Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NORBl
aktív tag
válasz radi8tor #43794 üzenetére
Értem, és akkor innentől kezdve ez automata ? Veszi le a pénzt kártyámról, és küldi, igaz ? Amennyiben nemzetközire regisztráltam, tudom használni további két ebay-t is ?
ebay.de
ebay.co.ukSzerk.: Azt, hogy ne a PayPal váltsa az összeget, hanem a bankom, azt mindig a vásárlás végénél tudom át állítani ?
[ Szerkesztve ]
-
NORBl
aktív tag
válasz Minstrel #43792 üzenetére
Megvan. Nem a számla - történetébe rakta, hanem a kártya - történetéhez.
Szerk.: Így már nincs más dolgom csak eBay - en keresztül bejelentkezek PayPal - ra, "összepárosítom", és kész is vagyok ?
Most PayPal - on balance nak 400-at ír, ezt akkor magától visszautalja majd kártyára ?
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Pedig nem ártana, így 2014-ben, lásd: Elloptak félmilliót a számlájáról Akkor marad a számlatörténet.
[ Szerkesztve ]
-
NORBl
aktív tag
PayPal - hoz való bankkártyacsatolás után, mikor jön a 4 számjegyes digit kód ? Számlatörténetben meg fogom találni, és közleményben lesz majd a 4 szám ? Vagy hívogassam a bankomat, hogy megjött-e már ?
-
SUPREME7
addikt
válasz csababarca #43785 üzenetére
Akkor lehet, hogy biztonsági okokból lettél korlátozva, írj a PP supportnak.
-
csababarca
őstag
válasz hidroponi #43783 üzenetére
Hiába,nem tudok fizetni.
Rámegyek a fizetésre,és ezt dobja fel: Your account is limited. Please check your Account Overview page for messages about resolving this problem.Pénz pedig van a kártyán.
Status: Verified[ Szerkesztve ]
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
SUPREME7
addikt
válasz csababarca #43780 üzenetére
Ellenőrizve van a kártyád? PP főoldalon "Status: Verified"? Ha nem, akkor ott a probléma szerintem ..
-
hidroponi
aktív tag
ez a penz FOGADASI limit. ettol meg fizetni tudsz.
-
fardem
aktív tag
elérted a 600000 huf limitet?
-
csababarca
őstag
-
fardem
aktív tag
válasz csababarca #43778 üzenetére
mi az hogy limitálva van? sajnos olyan nincs, hogy törlöm a rendelést. ez az eladó kedvességén múlik.
ha nem fizetsz akkor unpaid item caset nyithat. írj neki hogy mi a helyzet hátha törli a rendelésed.
-
csababarca
őstag
Köszi mindenkinek. Pont most jött az infó,hogy 15 euró a szállítás.
Ami nem is lenne gond, de a paypal-om limitálva van,vagy mi, így nem tudok rendelni...
Szóval hogy tudom törölni a rendelést?iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
NORBl
aktív tag
Összefoglalóban írja, hogy távol keletiek hirdetnek német telephelyet megjelölve. lyenkor kérdezzek rá, hogy megtudjam, hogyha valami gyanús lehet ? Mert ugye kéne, tudni a 22 euros határ végett, hogy átléphetem-e, vagy nem ? Vagy ilyenkor ténylegesen németbe küldik, valami központi raktárba, és onnan szállítanak szomszédos eu-s országokba ?
-
SUPREME7
addikt
válasz csababarca #43773 üzenetére
Itt a környező országok nem nagyon vannak beállítva neki, de pl németországba 20 eurót kérne, úgyhogy kb annyival számolhatsz ide is, ami hát úgy már majdnem annyi mint a cucc, még országon belül is 8 eurót kér ...
(shipping and payments fülön át tudod állítani a célországot, és meg tudod nézni melyikhez mennyit állított be, de nagyon hiányos.)
[ Szerkesztve ]
-
fardem
aktív tag
válasz csababarca #43771 üzenetére
sokszor az eladók nem postáznak külföldre. nincs letiltva hogy külföldi országból ne lehessen rá licitálni vagy leütni. ezért írja ki: "may not post to..."
itt az eladónál, nincs beállítva a külföldre való postázás. nincs blokkolva a külföldi vevő, ezért le tudtad ütni.
viszont hogy ki tudd fizetni akkor az eladónak, invoice-t (számla postaköltséggel) kell küldeni, amiben megadja a postaköltséget.ha nem reagál, akkor nem tudsz mit csinálni.
az ilyen esetek elkerülése végett rá kell kérdezni elsőként az eladónál, hogy postáz-e és mennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
válasz SUPREME7 #43772 üzenetére
http://www.ebay.com/itm/tuta-givova-visa-elastico-e-zip-alla-caviglia-/171223090918?pt=Polo_uomo&var=&hash=item27ddb106e6
"This item will ship to Hungary, but the seller has not specified shipping options. Contact the seller and request a shipping method to your location."
Ez van írva. Szóval szállít, csak várjam meg amíg ír,hogy mennyi a szállítás?
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
SUPREME7
addikt
válasz csababarca #43771 üzenetére
Pedig ott kell lennie, mert csak akkor írja ki.
"May not post to Hungary - Read item description or contact seller for postage options."
Ha ezt látod ott, akkor addig nem tudod megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
SZiaztok. Vettem egy terméket ebay-en, de nem tudom kifizetni.
Rámegyek,hogy Pay Now, és ezt adja ki:
One or more of the items below cannot be purchased because the seller has not specified shipping costs to the location selected.És nem enged a Checkoutra.
Írtam az eladónak, de még nem reagált.
Shippingnél nem volt írva,hogy hozzánk nem szállítana.
Várjam meg még ír,vagy mi legyen,találkozott már valaki ilyennel?iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
SUPREME7
addikt
válasz adrian87 #43769 üzenetére
Két lehetőséged van, vagy mindig utalsz át bankkártyáról a paypal számládra, vagy hozzárendelsz egy bankkártyát, és minden vásárlásnál arról fogja levonni, mintha bemennél egy boltba és fizetnél vele. Utóbbira a második képen ott a "Link now" gombra kell katt, aztán értelemszerűen hozzáadni egy kártyát. Arról levon a paypal 400 Ft-ot (amit visszakapsz a paypal egyenlegedre), és ha van beállítva sms értesítés, akkor a banktól kapott sms-edben ott lesz az aktiváláshoz szükséges kód. Ennyi.
De ha paypal-es kérdésed van, akkor inkább itt tedd fel, ez a paypal-el foglalkozó topik.
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
Nekem Sincerity elküldött pár memória kártyámat Malayziába a Tn szerint.
Írtam neki,de nem erőlteti magát."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
kekkec
aktív tag
válasz Siriusb #43758 üzenetére
"Ha rámész az eladó adatlapjára, ott van lehetőség kapcsolatba lépni vele."
Igen, ott próbáltam.Contact > Select an item > Enter your item number
Bemásolom a termék Item no
és ezt dobja:
Oops, that isn't quite right. Please correct the item number.Kösz a linket működik, hasonló oldalra navigál mint a Purchase history-ban a "Resolve a problem" link, csak előtte ki kell választanom azt a konkrét terméket. Ez a két link navigál a case nyitáshoz?
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Több mint két hete volt egy rendelésem. Az eladó több levelemre nem válaszolt, majd egyszer írt, hogy vissza küldi a pénzem. Akkor írtam neki, hogy oké, mikor küldi? Arra sem reagált és pénz sem jött meg.
Hol kell ilyenkor ezt jelezni, hogy probléma van, és mit kell írjak nekik?Köszönöm!
-
havri1
félisten
-
fardem
aktív tag
válasz havri1 #43763 üzenetére
a sok igen, de mit nevezel soknak?
havi 2-3 refund nem sok. sajnos erről nincs semmi az ebay-n hogy mik a limitek. mennyi refund, case, stb. régen itt írta valaki hogy emiatt likvidálták. persze nem mondta hogy mennyi case-t nyitott. lehet orbitális nagy baromsággal próbálkozott. megjöttek a csomagok, csak leaegadta és vissza akarta kapni az árát. ki tudja?
-
fardem
aktív tag
válasz Winner_hun #43747 üzenetére
én 30 nappal a fizetés után indítom a case-t, persze paypalon. nem érdekel, hogy mi a várt szállítási idő.
egy hónap alatt illik megérkezni a mai világban bárhová. ha megnyitod a case-t még mindig várhatsz heteket.
legalább nem próbálkoznak az eladók az időhúzással. -
havri1
félisten
válasz Siriusb #43758 üzenetére
Hát, ez necces számomra még, ugyanis a posta, vagyis az a szerv, akinél az eladó feladta, írt a feladónak, hogy megfogták a csomagot valami ellenőrzésen..
Erre ma erre frissült nálam a track17-en. Ezért nem értem.
A dierctlinken meg még csak a feladási dátum látszik, a 18-ai nem.
De köszi azérthavri
-
Siriusb
veterán
válasz kekkec #43756 üzenetére
Ha rámész az eladó adatlapjára, ott van lehetőség kapcsolatba lépni vele. A másik opció a Resolution Center, The item didn't match the seller's description, or was broken or defective.. Nem tudom, működni fog-e neked a link.
Harmadik lehetőség, ha még case-t nem nyitottál erre a tranzakcióra, paypalon nyitsz egy dispute-t.Nekem ennyi jut eszembe.
(#43757) havri1
Elindult a csomag.
De inkább itt nézd.[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Hali!
Valaki segítene mi ez?
2014-05-18 00:00, Posten, Direct Link, Singapore, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad.
RE919475351SE a szám. Köszi!
havri
-
kekkec
aktív tag
válasz Siriusb #43755 üzenetére
Már nálam a cucc, de sajna be van horpadva a díszdoboza (egy szál nylonba volt belerakva). Elképzelhető, hogy eladom, és így már veszített az értékéből. Ezt szeretném kompenzáltatni az eladóval, mivel nem csomagolta be elég körültekintően.
(#43754) -HajTömeg- :
Ahogy nézem ezt az eladót nem törölték, csak amit vettem tőle.[ Szerkesztve ]
-
kekkec
aktív tag
Ebben aki tud adjon tippet, plz.
Így hogy nincs "Contact seller" opció, hogyan lehet üzenetet írni az eladónak a termékkel kapcsolatban?
Vagy nyissak egyből case-t? -
NORBl
aktív tag
Összefoglalóban írja, hogy távol keletiek hirdetnek német telephelyet megjelölve. lyenkor kérdezzek rá, hogy megtudjam, hogyha valami gyanús lehet ? Mert ugye kéne, tudni a 22 euros határ végett, hogy átléphetem-e, vagy nem ? Vagy ilyenkor ténylegesen németbe küldik, valami központi raktárba, és onnan szállítanak szomszédos eu-s országokba ?
-
Tomeewap
tag
válasz SUPREME7 #43737 üzenetére
Lehet hogy igazad van, és a postás a ludas. Máshonnan is szoktam rendelni többféle terméket, eddig mindig minden megjött, de itt fontos megjegyezni hogy mindet tracking-el rendelem, egyedül a sincerity nem küld nyomkövetéses levelet. Egy nagyobb értékű memóriánál megkértem hogy küldje újra a terméket számmal együtt, ez meg is jött, viszont ez esetben 700 Ft-ot kellett átutalnom.
Mondjuk szinte lehetetlen kideríteni hogy a postás volt e, vagy sem. Egy másik lehetőséget kipróbálok azért: a munkahelyem egy másik városban van, teszek egy próbát hogy ide megérkezik e a rendelés. Ha igen, akkor meg van a válasz
-
-HajTömeg-
őstag
válasz Winner_hun #43749 üzenetére
Nem,ott még semmi. Feltételezem ez következne május 22 után.
Alias: Júzer error
-
Winner_hun
titán
válasz -HajTömeg- #43748 üzenetére
PayPal - Resolution Center - View Open Cases - itt látszik az ügy? Ha igen akkor felejtsd el az eBay-t. Ha nem akkor passz, eBay-en nem intézek ilyeneket.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-HajTömeg-
őstag
válasz Winner_hun #43747 üzenetére
Case-t már nyitottam,azt írták várjak május 22-ig,azaz pár napot és aztán forduljak az ebay ügyfélszolgálathoz, akik 48 órán belül intézkednek.
A kérdésem az,hogy hogy írjak nekik? Mindenhol csak sablon szövegekbe botlok.Alias: Júzer error
-
fardem
aktív tag
válasz -HajTömeg- #43743 üzenetére
az áru megérkezése szempontjából nem számít az, hogy az eladó törölve lett. magyarul, attól még feladhatta.
szóval ugyanúgy kell eljárni, mintha nem érkezik meg az áru. becsült érkezés+30 nap case indítási idő.
ha nem jön semmi indíts case-t. az ebay magától nem ad vissza semmit, nem is intéz! csak akkor, ha case-t indítasz, majd escalation követeléssé.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz -HajTömeg- #43743 üzenetére
PayPal - dispute, aztán amint lehet eszkalálni eszkaláld.
[ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz -HajTömeg- #43741 üzenetére
Hol írnak 1 hónapot? Azt írják ha már kifizetted várj 10 napot, míg megérkezik a cucc.
⭐ Stella
-
-HajTömeg-
őstag
válasz radi8tor #43740 üzenetére
Nekem ugyan nem intézte,sőt semmit sem írt,mikor kitették az illetőt.
A megoldásokat keresve ezt adta:"If a seller is no longer registered on eBay:
Don't pay for the item. But if you've already paid, wait 10 days for your item to arrive.
If the item hasn't arrived, open a case in the Resolution Center to get a refund."Csak ugye nem értem minek várom most végig az 1 hónapot,ami elvileg a megbeszélésre szolgál.
[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz -HajTömeg- #43739 üzenetére
Miért nyitottál case-t? Ha törölnek egy eladót, akkor ezt automatikusan intézi eBay.
⭐ Stella
-
-HajTömeg-
őstag
Ha törölték az eladót,akitől vettem a terméket, nyitottam egy case-t, akkor muszáj végigvárnom az 1 hónapot.
Úgy értem nyilván a törölt eladó nem fog visszajelezni semmit.Alias: Júzer error
-
SUPREME7
addikt
válasz Tomeewap #43730 üzenetére
És csak tőle nem jönnek meg a cuccok, vagy máshonnan is vész el? Csak mert sose kizárt ilyen mértékű eltűnésnél az enyveskezű postás esete... Nekem eddig két év alatt 2 eset jut eszembe amikor nem kaptam meg cuccot, az egyik kb 2 hónapja, akkor pont helyettes postás volt a környéken, azóta is komolyabb összeget tennék rá, hogy nem véletlenül nem érkezett meg...
De azért az se semmi, hogy ~20 eltünés után még rendeltél tőle, 2-3 alkalom után csak elgondolkodtam volna, tudod: vadász vadász....
Ja és a megszaporodott negatív értékelései a saját hibája. Nem rég rosszul töltött fel árat egy 64GB-os pendrivera (toshiba suzuka 64GB) és 1500 Ft-ért lehetett megvenni. Kb 3000db elkelt mire észrevette, de elkövette azt a hibát, gondolom automatikusan meg lett jelölve postázottnak, és csak pár nap múlva írt köremailt, hogy bocs, megy a refund mindenkinek, és a sok barom most sértődötten szórja neki a negatívat.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz sbazsi #43732 üzenetére
Ha meg vagy elégedve a termékkel akkor küldd neki vissza a pénzt. Én is többször jártam már így, megkapta az eladó az árát és le van tudva a vásárlás. Nem ő tehet róla ha lassan ér hozzád a csomag.
Viszont ha a termék hibás, nem felel meg a leírtaknak, nem működik, akkor úgyis az jönne hogy vagy küldje vissza a pénzt vagy küldjön egy másikat. Ilyen esetben már nálad van a pénz, nem igazán van további teendő.
-
sbazsi
veterán
Olyankor mi van, ha rendeltem valamit, nem érkezett meg a megadott határidőre, és még rá 2-3 hétre sem (ennyit szoktam várni), reklamáltam, pár napon belül visszakaptam a pénzt.
Ezek után pár héttel megérkezett a cucc, és az eladó irogat, hogyha megérkezett, akkor legyek már kedves fizetni.
Sima postával jött, semmit nem írtam alá. Ki mit tesz ilyenkor? -
Tomeewap
tag
Sincerity pendrive kereskedőhöz lenne egy észrevétel:
Év eleje óta több pendrive-ot és memóriakártyát rendeltem tőle (nagyjából olyan 25-30 db-ot). Ebből eddig csupán 2db jött meg. Többször is megrendeltem ugyanazt (gondolván hogy elveszett), de az ebayes véleményekben egyre többen írják, hogy csal az eladó, tehát nem adja fel a terméket. Eddig az ebay visszadta a pénzem, de még van jópár várakozó tételem, és aggódok hogy az ebay még engem néz majd csalónak...
Ti hogy álltok az eladóval?
-
NORBl
aktív tag
Ha egy eladótól 22 euró alatt vásárolok, tehát pl 6500 forint-ért postával mindennel együtt, és nem eu-s országból rendelek, akkor rendelhetek még tőle, csak 22 euronként rakja össze a csomagokat, és több kisebb csomagban küldje, vagy másik eladótól rendeljem be ugyan azt, ugyancsak 22 euro alatt ? Vagy meg kell várnom amíg megjön a termék, és újra rendelni ? Vagy ez, hogy működik, hogy tudom így megúszni a vám/áfát ? Lehet ez nagy hülyeség... De hiába olvasta végig összefoglalót, és több forrást, erre nem tértek ki.
[ Szerkesztve ]
-
parkr
őstag
válasz radi8tor #43724 üzenetére
hát én tényleg nem értem.
az a legjobb hogy "savings" alatt listázza az összegeket és mégis levonta.
valaki megtakarított annyit, csak nem én
volt 1db eladásom, de azért úgy tudom még a pénz kifizetésekor leveszik a sarcukat, nem?
meg az itt nincs is feltűntetve[ Szerkesztve ]
-
parkr
őstag
marha jó. ma megrövidített az ebay $5.87-al.
az alábbiak mind ingyenesként kerültek fel (némelyik csa relisted) és most mégis lehúzta értük a díjakat -
fardem
aktív tag
válasz CptAdamica #43713 üzenetére
Hi!
would you post this item to Hungary?
if you did, how much would be the postage in a simple jiffy bag?thanks a lot!
cheersvalami ilyesmi...
-
Koniman
tag
Az " 3$-os Expedited Int'l Shipping " miben különbözik a free shipping-től?
Gondolom tranking numbert ad hozzá? Nem látom sehol leírva...
Köszi.
-
CptAdamica
veterán
Valaki lenne oly szíves és megkérdezné az eladótól, hogy szállítást vállal e Magyarországra, sima buborékos csomagolásban és ha igen, akkor milyen áron? Sajnos elég sivár az angolom, plusz az ebay-t sem ismerem. Itt.
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
őstag
Rendeltem ebayrol egy kijelzot a telefonomhoz, vartam, mint a messiast, erre az lcd nem mukodik, csak a digitizer. Az elado kepet kert, amit csatoltam is. Refoundot szeretnek kerni, mert nem akarok megint 4 hetet varni, foleg ugy hogy lehet megint sz@rt kapok. Nyissak PP-n caset?
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz anorche1 #43708 üzenetére
2-3 nap, de nem PayPal-ra érkezik, hanem oda ahonnan fizetted (pl bankkártya).
Csak akkor megy PayPal-ra vissza, ha PayPal egyenlegről fizetted a cuccot.NORBl: ha van hétvégén is telefonos ügyfélszolgálat, akkor tudod hétvégén is.
A 4jegyű kódot így a legegyszerűbb megtudni.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
NORBl
aktív tag
Hétvégén is megtudom csinálni a PayPal regisztrációt ? ezt a 4 jegyű digit kódot elküldi, és e bankomban látható lesz, vagy csak munkanapokon fogom tudni megcsinálni ?
-
Koniman
tag
válasz Koniman #43644 üzenetére
Légyszi mondjátok meg a tutit erre:
Sziaszok!
Segítséget szeretnék kérni.
Hogy tudok az eladónak e-mail-t írni egy rendeléssel kapcsolatban, mert azt írja a terméknél, amit megrendelnék, hogy miután elintéztem a rendelést, írjak neki e-mail-t és írjam meg, hogy melyik színeket választom a listájából ( Please email us your color preference After you bidding. )
Róla lenne szó:
http://www.ebay.com/itm/380663952924?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
Én csak azt találom, ahol a nevére rákattintva előjön egy ablak az adataival és ott vagy egy "contact" ikon, amire ha rákattintok, akkor előjön egy lista amiben 6 lehetőséget sorol fel.
Ide kell írjak, mondjuk az "other"-be?
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Jeannie
senior tag
válasz CptAdamica #43701 üzenetére
Nekem nincs tapasztalatom az USA-ból, de a kínaiak simán feladják ingyen postával bubis borítékban, 5$ értékmegjelöléssel ezeket az apróságokat, és ha onnan eljön air mail-lel, akkor amerikából sem lehet nehezebb dolog. Kérdezz rá az eladónál, ha ő vállalja a postázást, úgyis neki kell kifizetned a költséget.
thomasa
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest