Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
prabhu
senior tag
-
Flashget
félisten
válasz
Dictator^ #35101 üzenetére
felfelé annyiszor válthatsz díjmentesen ameddig nem éred el az 1000-es netet. Még hűség alatt is. Viszont ilyenkor új szerződést írnak és mindig az éppen aktuális listaár lesz a mérvadó.
Visszaváltást évi 1x tehetsz meg díjmentesen, ha abban az évben még lépnél vissza már 2500 pénzért teheted (legalábbis ennyi volt a tarifája tavaly) -
mester6
tag
válasz
Dictator^ #27078 üzenetére
Lehet , hogy csak a csatlakozóban nem jól van behelyezve. Nálam is volt beszereléskor, másnap visszajött a szerelő, kivette az ONT-ból a csatit, szétpattintotta , összerakta, bedugta és azóta piros jel nélkül kifogástalanul megy. Szerintem a művelet házilag is elvégezhető , kellő gondossággal.
-
poli27
veterán
-
kircsi28
aktív tag
válasz
Dictator^ #18445 üzenetére
Szia!
Nekem TL-WR1043ND router van, számíthatok én is ilyesmire ha nálunk is emelik a sebességet?
elvileg gigabites, szerintem tudni kellene neki és ma frissítettem a routert, 2014.03.19 a firmware rajta ha minden igaz.
Próbáltam routerrel és nélküle, de ugyan az volt az eredmény. Felhívtam a digit és azt mondták itt a 17. kerületben még nem emeltek, de hamarosan ott is meglesz a sebesség emelés. -
zsolt501
nagyúr
válasz
Dictator^ #17703 üzenetére
HÚÚÚ én most egy Asus RT-AC68U-t néztem ki, igaz nálam nem csak ez volt a feltétel.
Amúgy Tp-Linkekből is vannak olyan routerek amik elbírják megközelítőleg ezt én a 4300-as és a 4900-as felé gondolkodnék, illetve a 1043ND V2 sem rossz, ha nincsenek nagy igényeid.
De jelzem ezek a sebességek csak és kizárólag gyári szoftverrel fognak menni, mert a HW-NAT nem működik módosított szoftverrel, csak a szoftveres NAT- ami nem túl erős. -
ACE-
addikt
-
Flashget
félisten
válasz
Dictator^ #15933 üzenetére
Jó páran hosszabbítottak már akiknek lejárt a hűség vagy régi előfizető.
Nem mindenkinél vált be pl. nálam sem a másik szolgáltatóhoz menés :p Lemondtam a telefont kiböjtöltük a 8+90 napot majd vissza köttettük 2 év hűséggel.
Azért 8+90 mert 8 nap a felmondási idő és annak leteltétől ketyeg a 90 nap! -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dictator^ #15937 üzenetére
Csak a telefont mondom le, a kábeles szolgáltatásra vonatkozó előfizetésemet nem mondom fel csupán módosítom, az ÁSZF betűje szerint nem kizáró ok. Max akkor a 3 hónap lép életbe, azt meg úgyis meg kéne már lépni mert sok a 8e...
radi8tor1: mi most nagyTV+nagyNET+teló és igy fizetünk 8000Ft-ot, ebből maradna 5600Ft ha 2 évre ugyanezt alairok.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dictator^ #15933 üzenetére
Az akcióban ÚJ Előfizetők vehetnek részt, valamint azok a MEGLÉVŐ Előfizetők, akik 1 vagy 2 kábeles szolgáltatásra érvényes előfizetésüket mindhárom szolgáltatásra kiterjesztik.
Szerintem továbbra sem lehet ha mindhárom szolgáltatást fizeteted... csak igy jobban hangzik a reklám.
- Nem vehet részt az akcióban az, aki bármely okból megszűnt kábeles előfizetését a megszűnéstől számított 3 hónapon belül azonos néven vagy címen újraköti, vagy azt a vele egy háztartásban élő hozzátartozó igényli.
Viszont igy bemegyek, lemondom a telefont és mar huzom is a következő sorszámot... hiszen nem megszuntetem csak modositom a kabeles elofizetesem.
Lehet holnap beszaladok én is, erre nem fognak tudni nemet mondani.
-
válasz
Dictator^ #14734 üzenetére
itt elég sok példa van rá, hogy csúcsidőben 40 - 60 megabit/sec között mérnek a 80-as csomagban, de nekem meg ez nem probléma, ráadásul az alacsonyabb csomagokra nincs annyi panasz, viszont közben olvasgattam a digi kábel tv témában, több helyen is írják, hogy problémás néhány/több csatorna, akkor az nem csak itt jellemző, bár én ritkán nézek tévét, inkább csak kaja közben, de az asszonynak szinte állandóan megy a tv, csináljon bármit is.
mindegy, kompromisszumok mindig és mindenhol vannak, majd lesz valahogy... -
-
-
palagonya
csendes tag
válasz
Dictator^ #13693 üzenetére
Budapesten lakom 15. kerület. Az ilyen holvan-holnemvan net témában az a legbosszantóbb (azon túl, hogy nem tudod használni), hogy nem kapok tájékoztatást, mikorra várható a probléma megoldása. Fél óránként ingadozik 80M és 40K között a sávszél és nem stabilizálódik lassan két napja...
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest