Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0dl
addikt
Azt jól hallottam, hogy az internet szolgáltatás áfa csökkentését megakadályozza valamelyik eu sóhivatal?
-
TeeJay
félisten
válasz LSL1337 #46606 üzenetére
egy 850EVO TLC-s SSD-t legalább 3-4000x lehet újra írni valós tesztek alapján
torrentre veszel 1TB-os példánty és 4PB írásig nem érhet gond
az meg napi 1TB letöltéssel is 3-4000nap az meg 8,2-10,9 évhol lesznek már ezek az SSD-k 8-11év múlva?
ha meg a vezérlő pusztul el akkor meg 5évig ott a gari 850Pro esetén meg 10évig
úgyhogy nem kell azt kímélni lehet tolni neki
ja és 1TB-ot senki sem tud minden egyes nap 8éven át letölteni
szerintem még seedszerverben sem kap annyit egy SSDúgyhogy 1000-es DIGI + SSD és csá
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Attila 1
tag
válasz TeeJay #46610 üzenetére
Nagyon drága torrentezésre 110 947 Ft
[link]
Én csak windows 7-re használom,kingston ssd 64 terráig lehet írni.Évi 5 terrát írok rá.[ Szerkesztve ]
“Nem kell ahhoz semmi különleges ok, hogy jól érezd magad – egyszerűen elhatározod, hogy azonnal boldog leszel, egyszerűen csak azért, mert élsz, egyszerűen azért, mert így akarod.” (Anthony Robbins)
-
-
szőr Artúr
tag
Na ilyenkor jön meg a kedvem, hogy normálisabb szolgáltatót keressek...
Kb. egy órára megállt a net, hülyébbnél hülyébb hibaüzenetek jöttek a routeren, authentikációs problémáktól kezdve, mindenféle timeoutokon át egészen a hardver hibára utalókig, majd visszajött. Úgy-ahogy... hajnali fél háromkor a max. sebesség, amit ki tudok préselni a 100Mbps sávszélből, az nem egészen. 40Mbps belföldről és kb. 10Mbps vagy még annyi se, külföldről.
Egy órával korábban még legalább elfogadható szintet produkált.És nem is az a legnagyobb gond vele, hogy lényegesen lassúbb, mint a névleges(bár ha meggondolom, hogy jelen állapotban egy Windows vagy nagyobb linux telepítő ISO letöltése kb. fél napig tartana...), hanem az, hogy ingadozik.
Máshol is történt ilyesmi ma éjjel?
Egy kis update: az ötvenedik wan újraindítás (ezzel együtt kb. ötvenedik IP cím) után most legalább a magyar drót helyreállt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz szőr Artúr #46614 üzenetére
itt (Újpest) éjfél óta áll, pppoe connecting van.
szerk: router reboot után visszatért, disconnect-connect után nem... remélem ez nem lesz rendszeres, nem akarok másik routert.
[ Szerkesztve ]
istálló? gazemberség? hupákolás?
-
Disque
aktív tag
válasz szőr Artúr #46614 üzenetére
Nem tudom hol laksz de a XV. kerületben hálózati karbantartás volt, akár az is bezavarhatott, és holnap éjfél 1 és 6 között ismét lesz, ráadásul több helyen.
-
Flashget
félisten
válasz radi8tor #46616 üzenetére
Érdekes a linked. Mert ha hibákat jeleznek mindig néztem mikor és hol van karbantartás esetleg nem az az oka a hibáknak. De már jó ideje nem látok ilyen bejelentéseket se a hírek se a közlemények részben. neked miként sikerült megtalálni?
Mutatom én ezt látom [link][ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
-
nfsu17
veterán
válasz Flashget #46619 üzenetére
ügyintézés > hírek/közlemények
alatta közlemények fül
2. oldal 6. cikk
jó hogy mondtátok, mert nálunk is lesz karbi, tehát hozzányúlnak a hálózathoz, akkor eddig volt meg a 920-as sebesség, mi?
(na jó vicc volt - vagy nem is? -, de akkor nem lepődök meg, ha reggel nem lesz net) -
Attila 1
tag
DIGI készül internet feltöltési sebesség felgyorsítására Románia módra.
Ezért vannak előtte országos karbantartások és fejlesztések.
1-2-ével ezelőtt is így volt.[ Szerkesztve ]
“Nem kell ahhoz semmi különleges ok, hogy jól érezd magad – egyszerűen elhatározod, hogy azonnal boldog leszel, egyszerűen csak azért, mert élsz, egyszerűen azért, mert így akarod.” (Anthony Robbins)
-
Flashget
félisten
-
-
Attila 1
tag
válasz nfsu17 #46627 üzenetére
TeeJay nál FTTB-röl FTTH-ra kell először megcsinálni a gyorsuláshoz.
Igen a hűségben lévőknek is emelik a sebességet.
-
Attila 1
tag
válasz Flashget #46632 üzenetére
Vagy 2030-év végére Országosan várhatoan végeznek.
Kronk #46633
2017 Január vagy Február[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
Kell a bánatnak gyorsabb feltöltés... Amíg nincs FTTH mindenhol eszükbe se jusson mert így is garantált minimum a feltöltésem...
Mondjuk ahogy nézem 2hete 18. Kerületben 1hetes karbantartás volt, valamire készülnek[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
románoknál ez a 4 csomagot vezették be nem régen
100/100
300/150
500/250
1000/500nálunk ugye 5 csomag van amiből simán lehetne 4-re csökkenteni mert a 100/50 és 100/100 tök felesleges
most nálunk
100/50
100/500
200/100
500/200
1000/200 vanamíg nincs mindenhol FTTH addig eszükbe se jusson emelni mert a feltöltés amúgy is kevés most
letöltés meg nem változik csak 200 helyett 300 lesz de az nem tekeri a hálózatot jobban hiszen letölteni nem lehet 0-24 mert nincs mit lekapni meg senkinek sincs korlátlan HDD kapacitás otthona 250-500-as feltöltést viszont nem bírná az FTTB hálózat hiszen a mostani 100megabit feltöltést sem bírja legalábbis itt
-
viktorhu
veterán
válasz TeeJay #46638 üzenetére
Én is erre tippelek. Akkor majd a 100/100-asok mehetnek be díjcsomagot váltani, hogy ne a magasabb árat fizessék ugyanazért Nálunk most 100/100 a kérhető maximum, annak idején a 80-as topnetem volt 4700-ért, amit felvittek 200/100-ra, én ebből értelemszerűen 100/100-at kaptam meg. Nem is figyeltem annak idején a digi oldalát, szóval elég sokáig fizettem a 4700-at a 100-as netemért, amíg észbe kaptam, hogy váltani kéne
-
Attila 1
tag
most nálunk
100/500 hol van ilyen csomag ?100/50
100/100
200/100
500/200
1000/200 van most emelés nélkül.Nálatok kész hálózatot vette meg a DIGI.
Nem a DIGI építette a hálózatot ezért rossz nálad.
Ahol DIGI építette a hálózatot ott bírja az emelést még FTTB-nél. Nagyon kevesen vannak 100-as csomag felet.[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
feltölteni sem lehet végtelenségig full sebességgel (gondolom torrentre gondolsz és nem felhőre), mivel ahhoz valakinek letölteni is kellene, de egy idő után már az is leér (oké, aztán majd elkezdi más tölteni rólad, értem).
én a 200-at még sosem tudtam felfele kihasználni, talán 16MB volt a max egy pillanatra, stabilan ment talán negyed óráig 10MB körül és ennyi.
olyan cuccot szedtem, amin alig volt seed (akár csak 1) és több száz peer volt.
ráadásul még mindig sok a seedszerós, hiába van sok digis.
plusz lehet az a digis ftth-s más városból, szóval nem előled veszi el a sávot.
aztán ha olyat szedsz, amin már sok a seed, akkor az lejön pillanatok alatt és esélyed sincs már feltölteni belőle értelmes mennyiséget.vagy tegye fel a kezét az, aki mondjuk du 5-től este 10-ig maxon tudja tolni az up-ot.
lehet nálam nincs jól beállítva valami, de én nem tudom elképzelni, hogy fullon lehet feltölteni órákon át nagy magyar oldalakon.
persze olyat lehet csinálni, hogy mindig a legújabb, legfelkapottabbra lecsapni és úgy lehet tolni akkor sokáig.
de ezt ki csinálja? szerintem nem túl valószínű.szóval nem tudom nálad miért olyan amilyen, szerintem valami elqrt beállítás lehet és semmi köze a torrenthez.
nekem másik szolgáltatómnál volt hogy a 4 mbit nem ment csúcsidőben. 2,5 lehetett.
torrent? nem hiszem. egy ideig jó volt, aztán már nem. nem foglalkoztam vele sokáig, majd újra jó lett.
elköltözött a torrentguru mellőlem? -
Zoshi85
aktív tag
Panel optikára való átalakításról vmi fejlemény valakinél? Hátha lemaradtam.. Itt nagyon csönd van. Augusztusba jttek, kábel behuzták, doboz fel, azóta csönd.
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
Attila 1
tag
válasz Flashget #46643 üzenetére
igen szerintem is várható hogy megszűnik 100/50 csomag.
100/100
300/150
500/250
1000/500.-as csomagok várhatóak nálunk is.“Nem kell ahhoz semmi különleges ok, hogy jól érezd magad – egyszerűen elhatározod, hogy azonnal boldog leszel, egyszerűen csak azért, mert élsz, egyszerűen azért, mert így akarod.” (Anthony Robbins)
-
TeeJay
félisten
válasz qnadam #46646 üzenetére
Árban minimális eltérés van a magyar meg csak azt nézi milyen gyors lefelé, így a 100/50 már felesleges csomag. Ráadásul ha megtörténik az FTTH hálózat kiépítése nem lesz már 100-as LAN port limit mivel minden ONT gigabites
-
szatocs1981
aktív tag
Sziasztok
ha nem torrentezik az ember rendszeresen, akkor van értelme 100/50 (DigiNET 100) fölé menni?
[ Szerkesztve ]
-
szőr Artúr
tag
válasz szatocs1981 #46648 üzenetére
Ha kívülről nem jelentkezel be a hálózatodra (VPN) és nem üzemeltetsz szervert sem, akkor nincs. Szerintem.
Egy teljes DVD(linux/windows telepítő) letöltése pár perc, az uploadnak meg kevés jelentősége van.
Játékoknál nagyobb jelentősége van a válaszidőnek.
Egyéb célra még nem használtam a netet.Illetve az még kérdéses, hogy hányan használjátok.
Ha egyszerre négy-öt gépen néznétek fullhd vagy nagyobb felbontású videókat, akkor talán szükség lehet nagyobb sebességre.[ Szerkesztve ]
-
szatocs1981
aktív tag
válasz szőr Artúr #46649 üzenetére
Köszönöm!
Netezés / skype lenne a legföbb felhasználási terület...egy gépen.
Tehát semmi extra[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Diablo IV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest