabb az évben, október vége felé már ráérek.
-
nLali
Topikgazda
-
gabesz345
tag
Tervek a találkozóra? Október eleje? Amikor kellemes az idő, de nincs hó sem. Persze reméljük az energiahelyzet megoldódik már.
-
Remus389
nagyúr
Köszönöm!

Van persze ezekhez is, de csak a találkozóra teszem majd fel, nem olyan jó a hőelvezetése a plexinek mint az alumíniumnak, itthon teljesen felesleges.
Szép!
-
bajnokpityu
félisten
Köszönöm!

Van persze ezekhez is, de csak a találkozóra teszem majd fel, nem olyan jó a hőelvezetése a plexinek mint az alumíniumnak, itthon teljesen felesleges.
nájsz.
mondjuk a bal alsó R magos trafót biztosan 90fokkal elforgatva épitettem volna be.
a 1704es dacai nagyon jók voltak a gyárnak, ez is biztosan kiváló. -
Robgee1978
csendes tag
-
Robgee1978
csendes tag
Gyönyörűek, és valóban tekintélyt parancsolóak!
Túl vannak már a kezdeti (és akárki akármit is mond, igenis fontos) 2-300 órás beégésen? Illetve mi a privát véleményed, megérte lecserélned az előző rendszered?
És persze jön még a kötelező kérdés: milyen forrást használsz?Valahogy teljesen kimaradt nálam a múltkori találkozón a HE6se fejhallgatód. Na majd legközelebb.
Én is vettem két olyan párnát, amit Te is használtál a HE1000-el. Köszi a tippet, tetszik a kapott hang!
Kb már megvan a 400-500 óra mindkettőben, előtte sem volt gondom a hangzásával, de azóta csak javult, még nyugodtabb, még "kellemesebb" lett, máshogy nem tudom leírni
.
Az előző rendszerem sem egy belépő szint volt, innen azért már nem olyan egetrengető a változás, a legnagyobb különbség az a regeneratív táp a dac-ban is és az amp-ban is (egy beépített, saját mini áramfejlesztő: egy teljesen új, a készüléken belül generált és A-osztályú fokozatokkal felerősített, megtisztított, zavarmentes váltóáramot "termel"), teljesen zajtalan és éjsötét háttér, nulla alapzaj, nagyon király. És persze sok apróság, pontosabb/stabilabb színpad, javult a dinamika is stb, szóval igen, nekem abszolút megérte.
PC-n hallgatok zenét, Tidal-t és Qobuz-t Audirvana-n, plusz van még pár ezer zeném a gépemen is.
Sajnálom hogy kihagytad a HE6se-t, jó "móka", de csak elektonikus zenékhez, konkrétan letépi a fejed olyan mélyei vannak
Örülök hogy beváltak a fülpárnák, kicsi kínai olcsón, de hozza 99%-ban a Dekoni minőségét/hangzását hatodáron... -
nLali
Topikgazda
Jogos...
Audio-GD R-8HE Mk3 dac + HE-9 Mk3 amp, M-Way 1DW Ref ACSS kábellel, a fejesek a régi, jól bevált HE1000se és a HE6se v1.
Súlyos darabok (együtt kb 30kg), biztos kellemes lesz majd cipelni egy találkozóra...
Gratulálok! Ezenek is lesz átlátszó fedele?
-
Zoliee
őstag
Jogos...
Audio-GD R-8HE Mk3 dac + HE-9 Mk3 amp, M-Way 1DW Ref ACSS kábellel, a fejesek a régi, jól bevált HE1000se és a HE6se v1.
Súlyos darabok (együtt kb 30kg), biztos kellemes lesz majd cipelni egy találkozóra...
Gyönyörűek, és valóban tekintélyt parancsolóak!
Túl vannak már a kezdeti (és akárki akármit is mond, igenis fontos) 2-300 órás beégésen? Illetve mi a privát véleményed, megérte lecserélned az előző rendszered?
És persze jön még a kötelező kérdés: milyen forrást használsz?Valahogy teljesen kimaradt nálam a múltkori találkozón a HE6se fejhallgatód. Na majd legközelebb.
Én is vettem két olyan párnát, amit Te is használtál a HE1000-el. Köszi a tippet, tetszik a kapott hang!
-
Robgee1978
csendes tag
Jogos...
-
Zoliee
őstag
Van egy HE6se-m amit imádok olyan ütései vannak és azt olvastam hogy ez a Tungsten is hasonló karakterű csak egy kicsit precízebb, húsosabb. A head-fi.org-on van éppen egy eladó darab, de azért jó lenne meghallgatni előtte.
Maradtam az Audio-GD-nél, R2R dac + Class A, de már regeneratív táppal. Van benne kakaó bőven, elég a Tungsten-hez.
Sajnos nem egy ismert fejes, de talán Mo-n van egy-két darab...Gratula hozzá!
Igazán dobhatnál róluk egy képet + pontos típusjelzés sem ártana. Mert ez az "R2R dac + Class A" dolog kb olyan, mint mikor megkérdeztem anno a gyereket, hogy mi volt az ebéd az oviban: hát leves, meg valami második...
-
lapalapa
őstag
Igen, nézegettem már, de elvetettem a brutális súlya miatt...
Áldozatok nélkül nincs győzelem..
Pedig nagyon kényelmes, nagyon ki van találva a rögzítés, eloszlik a súly, jobban tart mint a hd800s-em.
Ha felteszed nem a súlya lesz a meglepetés.
-
nLali
Topikgazda
Pedig még egy kiló sincs az egész.
-
Robgee1978
csendes tag
Esetleg ezretich charybdis..
-
lapalapa
őstag
Áprilisban a találkozón elég friss volt még a HE6se, azóta már jól bejárattam plusz az új amp-om is egy kicsit izmosabb, már nagyon kellemesen szól.
A HE1000se-m hamarosan eladó lesz majd, gondolkodom a Susvara-n vagy a Tungsten-en...Esetleg ezretich charybdis..
-
Robgee1978
csendes tag
Nekem 1000SE fejesed tetszett, illetve régen volt nekem HE6se V2, azzal könyebben lehetett boldogulni mint az elődjével.
Áprilisban a találkozón elég friss volt még a HE6se, azóta már jól bejárattam plusz az új amp-om is egy kicsit izmosabb, már nagyon kellemesen szól.
A HE1000se-m hamarosan eladó lesz majd, gondolkodom a Susvara-n vagy a Tungsten-en... -
fehér_ember
addikt
Van egy HE6se-m amit imádok olyan ütései vannak és azt olvastam hogy ez a Tungsten is hasonló karakterű csak egy kicsit precízebb, húsosabb. A head-fi.org-on van éppen egy eladó darab, de azért jó lenne meghallgatni előtte.
Maradtam az Audio-GD-nél, R2R dac + Class A, de már regeneratív táppal. Van benne kakaó bőven, elég a Tungsten-hez.
Sajnos nem egy ismert fejes, de talán Mo-n van egy-két darab...Nekem 1000SE fejesed tetszett, illetve régen volt nekem HE6se V2, azzal könyebben lehetett boldogulni mint az elődjével.
-
Robgee1978
csendes tag
Sajnos nem egy ismert fejes, de talán Mo-n van egy-két darab... -
exciplite
tag
-
Robgee1978
csendes tag
Na igen, pont ezért szeretném meghallgatni ha lehet..
Márkán belül léptem eggyel feljebb. -
lapalapa
őstag
-
Remus389
nagyúr
-
Zoliee
őstag
-
emiki6
veterán
Leváltotta egy újabb/jobb audiogd stack-re.
-
Dorien
veterán
-
nLali
Topikgazda
-
antitest
tag
-
Zoliee
őstag
-
nLali
Topikgazda
-
Zoliee
őstag
Az adatlapja szerint igényli a kakaót: 78 dB/mW ~150 Ohm.
-
antitest
tag
-
nLali
Topikgazda
Én találkoztam velük. Akkor jött szembe, amikor Fostex fejhallgatóim voltak. Talán ez a "márka" is úgy indult, hogy Fostex fejeseket kezdtek moddolni. Így kezdődött a MrSpeakers, azaz a ma ismert Dan Clark Audio története is.
-
Zoliee
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül egy Modhouse Tungsten fejese amit ki lehetne próbálni?
Talán még a gyártó nevéről sem hallottak itt sokan.
Nemrég találkoztam én is először vele egy Violectric topikban, aholis úgy írnak róla, mint ami egy energiavámpír: [link]
Mi alapján esett rá a választásod? Illetve láttam, korábban eladtál mindent is. Mi lett helyettük, vagy mi a terv? -
Robgee1978
csendes tag
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül egy Modhouse Tungsten fejese amit ki lehetne próbálni?
-
Robgee1978
csendes tag
Sziasztok!
Ismét köszönöm a szervezést a paksi találkozóért, szuper élmény volt! Örülök, hogy ennyien odaültetek az Audio-GD rendszeremhez, és köszönöm a sok pozitív visszajelzést jó volt látni, hogy másnak is tetszik az a karakter, amit én is annyira kedvelek benne.
Bár a rendszerrel a mai napig maximálisan elégedett vagyok, a találkozó (ahogy az lenni szokott) hozott egy kis bogarat a fülembe. Megvan az utód (természetesen maradok ugyanennél a márkánál), így a jelenlegi láncom hamarosan új gazdát keres.
Mielőtt azonban kitenném a hirdetést a nagyközönségnek, gondoltam, először itt jelzem. Örülnék, ha nem egy ismeretlen "idegenhez" kerülne, hanem valaki olyanhoz a közösségből, aki ott a talin (vagy máshol) hallotta, és tényleg tudja értékelni ezt a karaktert és minőséget.
Audio-GD DI-25 - Digital interface (10 MHz in/uit, USB, SPDIF, I2S in/out) | Magna Hifi
Audio-GD R-1 MK3 Discrete Balanced R2R DAC | Magna Hifi
AUDIO-GD Master 9 Mk3 - Discrete balanced headphone- & preamplifier | Magna Hifi
Audio-GD - ACSS Analogue balanced interlink (mini-xlr) | Magna Hifi
Audio-GD - Power Cable IEC Schuko - C13 - 4N Copper 1.5m | Magna Hifi (1db)Egyben az egész 890 eFt, személyesen házhoz viszem. Mindenről számla van a magnahifi-hez, illetve garanciás 2028-ig hozzájuk. Utána még további 8 évig garanciás az Audio-GD-hez.
Ha valakit komolyabban érdekel a teljes szett, kérem keressen bátran privátban!További kellemes zenehallgatást mindenkinek!
Üdv,
Robgee1978 -
exciplite
tag
-
bkercso
nagyúr
TEP leválasztó transzformátor került véglegesen a láncba, az átalakított ant-jaimmal nagyon jó összhangban van, mivel tápszűrés nincs a készülékekben, mert minden eddigi próbálkozás agyonverte a hangot is, ez marad, mert csak pozitív hatása van, negatívot csak a súlyára és a méretére tudok mondani. A kapcsolóüzemű tápoknak is óriási boostot ad. Ajánlom a kipróbálását.
Milyen szűrő kellene, hova?
-
exciplite
tag
-
adzam
tag
TEP leválasztó transzformátor került véglegesen a láncba, az átalakított ant-jaimmal nagyon jó összhangban van, mivel tápszűrés nincs a készülékekben, mert minden eddigi próbálkozás agyonverte a hangot is, ez marad, mert csak pozitív hatása van, negatívot csak a súlyára és a méretére tudok mondani. A kapcsolóüzemű tápoknak is óriási boostot ad. Ajánlom a kipróbálását.
Csak az ára...
-
exciplite
tag
-
antitest
tag
-
antitest
tag
Off topic, bocs. Lemezről (vinyl) digitális átírást stúdióminőségben hol/ki csinál, tudtok valami tippet adni?
-
bkercso
nagyúr
-
Robgee1978
csendes tag
-
emiki6
veterán
-
fericske
addikt
-
bkercso
nagyúr
-
M5Norbi
őstag
-
emiki6
veterán
-
bitrograde
őstag
-
bkercso
nagyúr
-
M5Norbi
őstag
Íme pár kép. 
-
Gzula[HUN]
addikt
-
emiki6
veterán
Lőttem 4 képet aztán elfelejtettem többet. Nagytotált kellett volna, mikor már mindenki kipakolt. Na, majd legközelebb.
-
emiki6
veterán
Nagyon szívesen
más is választotta már próba után.
Ilyen áron szerintem nagyon jó. De lehet hogy van jobb nem tudom de ez már erősen szubjektív is.És igen ahogy mondod, nagyon jó ezeken a találkozókon sokmindent próbálni, olyat ami addig szembe sem jött.
Most pl a két Meze, a nagy Hifiman-ek, a Focal,vagy még mindig a Phobos meg ugye a különböző nagyon komoly rendszerek most is. Álleejtős volt egyik másik.
Ami meg pluszban meglepett az a Verum fejes, mert a többiről azért eleve sejtettem hogy jó lesz.
Én megint nem jutottam el a fiiokák meghallgatásához.
Harmadik nekifutásra talán sikerül majd. 
Mondjuk az kiderült, hogy az Arya simán endgame szint, szóval legközelebb szerintem az ampok, dacok, ddc-k és a lehetséges szinergiák lesznek előtérben nálam.
-
M5Norbi
őstag
-
OPiiPO
veterán
Nagyon szívesen
Ilyen áron szerintem nagyon jó. De lehet hogy van jobb nem tudom de ez már erősen szubjektív is.És igen ahogy mondod, nagyon jó ezeken a találkozókon sokmindent próbálni, olyat ami addig szembe sem jött.
Most pl a két Meze, a nagy Hifiman-ek, a Focal,vagy még mindig a Phobos meg ugye a különböző nagyon komoly rendszerek most is. Álleejtős volt egyik másik.
Ami meg pluszban meglepett az a Verum fejes, mert a többiről azért eleve sejtettem hogy jó lesz.
Van jobb, hallgattam is a talin, de nem ebben az árban van, szóval most örülök nagyon az FiiO-nak
-
M5Norbi
őstag
Nagyon szívesen
-
OPiiPO
veterán
-
exciplite
tag
Ha én intézem, akkor kb ősz. Október közepére tippelném. Családosoknak a szeptember nem előnyös. A karácsony környéke amúgy is anyagilag megterhelőbb szokott lenni.
Most magamból indultam ki, de lehet, hogy ez egy átlag is egyben. Tartanám a 6 hónapot, hogy megszokott és unalmas se legyen.
De amúgy tetszik, hogy már arcokat is ismerek a nickek helyett.okróber közepe tökéletes
-
M5Norbi
őstag
-
OPiiPO
veterán
Kitől kaptam meghallgatásra a az FiiO FT3 (350 ohm) fehéret? Tegnap jött meg, kb. mint a gyári új, makulátlan. Egyenlőre úgy tűnik számomra pont annyira világosabb a Beyerdynamic Amiron Home-nál a láncomban, mint amit az FiiO Warmer megkíván.
-
nLali
Topikgazda
Ha én intézem, akkor kb ősz. Október közepére tippelném. Családosoknak a szeptember nem előnyös. A karácsony környéke amúgy is anyagilag megterhelőbb szokott lenni.
Most magamból indultam ki, de lehet, hogy ez egy átlag is egyben. Tartanám a 6 hónapot, hogy megszokott és unalmas se legyen.
De amúgy tetszik, hogy már arcokat is ismerek a nickek helyett. -
exciplite
tag
-
nLali
Topikgazda
Miután hazajöttem a találkozóról csak hétfő reggel raktam vissza a cuccaimat az itthoni helyükre.
Akikkel beszéltem ugye mondtam, hogy közvetlenül a találkozó előtt tudtam elhozni a Stax erősítőjét a javításból.
Mondta az arc, aki csinálta, hogy teljesen nyers még, szinte nulla óra van a csövekben, 150-200 órát mondott rá, hogy bejáródjanak.
Na én hétfő reggel kb. 9-kor bekapcsoltam és azóta megy folyamatosan.Hallottam a találkozón is, hogy korántsem olyan tiszta és dinamikus, mint amilyennek ismertem.
Nosza, akkor menjen, estére ISotek bejárató végtelenítve berakva, oszt szóljon, a fülesnek sem árt ha újra bejáratódik.
Tegnap már egyértelműen jobb volt, sokkal élvezetesebb, mélyebb, dinamikusabb lett.
Ma - közel 60 óra után - már a inkább finomodást hallok, de mélyekben most már majdnem ott van, mint volt.Szóval nem azt hallottátok szombaton, amire a rendszer igazán képes....
Ne kerülgessük a forró kását. Ki kell mondani egyenesen, amit régóta sejt már mindenki.
Kell egy fejhallgatós találkozót tartani, hogy meghallgassuk újra
-
Patice
nagyúr
Miután hazajöttem a találkozóról csak hétfő reggel raktam vissza a cuccaimat az itthoni helyükre.
Akikkel beszéltem ugye mondtam, hogy közvetlenül a találkozó előtt tudtam elhozni a Stax erősítőjét a javításból.
Mondta az arc, aki csinálta, hogy teljesen nyers még, szinte nulla óra van a csövekben, 150-200 órát mondott rá, hogy bejáródjanak.
Na én hétfő reggel kb. 9-kor bekapcsoltam és azóta megy folyamatosan.Hallottam a találkozón is, hogy korántsem olyan tiszta és dinamikus, mint amilyennek ismertem.
Nosza, akkor menjen, estére ISotek bejárató végtelenítve berakva, oszt szóljon, a fülesnek sem árt ha újra bejáratódik.
Tegnap már egyértelműen jobb volt, sokkal élvezetesebb, mélyebb, dinamikusabb lett.
Ma - közel 60 óra után - már a inkább finomodást hallok, de mélyekben most már majdnem ott van, mint volt.Szóval nem azt hallottátok szombaton, amire a rendszer igazán képes....
-
M5Norbi
őstag
-
antitest
tag
-
nLali
Topikgazda
Csak patice csinált képeket?
-
hockeyapu
senior tag
Végre tudom kikhez kell fordulnom, ha super fejhallgatót akarok venni !
-
fehér_ember
addikt
Én most nem fotózgattam a telómmal ezért nem tudok fényképeket betenni a taliról.
Láttam patice már linklet képeket a hozzászólásában.
Akik még készítgettek a rendszerekről szerintem nyugodtan tegyenek be képeket ide a fórumra is. Legalább színesebb, eseménydúsabb lesz, nem ilyen kopár, ha már egyszer egy jó kis tali volt, mutassuk is meg. Hátha úgy nagyobb kedvük lesz legközelebb eljönni azoknak akik nem voltak.
Persze ha másként gondoljátok akkor lehet ugyanúgy pl. google drive-os módon linkelve. -
binatone
tag
Köszönöm én is nLali-nak a szervezést, és a segítséget a be és a ki cuccolásért. Valamint mindenkinek aki eljött és megmutatta hogy most min hallgat zenét.
A teljesség igénye nélkül nekem nagyon tetszett emiki6 rendszere, és Zolee szettje is legalább annyira jó volt, bala6120 asztalánál piszok jó hang áradt a HD 650-ből. bitrograde pazar fejhallgatókkal rendelkezik többek közt Sennheiser HD540 na ott van teste a zenének. Nagyon jó volt még fehér_ember-nél hallgatózni, és hát sorolhatnám még.
Mégegyszer köszönöm! -
fehér_ember
addikt
Én is köszönöm nLali-nak azt a munkát amit most is beletett a találkozó létrejöttébe és lebonyolításába egyaránt. Nem semmi hogy milyen sokat foglalkozott vele itt a fórumon és a háttérben is. Le a kalappal előtte

Köszönet illeti a fórumtársakat is akik elhozták a találkozóra féltve őrzött, nagy becsben tartott eszközeiket, fejeseiket és a többiek rendelkezésére bocsájtották. Ezt sem tette volna meg mindenki.
Nagyon jó fejes a Meze Audio Empyrean de a 109 Pro is. Persze a HE1000SE is tetszett illete az AKG K812-be sem tudok belekötni.
A Sennheiser HD540 mélyeinek tényleg jót tett a fülpárna amit bitrograde szerzett rá és lehet az a kék szinű cardas fejhallgató kábel is. Nálam most a binatone-tól vásárolt csövessel volt a legbejövősebb, de azért számomra kicsit elmaradt az előtte említettektől.
A HE6se-n meglepődtem. Nekem anno a 2-es verzió volt. Azt még meg tudtam hajtani pl. az auralic-omról is, de ehhez már kevés volt. Sőt azon a szép és erős Audio GD láncon sem győzött meg, pedig az jobban bírt vele. Nem is tudom mi kellene alá. -
OPiiPO
veterán
Én is így voltam vele, nekem az jött le, hogy sajnos még egy cd minőségű felvételt se tudunk rendesen lehallgatni. Próbálunk törni felfelé, de jönnek a pofonok (nekem biztos). És az usb-s buliba nagyon bele se néztünk, vittem azt is, de nem volt annyi idő/érdeklődés/kedv hogy azzal is vacakoljak.
Az év utolsó negyedében lehetne megint egy paksi találkozó.+1
-
antitest
tag
Én is így voltam vele, nekem az jött le, hogy sajnos még egy cd minőségű felvételt se tudunk rendesen lehallgatni. Próbálunk törni felfelé, de jönnek a pofonok (nekem biztos). És az usb-s buliba nagyon bele se néztünk, vittem azt is, de nem volt annyi idő/érdeklődés/kedv hogy azzal is vacakoljak.
Az év utolsó negyedében lehetne megint egy paksi találkozó.kell az évi 2 alkalom
-
exciplite
tag
Az év utolsó negyedében lehetne megint egy paksi találkozó. -
nLali
Topikgazda
Minden fórumtársnak köszönöm a részvételt!
Örülök, hogy másodszorra is sokan jelentkeztetek. Hálás vagyok az időtökért. Nem csak ti tudtatok kipróbálni sokfélét, de miattatok mindenki más is.Külön öröm, hogy a múltkorinál picit többet tudtam beszélgetni veletek. Mindekire és mindenre nem jutott idő, de ebben semmi személyes döntés nem volt. Sőt, meghallgatni se tudtam mindent, de ez is az idő rövidsége miatt volt. Tényleg két nap kéne.
Kimaradt sokminden, bánom, hogy az Antitest kollegához került Quart fejesről lemaradt.
A "csöndes sarok" befejezetlenségéért elnézést kérek mindenkitől.
Más volt a terv november-december körül...
Máskor körültekintőbben szervezek.. Egy új eszköz demózása miatt épült volna a sarok, az új eszköz végül nem ért oda.
Szerencsére a hely nem maradt üresen: Köszi Robgee1978 a látványos tech-demót.
Príma cucc!Soha nem hallottam még Focal fejest, arra nagyon kíváncsi voltam. A kinézet, az anyaghasználat és a kényelem szerintem prémium.
Nem tudom, hogy mire alapozva, de az az előkoncepció volt a fejemben, hogy ez egy ilyen finom úriemberes kimért hang lesz, ami rímel a kényelemre. Ezzel szemben a hangja inkább a kinézetével volt szinkronban.
Szerintem príma, élvezhető, dögös hang. Nagyon élvezném hosszútávon. Picit színez, de ez ilyen . Én így, ezt vinném. Nem kell mindennek egyformának lennie. Amit tud, azt szerintem jól adja elő. A csésze belső mérete is megfelelt.Aztán átnyergeltem a DanClark Noire X-re. Azért érdekelt, mert akitől vettem a Monolith M1060C-t, ő ezt a DC fejest vette utána. Kíváncsi voltam, hogy mi lett az utódja annak, ami most nálam van. "megértem a cserét", mondtam neki.
Ez pont fordítva volt, mint a Focalnál. A kinézet miatt talán, de ettől meg azt vártam, hogy majd valami dögös, fűszeres, magamutogató de jó hang fog megszólalni. Ilyen techno külsővel ilyen kép alakult ki a fejemben. A DC-nél kaptam meg azt a finom kimért hangot, amit a Focaltól sejtettem. Álom. Kényelem, hang, kinézet. Ezt is vinném.A múltkor, erről írtam is akkor, a Senni HD 600 nagy csalódás volt. Nem értettem tavaly. Régi szép emlékem van a HD600ról. 20-25 éve ez a hang úgy maradt meg bennem, mint etalon. Ősszel meg egy fakó vacak volt. Nem értem. Erre rá kellett próbálnom még 1x.
Szerencse, hogy binatone erősítőin rápróbáltam. Döbbenet. Megkaptam azt a hangot, amit 20 éve hallottam. Hogy ez hol volt ősszel, azt nem tudom, de mint ha teljesen más kategória lett volna az ősszel hallgatott HD600, mint a most szombati.exciplite rendszerére kíváncsi voltam.( mindre, de valahogy el kell kezdeni ezt a bekezdést is)
Legutóbb volt szerencsém a Meze 109 fejeshez, írtam én már akkor is, hogy szerintem rendben van, ilyen is kéne otthon. Mesélt már a cuccairól, a cd pörgetőről, el is hittem, de meg kell hallgatni. Hát, jó hogy ültem. Én csak online zenét hallgatok, az én agyam már küzd a cd, bakelit, magnó babrálás ellen. Meghaladta már ezt a technika, nőjetek már fel.
Aztán elindul a cd körbe-körbe és jön a csöndes döbbenet. Elnézést kérek.
Onnan hazahoztam egy Softears VolumeS IEM fülest, azt most tovább tesztelgetem.
Fejesek között nem igazságos értékelni, de a nap különdíját odaadnám annak az iem-nek. Szeretnék olyan fejhallgatót, ami úgy szól, mint ez a fülhallgató. Nem tudom, hogy fizikailag lehetséges-e.TH600 ízes, kényelmes darab volt. Picit lehetne mélyebb a párna. Hangra nem éreztem, hogy nagyon nagy távolság lenne a TH600 és TH900 között.
TH900 nálam továbbra is 5 csillag. Feleségem fejére feltettem és elindítottam egy hatásvadász számot Imany Voodoo cello elbumáról. Megkönnyezte az első pár másodpercet.Tegnap egyetlen fejhallgatóról kezdtem el jegyzetelni, sajnos többről nem.
Kettő ember volt, aki nem néma csendben tette vissza a fostexemet, hanem dícsérte. Leírnátok, hogy miért tettétek?

Külün köszönet az iJoe üzletnek a felajánlott fejhallgatóért!
Takarítás után találtunk 4 darab jack kupakot. Talán 3db 3.5mm és 1db 4.4mm védőkupak. Lehet, hogy takarításkor már máshova került, de nekem arról az asztalról adták, ahol az FT13 fejes volt. Nem hiányzik a csomagból?
Ha van még fényképe valakinek, légyszi osszátok meg velünk!
Üdv, nLali
Az "elnézést kérek" a "nőjetek fel" miatt íródott. Lenéztem a cd-t, de kiderült, hogy azt a cd pörgetőt nem szabad lenézni.
-
Dorien
veterán
Hát, a FiiO FT1 szerintem enélkül is full prémium / professzionális hatást kelt az áráért, felesleges emiatt ezt a sok szir-szar műanyagot legyártani...
-
emiki6
veterán
Takarítás után találtunk 4 darab jack kupakot. Talán 3db 3.5mm és 1db 4.4mm védőkupak. Lehet, hogy takarításkor már máshova került, de nekem arról az asztalról adták, ahol az FT13 fejes volt. Nem hiányzik a csomagból?
Biztos a FiiO FT13 csomagjában voltak, az FT1 összes jack csatija is be van kotonozva. De minek?
Mintha nem aranyozott csatikat használna már lényegében mindenki 20+ éve, ami nem tud korrodálni... Talán az ultrabudget, anno ~3500Ft-ért vásárolt Maxell Retro DJ csatijai nem voltak aranyozottak úgy 2013 tájékán.Az unboxing élmény miatt szerintem. Prémium / professzionális hatást kelt, hogy van a csatin védőkupak és nem csupaszon van.
Olyasmi, mintha adnak a fejeshez szütyőt v tokban van és nem csak zacskó + doboz.
-
Dorien
veterán
Örülök, hogy másodszorra is sokan jelentkeztetek. Hálás vagyok az időtökért. Nem csak ti tudtatok kipróbálni sokfélét, de miattatok mindenki más is.Külön öröm, hogy a múltkorinál picit többet tudtam beszélgetni veletek. Mindekire és mindenre nem jutott idő, de ebben semmi személyes döntés nem volt. Sőt, meghallgatni se tudtam mindent, de ez is az idő rövidsége miatt volt. Tényleg két nap kéne.
Kimaradt sokminden, bánom, hogy az Antitest kollegához került Quart fejesről lemaradt.
Máskor körültekintőbben szervezek.. Egy új eszköz demózása miatt épült volna a sarok, az új eszköz végül nem ért oda.
Príma cucc!Soha nem hallottam még Focal fejest, arra nagyon kíváncsi voltam. A kinézet, az anyaghasználat és a kényelem szerintem prémium.
Nem tudom, hogy mire alapozva, de az az előkoncepció volt a fejemben, hogy ez egy ilyen finom úriemberes kimért hang lesz, ami rímel a kényelemre. Ezzel szemben a hangja inkább a kinézetével volt szinkronban.
Szerintem príma, élvezhető, dögös hang. Nagyon élvezném hosszútávon. Picit színez, de ez ilyen . Én így, ezt vinném. Nem kell mindennek egyformának lennie. Amit tud, azt szerintem jól adja elő. A csésze belső mérete is megfelelt.Aztán átnyergeltem a DanClark Noire X-re. Azért érdekelt, mert akitől vettem a Monolith M1060C-t, ő ezt a DC fejest vette utána. Kíváncsi voltam, hogy mi lett az utódja annak, ami most nálam van. "megértem a cserét", mondtam neki.
Ez pont fordítva volt, mint a Focalnál. A kinézet miatt talán, de ettől meg azt vártam, hogy majd valami dögös, fűszeres, magamutogató de jó hang fog megszólalni. Ilyen techno külsővel ilyen kép alakult ki a fejemben. A DC-nél kaptam meg azt a finom kimért hangot, amit a Focaltól sejtettem. Álom. Kényelem, hang, kinézet. Ezt is vinném.A múltkor, erről írtam is akkor, a Senni HD 600 nagy csalódás volt. Nem értettem tavaly. Régi szép emlékem van a HD600ról. 20-25 éve ez a hang úgy maradt meg bennem, mint etalon. Ősszel meg egy fakó vacak volt. Nem értem. Erre rá kellett próbálnom még 1x.
Szerencse, hogy binatone erősítőin rápróbáltam. Döbbenet. Megkaptam azt a hangot, amit 20 éve hallottam. Hogy ez hol volt ősszel, azt nem tudom, de mint ha teljesen más kategória lett volna az ősszel hallgatott HD600, mint a most szombati.exciplite rendszerére kíváncsi voltam.( mindre, de valahogy el kell kezdeni ezt a bekezdést is)
Legutóbb volt szerencsém a Meze 109 fejeshez, írtam én már akkor is, hogy szerintem rendben van, ilyen is kéne otthon. Mesélt már a cuccairól, a cd pörgetőről, el is hittem, de meg kell hallgatni. Hát, jó hogy ültem. Én csak online zenét hallgatok, az én agyam már küzd a cd, bakelit, magnó babrálás ellen. Meghaladta már ezt a technika, nőjetek már fel.
Fejesek között nem igazságos értékelni, de a nap különdíját odaadnám annak az iem-nek. Szeretnék olyan fejhallgatót, ami úgy szól, mint ez a fülhallgató. Nem tudom, hogy fizikailag lehetséges-e.TH600 ízes, kényelmes darab volt. Picit lehetne mélyebb a párna. Hangra nem éreztem, hogy nagyon nagy távolság lenne a TH600 és TH900 között.
TH900 nálam továbbra is 5 csillag. Feleségem fejére feltettem és elindítottam egy hatásvadász számot Imany Voodoo cello elbumáról. Megkönnyezte az első pár másodpercet.Tegnap egyetlen fejhallgatóról kezdtem el jegyzetelni, sajnos többről nem.
Kettő ember volt, aki nem néma csendben tette vissza a fostexemet, hanem dícsérte. Leírnátok, hogy miért tettétek?

Üdv, nLali
Biztos a FiiO FT13 csomagjában voltak, az FT1 összes jack csatija is be van kotonozva. De minek?
Mintha nem aranyozott csatikat használna már lényegében mindenki 20+ éve, ami nem tud korrodálni... Talán az ultrabudget, anno ~3500Ft-ért vásárolt Maxell Retro DJ csatijai nem voltak aranyozottak úgy 2013 tájékán. -
nLali
Topikgazda

Üdv, nLali
-
bkercso
nagyúr
-
Dorien
veterán
-
Remus389
nagyúr
Köszönöm a találkozót, remek volt.
A kis beszámolómhoz még annyit tennék hozzá, hogy a Sennheiser HD600-zas remek volt az egyedi csöves erősítővel, meg a moddolt Hifiman HE400SE is.
Illetve amit a beszámolóm végén írtam, nem tudtam minden erősítőt kipróbálni de ezok tetszettek azok közül amiket kipróbáltam.
-
gabesz345
tag
Igen, néztem is hogy van e valami eladó valahol, de hirtelen nem láttam, ennyiért megéri, ha nem is ez lesz a főfejhallgató.
-
Dorien
veterán
Én is köszönöm a szervezést, jó kis találkozó volt!
Főleg a fejhallgatókra mentem rá, és sok jó kis fejes volt.
A Focal MG egy érdekes világot hozott, mintha ötvözte volna a planárosok és a dinamikusok hangi világát, jó kis fejes. A Meze 109 nem volt sokkal gyengébb a drágább Mezénél, értékarányban nagyon jó.
A planárok most jobban tetszettek, lehet hogy a csöves kiegyensúlyozta a hangjukat, a Hifiman-ek elég jól szóltak rajta, kifejezetten a HE1000SE tetszett nagyon, mivel simább volt a magasa mint a normál 1000-nek. Sőt szerintem a legjobb felbontású fejesek voltak az 1000-ek, mint amiket eddig hallottam, a rengetegszer hallott számokból is új részletek tűntek elő, nem hittem volna, az SE pedig kifejezetten romantikus közepet hozott a csövesemmel, figyelni kell majd rá a jövőben.
A Verum tényleg egészen közelített a komolyabb Hifiman-ekhez, töredék árért, jó vétel.
A Hifiman 4xx az áráért igen jó hang volt, ámultam is, hogy miért volt ilyen kellemes meleg hangja a csövessel.
Ha majd eszembe jut valami még leírom, ennyi volt elsőre ami eszembe jutott.
A Hifiman 4xx az áráért igen jó hang volt, ámultam is, hogy miért volt ilyen kellemes meleg hangja a csövessel.
Uhh, de még milyen jó fejes is az.
Nekem kinézetre, anyaghasználatra is nagyon bejön.
Valami 33k-ért vettem meg 2-féle párnával, Foxposttal, utánvéttel, hát valami döbbenet... -
Patice
nagyúr
Én is köszönöm ismét a szervezést és a hely biztosítását!
Itt vannak a képek, amit lőttem az eseményen: link
Nem válogattam, semmit, ezek készültek általam.
Tegnap elég fáradt voltam és nem sok rendszert sikerült meghallgatnom, de így is szereztem pár emlékezetes élményt és jó volt beszélgetni veletek.
Focal Clear MG és a Hifiman Arya Stealth v3 tetszett azok közül, amik újak voltak nekem.
Rengeteget lehetne játszani azzal, hogy ilyen eseményeken kombináljuk az elektronikákat és a fejeseket.
Én örültem, hogy sikerült visszakapni a Stax erősítőjét, ami full nyers volt, most kezdtük el használni az új csövekkel, amiknek kell kb. 200 óra, hogy bejáródjanak.
Tegnap megvolt kb. ebből 4, jövő héten szerintem bekapcsolva hagyom pár napon át.
-
gabesz345
tag
Én is köszönöm a szervezést, jó kis találkozó volt!
Főleg a fejhallgatókra mentem rá, és sok jó kis fejes volt.
A Focal MG egy érdekes világot hozott, mintha ötvözte volna a planárosok és a dinamikusok hangi világát, jó kis fejes. A Meze 109 nem volt sokkal gyengébb a drágább Mezénél, értékarányban nagyon jó.
A planárok most jobban tetszettek, lehet hogy a csöves kiegyensúlyozta a hangjukat, a Hifiman-ek elég jól szóltak rajta, kifejezetten a HE1000SE tetszett nagyon, mivel simább volt a magasa mint a normál 1000-nek. Sőt szerintem a legjobb felbontású fejesek voltak az 1000-ek, mint amiket eddig hallottam, a rengetegszer hallott számokból is új részletek tűntek elő, nem hittem volna, az SE pedig kifejezetten romantikus közepet hozott a csövesemmel, figyelni kell majd rá a jövőben.
A Verum tényleg egészen közelített a komolyabb Hifiman-ekhez, töredék árért, jó vétel.
Ha majd eszembe jut valami még leírom, ennyi volt elsőre ami eszembe jutott.
-
Dorien
veterán
A vonatkozó topikokba összegeztem a fejhallgatós és meghajtásos tapasztalataimat élményeimet.
A találkozóhoz annyit tennék hozzá, hogy sok köszönet és hála nLali-nak a szervezésért, lebonyolításért, valamint a résztvevőknek, hogy lehetőséget biztosítottak az eszközeik meghallgatására és jelenlétükkel biztosították a jó hangulatot.
Ez a találkozó megint túl rövid volt. Én már a legutóbbin tudtam, hogy két napos, ottalvósat kellene szervezni.

-
A stax rendszerről elfelejtettem írni, az is egy nagyon kellemes és sajátos élmény volt. Jó volt megtapasztalni ezt a vonalat is, ha már magamnak úgysem vennék, mert felhasználói szokásaimhoz nem illi.
"Ez a találkozó megint túl rövid volt. Én már a legutóbbin tudtam, hogy két napos, ottalvósat kellene szervezni.
"
Na jó, de holnap szavazni is köll menni...
[link] Örülök, hogy ez a mostani is jól sikerült.
Nem merek ígérni semmit, de a következőn majd igyekszem én is részt venni... -
Samtya
senior tag
Csak röviden írok, rendben hazaértünk, szuper tali volt! Gergőt a legvégén nem találtuk, itt köszönöm meg a szervezést és mindenkinek a részvételt. Nagyon tetszett a Meze 109 és még több minden, de agyilag most zokni vagyok, feldolgozom még az élményt.
-
bala6120
senior tag
Remek volt ismét, köszönet mindenkinek
Focal Clear MG nálam betalált, explicite lánca ütős(5*), binatone csövesével a HD650 itthon is csodálatos
-
Robgee1978
csendes tag
nLali
Nagyon köszönöm én is a szervezést és a lehetőséget, hogy ott lehettem! A hangulat hozta a szokásos paksi szintet (ahogy hallottam), a felhozatal pedig... hát, ennyi rendszert és fülest végigpróbálni még három nap alatt is kihívás lett volna. Olvasva a többiek (bitrograde, OPiiPO) beszámolóit, csak bólogatni tudok: tényleg voltak maradandó élmények mind hangban, mind társaságban. Várom a következőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7034 - 6901
7034 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Akció! Lenovo Yoga X380. I7 8550H / 16GB DDR4 / 256 GB SSD.-
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX10 i5-13450HX RTX 5050 24GB DDR5 512GB 144Hz 36 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520M R3 4100 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- SK hynix 32GB DDR4 3200MHz SO-DIMM laptop RAM 39 990 Ft/db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max

Íme pár kép.