Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
zoltaneger
tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
És a saját routert hogyan csatlakoztatom kábellel a Digishez?
-
garga pista
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Sry, csak fel akartam hívni a figyelmet, h ne jöjjön le esetleg az h minden marad ugyanaz, mert átlagban lehet ezt szűri le vki, ennyi.
-
garga pista
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ez egy dolog, ettől még simán eljátszhatják, h új néven is indítanak csomagokat és szépen átterelik az efiket. Van még aki régi csomagban ragadt, de egy csomó ügyfelet, ha módosított vmit pakolgatták át a nagyobb évszámú csomagokba, holott mögötte ugyanaz az 1000/300-as szolgáltatás van... Ebben a kiírásban jan 1. van, de hogy mi lesz egy hónap ( v nap) múlva, arra nincs garancia

Persze ne legyen igazam, de nekem ez lenne a tippem... aztán csak borúlátó vagyok csak lehet. -
trec12
addikt
válasz
Dragon3000
üzenetére
Egyelőre semmiféle átállás nincs és januártól is csak a csomag megnevezések változnak, illetve a weboldal, a telefonos és emailes elérhetőség.
A cikk szerint - utolsó kérdésnél a válasz - lesznek új csomagok bár a benne lévő vezetékes net változik-e azt nem tudni, pontosabban azt sem...
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Dragon3000
üzenetére
Klasszikus megoldás, router ki-be kapcsolása segített.

-
pinnacle
nagyúr
válasz
Dragon3000
üzenetére
Mi lehet a probléma?
Voda, 4iG nem vette meg a DIGI-t? -
trec12
addikt
válasz
Dragon3000
üzenetére
Általános iskolában még az átkosban a négy dombos meg a számológépes kvarcóra volt a nagy szám akkoriban aztán jöttek Nintendok és társaik....
Előtte meg bicaj, a flaszter meg a mező igen...semmi facebook, email, viber stb...
-
tutitibi
senior tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
azért kellene, hogy be tudjam állítani surfsharkot az ONT-be, mivel az egy router lenne.
Huawei HG8245H -
Dave567
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
De be kötés óta nekem semmi bajom nem volt, jött a hó, és annyi, össze omlott minden, ugyan ez a 3 utcával levő barátomnál mi t írtam, de annyira durván, hogy mindenféle, hiba jeleket dob a játék a net kapcsolat miatt.
Más gamek ugyan ez. -
l1k3_1t
tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ezért kell VPN-t használni ami a Telekom esetében nem a Cloudflare Warp mert a CF kapcsolatot az MTelekom utaztatja Bécs, Frankfurt felé és nem közel Bpesten megy a CF forgalom hogy a szolgáltatók általi korlátozás meg egyéb kapcsolati gond elkerülhető legyen
-
mlinus
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Telekom esetén nem a cod szerverekkel van a gond, hanem a telekom gány nemzetközi routingjával, ez köztudott probléma telekomos körökben, nagyon sok nemzetközi vonalat érint.
-
Dave567
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Vodafonnal nem csinálta tegnap, mikor át dugtam Digire, jött a packet loss, burst, meg minden hiba.
Barátomnál játszhatatlan volt, de más játék is. -
Dave567
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Barátom rám írt már, pont mikor COD-al nyomta, hogy nála is szar, bekötés óta semmi baja nem volt, tegnap jött elő nekem
-
Csabroncka
addikt
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nem válaszolni sem kellett volna, de ugyan úgy nyitva van a 4 port. Eddig Vodan keresztül biztosan ezt csinálja. Digi-n belül azt látom amit kell, ott működik is.
Ez a problémám, hogy külső szolgáltatótól nem látom jól, ha nem érthető. Digin belül minden beállítás jó és működnek a portok.
Mondok egy példát Veszprém Digi - Budapest Digi: ping és port jó
Veszprém Voda, Szfehérvár Voda - Budapest Digi: nincs ping és a portok sem jókKezdek megint belefáradni.
-
Csabroncka
addikt
válasz
Dragon3000
üzenetére
Megcsináltam... nagy sz@rt.
Az IP valóban nem válaszol, de azt írja, hogy a portok nyitva vannak
Annak milyen jele van mégsem bridge módban van az ONT ?
-
Csabroncka
addikt
válasz
Dragon3000
üzenetére
Megpróbálom ezt verziót, de sok jót nem fűzök hozzá
-
Laca1212
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Köszi
-
VGYke
addikt
válasz
Dragon3000
üzenetére
De, be fogok menni az ügyfélszolgálatra, csak most körülményes. Lehetséges hogy fél évig járt valami, ami lejárt. Azért nem tudom, mert a sokoldalas szerződésben árakat nem találok, ha benne is van, nagyon el van dugva.
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Vagy a Yettel otthoni net, tv, és oda viszem ahová akarom, bár az drágább. / Miért jó a kerekes kút? Mert oda viszem ahová akarom.
/ -
adika4444
addikt
válasz
Dragon3000
üzenetére
Érdemes benézni a telekom topikba, lassan az optikai netjük mellé kell VPN, hogy működjön a külföldi peering...
-
VGYke
addikt
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nekem elsősorban az árral van a problémám. DIGI TV + DIGINet 1000 + DIGITel 250 fizettem:
04.hóig: 6 180Ft
10.hóig: 7 110Ft
11.hótól: 10 340Ft
Elég gyors a drágulás....
Honlap szerint, hűség nélkül csak a DIGINet 1000, 8 760Ft és előbb utóbb mindenki ennyit (+ az inflációkövető drágulás) fog fizetni.Szerintem Yettel OtthonNet alternatíva mindenütt van, 2 év hűséggel 6 750Ft, 1 évvel 7 750Ft csak náluk ugye nem mindegy hol van a lakásod a toronyhoz képest, bár azt mondják, ezért van az 1 hónap ingyenesség és lemondhatóság.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ne aggódj, ha bekebelez a voda még durvább lesz. Mondom a UPC felvásárlás óta még itt is sok a gond, akkor szted itt mi lesz?

-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ja az nálam nem gond én félreraknám az árát azt puszi, de nekem sose volt számlakimaradásom.
-
mlinus
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
abszolút nem tartom lényegtelennek.
Ezt is tudja a router ha ideális körülmények között van, ami úgy gondolom hasznos infó.
az hogy kinél milyen körülmények vannak, azt nyilván nem tudom. -
Gyurka6
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Mond a tutit
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ott a pont.

-
Benhill
senior tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Milyen információról van szó pontosan?
Legutolsó emailben csak a számla van, meg hogy megszűnik a digi webmail.Nekem 06.24-én jött utoljára számla...
Utolsó 3 számlánál könyörögtem nekik hogy küldjék már.
-
Hzsolt11
tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Értem
Köszönöm szépen a segítséget
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Én csak leírtam hogy mikor indúlt ezek voltak, utánna nem követtem hogy mik vannak még, meg miért szüntettük meg, és mit vettem.
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
A Digi mobil és mobil net nem egy és ugyan az???? Mikor nekem, nekünk volt a digi mobil volt 30 és 50 gb-os csomag telefonálni és netezni lehetet, x perc lebeszélhetőséggel. Mikor én kértem akkor nem volt külön és külön ez meg az, volt nekem, fiamnak, barátjának és 1500 ft volt. Aztán mikor megvette a 4iG akkor emeltek azt hiszem duplájára, aztán inflációt követően emeltek még de azt nem vártam meg és a Voda xxl-re váltottam. Otthon meg maradt a 1000 net és vagy150 csatorna ami nekem most 7130 ft.
-
haddent
addikt
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, ez a hivatalos "közlemény". Ettől függetlenül technikailag természetesen valahogy lehetséges, csak rá kell jönni hogyan. Az én sejtésem szerintem egészen megalapozott, hiszen mint mondtam, ugyan nem Mo. és nem Digi, de sokaknak sikerült már.
garga01 ez kiváló ötlet, ilyenek létezéséről nem is tudtam. Köszönöm szépen. Esetleg a topik-lakó sikeres ember nevét nem tudod?
-
Biga123
addikt
válasz
Dragon3000
üzenetére
2023. április 13-tól minden DIGI mobilhangot és mobiladatot tartalmazó tarifánk értékesítését lezártuk, új DIGIMobil és DIGINet Aktív 50 előfizetés megrendelésére, valamint díjcsomag váltásra már nincs lehetőség.

Pedig én is szemeztem vele. -
válasz
Dragon3000
üzenetére
A Digi is a Voda hálózatát használja, ami volt nekem 30 gb net 1500 ft volt, és idén emelték volna majd duplájára, inkább vissza mondtam és a Voda korlátlant vettem. Táblagépben van a kártya a telken megoszom és lehet nézni korlátlanúl a sream csatornákat és most már a One Tvt is amiben van vagy 150 csatorna, tehát így szinte kizárható a tévé akár otthon is.
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ez olyasmit jelenthet hogy, hogy 11.01-től, fizethetek 3400Ft-al többet az 1000-res netért?
Ha valóban igy lesz, akkor 10850 Ft lesz csak a net havonta, TV + 2mobilnet összesen 17ezer komolyan ez már rablás. Én erre reagáltam. Net, mobil net. -
4Grider
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
A Diginek nincs már értékesítés alatt álló mobilnet csomagja. Az aktív (50 GB-os adatcsomag) értékesítését pont akkor zárták le, amikor a hangcélú csomagokat (plus, max, junior9.
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Én reagáltam rá ami írtam. A Diginél volt 30-50 gb szim kártya de úgytudom már megszünt, csak akinek van az használhatja, és amikor én vissza adtam utánna kezdtek emelni.
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nem írtam rosszul, Benhill írta hogy net és két mobilnet én csak reagáltam rá hogy van jobb is, és én nekem mik vannak.
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Írta hogy 2 mobilnet.
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nekem annó 1500 ft volt a szim 30 gb nettel, aztán 3000 ft, idén meg emeltek és akkor visszamondtam, és a Vodától kértem xxl net korlátlan idei emelés után az 6000 pár forint, a Digim így most 1000 net, tv 7130 ft.
-
l1k3_1t
tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Meglepően jó benyomásom volt a szolgáltatással kapcsán amelyet más iPhone-ján tapasztalhattam meg az 5G jelenlétét és hogy milyen jó a Yettel, igen megfelelő a lefedettség is. Ha nem lenne jó a Yettel sem lefedettségben sem sebességben, kerülném mint a lócitromot.
-
Dave567
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Utána kérdeztem, 13000 ft lesz tv-vel együtt, hétvégén jönn a szerelő, megnézem milyen aztán ha nem tetszik vissza mondom.
#115529Intruder2k5: Igen, annyi, de túlságosan terhelt volt gondolom, ergo, nem stabil, nincsen fejlesztve, a szerverek, meg egyéb dolgok.
Ha stabil leszarom a sebességet, régebben mikor írtam ide, akkor ugye két netem volt, igaz most is az lesz kis ideig, de cserélgettem a kábeleket, és bizony a Digi, Packett lost/Burst szempontjából marha rossz volt, át dugtam a Vodára, érdekes nem volt gond... ELFOGADHATATLAN számomra OPTIKÁN ez, ezért is dobtam vissza.
MOST ÚJBÓL PRÓBA.
-
btraven
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Én csak azt nem értem hogy most 9070 Ft/hónapot fizetek.
Ez jött:
Válassza a DIGI Nekem csomagot 1 év hűséggel és e-Packkal, az első két hónapban 5340 Ft/hó havidíjért! A 3. hónaptól 10 340 Ft/hó fizetendő. Az ajánlat 2024. október 15-ig érvényes.Mert így egy év alatt elbukom azt a 10 000 kedvezményt. Vagy egyébként is felemelik 10 340-re?
-
Dave567
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
#115513BandiHUN:
#115523CirrMee:
Köszönöm. Hát nem tudom, hogy neki vágjak-e megint, mondjuk ha igen akkor hűséget biztos nem fogok kötni egyikre sem.
Sokat szenvedtem ezzel is, persze a fejlődés az nem megy egyiknél sem, egy öreg UPC szerelő szavaival élve, nincs pénz fejleszteni, kell a főnöknek új kocsira.
-
l1k3_1t
tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Lehetséges hogy a Guest Network esetleg a szoftverfrissítés végett is bekapcsolódhatott, most még ki van kapcsolva a QoS úgy hogy a guest network be van aktiválva. Eszembe se jutt ezt használni.
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nincs, direkt megnéztem, mert az első gyanúm ez volt, a második meg a port forward, amit elfelejtettem kikapcsolni (esetleg), de egyik sem.
-
juhaszmarci
tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Most nem a letöltéssel megy el az idő, hanem mire települ, már el is ment tik-tok tekeréssel a szabadidőm
Igazad van, ilyenkor jól jön, szóval legyen 95%, a gamerek miatt. De a feltöltés még a gamereknél is fölös -
aok1
tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nekem inkább a Telekom TV-vel van gondom, mióta váltottam IP TV-ről android tv-re. Néha újra kell indítgatni, mert lefagy a kép. De a nettel megvagyok elégedve. Meg az ára sem húzós magenta 1-ben (vezetékes telefon, tv, internet). Bár igaz, hogy a vezetékes telefon alap csomagot csak azért kértem (egyáltalán nem használom), mert így olcsóbb volt. De melyik szolgáltató tökéletes? Egyik sem.
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Pontosan. Optikai kábel pipa, digi net 1000 pipa, csak a router sz@r. Lehet majd egy tv csere is lesz mert 2017 kiadású Lg és lassabb is már mint párom Lg tvje az gyorsabban tőlti be a stream csatornákat, neki Voda otthoni csomag van.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Köszönöm szépen ma is tanultam valami újat. Valószínűleg az lehetett a gond.
Milka 78:
Igen így már nekem is szerencsére átvált zöldre. Hirtelen furcsáltam, de akkor ez így van mindenkinél.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Arra gondolsz, hogy reseteltem-e a régi routert?
Végül elindult, de nem tudom mi volt a baj. Kapott még egy gyári resetet... és elindult. Furcsa mód ezt már vagy 3x eljátszottam. Lehet az isp-nél valamit elnéztem, mondjuk nem hiszem. Frissítettem a firmware-t és most megy mint az atom.
-
pjen
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ebben igazad van, csak uj bekötés, ha jól emlékszem. Gondoltam próbálja ki először.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Dragon3000
üzenetére
Köszönöm a hasznos infokat

-
osonte
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Minden ki van kapcsolva, ami megfogná a sebességet, főleg Openwrt-nél szinte 0 a cpu terhelés 4x2GHz, meg sem érzi az 500-as sebességet. Csak 40nm a panel és most a konyhában van a router, ami pont középen van és nyitottak a falak (max 1 fal lehet útban). Más nem használja a netet. Tud ilyet is: [kép] (a csomagom 500/300). Ugyanott ülök a telefonnal, mint előtte, semmi nem változott. Amennyiben egymás után méregetek, ugyanazzal a szerverrel, egyszer többet, egyszer kevesebbet mérek. Ez igaz mindegyik kliensre és mind a 4 kipróbált routerre. A szomszédos hálozatok viszont változhatnak, hogy ki mit és hogyan használ. Nálam eléggé statikus minden. Ahogy emelem az adóteljesitmenyt a routeren, úgy romlik a sebesség, akkor viszont fixen. Az 500mWatt-nál fix 200-300Mbps, 1000mWatt-nál meg be tud csökkenni 200Mbps alá is a sebesség. Írja amúgy a zajt is az Openwrt (bármit is jelent ez az érték): [kép] .
-
osonte
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
A laptop meg néha 2400Mbps linksebesség mellett hoz néha ilyen eredményt, valamikor meg 520/310-et. Kábelen stabilan 10-ből 10-szer megvan a max sebesség, a Wifi meg ilyen mindennel: a gyári ONT (Huawei), Asus RT-AX58U v2, Asus TUF-AX4200, Xiaomi Redmi AX6000 (gyári és Openwrt-vel), egy hónapja mindent IS kipróbáltam, ennyire zavar a szomszédok Wifi-je + egy nagy kolesz van szemben. A routert is már raktam mindenhova. Sok éve nekem is sokkal gyengébb routerekkel simán megvolt stabilan a nagyobb sebesség. A kliensek is jók (Intel AX laptopban, 2db AX-es telefon). Ez a panel lakás ilyen sajnos, össze-vissza csapong a sebesség még mérés közben is. Majd egyszer lehet próbálkozok 6GHz-el.
-
mlinus
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
lanon tuti nem.
viszont egyébként wifi6on lehet az új ONT-okkal, a huawei nálam 1010 környékén ment. -
goli11
tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Kiprobáltam. Szereztem egy ASUS router. ONT bridge modba rakva az ASUS routeren közel megvolt a teljes sávszél. Na nem gigabit de 900 megvolt. Egy napig ment így. Utána ONT vissza router módba. Kb 1 napig 7-800 megvolt, ma viszont visszaállt az 500/300-ra.
Ezek alapján a hálózat jó. Az ONT lesz a hibás. -
4Grider
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Persze hogy nem, csak ha kimegy egy szaki és szabályosan mér 800-900 Mbps-ot, akkor meg fizethet. Ha ennyit megér neki...
-
goli11
tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Újraindítás metgtörtént (kb 5percig áramtalanítva az ONT), de BIZ0906-nak lett igaza. Bár nem kellet várni napokat. 16:00 újraindítás után közelített a maxhoz, mostanra beállt az 500/300.
-
goli11
tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Köszönöm. Az összefoglalóban ajánlott aplikációval próbálva az eredmény ugyanaz. (a parancssorost mérést nem értem)
Azt nem értem, hogy ha a hálózattal lenne a probléma akkor nem mindig 500/300-at mérnék, hanem gondolom összevissza eredményeket. Az ONT produkálhat ilyet?BIZ0906: Majd megnézem azzal is, de úgy gondolom, hogy a szolgáltató által adott eszköznek is illene tudni a sebességeket.

-
jozsi252
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Kicsivel több mint 2 éve van Digis netem és 3100ft-ról indult, most 7100ft-ot fizetek. Itt nálunk van még Telekom de az 1000/25-ös netjüket inkább hagyjuk is..
-
törölt tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Vettem AX-es routert, de lusta voltam beépíteni. Már akkor tudtam, hogy külföldre fogok költözni, így nem szöszöltem vele. De ha gigabites netre fizetek elő, akkor adjanak hozzá megfelelő eszközt. Amúgy bekötés után közvetlenül (első 2-3 nap) még láttam speedtest-en ezres értéket, szóval még az a "ont" is képes volt rá, bár a beállításaival nem babráltam. Talán egyszer láttam 500-as értéket, de 99%-ban 300 körül ment. Már bekötésnél kérdeztem a gyereket, hogy mi a teendő, még telszámot is kaptam tőle. De emlékeim szerint az "ügyfélkapun" is volt lehetőség a "brigde" mód bekapcsolására.
Ebből a szempontból bele lehet kötni, bár még mindig azt mondom, hogy ha 1000-re fizetek elő, akkor az menjen 1000-rel, és adjanak megfelelő eszközt hozzá. Szülői háznál 10+ évig ment hiba nélkül az előfizetett sávszélességnek megfelelően. Tulajcsere után gyakorlatilag hatszor többe került az egységnyi letöltési sebesség. Ezt ha fejen pörögsz, akkor sem tudod szépíteni. Nyilván a ping parát nem lehet közvetlenül ráfogni a tulajra, de közvetetten a szolgáltatás hanyatlása 1000%-ig hozzájuk köthető.Akire itt románként hivatkoznak többen (erdélyi magyar), na ő féláron megoldotta még a 10 Gb-es fejlesztést is. Aztán jöttek az "igazi magyarok", akik megmutatták, hogyan kell csinálni: fejlesztéseket lelőtték, árat dupláztak (és sávszélt csökkentettek sajátos módon), majd a szolgáltatás színvonalát a béke segge alá rakták.
-
törölt tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
A digivel akkor is sok gond volt sok területen, amikor még román volt a tulajdonos
Romániai magyar volt a tulajdonos, wiki.de hülyeség egyből arra fogni, hogy az új tulaj miatt
Saját tapasztalat: orbán stróman előtt 3000 forintos nagyságrend volt a gigabites net.
Tulajcsere után duplázták kb egy év alatt, és harmadára csökkent a sávszél (300 Mb/s-nél többet nem láttam).
Azaz: "egységnyi" letöltési sebesség 6x (igen, hatszorosába) került.
Lehet fogni a csillagok állására, vallásra, gyíkemberekre, de valami oknál fogva nem rájuk gondoltam.
Azóta már országot váltottam, úgyhogy engem már nem érint
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ohhh,atya ég. Ja,ja senki nem hibás,régen is sz.r volt blablabla. Értem,h nálunk egy réteg elfogadta ezt a posványt amiben élünk,de talán még vannak azok akiknek ez nem tetszik. Telekom is ha kapna egy milliárdos büntit,akkor rögtön jó lenne a ping. Persze rögtön jöttök a szokásos érveitekkel, magatokat etethetitek vele,de az én gyomrom nem veszi be😁
-
Đusty
addikt
válasz
Dragon3000
üzenetére
Miért kinek a hibája lenne ha nem a tulajdonosé, talán Szent Istváné?
Esetleg Gyurcsány? Szánalmas, hogy csak a mutogatás megy mindenhol a tettek helyett. -
4Grider
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ettől függetlenül a youtube oldalának megjelenítési gondja kisebb eséllyel függ össze ezzel a problémával, mint a böngészőben használt reklámblokkolók működésével.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Dragon3000
üzenetére
Elszóltam magam, délután új csúcsot értem el

-
cerka
csendes tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Szintén Pécs, és nálam is ugyanez van, tök jó hogy pont 4 napos hétvégén szar az egész
-
knoxhu
senior tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Pécsi vagyok, warzoneozok és 14.-e óta rossz nekem is. Írsz te is nekik ? Hátha felfogják hogy náluk a hiba.
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ha nem tenném közzé pár havonta, még azt gondolnák, hogy megemelték, és az olyan rossz érzés lenne...
-
4Grider
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Mert ez ilyen egyszerű...
-
4Grider
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nem igazán találsz olyan load balance routert, ami csinál neked egyetlen kliens számára dupla feltöltési sebességet két wan portos használattal.
-
Mate
nagyúr
válasz
Dragon3000
üzenetére
Bármi előfordulhat. Anno elég sok helyen úgy indult a digi, hogy lépcsőház egyik helységében megcsinálták a fejállomást és onnan látták el a környéket. Azután szépen terjeszkedtek, a fejállomás meg maradt a ház aljában. Sok fejállomás van még elképesztő helyeken.
-
István89
tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nem, azoknak jó a net. Tudom, hogy nem a voda hálózatával van nagy baj ezért is írtam azt, hogy mióta átkerült a vodához ezzel a megoldással nekem rosszabb több helyen is, de elismerem, hogy van akinek jobb lett. De mindegy is, ma szerencsére megmentett, hogy ne az irodába kelljen bemennem a net miatt, de azért minden nap nem lenne jó ezt használni.

-
István89
tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nekem pont fordítva, ahol működött korábban, a voda féle változat már nem megy.

-
törölt tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Szóval mindenáron bele kell keverni valakit, aki által hiteles lesz az állításom?
Íram ki a pozícióját, telefonszámmal? Hátha holnap nem kell bemennie dolgozni? -
törölt tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Szerintem olvasd el még 1x amit írtam: nem a múltról beszéltem, hogy mi volt, hanem a jelenről: " megvannak a kapcsolatok, és tudom, hogy van eszköz"
Magyarán: amikor a szerviztechnikus bekamuzta nekem telefonon, hogy nincs eszköz, a kellő embert felhívtam és megkaptam a választ: van eszköz. -
czaki
tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Azzal tisztában vagyok hogy általuk kellene frissülnie, abban kételkedem hogy frissült mostanában. De érezhető volt az ügyintéző hangján hogy nem akart ez ügyben segíteni úgyhogy elengedtem a dolgot.
-
pontyos
senior tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
hát a fene gondolta volna...
-
pjen
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Mondjuk nekem a régin se volt elválasztva.
-
pjen
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Hát az uj ONT gyorsabb, de rosszabb a lefedettség.
-
pjen
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Az ár és mennyiségről volt szó ugye. Ha a digi tv nem jó példa akkor a szeletelt szalámi, a csokoládé miért az. Azt nem a csokoládé és a szeletelt szalámi topikban kéne felhotni?
-
pjen
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Attól még mást érdekelheti.
-
pjen
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nem is volt kérdés, azért em értem honnan jött.
Viszont a minőség. A net nálam most is 1000/300.
Viszont a Tv. Igaz nálam nem kockásodik a nat geo és nem látom a fekete kockákat az F1 nél. Viszont például egy foci meccsen olyan a pálya mintha zöld beton lenne, ha a közönséget mutatják, csak egy tarka folt. Olvasgassál a DIGI Tv topikban, erdemes. A tejfölre rá kellett írni, hogy kisebb lett. A DIGI prémium HD adására akkor mért nem kellett, hogy csak 6mega. -
pjen
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Na látod van amiben teljesen egyet értünk. Itt van mindjárt a digi. Az ár és minőség fordífottan aránylik egymáshoz. Minél drágabb annál szarabb. Hogy a vodáról ne is beszéljünk. A mindent is tuxó cisco boxot lecserélte egy 5 dolláros vacakra és még húzhattam is körbe a házon az UTP kábelt.
-
pjen
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Most ez megint honnan jött? Az alap tétel az volt, hogy ahol van optika és nyilván koax is, mert ha nem lenne koax még a felvetésnek se lenne érteleme az optika marad. Ahol nincs optika gondolom marad a koax valameddig, bármeddig.
-
pjen
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Es mitörtént? Kevesebb narancs van a fantában, hogy a lajtán túlról hozatom a mosóport mert fele annyi kell.stb.
-
pjen
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ne fejlesszenek, ha így is tudnak optikán szolgáltatni az egyesüles után. Márpedig mindenki azt mondja, hogy ahol van optika ott az marad. Itt a topikban is. Innen indult az egész a többi tényleg csak találgatás.
-
pjen
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Én nem is mondtam ilyent. Azt mondta a szerelő, ahol van optika ott az marad és jövő hónaptól a szerelő gárda átkerül a DIGI hez. Gondolom azért képeznek ki mindenkit az optikára, hogy csere szabatos legyen a gárda.
-
pjen
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Sajnos nem érzem jobban magam tőle.
-
pjen
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ne haragudj, Te ugye külföldön élsz? Ahol nincs 4ig. Tiborc, Mészáros, Jászai....Ahol engedélyt kell kérni és nem hoznak rá megfelelő törvényt.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Dragon3000
üzenetére
köszönöm
-
pjen
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Én nem is írtam sehol, hogy egyszerű. Én mindíg csak azt írtam amit a szerelők mondanak. Ahol van optika ott az marad és tovább kébzésre kell járniuk, hogy értsenek az optikai rendszerhez. Az engedélyről pedig: végülis Szerinted kitől kéne engedélyt kérnie?
-
pjen
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Remélem, hogy nem lesz igazad, de sajnos nagy csodákat én se várok. Mondjuk itt van minden, de ez Neked gondolom nem segít.
-
pjen
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Sajnos valóazínű, hogy nem, bár nekem igazán nincs bajom a voda koax halózatával. Itt van DIGI optika, a szerelő szerint ahol van logikusan az marad.
-
Mate
nagyúr
válasz
Dragon3000
üzenetére
Szerintem 3.1-es területek átépítését egyelőre nem fogják erőltetni. Elsődlegesen az invitel illetve új területeken fognak fejleszteni.
-
pityexx
csendes tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Bocsi,hogy ilyen nehéz a felfogásom de Akkor ha jól értem bridge módba a digi router a digi router lan pontját összekötöm a saját routerm wan pontjával és kész is! És innentől a saját routerem szórja a wifit és a saját routerem lan portjába dugom kábelt a pc és az xboxot!
-
milan26
senior tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
A barátnőmnek elvileg publikus az IP címe, és az ONT-ban is lehet állítani port forwardot, de valamiért egyszerűen nem működik. Jártam már így máskor is, hogy a szolgáltatói eszközben nem működött a forward, saját routerrel meg igen. Számomra rejtély, hogy miért. Fiberhome eszközök.
-
Inhouse
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Mi is most vagyunk ebben, a gyerekek mennek másik városba albérletbe az iskola miatt és nekünk is azt mondták, hogy nem kell semmi a tulajdonostól, mehet a net igénylés.
-
osonte
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Köszönöm, akkor megnyugodtam.
Van tulajdonosi hozzájárulás, de az csak a műholdas szolgáltatás esetén kell, az ügyfélszolgálat szerint. Az ügyintéző mondta, hogy vezetékes szolgáltatáshoz csak albérleti szerződést kérnek, még a lakcímkártya sem számít nekik. -
osonte
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Sziasztok!
Ma telefonon kötöttem új szerződést tv+internet+telefon, de csak 2 hét múlva költözünk az új helyre, akkor lesz albérleti szerződés is, ami kell. Azért javasolta az ügyintéző, mert akkor szinte azonnal be tudják kötni/üzemelni.
Azt szeretném kérdezni, hogy a számlázás mikor kezdődik? A szerződéskötéstől számítva (akkor hülyeséget csináltam) vagy amikor ténylegesen bekötik a szolgáltatásokat és átveszem/használom?
Előre is köszönöm!Bocs, nem válasz akart lenni!
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Eladó 2db Pixel 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest