Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-05 18:11:35

LOGOUT.hu

DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#105714) tomazin válasza tutis (#105713) üzenetére


tomazin
veterán

A digi nem inkumbens. Az is tette lehetove szamara ezt az arazast, hogy csak es kizarolag a low hanging fruitra ment. Emiatt mindenki aki ert hozza karosnak latta amit csinalnak, mert azokon a teruleteken ahol nem adta ki a matek azok nagyon sok idore a rottyadt netre lettek karhoztatva, mert arban nem tudott vele versenyezni mas, es mivel a fa olcson lefedheto resze le volt szedve, igy azok nem tudtak kitermelni azt, amibe a problemasabban/dragabban bekotheto ugyfelek bekotese kerult volna.
Anno amikor benne voltam az optikazasban, javasoltam,h azon a teruleten ahol van kiepitett halozat (nem optika) van egy teljesen uj varosresz (tehat nem 1utca, hanem kb 2-3k haztartas) csinaljuk meg oda az optikat. Nagy nepsuruseg, felhordohalozat helyben, de a telepules digis, de ezen a reszen semmi normalisan nincs. Eselytelen volt egy olyan business caset osszerakni,h megerje.
Lehet varni a csodat, de ha egyszer nem erte meg oda a matek, akkor felesleges a digire varni, mert vsz sose fogja mar megerni. (Azt viszont fontos tudni,h a digi bovitesi strategiajarol semmit nem tudok es csak uj halozat epiteseben van tapasztalatom)

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.