Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz Gejza1981 #46349 üzenetére
amúgy semmi baj nincs az 5csomaggal, legalább tud válogatni az ember
illetve ha adott helyen rotty a rendszer és nem bír 500-at akkor csak 100-ra tudnál vissza váltani az meg nem túl jó már... 100-as csomagból nem kellene kettő és akkor 4csomag elég lenne100/100
200/100
500/200
1000/200
vagy amit fentebb írtak román csomagok is jók
100/100
300/150
500/250
1000/500 bár ez szerintem nálunk 2018körül jöhet majd be, vagy ha nagyon merész a DIGI akkor 1év múlva beadja őszi akciónak hiszen ahol FTTH hálózat van ott úgyis bírja
ahol meg FTTB van ott meg úgyis tojnak rá hogy bírja-e mert nem csinálnak semmit
csak szép lassan FTTH-ra alakítják azt isMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Dictator^
veterán
Mostanában nem szokott vacakolni az net (ONT) a 29-es körzetben nektek?
Elvileg a jel nem megy el, de net nem jön. Egy újraindítás és olyan 5 perc és van újra net.
Nem szűrtem még ki, hogy mi lehet a hiba.. lehet, hogy csak a router vacakol.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
-
pinnacle
nagyúr
DIGI kábelét meg kellene hosszabbítani. Erre bármilyen toldó jó, vagy kell valamire figyelni?
-
poli27
veterán
válasz headhunter #46362 üzenetére
2015-05-15 nekem ez nem tűnik 2,5 évnek
-
pinnacle
nagyúr
válasz poli27 #46363 üzenetére
Köszi! DIGI-nél mondták, hogy toldó esetén gondok lehetnek, jobb lenne a kábelt kicserélni. Szerintük én is meg tudom csinálni, de ez nem tűnik túl egyszerűnek. Egyáltalán lehet ezt cserélni, amikor a bejövő kábelből van a telefon leválasztva? Mondjuk ez az elosztó sem tűnik túl masszívnak.
-
g0dl
addikt
Most ez a sebességemelési tippverseny csak álmodozás, vagy valami alapja is van? ( én a helyükben a mobilt nyomnám)
Engem az érdekelne, hogy egy átlagos ( nem torrentpistike) felhasználó esetén a havi forgalmazott adatmennyiség mennyit növekszik egy sebességduplázás után. Én azt tippelném 10-15% alatt marad a növekedés.
-
Radiator667
csendes tag
Egy kérdésem lenne az itteni gurukhoz. Idáig működött az ipv6 kapcsolat . Mai nap viszont nem működik valamiért , teszteltem a test ipv6.com-on és nem működik . Idáig jó volt, én nem állítottam semmit az Asus routeremben. Mi lehet a hiba és hogy kell orvosolni ? . Köszönöm előre is
-
nyilasmisi
tag
válasz Radiator667 #46368 üzenetére
Nincs valakinek egy kép arról a dobozkáról amely szétválasztja a telefon, és a 10/100-as UTP-t?
(Lakótelepi megoldás) -
Sasos
senior tag
válasz Radiator667 #46368 üzenetére
Nekem is produkálta az Asus (katt), hogy a heti előtagcsere után már nem osztotta tovább a v6-os címeket a kliensek felé. Asus router másoknál is produkálta már ezt.
(#46369) nyilasmisi : Talán ez lehet az amit keresel?
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz nyilasmisi #46369 üzenetére
Igen, amit korábban raktam be. Egyébként számít valamit, hogy nem tűnik túl komoly szerkezetnek? 100/50-s DIGI-m ennyit tud, de mondták, hogy nem reklamálhatok, mert csak 30 a garantált.
-
dchard
veterán
válasz poli27 #46372 üzenetére
Pontosan melyik résszel van kifogásod? Ahogy nézem védőtávolságon kívül voltak, illetve a földelések is rendben vannak (már amennyire a képről meg lehet állapítani). Az egyetlen amit kétségbe vonok, hogy dolgoznak ott olyan figurák, akik ki vannak oktatva arra, hogy egy 10kV-os működő trafó közvetlen közelében szereljenek, aminek a betáp sarkai nem szigeteltek.
nem mondom hogy kívánatos ez a megoldás, de van jobb ötleted, ha mondjuk a fél falut csak ebből az irányból lehet ellátni?
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
pedro7
tag
Hogy a saját routert használhassam, milyen tipusú modemet kell kérnem optikai digikábel esetén ? Vagy ha nem tudnak ilyet adni, melyik eszköz állítható modem módba?
-
-
zsolt501
nagyúr
válasz Flashget #46377 üzenetére
Max az ELMÜ fogja a Digit leszarni, és lepaterolja a kábelét, mert itt tényleg külön oszlopot kellett volna telepíteni, és nem a 20KV-os oszlopra telepíteni.
Ezt még a Telekom sem és az Invitel sem nagyon meri meglépni így.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
veterán
válasz pinnacle #46366 üzenetére
amikor átkábelezték a fél lépcsőházat, nekem beraktak egy toldót, rajta is van a munkalapon
mondjuk a gigabites net nem egy sikertörténet, 650 fölé nem nagyon sikerült menni, hamar vissza is váltok majd félgigásra szerencsére úgyis a feltöltés kell inkább.
istálló? gazemberség? hupákolás?
-
zsolt501
nagyúr
válasz ruzsass #46379 üzenetére
Szegeden és a környékben bizony használják, igaz ez nem ELMÜ terület, de ahol kell ott saját oszlopot is használnak illetve itt a a panelek közt kábel aknákban mennek a T és az Invitel kábelei az épületek közt.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
TazLeacher
nagyúr
Sziaszok! Teljes új vagyom Digiben. Eddig T volt, most váltanék. Családi házas övezet. 1000-es netet kötöttem. Jól értelmeztem, szükségem lesz saját routerre? Már az első perctől? Elvileg ha jól tudom koaxon jön be net. Hogy lesz belőle UTP? Bocs a nagyon kezdő kérdésekért...
-
Kronk
őstag
válasz TazLeacher #46383 üzenetére
Szinte biztos, hogy optikán megy be, ami egy ont-be csatlakozik, ami szétosztja koaxra a tvhez, illetve lanra az internethez.
Ez az eszköz maga is egy router, szóval ha nem akarod nem muszáj venned. De ajánlotthttp://totesz.myminicity.com/
-
TeeJay
félisten
válasz TazLeacher #46385 üzenetére
lesz net 1gépen ha pppoe csatlakozást csinálsz felhasználónév és jelszóval
maga a wifis ont router is tud lenni de karcsú a wifi meg nem a legjobb beállítási lehetőségei vannak
ezért mindenki bridge módba kéreti DIGI-vel
és ráköti a saját routert amiben pppoe opcióra állítod beírod a név és jelszót aztán onnantól már bármennyi eszköz mehet LAN-on meg wifin a cuccraMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
gtoth01
újonc
Sziasztok! Egy naiv kérdés: Ma tudatosult bennem hogy a Digitől kapott Huawei HG8242 modemem hátulján 4 LAN csatlakozó van. Egy jó minőségű routerrel használom, eddig minden OK. Úgy veszem észre bármelyik hálózati csatlakozóba dugom a routert a rendszer gond nélkül megy.
Nem próbáltam még ki mert nem akarok semmit szétbarmolni, de meg lehet azt csinálni hogy ezeken a LAN csatlakozókon keresztül egyszerre több eszközzel is csatlakozzak az internetre? Tehát szimultán többször is belépjek a kapott USER/PASS kombinációval a hálózatukra? Ha igen, van ennek bármilyen előnye vagy csak ugyan azt az 1000/200-as hálózatot kapom és azt osztja a modem több berendezés között? Bocs a hülye kérdés miatt de gondolom csak van oka hogy 4 LAN csatlakozó van a ketyerén. -
Flashget
félisten
válasz ruzsass #46379 üzenetére
Már nagyon nem is kell engedély, mert idén jött egy jogszabály módosítás pont ezzel kapcsolatban.
T-vel meg amúgyis stratégia szerződése van a kormánynak, építhetik a "mindenlakásba30megásnetet2018-ra" projektet és ehhez jogszabályt kellett updatelni.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz TazLeacher #46387 üzenetére
TP Link 1043 V2 helyett inkább V3 vagy V4-t vegyél ezekben van már ipv6 a V2-ben nincs.
Realme GT Master Edition
-
Mate
nagyúr
válasz gtoth01 #46388 üzenetére
Nincs ilyen eszközöm, de bridge módban csak 1 aljzat menne szerintem. Vagyis a huawei eszközzel létesül kapcsolat a digi felé, a rá kötött router nem létesít még egy ppoe kapcsolatot. Amúgy nem lehet egyszerre több eszközzel kapcsolódni. 1 felhasználó/jelszó párossal csak egyszerre 1.
Tehát jelen állapotban bármelyik működő utp aljzatot használhatod, hisz a digi eszköze logolt be és azt osztja szét a portok fele.
[ Szerkesztve ]
-
mester6
tag
A Digi honlapon szeretnék sebességmérést indítani. Internet, sebességmérés , betöltés és semmi nem történik.
Én csinálok valamit rosszul? -
mester6
tag
válasz szőr Artúr #46394 üzenetére
Köszönöm. nem vagyok profi, megpróbálok utána nézni.
Megnéztem, cooki engedélyezve, javascript szintén.
Sajnos továbbra is csak a : Betöltés pörög. (régebben, nekem is működött)
[ Szerkesztve ]
-
pedro7
tag
Egy ZTE ZXHN F668-as modem +routert hoztak a digitől amit szoftveresen kapcsoltak át modem
üzemmódba.Létezik olyan eszköz ami csak modem ? Mert állítólag van de a digi ügyfélszolgálat
nem tudta megmondani.
Mert attól tartok,hogy ez az eszköz bármikor valami központi probléma esetén megint visszaállhat
router üzemmódba és akkor 72 óra,hogy valaki visszaállítsa.
A szerelő is azt állította, hogy neiki csak ez az egyfajta ONT van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest