Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratam23
aktív tag
A csalódást keltő Bahreini futamom után minden erőmmel azon vagyok, hogy megszokjam az új kormányt, végre kezdem érezni és ezzel együtt nagyon élvezni is..

-
ratam23
aktív tag
válasz
Chereiose
üzenetére
GoCompete - A liga - Bahreini futamom.
A csaták miatt izgalmas volt a futamom, de egy rossz setup és egy új egyelőre szokatlan kormány miatt ennyire futotta a mai napon. Jövő héten remélhetőleg javítani tudok. Pittivel és HDave-vel nagyot csatáztam. érdemes megnézni a futamot.
-
ratam23
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Én csak egyszerűen azért tértem át, mert mostanában se az Afterburner-rel se a Fraps-sel nem tudtam akadásmentesen rögzíteni, míg ezzel gond nélkül megy minden..
-
ratam23
aktív tag
válasz
kovi831
üzenetére
GoCompete - A liga - Maláj futamom.
Időmérő + Verseny is. A videóban látható a setupom is, amit esőre kreáltam az nem az igazi, de látszik az eredeti száraz pályára való is, azt tudom ajánlani mindenkinek versenyre.

A minőség nem túl jó, de nincs egy erőművem ezért boldog vagyok h végre sikerült az Action (Mirillis) progit belőnöm, ezt is csak ajánlani tudom, akinek esetleg eddig gondjai voltak videórögzítéssel próbálja meg!
-
ratam23
aktív tag
A pingnél a 10 illetve 17 közötti különbség elég soknak mondható. Ha online F1ezünk, természetesen minden programot ki kell lőni ami használja netet pl torrent. Egy ilyet esetleg kipróbálhattok, veszteni nem veszthettek vele: Ping csökkentése Vagy rákereshettek még más módszerekre is ping csökkentése címszóval. Pl van ilyen is: [link] Hátha bejön valamelyik. Ha mégsem akkor érdemes a szolgáltatóval beszélni. Ez főleg Barcalacinak szól, mivel neked Giigz nincs ledobálós gondod szerencsére

Legtöbb esetben csak kilépnek vszínüleg.
-
ratam23
aktív tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Sajnos a pinged elég magas érték. Nálam olyan 3-4-5 szokott lenni. Minél kisebb annál jobb, de sajnos te ezen nem tudsz változtatni, csak a szolgáltatón múlik.. :S Lehet érdemes lenne beszélned velük, h tudnának e valamit javítani. Nálunk a B ligában ugyanez volt Alpinbalázzsal, magas pingje volt és ezért sokszor ledobálta őt. Funraceknél még nagy gondja nem volt, mert nem voltunk olyan sokan. De amint teltház volt, azt hiszem az 16 ember, akkor elég sűrűn ledobálta.
-
ratam23
aktív tag
Egy kis összefoglaló a mai ausztrál Funraceről, nem voltam nagy formában de azért volt pár esemény..

Ausztrália Melbourne - Gocompete Funrace összefoglaló - 2013.03.19.
-
ratam23
aktív tag
Próbálgasd a setupokat is, racedepartment-en és youtubeon is találsz segítségeket. Egy jó setuppal akár egy mpet is hozhatsz! Más kérdés h szerintem a TT nem annyira fontos. Inkább versenyre kell belőni a gépet hiszen mint tudjuk a nagy igazságot ott osztják a pontokat
Persze azért jó érzés a TT lista első felében tanyázni. Ezt nem vitatom..
De inkább a versenyhétvégéket nyomjátok! 
-
ratam23
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Feldolgozás befejezve, elérhető a fenti linken, igaz még csak 360p minőségben. Kicsit később jobb lesz (720p, 1080p).
Steady
Ennyire kiveszett a tűz?
Pedig nagyon élvezhető tud lenni. Persze vannak idegesítő hibái is.. Te miért hagytad abba? Simán meguntad? Vagy volt valami olyan dolog ami feltette az i-re a pontot? -
ratam23
aktív tag
F1 2012 - Belgium Funrace - 2013.03.15.
Itt lesz elérhető ha befejezi a feldolgozást..
-
ratam23
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Na majd kipróbálom a manuális váltót is!

Assist off ligához még 3 hét múlva is nagyon kevés leszek! Inkább egy Assist on liga kormánnyal folyamatosan elhagyva a segítségeket, hogy belejöjjek és majd a következő segítségek nélküli ligába ha beférek.

Giigz:
Az ilyen hosszabb pályákon ahol kevés a kanyar már egész jól megy. De ahol sok a tekergés ott még sokat kell gyakorolnom. És rengeteget hibázok.. Abba is bele kell jöjjek, hogy ne csak 1 körön tudjak hiba nélkül menni, hanem mondjuk egy versenytávon is.. Csak ajánlani tudom a kormány megvételét, még az ilyen olcsóbb kategóriás is nagy élményt ad. Legalábbis számomra.. -
ratam23
aktív tag
Íme sokadik próbálkozásra egy elfogadható kormányos kör.. De azt már látom h minden pályán újra kell tanulnom vezetni. Viszont nagyon élvezetes kormánnyal.. Új kihívás

Ferrari GT Experience Racing Wheel - F1 2012 - Hockenheim TT
Az 1:14:063 még billes idő volt az ellen mentem.
Fék segítségen kívül még minden bekapcsolva. Majd fokozatosan szeretném elhagyni mindet. Meglátjuk mi lesz belőle..
-
ratam23
aktív tag
Ha a steam felhő szolgáltatását majd kikapcsolod, akkor nem vesznek el sem a mentések sem a kormány beállítások. Net szakadás sem fordul elő sűrűn.Néhány bug előfordul azért a játékban,(láthatatlan fal, hülyeségekért büntet) de ezzel együtt is szerintem egy nagyon élvezhető játék és főleg az online része miatt. Úgyhogy ennyiért szerintem teljesen megéri!

-
ratam23
aktív tag
Hát nagyon szokatlan de egyben élvezetes is.. Sok gyakorlás van még előttem..
Egy Thrustmaster Ferrari GT Experience-t vettem 2 év gari van még rá és 9ezer volt. Kezdésnek megteszi.. Tény h kormánnyal sokkal keményebb a vezetés, most azt nem tudom h csak így az elején mert még szokatlan vagy ha belejövök is ilyen lesz. Videót majd szerdán csinálok egy funracen mert most nincs itthon a nagy winyóm. -
ratam23
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Nem válasz, új akart lenni...
Rádumáltatok a kormányra..
Szeretnék majd ezzel is bizonyítani. Egy olcsó használtat de 2év garisat választottam kezdésnek. Kipróbálom milyen egy ilyennel.. (Meg amúgy sem volt drágábbra keret) Most megyek érte, kiváncsi vagyok milyen lesz.. 
-
ratam23
aktív tag
válasz
Pandavec82
üzenetére
Örülök h okoztam néhány boldog pillanatot..
Nekem más nem számít, csak h én nagyon élvezem a játékot így is.. 
-
ratam23
aktív tag
Évadzáró Gocompete B ligás brazil nagydíjunk videója

Hamarosan indulnak az új ligák, aki kedvet kap annak bátran ajánlom a www.gocompete.hu oldalt

-
ratam23
aktív tag
Ha lenne a G27-em én is azzal nyomnám már csak élmény miatt is, nem érdekelne az a pár tized.. Mit szólnál egy több versenyt nyert, B ligás világbajnok Genius billentyűzet cserébe a G27ért..

-
ratam23
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Igen ez tény, hogy szégyen a Codemastersre nézve, h billentyűzettel nem h meglehet közelíteni a kormányosokat, de még jobban is lehet vele menni. És ehhez kapcsolódik az is többek között h annyira nem vágyok kormányra. Ha le lennék maradva 2-3mpel mert nincs kormányom és emiatt lennék hátrányban, akkor erősen elgondolkoznék a vásárláson. De így más a helyzet..
-
ratam23
aktív tag
válasz
Pandavec82
üzenetére
Nézd meg mondjuk az austini funrace videómat, vagy az Abu dhabi ligázást. Billentyűzettel is eszméletlen élvezetes volt mindkettő, nagy (és fair) csaták voltak.. Ez is egy műfaj billel "vezetni"
Tény h kormánnyal élethűbb lenne, de ez van. És szerencsémre a gocompete nem tiltja ki a billeseket, miért is tenné ha nem okozunk gondot.. Billentyűzettel meg csak új tudsz menni ha segítségek be vannak kapcsolva nyilván ez előny. De ne gondold h annyira egyszerű mondjuk egy 50%-os futamot végignyomni billel. Futam végére már nem érzem az ujjaimat.. 
-
ratam23
aktív tag
válasz
Pandavec82
üzenetére
A világbajnok Genius billentyűzetemről sosem váltanék!
Viccet félre téve jó lenne egy kormány, de mindig van fontosabb dolog amire a pénz kell.. Szóval vszinű a következő szezonban is maradok a billentyűzetnél. -
ratam23
aktív tag
Egy kis funrace videó Austinból. A Gocompete-es csapat készül a holnap liga futamra. Aracco-val pedig nagyot csatáztunk, élvezetes volt.

-
ratam23
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Igen sajnos, a Codemasters így írta meg a játékot.. Amikor elindultam a ligában azt hittem sehol nem leszek billel de aztán összejött mégis pár győzelem. Amit azért remélem egy kicsit a tudásnak is köszönhetek nem csak a segítségeknek

-
-
ratam23
aktív tag
Sziasztok!
Csak most akadtam rá erre a PH-s fórumra, de látom sokan vannak itt a Gocompete oldalról is.
Én is ott veszek részt a B ligában. Sajnos még nincs kormányom ezért billentyűzettel nyomom és ezért kénytelen vagyok full assisttal játszani. Cooler féktvávjai azonban még nekem is késeinek tűnnek, hiába vagyok max segítséggel én is elszállnék ha így fékeznék mint ő. Nem tudom mi a titka. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- eGPU tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Minősége sem az igazi, következő futamra próbálok állítani rajta.
Csak egyszer tapasztaltam h laggoltál, azóta semmi ilyesmi! Vszinű ma este is lesz funrace 8 körül, legyetek fent steamen! 
Nekem más nem számít, csak h én nagyon élvezem a játékot így is..