Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem jóárasítva /2990-Ft/ a game-t.
A telepítés / először steam, majd a DVD-ről a game / sikerült, és a játszhatósággal sincs probléma.
Az igazi gondom az, hogy újra kellett telepítenem az op. rendszert és ezt követően az f1 2012 telepítésénél / először a steam / már hiába telepítettem a game-t a DVD-ről, a játékot nem tudtam elindítani mert a steam-ről akarta telepíteni. A furcsaság csak annyi, hogy a teljes játékot akarja telepíteni / mintha nem is tettem volna fel a DVD-ről /.Érdeklődöm, hogy van e valami megoldás arra, hogy ne a stem-ről kelljen a játékot telepítenem / végülis azért vettem meg a DVD-t, hogy arról tudjam installálni /? Természetesen ha a javításokat tenné fel akkor nem gond, de sajnos az egész játékot akarja feltenni, mintha nem is lett volna a DVD-ről telepítve. / Ez így nagyon furcsa és hihetetlen, nem a stem-es verziót vettem meg. /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bittorrent topik
- Gumi és felni topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Ubiquiti AMPLIFI HD router + 2 darab AFI-P HD mesh antenna
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange 1OO% ! még 1OHó nemzetközi APPLE GaranciA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest