Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz quailstorm #41723 üzenetére
Na mi az, ennyire lehetetlent kérdeztem?
Akkor már leírom, a sok kijelző közül azt választottam, mert van egy egy hetes pozitív visszajelzés róla. Az tán jelent valamit nem?Az összefoglalós leírás alapján bele kéne merni vágni, legalábbis megkapnám, gondolom működne is. Inkább a posta lenne a kérdés. Van-e ilyen spéci csomag. Más hirdetéseknél van ilyen, hogy ingyé posta, de az eladó kérhet x dodót, egy jobb szállításra. Itt ilyen nincs írva.
-
aleister
veterán
válasz quailstorm #41723 üzenetére
Erre nem kell majd áfát fizetned, mert a 45 eurós értékhatár alatt van.
A szállítás miatt ne aggódj.
Ha kérdezni akarsz az eladótól, akkor keresd meg az "Ask a question" linket!Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Kerio
őstag
válasz quailstorm #41741 üzenetére
Megrendelésnek minősül. Szerintem...
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
havri1
félisten
válasz quailstorm #42113 üzenetére
Köszi Az originalt genuine-re kicserélhetem? Mert ha jól vettem észre, az originalt ők a bontatlanra értik, nem?
Amúgy így is jó, biztosan megérti miről vakerálokhavri
-
thomasa
senior tag
Vagy inkább
Hi!
F.U.
Fake sh**.
Scammer!ez is beválik, gyakorlatilag ugyanaz, mint a fentiek
-
thomasa
senior tag
válasz quailstorm #42116 üzenetére
Persze, csak vicc volt.
Egyébként ha rendes, akkor felajánl valami partial refundot.[ Szerkesztve ]
-
parkr
őstag
én inkább ezeket a szavakat használtam volna, de szerintem ezeknek úgyis mindegy.
accumulator -> battery
non-genuine -> aftermarket[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz quailstorm #42324 üzenetére
Kaptam refundot pedig azt írtam még hétfőig kínlódok vele
És képet se kért.Mondjuk én jobban örülnék ha működne azt cső.
-
Siriusb
veterán
válasz quailstorm #42716 üzenetére
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz. Ha van case nyitva, akkor is húzzák az időt, pont a napokban volt itt szó róla. Ha meg normális az eladó, case nélkül is visszaküldi a pénzt.
-
Siriusb
veterán
válasz quailstorm #42718 üzenetére
Az kb. 2 válaszból, vagy annak hiányából kiderül, milyen az eladó. Mivel 30 nap áll rendelkezésre a szállítási határidőtől/kézhezvételtől, hogy a vevő case-t nyisson, 2-3 hét múlva is lehet vinnyogni. Mindenesetre nem akarok belemenni újra ebbe a témába, akinek az fekszik nyisson case-t, aki megpróbálja máshogy megoldani, az meg úgy járjon el.
Az ebay meg amúgyis belenézhet a levelezésbe, ha valaki case-t nyit, tehát nyoma mindenképpen marad. -
upsyka
aktív tag
válasz quailstorm #42716 üzenetére
Jelentem meg is jött a refund, a közhiedelmekkel ellentétbe vannak korrekt kínaiak
Nem kellet case-t nyitni, pm-be írtam mit szetetnék és ennyiNem vagyok én kertész,hogy gyökerekkel foglalkozzak...
-
upsyka
aktív tag
válasz quailstorm #42721 üzenetére
Rápróbáltam előszőr normálisan üzibe, hiszem, hogy első körben normálisan álljunk az emberekhez
Bőven benne vagyok a case nyitási időben, ha nem jött volna össze...Nem vagyok én kertész,hogy gyökerekkel foglalkozzak...
-
cellpeti
nagyúr
-
mekker
őstag
válasz quailstorm #44212 üzenetére
Köszi, ráírok és ha 1-2 napon nem méltat rendes válaszra, akkor case (persze csak ha nem érkezik meg).
Annyira nem rossz a helyzet, mert 98,5%-os, de hát az a kevés neutral/negatív is elrettentő.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
zeon.hu
nagyúr
-
veterán
válasz quailstorm #47300 üzenetére
Kérd vissza a pénzt, és rendeld meg újra.
Újraküldésbe soha nem szabad belemenni. Persze van aki tényleg újraküldi, de sokan csak arra játszanak, hogy ne tudd értékelni, és ha zárod a pénzed se látod viszont.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
mirci18
addikt
válasz quailstorm #47300 üzenetére
Ne viccelj.
Örökös kérdés ebben a topikban.
Egyértelmű hogy nem kell benne megbízni.
A pénzt kérd vissza és utána vásárolj egy másik szalagkábelt.
Meg eleve mivel sima postaként küldi gondolom én semmi papírja nem lessz.
Küldhet neked bármilyen kínai kriksz krakszos papírt úgyse mégy vele semmire.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
raziel01
veterán
válasz quailstorm #47302 üzenetére
Olyat nem kapsz. Nehogy azt hidd már, hogy érdemben foglalkozik ilyesmivel az eladó.
Kizártnak tartom, hogy neked fényképezgessen kínai bizonylatot meg mindent.
Amúgy sem garancia semmire az, hogy le van fényképezve egy csomag, mert megteheti, hogy nem adja fel.
Refund-ot kérjél, mert át fognak verni. -
Fancy-boy
addikt
válasz quailstorm #47356 üzenetére
Miért tűnnél el?
Küld vissza neki a pénzt.
Tudod a PayPal címét... -
TaaT
nagyúr
válasz quailstorm #47364 üzenetére
Úgy tudom van olyan funkció hogy visszaküldheted a refundot minden költség nélkül.
Give them hell Ukraine!
-
quailstorm
nagyúr
válasz quailstorm #47364 üzenetére
egy lapáttal a szalagkábel bulira
bakker, énnekem ezt nem mondták, ez bérmunka volt
-
raziel01
veterán
válasz quailstorm #47788 üzenetére
"amúgy valszleg megjött volna, ha már feladta volna mondjuk 1 hete,"
Hol látod, hogy nem Kínában adta fel? Mert ott kb sose volt 1 hét. Ráadásul most szombat-vasárnap volt. Sehogy sem jó a logikád.
-
MODERÁTOR
Mondjuk Kínából kétlem, hogy ideérne 1 hét alatt!
Situé à Chine, wxf-77 est membre eBay depuis mai 31, 2005
97,6% évaluations positivesEttől persze lehet, hogy most sumákolt valamit, nyilván okuk volt rá, ha kidobták!
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
És hogyan tudnám vissza igényelni a pénzt? Le tudnád írni? így még nem jártam
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest