Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
janos1988
addikt
válasz spammer #20467 üzenetére
Itt minden le van írva. De szerintem még így is (hűség nélkül) korrekt az ár. Esetleg lépj vissza egyet/kettőt a net csomagban, azon tudsz spórolni ezer/kétezer forintot havonta.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Gejza1981
tag
válasz spammer #20476 üzenetére
miért, mit gondoltál, hogy életed végéig kedvezményesen kapod a szolgáltatást?
a listaár is kedvezőbb mint a konkurenseké, ezért nincs is további akció, mert úgy sem mész máshoz...
hivatalosan egyébként az a kommunikáció, hogy mindenkinek igénybe vehető kedvezmény 1x-i alkalommal...
-
Flashget
félisten
válasz spammer #20486 üzenetére
Nem tudom miért vagy kiakadva azon, hogy letelik a hűség akció utána listaáron kapod a szolgáltatást ami a konkurencia kb. akciós árával egyenlő értékű?
15 éve vagyok az ügyfelük, de magasan szarnak erre nem jár érte semmi kedvezmény csak még megtudtam játszani az ősszel, hogy lemondtuk a telót, kivártuk a 98 napot és okos csomagban újra megrendeltük a telefont. Viszont eszembe sincs máshoz menni, kötelező 2 év rabigát vállalva ha majd lejár a kedvező ár.Realme GT Master Edition
-
Gejza1981
tag
válasz spammer #20486 üzenetére
nem érsz kevesebbet... megkaptad te is a 24 hónapos kedvezményes árat, az új belépő is megkapja
1:1, teljesen korrekt(te is mezítlábas voltál mégis megkaptad a kedvezményt, holott aki mondjuk 4 éve kapta meg, az ugyanúgy háboroghatna, hogy miért kaptad meg te is...)
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz spammer #20498 üzenetére
Erre is volt megoldás az okos akcióban. Én írtam egy e-mailt /én is ugyanezeket írtam/, hogy átmegyek máshova a házunkban kb. 4 szolgáltató van. Elbírálták 1 hét alatt és megkaptam a kedvezményt 2 évre. Bár én nem emlékszem, hogy amikor anno lejárt a 2 évem, hogy emeltek volna. De most, ha az 5700-at megemelik 8-9-re, akkor is jobb, mint a többi.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Flashget
félisten
Na de jöhet jobb ajánlat és ha ők nem tartanak igényt a hűséges előfizetőkre (szerződéssel), akkor ne csodálkozzanak, ha esetleg a jövőben elpártolnak tőlük.
Ezt hívják piacgazdaságnak.
De ahogy előttem is írták Te jöttél a Digihez kaptad az új előfizetőnek járó olcsóbb díjat, nekem meg nem járt semmi sok sok éves előfizetőként, csak olvashattam "tőled", hogy milyen jó áron nyomja a digi a netet....de majd Te is rá fogsz jönni, hogy nincs jobb ár/érték arányban másik szolgáltató.
De ha nem tetszik a szitu, lejár a hűséged átmész másikhoz és ott új előfizetőnek számítasz. Ja hogy többet fizetsz és kevesebbet kapsz mégis? Így jártál.Realme GT Master Edition
-
Bazsa74
tag
Üdv!
Eddig nem szóltam hozzá, mert mindent megtudtam a hozzászólásaitokból. Erre reagálnom kell. 10-en X évig upc előfizető voltam. 3 éve váltottam Diginek az előfizetésére. Max tv (HBO nélkül, digi filmel), topnet és 200-as teló. 1 éve járt le a hűségem és semmilyen formában nem tudtam elintézni, hogy újra hűségbe kerüljek velük. Ők is megnézték, sosem volt egyetlen percnyi fizetési késésem, mégsem tudtam elintézni. Erre kértem, hogy 24 órán belül szüntessék meg a szolgáltatásukat irányomban, mert megrendeltem a upc trio L csomagot és jönnének bekötni. A upc már másnap jött, de voltak problémák. Nem tudom mi (nem értettem miről beszéltek), de mondták a régit szüntessem meg, mert így nem megy. Tegnapra sikerült elintézni. Nem hazudok, kb tízszer hívtak a digitől az elmúlt 24 órában, hogy adnak ilyen meg ilyen kedvezményt. Nevetségesnek tartom, hogy ilyen helyzetben, rögtön tudtak volna kedvezményeket adni. Ez az üzletpolitika nálam kiverte a biztosítékot. Le kell mondanom valamit, hogy 3 hónap múlva lehessek akcióba. De ők tudják. Minket elveszítettek, főleg azért mert egy évig hitegettek, hogy lehetek majd akcióban. Teszem hozzá, én leszarom, hogy a digi 2000-el olcsóbb a net sebességben, de a HD csatorna kiosztásban messze le vannak maradva. Pedig a digi netje úgy emlékszem sosem szakadt meg. Sosem volt vele gondom. Az upc már más tészta.[ Szerkesztve ]
Off
-
ACE-
addikt
válasz spammer #20507 üzenetére
Figy, a DIGI profit-orientált cég. Mégis mit vársz? Ha majd a piac megköveteli, feltehetően alanyi jogon mindenki hosszabbíthat, mert az előfizetők azért számítanak neki, hiszen azokból él. De ha tudja hogy listaáron is olcsó, és a piaci viszonyok azt mutatják, hogy nincs szolgáltatás lemondás, akkor miért adna a régi előfizetőknek kedvezményt? Az újaknak persze hogy ad, hiszen azok most jönnek másik szolgáltatótól, azokat meg kell szerezni. Téged már nem kell, és ha drágábban is maradsz, az neki tökéletes.
Ha x év múlva esetleg mások lesznek a piaci körülmények, feltehetően a DIGI is lépni fog, mert nem fogja hagyni hogy elmenjenek az előfizetői... ez a piaci verseny lényege...[ Szerkesztve ]
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Drenadar
veterán
válasz spammer #20507 üzenetére
nagyon régóta ők vannak nagyon nagy előnyben, most az hogy a UPCnek van/volt magasabb csomagja aminek a névleges sebessége gyorsabb? ici picike feltöltéssel? kit érdekel ez?
A cég dolga meghatározni kinek ad kedvezményt a listaárból és kinek nem. Lehet itt irigykedni, én több éve listaáras vagyok, ééés? hol érdekel? amúgy bizonyos bővítéseknél felajánlják az akciót... nekem is, de nagyon nem kell a szutykos tv előfizetésük sem az a 15% kedvezményük...
-
Drenadar
veterán
-
Flashget
félisten
válasz spammer #27321 üzenetére
Hát ez függ attól milyen nete lesz telefont kért e.
De ha nem lesz telefon akkor egy koax megy a tv-be és egy UTP kábel a nethez. Routerben a kapcsolat tipusa PPPoE legyen nem kell semmi mást állítani csak a kapott felhasználónevet/jelszót megadni. Nem kell klónozni semmit.
Van egy segédlet net és levelező kliens beállításához itt. A Fontos dokumentumokra menjél rá ott lesznek a segédletek, ha elakadnál.Realme GT Master Edition
-
Drenadar
veterán
válasz spammer #27328 üzenetére
nem, de fontos lenne a speed is... 100-as net felett kap az ember egy eszközt, de mindenképpen csak utp jön be, és azt kell az ő általuk adott routerbe bedugni ami szétosztja a netet és a telt...
100-as alatt pedig csak egy kis műanyag elosztó van.igazából lényegtelen!
-
Flashget
félisten
válasz spammer #27328 üzenetére
Nem.
Panel esetében több verzió van attól függően milyen net és van e telefon.
Nálam és másoknál amennyiben 200-500-1000-es net és telefon van akkor az esetek túlnyomó részében, visznek egy ZTE nevű csoda wifis voipos routert. Ebbe megy bele a digi lan kábelje és jön ki egy kábel a netnek 1 másik a telefonnak.
Aki csak átlag felhasználó annak ez elégséges megoldás korlátozott router admin hozzáféréssel.
Aki többet akar kihozni a routerből az vesz egy gigás switchet pl. ezt. Ebbe megy a digi kábele és megy 1 a ZTE-be. 1 másik a saját wifis gigás routerbe. ZTE-n letíltani a wifit és egy spéci ip címet kell beállítani és csak a telefont bedugni a ZTE-be. A saját routert pedig bekonfigolni. De ez le van írva az összefoglalóban is.Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest