Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Flashget #20450 üzenetére
Mondom a sávszélességem megvan. Nem azzal van a probléma. Én külföldi trackerekre is sokat seedelek, és eddig mentek fel a cuccok ezerrel, most meg egyszerűen nem kapcsolódik a peerekhez... A UPC-nél volt ilyen anno, én itt p2p korlátozás szagot érzek...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
spammer
veterán
válasz Mr Bond 007 #20452 üzenetére
uTorrentben is van titkosítás, de amúgy sem hiszem, hogy korlátoznák a p2p-t.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Mr Bond 007 #20452 üzenetére
Pont ezt csináltam este, mert már megelégeltem, és Deluge-val még rosszabb, áll, mint a cövek nullán.
http://i.gyazo.com/982c57e9392bbd86d77bd662b531a859.png
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Mr Bond 007 #20456 üzenetére
Hát én nem tudom, a letöltések még úgy ahogy okésak, de az sem lódul meg olyan hirtelen a maximumot el sem éri soha. Eddig meg szinte rögtön felugrott csutkára a letöltés végéig. Pl. van egy torrent amit letöltöttem, 13000 seeder van rajta, én meg csatlakoztam asszem 4-hez...
Utorrenttel is csak így csordogál felfelé:
http://i.gyazo.com/9ee0c238c27c54da68e993928d8968df.png[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz zsolt501 #20458 üzenetére
Egyik sincs, soha nem is volt. Mondom eddig szuperált minden, hozzá sem nyúltam, csak egyik nap (asszem vasárnap) volt egy kb fél órás net kimaradás, és azóta van ez. Holott:
http://www.speedtest.net/my-result/3646969104
(Valamiért nem működik nálam a képbeszúrás) Wifin vagyok, azért csak ennyi a feltöltés, amúgy kábelen megvan a 92. Érdekes, mert a letöltés sosem volt 100, de most meg is nézem, hátha cseréltek switchet a lépiben. 2 napja volt itt digis autó, hátha.
-
Lackooo84
nagyúr
Kábel közvetlen a gépbe sem jön több, ha megszakadok se:
http://www.speedtest.net/my-result/3646981768
Nah mindegy, nem is ez a gondom, letojom azt a 10 megát.
@Xero Nálad lehet, hogy nem....
http://i.gyazo.com/5829850804ece232ea8c337454428b43.png
Kábel közvetlen a gépben, és zárva a port....?? Hát ez marha érdekes....
[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy most nem rég járt le a hűségünk a Diginél, és automatikusan 5700 helyett 8000 Ft lett a számlánk. Gondoltam bemegyek, és meghosszabbítom, de ezt nem lehet. Szerintetek, úgy működik-e a dolog, hogy én lemondom az előfizetést, és mondjuk édesanyám nevére köttetünk egy újat, ugyan erre a címre ?
-
hkari
őstag
Köszi. Ennyi macerát nem ér meg Azért elég szemét dolog, hogy a hűség nem hosszabbítható. Persze, tudom hogy így is nagyon jók az árak, de akkor is..
[ Szerkesztve ]
-
Mr Bond 007
őstag
válasz Lackooo84 #20461 üzenetére
Másik portot próbáltál?
Közben írtál.
Viszont ha zárva minden akkor ott valami tuti nem kerek. Én megnézném akár egy live linuxon hogy azon be bootolva is ugyanúgy zárva vannak-e. (nem e szoftveres oka van - akár egy uninstallált tűzfal rossz beállításokat hagyott) Esetleg ügyfélszolgálatot felhívnám és rá nézetnék egy technikussal a kapcsolatra mert nem tud kommunikálni a szoftvered adott tcp udp portokon.
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
válasz spammer #20467 üzenetére
Itt minden le van írva. De szerintem még így is (hűség nélkül) korrekt az ár. Esetleg lépj vissza egyet/kettőt a net csomagban, azon tudsz spórolni ezer/kétezer forintot havonta.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Mr Bond 007 #20472 üzenetére
Igen, bármit írok be, mind zárva. Hogyan lehetséges ez? Azért mondom, nem vagyok hülye, vagy 10 éve torrentezek, voltam UPC-s, szóval tudom mi merre hány méter. És vasárnap óta valami nem okés. Na de mi? Most mégis hogyan jelentsem ezt be? Ha azt mondom zárva az összes port, csak nézni fognak rám, mint rozi a moziba'.
[ Szerkesztve ]
-
ZoleeHU
tag
válasz Lackooo84 #20471 üzenetére
Nekem is router nélkül.
Ez csak azért vicces, mivel speedtest még 40 megabittel többet ír mint alapból kéne (van, hogy 60-al)
Várok év végigéig, addig is vinyót próbálok cserélni, majd szólok, hogy mi lett.
(Bár a te esetedben vinyó csere nem fogja megoldani )[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz janos1988 #20473 üzenetére
Nekem csak 1 év múlva jár le a hűség, de azért jó tudni, hogy alá sem írhatok újra csak úgy simán... Eszem faszom megáll, hogy mindenhol csak az új ügyfelekre hajtanak, a hűséges előfizető meg le van szarva. Visszaváltani amúgy sem tudnék, legkisebb netcsomagban vagyok (most épp 50/30).
[ Szerkesztve ]
-
ZoleeHU
tag
Egyre jobb µTorrentben letölteni....
Felmegy 20 MB/s-re, aztán lemegy egészen 10 KB/s-re és vissza 20 MB/s, ezt így folytatja..
Deluge legalább stabil 22 MB/s-en tartja -
unknownuser
tag
válasz Mr Bond 007 #20472 üzenetére
Egyetértek, próbáld ki egy live disztróval. Nem tart semeddig, és az biztosan eldönti, hogy nálad van-e a gond.
-
kisbalazs83
aktív tag
Az utorrentben már régóta nem működik a port teszt rész!
Állíts be egy portot, fusson az utorrent és itt nézd meg hogy nyitva van-e a hozzá tartozó port: Open Port Chek Tool65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
-
Gejza1981
tag
válasz spammer #20476 üzenetére
miért, mit gondoltál, hogy életed végéig kedvezményesen kapod a szolgáltatást?
a listaár is kedvezőbb mint a konkurenseké, ezért nincs is további akció, mert úgy sem mész máshoz...
hivatalosan egyébként az a kommunikáció, hogy mindenkinek igénybe vehető kedvezmény 1x-i alkalommal...
-
zsolt501
nagyúr
válasz ZoleeHU #20479 üzenetére
Az is lehet, hogy úgy jártál mint én, mert elég rapszodikus volt 2 hétig nálam az internet, kb olyan, mint egy EKG görbe.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Xero
nagyúr
válasz kisbalazs83 #20481 üzenetére
-
spammer
veterán
válasz Gejza1981 #20482 üzenetére
Ha hűséges előfizető voltam évekig, akkor miért érek én kevesebbet, mint egy új, ismeretlen ügyfél, ha továbbra is elkötelezem magam? Milyen idióta felfogás ez? Normális helyeken ez úgy van, hogy minél régebb óta vagy előfizető, annál több kedvezmény/lehetőség él számodra, de legalábbis semmivel sem kevesebb, mint egy új előfizetőnek. Aztán miért ne mehetnék más szolgáltatóhoz? Bármikor jöhet a konkurencia egy olyan ajánlattal, ami miatt megérheti váltani. Ahogy a DIGI is jött, amíg a Trékom meg a UPC pöffeszkedett. Semmi sem tart örökké, most a DIGI-nek megy a szekér, de nincs garancia arra, hogy ez mindig így is lesz, főleg, hogy nagyon nehezen/lassan tudnak csak terjeszkedni. Persze ez nem csak a DIGInél divat, sok degenerált szolgáltató is csak az új ügyfelekre hajt, meg az áruhiteles eladásokra a termékeknél, mert kell a statisztika, aztán hogy ki is lesz-e fizetve az a termék/szolgáltatás, és meddig marad náluk az ember, az meg már a jövő zenéje...
-
ZoleeHU
tag
Új rekord: (Bugzott az nVidia Geforce Experience) 1000 MB/s
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy van nekem egy TL-WR541G /tp-link/ routerem. A hivatalos adatok szerint tudnia kellene a 100Mbps-ot, de nekem csak 55 bír. Eddig nem volt gond, mert 40/20-as volt a net, de most megemelték 100/50-re. A feltöltési sebesség az jó, de a letöltési az csak 55. Valamit én értek félre vagy ez ennyit tud? Esetleg valamit be kell állítani a routeren?
"TP-LINK TL-WR541G 54Mbps WLAN routerSebesség: 54Mbps
Támogatott vezetéknélküli átviteli sebességek: 54/48/36/24/18/12/9/6/11/5.5/3/2/1Mbps
Szabvány: 802.11b/g
Portok száma: 1x WAN (100Mbps) + 4x LAN (100Mbps)
Titkosíthatóság: 64/128/152-bit WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK, SSID, MAC cím szűrés
Támogatja a TCP/IP, DHCP, ICMP, NAT PPPoE, dinamikus IP, statikus IP, L2TP szabványokat
Frissíthető firmware
Kivédi a ping támadásokat
Támogatja a webes és távoli adminisztrációt
Frekvencia: 2,4-2,5GHz
Hatótávolság: 200 m zárt térben, 830 m szabadban
VPN Kiszolgáló: 0
VPN Pass Through: Igen
Tűzfal: Igen
Csatlakozás: 4 db 10/100M LAN Port (RJ45), 1 10/100M WAN Port(RJ45)
Méret: 174 x 111 x 30 mm"HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ZoleeHU #20487 üzenetére
Ha letörlöd a francba ezt a dzsíforsz ekszperiensz lópikulát, akkor is csordogál a linuxiso lefele?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Flashget
félisten
válasz spammer #20486 üzenetére
Nem tudom miért vagy kiakadva azon, hogy letelik a hűség akció utána listaáron kapod a szolgáltatást ami a konkurencia kb. akciós árával egyenlő értékű?
15 éve vagyok az ügyfelük, de magasan szarnak erre nem jár érte semmi kedvezmény csak még megtudtam játszani az ősszel, hogy lemondtuk a telót, kivártuk a 98 napot és okos csomagban újra megrendeltük a telefont. Viszont eszembe sincs máshoz menni, kötelező 2 év rabigát vállalva ha majd lejár a kedvező ár.Realme GT Master Edition
-
LamaCube
addikt
Köszönöm mindenkinek! Sejtettem, hogy routert kell cserélnem.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz kisbalazs83 #20481 üzenetére
Nem igaz, eddig tökéletesen működött, és jó is volt mindig ugyan ezzel a verzióval.
Azért az elég durva, hogy töltöttem fel egy torrentet, rám cuppant 3-4 digis, és így 100kbps-ekkel csurgott felfelé mindnek vagyis csak kettőnek, mert a másik kettőt állandóan eldobálta.[ Szerkesztve ]
-
Gejza1981
tag
válasz spammer #20486 üzenetére
nem érsz kevesebbet... megkaptad te is a 24 hónapos kedvezményes árat, az új belépő is megkapja
1:1, teljesen korrekt(te is mezítlábas voltál mégis megkaptad a kedvezményt, holott aki mondjuk 4 éve kapta meg, az ugyanúgy háboroghatna, hogy miért kaptad meg te is...)
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Flashget #20491 üzenetére
Az a gond, hogy a hűséget nincs lehetőség meghosszabbítani/újrakötni, holott semmivel sem vagyok kevesebb, mint egy új előfizető, aki hűséget vállalva kap kedvezményt. Sőt, én már addigra egy megbízható, fizető ügyfélnek számítok (ezt is kellene nézniük). Ja hogy erre az a válasz, hogy "ez már úgysem megy sehova" ? Hát rendben, csak nehogy meglepődjenek majd. Most még a DIGInek jók az árai, most ők a nyerők, most megéri őket választani (már ahol lehet), főleg ha szerződéssel biztosítják az árakat. Na de jöhet jobb ajánlat és ha ők nem tartanak igényt a hűséges előfizetőkre (szerződéssel), akkor ne csodálkozzanak, ha esetleg a jövőben elpártolnak tőlük. Mennyi UPC, Trékom stb. előfizető váltott DIGIre? Jó sokan, gondolom. Semmi sem garantálja, hogy egy jobb ajánlat esetén X év múlva majd nem a DIGItől szabadulnak meg az előfizetők. Mindegy, ők tudják, nem is akarom tovább ragozni.
(#20497) Gejza1981 : persze, hogy háboroghatna az is, aki előttem volt már régi előfizető. Ha egyszer fizet, megbízható ügyfél volt és vállalná, akkor miért ne? Mobilszolgáltatók is engednek újrakötni hűségidőt, pedig azok sem a jóságukról híresek. Na mindegy, tényleg nem érdemes ragozni, ez van.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz spammer #20498 üzenetére
Erre is volt megoldás az okos akcióban. Én írtam egy e-mailt /én is ugyanezeket írtam/, hogy átmegyek máshova a házunkban kb. 4 szolgáltató van. Elbírálták 1 hét alatt és megkaptam a kedvezményt 2 évre. Bár én nem emlékszem, hogy amikor anno lejárt a 2 évem, hogy emeltek volna. De most, ha az 5700-at megemelik 8-9-re, akkor is jobb, mint a többi.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
ACE-
addikt
válasz LamaCube #20499 üzenetére
Nekem szintén, bementem, mondták hogy ugyan nem lehetne okos csomagom, de ha azt írja a renccerbe hogy szolgáltatás megszüntetési szándékkal jöttem, akkor neki kötelessége felajánlani az okoscsomagot meglévő előfizetőknek is. Mellesleg ha így nem megy, akkor rezzenéstelen arccal lemondom a 3200 Ft-os TV-t... 3 hónapra, és újra kötöm, nem tudom mi jobb nekik mínusz majd 10ezer Ft, vagy az okoscsomag... szerintem ez utóbbit fogják választani...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért