- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz
Psychonaut #4587 üzenetére
Regisztrálj, találsz az autóhoz beállításokat is, plusz a fórumon belül van külön Eredmények topik, ott a már lefutott versenyek végeredményét látod, az időkkel együtt, sajnos mivel még csak most kezdtük a ligát Monacoig vannak csak idők.
Ha érdekel a többi, akkor Archivált témák között lapozgasd a régi liga topikokat, minden futam után linkelve lettek az eredmények, sajnos ott még nem voltak kigyűjtve külön.
Az hogy kontrollerrel mész nem baj, a ligában vannak akik billentyűzettel megfutják kormányosok idejét
-
speedydb23
senior tag
válasz
Psychonaut #4587 üzenetére
Amit ajánlottak oldal az tényleg hasznos, ott van sok-sok segítség.
Esetleg próbálkozz az autód beállításaival, azon is nagyon sok múlik, sőt, akár másodperceket is javulhatsz egy jó beállítással!
Én Williams-el kezdtem, az még az egyik legjobb választás kezdésnek.
-
speedydb23
senior tag
válasz
Psychonaut #4582 üzenetére
Mióta játszol? A karrier módnak pont nem az a lényege, hogy első évben a HRT-nél vagy éppen a Williams-nél világbajnok legyél... Azt is meglehet csinálni, de szerintem jobb küzdeni a helyekért mintsem "félgázon" felérni a csúcsra...
Azt nem tudom, hogy van-e AI módosítás a játékhoz, de gyanítom, hogy nem nagyon van.
Először én is a legkönnyebb fokozatban kezdtem Joystick-al... Pár óra gyakorlás után és persze pályaismerettel már tudtam Profi szinten menni úgy, hogy harcoltam a dobogóért...
Szóval én csak azt tudom tanácsolni, hogy gyakorolj amennyit tudsz az erre szánt szabadidődben...
Én se napi 4-5 órát játszok, inkább heti 4-5 óra jön ki kb.
-
Steady74
addikt
válasz
Psychonaut #4582 üzenetére
azt javaslom nézd meg az itt linkelt videókat, és abból nézz köridőket, vagy ezen az oldalon mindent megtalálsz, hála HOBO-nak, és a többi lelkes embernek, aki létrehozta, és azóta is üzemelteti.
-
speedydb23
senior tag
válasz
Psychonaut #4580 üzenetére
Fejlődni kell ha a Profi szint gyors.
Aki már gyorsnak mondható az a Legend módban is lassúnak érzi az AI-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest