Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
Itt akkor optikán jönne a tv műsor is?
Jelenleg műholdas Digisek vagyunk.
Az 500 Mbit/s simán elég ha mondjuk megy két tv és interneten is böngészik az ember?
Bocsi ha hülye kérdés lenne.
Valamint itt néztem a csatorna kiosztást
Digitális családi prémium HD ami ehhez a nethez van,de pl külföldi hírcsatornákat nem látok CNN ,sky News stb...
A kábelesen elvileg vannak.
Köszönöm.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Mate
nagyúr
válasz Orlin #114502 üzenetére
Igen, optikán van TV is.
500-as net legtöbb embernek bőven elég.
Települést még mindig nem láttam, hogy írtál volna, de csomag alapján régi inviteles területre tippelnék, azon belül is talán Sótony fele. TV nem lesz egy nagy durranás, de internet miatt érdemes lehet váltani. -
Mate
nagyúr
válasz Orlin #114504 üzenetére
Aham. Na akkor azért van csak 500-as net, mert nálatok nem optika, hanem régi inviteles, minimálisan fejlesztett HFC hálózat érhető el. Az optika pedig valószínüleg nem a Digié, hanem valami helyi szolgáltatóé lehet. Digi jelenleg HFC hálózatot csak fejleszti, nem cseréli le.
maximum 500-as net és koaxos TV van nálatok elvileg.
szerk.: Igen, elvileg Novi-Com-os az optika.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Változott valami a wifi6-os Huawei belépési jelszavát tekintve?
SN utolsó 6 karakter elé a 4iG. Én ezt tudtam még.
Mert új helyen új onttal, router módban nem tudok belépni. -
csupatiti
csendes tag
Sziasztok!
Egy jó ideje van egy problémám, soha nem érem el a garantált minimumot a gigás digi neten.
Minden eszközöm megfelel a támasztott követelményeknek, mégsem megy a letöltés 250-260 Mbps fölé (esténként, vagy hétvégeken még karcsúbb, akkor többen lóghatnak a dróton), érdekes módon a feltöltés az 300 Mbps.
Bridge módban használom a digis eszközt, de ha direktbe kötök rá latopot, akkor is ez a helyzet (a noti i7-es SSD-vel).
A legfurcsább az, hogy a címemen mostanság nincs lehetőség vezetékes internet csatlakozási lehetőség. Gondolom, hogy annyit kötöttek be ebbe a 10 emeletes panelba, hogy telített. Ezt írja az ominózus cím megadása után a digi oldala:
AZ ÁLTALAD MEGADOTT CÍMEN VEZETÉKES SZOLGÁLTATÁSAINK NEM ELÉRHETŐEK.
ADD MEG ADATAIDAT AZ ALÁBBI LINKEN, ÉS ÉRTESÍTÜNK, HA A SZOLGÁLTATÁS MÁR NÁLAD IS ELÉRHETŐ.
Amikor itt járt a szerelő, egyszerűen hümmögött és távozott.
Tanácsot kérnék, reklamáljak tovább, vagy törődjek bele a dologba. -
adika4444
addikt
válasz csupatiti #114509 üzenetére
Simán lehet, hogy az FTTB miatt túlterhelt, a DIGI LAN indulásától kezdve voltak itt a fórumon is érdekes történetek, amiknek mindegyike a spórolásra vagy a megoldásban rejlő limitációkra volt visszavezethető. A konstans tapasztalható meglehetősen alacsony sebesség miatt viszont mindenképp érdemes lenne minden tesztelési lehetőséget körbejárni és hibalehetőséget kizárni.
Próbáld meg tesztelni egy másik géppel, frissen telepített Windows-zal, valami live Linux-xal. Próbáld a Speedtest.net féle CLI-t, ez nem terheli úgy a gépet, mivel nem böngészővel mér és nincs telezsúfolva reklámokkal.
üdv, adika4444
-
Gézengúz
addikt
válasz Gézengúz #114508 üzenetére
Pár órát ment rendben, majd kiállt piros ledes villogasra az ont. Szerelőt várunk.
Ez lesz az új divat? Router módban még SSID-t és jelszót sem lehet módosítani?
Ha nekem mondjuk van vagy 30 okoseszközöm akkor minden máson írjam át az azonosító-jelszót? Minthogy a routerben?Mondom ezt úgy, hogy itthon rendben működik.
-
Gézengúz
addikt
Ha nálam normálisan tud működni a Huawei, user-es azonosítóval, + 4iG 6SN jelszóval, + van hozzá még egy AP-ként hozzáadott router is, akkor ott miért nem?
Lefedi a lakást, elég a 4 LAN port akkor minek csüngjön ott még egy router?
Lesz még egy köröm ezzel kapcsolatban bent az ügyfélszolgálaton. -
garga01
őstag
válasz csupatiti #114509 üzenetére
Mérj a Digi oldalán sebességet és ezt print screenelve küldd el nekik a hibabejelento@digi.hu címre. A legjobb ha fel is hívod az üf szolgálatot és ott leadod a hibát, majd mondd hogy küldenéd a levelet és akkor lediktálja az azonosítót amit ha beírsz a levélbe (tárgyba), egyből hozzá tudják csatolni.
A cím keresőjük sok helyen rossz, nekem is a lakásomra azt hozta, hogy nem elérhető holott ott a doboz, több lakásba bekötve... Üf szolgálaton meg simán látták h van szolgáltatás.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Gézengúz
addikt
válasz garga01 #114514 üzenetére
Beengedni beengedett, még most is rajta lévő root és password-el, de valamiért a LOS elkezdett pirosan villogni.
Reset megvolt, viszont ezután is piros villogás és nincs net.
Ha az oldalán lévő reset gombra gondolsz.Teljesen jól hozzáfértem mint Nálam, minden amit szerettem volna állítható volt, de pár óra múlva jött a piros LOS.
[ Szerkesztve ]
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni, hogy jelenleg van egy Asus RT-AX58U v2 routerem, amivel semmi gondom nincs (atomstabil), de nemsokára költözök Digi-s területre, ahol van optika. Az egyik opció, hogy 500-as Internetet kérek és marad a saját routerem vagy ahogy olvasom a gigabites csomagnál mindenképpen jár a WiFi 6-os eszköz. Nem használok semmi extra funkciót az Asus routerben, ezért kérdezem, hogy mennyire stabilak a Digi eszközei? Mert amennyiben stabilan működnek, akkor használnám a szolgáltatói eszközt. Összesen 1 TV (AC) + 2 mobil (AX) + 1 laptop (AX) csatlakozna rá.
Előre is köszönöm.Honor 200 Pro
-
Borisz76
veterán
válasz osonte #114519 üzenetére
[link]
Ha olyan csomagot kérsz, akkor wifi6-s routert kapsz.
Innentől kezdve neked kell döntened, hogy elegendő e a tudása vagy sem....azaz link 3. pontja lép életbe.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
osonte
őstag
válasz Borisz76 #114520 üzenetére
Azt hiszem maradok az 500-as csomagnál, ott nincs WiFi 6, bridge módba és a stabil routeremet meghagyom. Ettől féltem, hogy a szolgáltatói eszköz pont olyan... Mondjuk a Telekomnál találkoztam már meglepően jó lefedettségű eszközzel, de az most nem opció (optikai területen, a DSL eszközökkel sosem volt jó tapasztalatom). A szolgáltatások nem annyira érdekelnek, csak működjön az összesen 4 eszköz, újraindítás, belassulás nélkül.
Köszönöm az infót!Honor 200 Pro
-
osonte
őstag
válasz Dr.NX #114522 üzenetére
Ott valamit olvastam, hogy nem mindegyik eszköz tehető bridge módba (mondjuk visszagondolva régen volt Digis gigabites eszközöm bridge módban optikánál), de akkor ezt valószínűleg rosszul tudtam. Amúgy elég lenne, sőt megváltás lenne az 500/300-as csomag is, a mostani 100/8-hoz képest. Már nincs torrentezés, nagyy fájlokat sem töltök le, csak nagyon ritkán. Böngészés, streaming van inkább.
Kb 35 négyzetméter a lakás és szinte nyitott a tér. A saját router amúgy a családi házat simán lefedi WiFi 6-al, két szintet, két eszközzel, szinte mindenhol max a linksebesség.Köszi mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro
-
E300TD
tag
Azért finoman szólva sem ugyanaz a kategória a digis Tp-link AX-10 és az Asus RT-AX58U. Pl. ax10 2,4-en csak N-es ...stb
A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire" "A vélemény olyan, mint a fing, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra"
-
pjen
félisten
válasz Dragon3000 #114528 üzenetére
Ha vissza olvasol, írja marad az 500 as net nél ott nincs WIFI 6. Ő írta.
[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
-
adika4444
addikt
-
nagyúr
Érden másnál rendben van a kapcsolat? Negyed órája nem tud kapcsolódni a router az ONT-n keresztül. TV adás van.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
rabbit87
tag
Sziasztok!
Optikai kábelen van Digi internet és kábeltévé előfizetésünk.
A netet használjuk mobilozásra, néha laptop, de ritka az is.
A TV-t viszont szinte soha nem nézzük, erre feleslegesnek tartom a komplett előfizetést fenntartani, ezért gondoltam arra, hogy a mobilszolgáltatómnál kalkuláltatok egy komolyabb mobilnetes tarifát, hogy jobban jöjjek ki.Az lenne a kérdésem, meg tudom-e nézni valahol, mekkora az össz Digi adatforgalmam egy hónapban?
Le lehet ezt kérdezni valahol?
Router nem mutatja esetleg?
KöszönömIphone 12, Dell Inspiron 3521
-
adika4444
addikt
válasz rabbit87 #114538 üzenetére
A DIGI Ügyfélkapu mérte régen, de most nem tudom, mérik-e, elég nagy mennyiségekről van azért szó, főleg gigás csomagnál.
Yettel OtthonNet amúgy is korlátlan, Vodafone XXL szintén. Viszont a mobilnet bőven változóbb faktor, mint a vezetékes, így inkább a Digitális Jólét alapcsomagnak nézz utána, Telekomnál viszonylag vállalható, ha van nálad, opció lehet, a DIGI-nél lassú,.üdv, adika4444
-
-
rabbit87
tag
Köszönöm a válaszokat!
Megkérdem a Yettelt, mik a lehetőségek, ott van előfizetésem.Iphone 12, Dell Inspiron 3521
-
trec12
addikt
válasz rabbit87 #114543 üzenetére
Optikát el ne cseréld mobilnetre. Főleg ha nincs nálad stabil 5G. Úgy okés lehet de a net sebessége változó lesz. Nálam volt próbán Yettel OtthonNet stabil volt 5G adott volt, tetszett is de az optika az optika na...Max. teszel vele egy próbát nem tudom van-e még az ingyenes lehetőség. De 5G nélkül felesleges szerintem 4G vs. Gigabites optika nem is kérdés melyik...
[ Szerkesztve ]
-
atos30
aktív tag
Sziasztok!
Akinek csak ftth 2023-as netje van, azoktól kérdezném, hogy most mennyi a havidíj?Áprilisban kötöttem újra 1 évre, közben lemondtam a mobilt, ráadásul hó közepe felé, így lett részhónap is, és ezek miatt túlfizetésem is lett. Plusz jár a 6 hónapig 50% hűségkedvezmény és e-pack kedvezmény is van még.
Számlákat meg elfelejtettek küldeni.
Ma bementem érdeklődni, hogy akkor most mi van, erre korrigálták a hibát ( valami számlázási rendszerhiba volt a bullshit szöveg)
Most kaptam 3 féle számlát (május,június,július összevonva), de értelmezhetetlen az egész.
Kiszámláztak az egyik számlán 7110-es havidíjakat 4380.- és 650.- kedvezményekkel, majd az utolsó számlánál minuszolták a 7110-eket és kiszámláztak 8760 forintokat május 1.-től .Most akkor május 1.-től 8760 forint kedvezmények nélkül a csak internet?
[ Szerkesztve ]
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
Dragon3000
veterán
válasz atos30 #114546 üzenetére
Én is változtattam még áprilisban az előfizetésemen, azóta nem kaptam számlát és a meglévő szolgáltatásoknál se történt változás. Majd ha lesz kedvem foglalkozni vele felhívom őket, hogy csináljanak már valamit.
8760Ft az alap, hűség és e-pack esetében meg 6750, illetve a 6 hónapig való kedvezményt is figyelembe véve az első 6 hónapra 3375Ft-nak kellene lennie, ha időben van fizetve, utána meg az említett 6750Ft-nak.
[ Szerkesztve ]
-
CSiPet2
tag
XI. ker egy részében digi elesett tegnap este 8 után. Uf nem mondott részleteket de kapásbol közölték, hogy hétvégen is dolgoznak ha kell, hogy megoldják... Biztató.
-
Gróf...
aktív tag
válasz atos30 #114546 üzenetére
Nem tudom, hogy válasz-e a kérdésedre...
Viszont engem meg felhívott egy néni a digitől és rá akart beszélni egy év hűségre, amitől hatszázakárhány forinttal olcsóbban kapom meg a számlát. (Csak a tévé és net. A telefonról szó sem esett!!!) Osztott szorzott és kihozta, hogy 11xxx lenne... Na mármost, ha én kiveszem a háromezer forintot a 14550-ból, akkor pontosan ugyanott vagyok most is.
És akkor a kérdés: Mégis mi a bánatos büdös francot akart nekem eladni?
Tisztára hülyének nézett!Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
Dragon3000
veterán
válasz Dragon3000 #114547 üzenetére
Volt időm foglalkozni vele, eljutottunk odáig, hogy a szolgáltatásoknál már látom a változást, a számlákat elviekben pár napon belül megoldják, mert valami hiba miatt nem készültek számlák és a rendszerük észre se vette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest